Bitcoin Forum
October 23, 2018, 09:50:22 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: What do you think about this miner?  (Read 1021 times)
lightenx
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
September 19, 2015, 10:21:18 AM
 #1

What do you think about this miner? How can I mine with it?
ebay
1540331422
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540331422

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540331422
Reply with quote  #2

1540331422
Report to moderator
1540331422
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540331422

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540331422
Reply with quote  #2

1540331422
Report to moderator
1540331422
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540331422

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540331422
Reply with quote  #2

1540331422
Report to moderator
The network tries to produce one block per 10 minutes. It does this by automatically adjusting how difficult it is to produce blocks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1540331422
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540331422

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540331422
Reply with quote  #2

1540331422
Report to moderator
1540331422
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540331422

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540331422
Reply with quote  #2

1540331422
Report to moderator
1540331422
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540331422

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540331422
Reply with quote  #2

1540331422
Report to moderator
GriffinHeart
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


Hello there!


View Profile
September 19, 2015, 10:44:38 AM
 #2

It's mining bitcoin's algo on BTCguild, so it can only mine SHA-256, so therefor no altcoin such as litecoin mining... Not to mention that Antminer U3 will do the same thing speed wise and it's a known product, I haven't heard of this machine. It won't make back ROI any time soon, it's too slow (~60GH/s) to make much money these days, pretty much only a few cents a day.

TL;DR
Too slow to make money back, not well known product, wouldn't buy it personally.

Hi there, I'm from South Africa.
This means I'm poor, I guess.
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1022


View Profile
September 19, 2015, 11:25:42 PM
 #3

eats more than 1 watt per GHs = loss unless you have free or near-free electric.

 Waste of time and money as a general rule.

I'm no longer legendary just in my own mind!
Like something I said? Donations gratefully accepted. LYLnTKvLefz9izJFUvEGQEZzSkz34b3N6U (Litecoin)
1GYbjMTPdCuV7dci3iCUiaRrcNuaiQrVYY (Bitcoin)
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016
Merit: 1001



View Profile
September 20, 2015, 07:17:16 AM
 #4

eats more than 1 watt per GHs = loss unless you have free or near-free electric.

 Waste of time and money as a general rule.

1kw for 1 tera is way too much, one should aim at 0.5 per giga or 500 per tera

the s7 is 250w per tera currently...
tonycamp
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
September 20, 2015, 07:26:32 AM
 #5

for a starter you can calc the roi if your free eletricity it gets like 3 dollars to 4 dollars per month and than into 6 months can be payed and he workths like 5 dollars then lol

██████████    YoBit.net - Cryptocurrency Exchange
█████████    <<  ● Free Coins every 24hrs!  >>
██████████    <<  ● REGISTER NOW and GET 1000 DOGE for FREE!  >>
Mrx2002
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
September 21, 2015, 07:02:08 AM
 #6

I would look for an Antminer S3 You can get them and a psu for $150 That will get you around 445Gh/s @385 Watts.
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
September 21, 2015, 08:56:25 PM
 #7

What do you think about this miner? How can I mine with it?
ebay

Don't get that miner would be my advice.  I just don't think it is a great choice.

What is your electricity price?  And what is your amount you feel comparable investing?  With that we can help pick something much better for you.
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1022


View Profile
September 22, 2015, 08:47:21 AM
 #8

Waste of money for badly outdated stuff.

I'm no longer legendary just in my own mind!
Like something I said? Donations gratefully accepted. LYLnTKvLefz9izJFUvEGQEZzSkz34b3N6U (Litecoin)
1GYbjMTPdCuV7dci3iCUiaRrcNuaiQrVYY (Bitcoin)
VirosaGITS
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1063



View Profile
September 25, 2015, 10:04:22 PM
 #9

25$ For a 60Ghs miner?

No that's completely rip off, especially with the added 25$ shipping cost.

You should look to buy at most 25cents per GH and that at up to 0.5J/GH power efficiency. That miner fail both critera by far, thus no. No way.

Some S3's would be good if you have cheap electricity, like 0.03-0.04$/kWh, S5 if you have 0.05-0.06~ and if you have 0.08+ i wouldn't mine. Hence;

What is your electricity cost and what is your budget and also your location?

Give us that and someone will certainly give you a good recommendation.

We are the Mineority @ https://mineority.io
Currently not accepting commissions for Custom BIOS work @OhGodACompany
OhGodAnAi@gmail.com / virosabios@gmail.com
Raimonn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204
Merit: 1001


View Profile
September 28, 2015, 02:02:18 PM
 #10

Its an old miner, and possibly you will lost moeny with it. Before investing in miners you need to know if you can have a good price of electricity.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!