mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
April 13, 2015, 08:13:01 AM |
|
sanki kendi cebimden su gibi akıp gidiyor btcler reklam olayları ne durumda poollardan diğer bitcoin servislerinden filan iletişime geçen var mı Para harcamak için var mental sıkma canını. Şaka bir yana reklam konusunda şimdilik bir girişimim olmadı bu şekilde devam. Bu arada deneyebildin mi ip hatası almadan claim yapabiliyor musun ? vpn den claim yapıyorum sıkıntı yok sadece gizli sekmeden tekrar açınca ip uyarısını veriyor
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 13, 2015, 11:19:00 AM |
|
sanki kendi cebimden su gibi akıp gidiyor btcler reklam olayları ne durumda poollardan diğer bitcoin servislerinden filan iletişime geçen var mı Para harcamak için var mental sıkma canını. Şaka bir yana reklam konusunda şimdilik bir girişimim olmadı bu şekilde devam. Bu arada deneyebildin mi ip hatası almadan claim yapabiliyor musun ? vpn den claim yapıyorum sıkıntı yok sadece gizli sekmeden tekrar açınca ip uyarısını veriyor Teşekkür ederim mental, başkalarının pek deneme şansı olmadı sanırım.
|
|
|
|
belgo
|
|
April 14, 2015, 06:33:35 AM |
|
selam @aliser, merak ettim nasıl gidiyor sitede durumlar dağ gibi büyüyor hergün toplanan miktar ödemeleri de zamanında yapıyorsun gördüğüm kadarıyla valla artık üzülmeye başladım cashout düğmesine basarken kendi milletime ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum Bilgi vermek zorunda değilsin tabi ama gerçekten merak ettim
|
|
|
|
mjpo
|
|
April 14, 2015, 06:40:37 AM |
|
Merhaba,
Captcha açılmıyor bende, bu durum bir kaç gündür böyle, tarayıcı ayarlarımı da değiştirmedim, neden olabilir?
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 14, 2015, 07:02:13 AM |
|
selam @aliser, merak ettim nasıl gidiyor sitede durumlar dağ gibi büyüyor hergün toplanan miktar ödemeleri de zamanında yapıyorsun gördüğüm kadarıyla valla artık üzülmeye başladım cashout düğmesine basarken kendi milletime ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum Bilgi vermek zorunda değilsin tabi ama gerçekten merak ettim selam @belgo, öncelikle iyi gidiyor bu yola çıkarken cebimizden yiyeceğimizi bile bile çıktığımız için çok kasılmıyorum, ama iyi bir ivme kazandık diyelim bu kadarı yeterli olur sanırım. Bu arada gönül rahatlığı ile cashout düğmesine basabilirsin sıkıntı yok Merhaba,
Captcha açılmıyor bende, bu durum bir kaç gündür böyle, tarayıcı ayarlarımı da değiştirmedim, neden olabilir?
Birden fazla browser'da ve birden fazla bilgisayarda denedim sorunsuz çıkıyor muhtemelen sizde bir problem vardır başka sitelerde çıkıp çıkmadığını bir kontrol edin eğer diğerlerinde sorun yoksa tekrar görüşelim olur mu ?
|
|
|
|
mjpo
|
|
April 15, 2015, 06:58:45 AM |
|
Dostum captcha sorunu nasılsa çözüldü şuan IP block yedim, şirketten giriyorum siteye ve sabit IP kullanıyoruz..
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 15, 2015, 07:27:53 AM |
|
Dostum captcha sorunu nasılsa çözüldü şuan IP block yedim, şirketten giriyorum siteye ve sabit IP kullanıyoruz.. Firewall üzerinden mi bağlanıyorsunuz internete onu öğrenebilir misin ? bazı firewall'lar internete çıkarken header bilgilerini değiştirir bu nedenle de proxy'den çıkıyormuş gibi görünürsün nedeni bu olabilir.
|
|
|
|
Jarx
|
|
April 15, 2015, 07:47:10 AM |
|
@aliser size bir pm attım ama geri dönüş olmadı.
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 15, 2015, 08:41:56 AM |
|
@aliser size bir pm attım ama geri dönüş olmadı.
