Daniel91
Legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
|
|
November 20, 2015, 05:25:48 PM |
|
Mislim da nas nema previše, što se vidi i po aktivnosti na ovom hrvatskom forumu. Rekao bih da nas je prije bilo više ali su ljudi postali pasivni iz različitih razloga i prestali dolaziti na forum. Bilo bi zanimljivo otkriti razloge zašto je to tako
|
|
|
|
glavos (OP)
|
|
November 20, 2015, 11:25:11 PM |
|
Od kada je propao Mintpal cijela altcoin scena je zamrla, Bittrex ju je jedno vrijeme održavao na životu ali i on je svakim danom sve slabiji. Mali igrači su odustali, a veliki su se okrenuli malo većim projektima.
|
|
|
|
croato
|
|
November 20, 2015, 11:46:23 PM |
|
Meni se čini da nas je manje otkad je cijena skliznila na 200tinjak dolara i ostala tako duuuugo vremena (u Bitcoin mjerilu). Čim se još malo oporavi, mnogi će se vratiti.
|
|
|
|
glavos (OP)
|
|
November 21, 2015, 01:08:41 PM |
|
Naravno, dok je cijena ovakva kakva je investitori šute i investraju, te se ne diže prevelika buka oko svega. Dok će biti vrijeme za izvlačenje novca iz investicija cijena će naglo krenuti rasti te će ponovo privući ekipu što staru što novu. U svemu ovome korist imaju samo oni koji su pametni s investicijama i kupuju dok je s**** a prodaju dok je sve super. A tako radi 5% ljudi.
|
|
|
|
Mirkoca
Newbie
Activity: 37
Merit: 0
|
|
December 06, 2015, 06:13:11 AM |
|
Ima još jedan više. Pozdrav svima iz Kranja. Trading platforma Bitstamp, pomalo testiram za početak.
M.
|
|
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
|
|
December 09, 2015, 12:34:05 PM |
|
Pozdrav svima, nekad sam navraćao na forum 10 puta dnevno, sad 1 ili 2 puta tjedno. Kod mene je neko zasićenje....valjda će proći
(p.s. - nije vezano na cijenu BTC-a)
|
IOTA
|
|
|
glavos (OP)
|
|
December 09, 2015, 01:44:35 PM |
|
Jeli netko isprobao ovu aplikaciju iz mojeg potpisa, Messenger baziran na Telegramu sa Bitcoin i Gems walletom integriranim. Ako ste za mogu napraviti Bitcoin Balkan grupu gdje bi se mogli skupiti unutar same aplikacije.
|
|
|
|
croato
|
|
December 09, 2015, 06:34:24 PM |
|
Ja sam obični auto mehaničar, pa ću pričekati da netko pametniji to najprije isproba. Ako valja i sigurno je, pridružiti ću se.
|
|
|
|
Parazyd
|
|
December 09, 2015, 09:02:08 PM |
|
Jeli netko isprobao ovu aplikaciju iz mojeg potpisa, Messenger baziran na Telegramu sa Bitcoin i Gems walletom integriranim. Ako ste za mogu napraviti Bitcoin Balkan grupu gdje bi se mogli skupiti unutar same aplikacije.
Zasto ne koristiti Telegram? Barem je opensource ako nista. Tko zna tko ovo kontrolira....
|
|
|
|
glavos (OP)
|
|
December 10, 2015, 01:13:01 AM |
|
GetGems je isto open surce jer je baziran na Telegramu, uz to ima i Gems i bitcoin Wallet ugrađen u samu aplikaciju te se može slati Bitcoin preko njega lako kao poruke. Alpha tester sam od početka tako da se ne brinete aplikacija je sigurna.
|
|
|
|
Parazyd
|
|
December 10, 2015, 03:36:19 AM |
|
GetGems je isto open surce jer je baziran na Telegramu, uz to ima i Gems i bitcoin Wallet ugrađen u samu aplikaciju te se može slati Bitcoin preko njega lako kao poruke. Alpha tester sam od početka tako da se ne brinete aplikacija je sigurna.
U tom slucaju, gdje mogu vidjeti kod?
|
|
|
|
crazyivan
Legendary
Activity: 1652
Merit: 1007
DMD Diamond Making Money 4+ years! Join us!
|
|
December 13, 2015, 04:25:19 PM |
|
Pozdrav iz Banjaluke. Lijepo je vidjeti da nas ima i ovdje. Ja sam u crypto preko 3 godine, probao sam sve moguce opcije do sada, od CPU mininga, GPU mininga, ASIC, Cloud mining, trading bots, arbitrage, PoS novcici, ama bas sve. Za sada sam jako zadovoljan, crypto ekonomija raste i iskreno se nadam da ce tako da se i nastavi. May the force be with u.
|
|
|
|
JosNekoKopa
|
|
January 21, 2016, 04:07:13 PM |
|
Pozdrav svima ! Ima nas dosta neko je tu duze a neko krace.
|
|
|
|
Angell
|
|
January 21, 2016, 04:09:36 PM |
|
Pozdrav svima iz Zagreba, ovdje sam dva mjeseca, obožavam BTC.
|
|
|
|
Parazyd
|
|
January 23, 2016, 10:39:18 AM |
|
Pozdrav svima iz Zagreba, ovdje sam dva mjeseca, obožavam BTC. Dobrodosao! Cemu pozdrav samo Zagrepcanima? Ima nas tu od svugdje
|
|
|
|
Angell
|
|
January 23, 2016, 11:17:43 AM |
|
Pozdrav svima iz Zagreba, ovdje sam dva mjeseca, obožavam BTC. Dobrodosao! Cemu pozdrav samo Zagrepcanima? Ima nas tu od svugdje Ispravak: Pozdrav svima hehe , odakle ste sve, koji gradovi ili mjesta?
|
|
|
|
Parazyd
|
|
January 23, 2016, 11:21:54 AM |
|
Pozdrav svima iz Zagreba, ovdje sam dva mjeseca, obožavam BTC. Dobrodosao! Cemu pozdrav samo Zagrepcanima? Ima nas tu od svugdje Ispravak: Pozdrav svima hehe , odakle ste sve, koji gradovi ili mjesta? Hehehe Ima nas tu i par koji nismo u Hrvatskoj. Ja zivim u Amsterdamu, a nas moderator je iz Austrije.
|
|
|
|
Tomi_IV
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
January 23, 2016, 05:01:26 PM |
|