Bitcoin Forum
December 08, 2016, 04:29:10 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 »  All
  Print  
Author Topic: v5.6.0 ][ Open-Source Pooling Web Software ( MiningFarm )  (Read 53625 times)
drontus
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42



View Profile
June 25, 2011, 11:20:22 PM
 #181

and one more
Fatal error: Call to undefined function gettext() in Z:\home\localhost\www\1\index.php on line 23
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481171350
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481171350

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481171350
Reply with quote  #2

1481171350
Report to moderator
1481171350
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481171350

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481171350
Reply with quote  #2

1481171350
Report to moderator
1481171350
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481171350

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481171350
Reply with quote  #2

1481171350
Report to moderator
phorensic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630



View Profile
June 25, 2011, 11:21:44 PM
 #182

Fatal error: Call to undefined function bindtextdomain() in Z:\home\localhost\www\req\functions.php on line 36
What version of PHP do you have?  I believe that function is built right into PHP without a module also.
drontus
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42



View Profile
June 25, 2011, 11:51:44 PM
 #183

php 5.3
Big Time Coin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 332



View Profile
June 26, 2011, 12:09:42 AM
 #184

posting to sub  Grin good work xen.

Big time, I'm on my way I'm making it, big time, oh yes
- Peter Gabriel
phorensic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630



View Profile
June 26, 2011, 02:11:08 AM
 #185

php 5.3
sudo aptitude install gettext-base
timmmay
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile
June 26, 2011, 02:40:20 AM
 #186

php 5.3
sudo aptitude install gettext-base

Looks like he's on windows Cheesy

phorensic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630



View Profile
June 26, 2011, 08:18:03 AM
 #187

php 5.3
sudo aptitude install gettext-base

Looks like he's on windows Cheesy
Oh jeez.  He needs to delete his Z: drive and stick to mining! jk
xmasterpx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
June 26, 2011, 09:44:29 AM
 #188

Bug.
Rewards function.php
Code:
//Get estimated earnings
$estReward = 0;
if($totalPoolShares > 0 && $totalShares > 0){
$estReward = $totalPoolShares/$totalShares;
}

should be
Code:
//Get estimated earnings
$estReward = 0;
if($totalPoolShares > 0 && $totalShares > 0){
$estReward = $totalShares/$totalPoolShares;
}
timmmay
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile
June 26, 2011, 11:58:24 AM
 #189

Hey Xenland - I just updated to 4.1.3 and the "blog" part of the front page isn't opening.  See http://203.173.42.154


openrune
Member
**
Offline Offline

Activity: 62


View Profile WWW
June 26, 2011, 01:34:58 PM
 #190

I just installed 4.1.3

It seems that the Blog is gone, the errors in activateAccount.php still appears but now the site doesnt even tell you anymore that your account was activated, it did tell you that even with the errors in 4.1.2

Warning: include(..../req/menu.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in .../activateAccount.php on line 47
Warning: include() [function.include]: Failed opening '.../req/menu.php' for inclusion (include_path='.:') in .../activateAccount.php on line 47
Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in .../activateAccount.php on line 53
Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.:') in .../activateAccount.php on line 53


in the top right corner where the currencies and est. income etc is, there is an error:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/tenobis.com/subdomains/mine/httpdocs/req/functions.php on line 391

on the Admin Panel i cant change the settings anymore.....

And this on the stats Page (this didnt change since 4.1.2):

Fatal error: Uncaught BitcoinClientException:
  • : Didn't receive 200 OK from remote server. (HTTP/1.0 401 Authorization Required) thrown in on line 0

But i saw that this isnt the case on timmmay miningfarm, wonder what he has different, cause xen told me that he has the same error

0 Fee TENOBIS MINE
http://mine.tenobis.com
Dnt mind any donation!
19gD6ZNxSReeNf18A2ftYeDK5uuJ5VDKnu
phorensic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630



View Profile
June 26, 2011, 06:25:46 PM
 #191

Aw man, you broke the github fork by starting over from scratch!  It's alright, I'll figure out how to refork or something.
d3c0n808
Member
**
Offline Offline

Activity: 113

Not Goxed


View Profile
June 26, 2011, 07:32:23 PM
 #192

I uploaded the new github, it looks pretty good I love what you did with the block stats now you can at least see which block your own vs just a blank page if you found no blocks. the only thing I could see thus far it seems is a mysql error, when I try to change info from admin page it returns a Unknown column 'currencyData' in 'field list'  Other people have been having issues on the registration ive seen no such issue as ive just reregisterd myself and it seems to be working ok...