Kusura bakma Jarx sabah gördüm ama yoğunluktan cevap verememiştim az önce yazıp gönderdim kontrol edebilirsin.
|
|
|
|
mjpo
|
|
April 15, 2015, 08:55:38 AM |
|
Dostum captcha sorunu nasılsa çözüldü şuan IP block yedim, şirketten giriyorum siteye ve sabit IP kullanıyoruz.. Firewall üzerinden mi bağlanıyorsunuz internete onu öğrenebilir misin ? bazı firewall'lar internete çıkarken header bilgilerini değiştirir bu nedenle de proxy'den çıkıyormuş gibi görünürsün nedeni bu olabilir. Evet dostum, firewall var.. Ama bu sabaha kadar böyle bir sorun yoktu..
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 15, 2015, 09:22:18 AM |
|
Dostum captcha sorunu nasılsa çözüldü şuan IP block yedim, şirketten giriyorum siteye ve sabit IP kullanıyoruz.. Firewall üzerinden mi bağlanıyorsunuz internete onu öğrenebilir misin ? bazı firewall'lar internete çıkarken header bilgilerini değiştirir bu nedenle de proxy'den çıkıyormuş gibi görünürsün nedeni bu olabilir. Evet dostum, firewall var.. Ama bu sabaha kadar böyle bir sorun yoktu.. Bu sabah proxy arkasından gelen kullanıcıları devre dışı bırakmak için engelledim, çok fazla multi yapılıyordu ref olayından dolayı o yüzden bazı firewall'lar da engellemiş olabilir.
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 15, 2015, 09:51:04 AM |
|
Dünden bu yana mailbox'ım ve mesaj kutum doldu, herkes bu denli yüksek dağıtımın altından kalkıp kalkamayacağımı soruyor arada verdiğinin karşılığında kazanıyor musun diye soranlar var sanırım yeteri kadar dikkat çekmeyi başardı proje
|
|
|
|
political1907
|
|
April 15, 2015, 12:33:47 PM |
|
Dünden bu yana mailbox'ım ve mesaj kutum doldu, herkes bu denli yüksek dağıtımın altından kalkıp kalkamayacağımı soruyor arada verdiğinin karşılığında kazanıyor musun diye soranlar var sanırım yeteri kadar dikkat çekmeyi başardı proje 1 btc'ye dayanmış kazanılan tutar hocam. Şuan cepten mi yiyorsunuz yoksa birazda olsa kazanç var mı ?
|
|
|
|
gokcey
|
|
April 15, 2015, 12:41:59 PM |
|
Her girdiğimde adsense reklamlarınıza tıklıyorum , umarım faydası oluyordur.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
April 15, 2015, 01:23:18 PM |
|
Dünden bu yana mailbox'ım ve mesaj kutum doldu, herkes bu denli yüksek dağıtımın altından kalkıp kalkamayacağımı soruyor arada verdiğinin karşılığında kazanıyor musun diye soranlar var sanırım yeteri kadar dikkat çekmeyi başardı proje Artık gerçekleri açıkla aliser. Hangi mason locasından bitcoin desteği alıyorsun
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 15, 2015, 01:36:59 PM |
|
Dünden bu yana mailbox'ım ve mesaj kutum doldu, herkes bu denli yüksek dağıtımın altından kalkıp kalkamayacağımı soruyor arada verdiğinin karşılığında kazanıyor musun diye soranlar var sanırım yeteri kadar dikkat çekmeyi başardı proje Artık gerçekleri açıkla aliser. Hangi mason locasından bitcoin desteği alıyorsun nickim aliser ancak yaşadığım yerde herkes bana Satoshi Nakamoto der.
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 16, 2015, 12:05:59 PM |
|
Arkadaşlar,
Siteye yoğunlukla Rusya'dan kullanıcı geliyor bu durumdan şikayetçi değilim ancak Amerika ve Çin'den de ziyaretçi gelmesini istiyorum bu konuda önerilerinize açığım.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
April 18, 2015, 04:12:20 PM |
|
@aliser senin siteyi musluk bulucu sitelerden birine eklemesi için söyledim umarım sorun değildir? http://faucetbits.info bu site.
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 18, 2015, 08:01:16 PM |
|
@aliser senin siteyi musluk bulucu sitelerden birine eklemesi için söyledim umarım sorun değildir? http://faucetbits.info bu site. Sorun olmaz ne kadar çok reklamımız olursa o kadar iyi eline sağlık.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
April 18, 2015, 08:12:22 PM |
|
Birde irfan_pak mesaj attı . Kendi rotator sitesi var sanırım orada yayınlamak için ne kadar ücret verirsin gibi bir şey dedi. Bende sana yönlendirdim, mesaj attı mı sana?
|
|
|
|
|