Για το tor που λέγαμε. Ξυπνάτε!. Οι τύποι ειναι πουλημένα τομάρια που έχουν πάρει συγκεκριμένη εργολαβία και δεν ξέρω και εγώ πόσα λεφτά γιαυτό τον σκοπό!
Ρε chek2fire. Ειλικρινά έλεος... Γράφεις τόσες μέρες ότι να ναι... Τι για CIA,
τι το ψεύτικο mail του satoshi έχεις κάνεις ευαγγέλιο, τί ότι το fork θα
ξεχωρίσει blacklisted bitcoins και ένα σωρό άλλα...
Πραγματικά καλά κάνεις και δεν θέλεις το ΧΤ, δικαίωμά σου είναι αλλά αυτό
που κάνεις είναι κωμικοτραγική προπαγάνδα και δεν είχα σκοπό να σχολιάσω
αλλά πλέον γράφεις και ψέματα. Αν και είμαι σίγουρος άθελα σου.
Σέβομαι την προσπάθεια που κάνεις με το site, το οποίο διαβάζω κάθε μέρα,
και γενικά σε έχω διαβάσει και σε άλλα site που πάντα με σωστά επιχειρήματα
υπερασπίζεσαι το Bitcoin αλλά εδώ το έχεις ξεφτιλίσει.
Αυτό με το TOR που πόσταρες κατάλαβες τι λέει; Τα επόμενο 5-6 replies στη λίστα
τα διάβασες;
Το όλο θέμα έχει να κάνει με το download της λίστας των Tor exit nodes που όπως λέει
αυτό που έκανες quote γίνεται με την κανονική σου ip ακόμα κι αν είσαι πίσω απο proxy
ή Tor,
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Πόσο μάλλον να ισχύει αυτό το οποίο υποννοείς, ή εννοείς δεν ξέρω ούτε έχει σημασία
ότι δεν θα υποστηρίζει Tor το ΧΤ...
Γενικά όταν κάνεις d/l από κάπου μπορεί αυτό να έχει θέματα για το privacy αλλά μέχρι
τώρα αυτό δεν γίνονταν για να βρεί ας πούμε το κάθε node την ip του;
Τώρα αν διαφωνείς με τη δυνατότητα ένα node να κατεβάζει αυτόματα μια λίστα με Tor
addresses, και ο ιδιοκτήτης του node να έχει την δυνατότητα να την εφαρμόσει μπλοκάροντας
τις συνδέσεις που είναι πίσω από Tor αυτό είναι δικαίωμα σου αλλά μέχρι εκεί είναι η αλήθεια.
Αν πάντως θες να σταματήσεις το XT, αντί να προσπαθείς να δημιουργήσεις πανικό με πράγματα
που δεν ισχύουν ξεκίνα να γράφεις στους δυόμιση από τους 5 commiters του Core που διαφωνούν
με την αύξηση του limit να σταματήσουν να διαφωνούν και να κάνουν merge το BIP του Gavin ή
κάποιο άλλο παρόμοιο. Τη στιγμή που θα γίνει αυτό το ΧΤ θα πεθάνει.