60 GH/s BFL Single SC - Pre-Order Yours Today!
`````` Only $1299.99 - butterflylabs.com ``````
phorensic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630



View Profile
June 26, 2011, 11:29:45 PM
 #193

One thing I've been meaning to ask before I take my pool public.  Can you integrate some sort of "Forgot Password" system?
xmasterpx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
June 27, 2011, 07:10:12 AM
 #194

Bug.
Rewards function.php
Code:
//Get estimated earnings
$estReward = 0;
if($totalPoolShares > 0 && $totalShares > 0){
$estReward = $totalPoolShares/$totalShares;
}

should be
Code:
//Get estimated earnings
$estReward = 0;
if($totalPoolShares > 0 && $totalShares > 0){
$estReward = $totalShares/$totalPoolShares;
}

still not fixed in 4.1.51
the pool will reward more than 50BTC with this code

$pendingBalance is without any function.

still have the reward bug that i hve explained in PM.

THANKS for the disable TH option. :>
Xenland
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980


I'm not just any shaman, I'm a Sha256man


View Profile
June 27, 2011, 11:40:36 AM
 #195

Oh i overlooked that post itll be fixed keep them bug reports comming guys! Cheesy
Bug.
Rewards function.php
Code:
//Get estimated earnings
$estReward = 0;
if($totalPoolShares > 0 && $totalShares > 0){
$estReward = $totalPoolShares/$totalShares;
}

should be
Code:
//Get estimated earnings
$estReward = 0;
if($totalPoolShares > 0 && $totalShares > 0){
$estReward = $totalShares/$totalPoolShares;
}

still not fixed in 4.1.51
the pool will reward more than 50BTC with this code

$pendingBalance is without any function.

still have the reward bug that i hve explained in PM.

THANKS for the disable TH option. :>
timmmay
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile
June 27, 2011, 12:34:44 PM
 #196

Running 4.1.51.  Here's a few things that don't seem to be working:

1. Miner stats - shows 0 speed all the time
2. Pool stats (front page)
3. Blog posts are missing
4. ./json/poolstats.php link doesn't exist
5. payment calculcations seem to be inconsistent/incorrect.  I'm running on testnet and have solved 3 blocks.  The pool is set to charge a 1% fee.  The statistics page says my payment for each block is 45BTC (135 total) yet my balance is at 103BTC (doesn't make sense??).  And actually as I was typing this I refreshed my pool page and my balance has just dropped to 101BTC???  Auto payment is set to 0.

Cheers

EDIT: and now it's dropped to 100BTC lol.  Something is stealing my balance....

xmasterpx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
June 27, 2011, 12:59:37 PM
 #197

Running 4.1.51.  Here's a few things that don't seem to be working:

1. Miner stats - shows 0 speed all the time
2. Pool stats (front page)
3. Blog posts are missing
4. ./json/poolstats.php link doesn't exist
5. payment calculcations seem to be inconsistent/incorrect.  I'm running on testnet and have solved 3 blocks.  The pool is set to charge a 1% fee.  The statistics page says my payment for each block is 45BTC (135 total) yet my balance is at 103BTC (doesn't make sense??).  And actually as I was typing this I refreshed my pool page and my balance has just dropped to 101BTC???  Auto payment is set to 0.

Cheers

EDIT: and now it's dropped to 100BTC lol.  Something is stealing my balance....

1. is working for me
2. is working for me
3. is working for me
4. has never exists
5. he knows that and he is working on it

some more bugs @ payout

Code:
if(isSet($getCredentials->sendAddress)){
echo $getCredientials->sendAddress;
}else{

Typo Bug

And:
Code:
//Does this accountbalance meet the `cashoutMinimum`
$accountBalance = $getCredientials->accountBalance;
$cashOutAddress = $getCredientials->sendAddress;
$userId = $getCredientials->userId;
$cashOutMin = getCashoutMin();
echo $cashOutAddress;
Dont know why but $accountBalance, $cashOutAddress are empty :O
at this point. Dont found why
openrune
Member
**
Offline Offline

Activity: 62


View Profile WWW
June 27, 2011, 10:25:13 PM
 #198

http://mine.tenobis.com runs now with 1 Ghash and works good !!

0 Fee TENOBIS MINE
http://mine.tenobis.com
Dnt mind any donation!
19gD6ZNxSReeNf18A2ftYeDK5uuJ5VDKnu
phorensic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630



View Profile
June 27, 2011, 11:17:04 PM
 #199

Running 4.1.51.  Here's a few things that don't seem to be working:

<snip>
3. Blog posts are missing
</snip>
Is your mySQL table populated in that section?  Can you add a blog post on the admin page?
Xenland
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980


I'm not just any shaman, I'm a Sha256man


View Profile
June 28, 2011, 01:50:53 AM
 #200

Running 4.1.51.  Here's a few things that don't seem to be working:

<snip>
3. Blog posts are missing
</snip>
Is your mySQL table populated in that section?  Can you add a blog post on the admin page?

No i've removed the blog posts. I decided to have a really basic core system that way modules can do the fun stuff, Including blogs and signature generation, forums(maybe Smiley
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!