Bitcoin Forum
July 18, 2018, 09:11:21 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer U3 .bat code?  (Read 763 times)
jphelps
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
February 11, 2016, 03:59:17 AM
 #1

Ive tried everyone i could find

cgminer.exe --bmsc-options 115200:10 -o xxx -u xxx -p xxx --bmsc-freq 0982

cgminer.exe --bmsc-options 115200:0.65 -o XXX -u XXX -p XXX --bmsc-voltage 0800 --bmsc-freq 1306

even tried to just open cgminer, it keeps saying the pool difficulty changed or something

please help
1531948281
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531948281

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531948281
Reply with quote  #2

1531948281
Report to moderator
1531948281
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531948281

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531948281
Reply with quote  #2

1531948281
Report to moderator
1531948281
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531948281

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531948281
Reply with quote  #2

1531948281
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531948281
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531948281

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531948281
Reply with quote  #2

1531948281
Report to moderator
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
February 11, 2016, 09:36:08 AM
 #2

Ive tried everyone i could find

cgminer.exe --bmsc-options 115200:10 -o xxx -u xxx -p xxx --bmsc-freq 0982

cgminer.exe --bmsc-options 115200:0.65 -o XXX -u XXX -p XXX --bmsc-voltage 0800 --bmsc-freq 1306

even tried to just open cgminer, it keeps saying the pool difficulty changed or something

please help

If  you look under devices is the U3 showing up?  I ask this as it could be a driver issue zadig sometimes causes some people trouble.  So I would start with looking for device. After that focus on cgminer.

Long term get a R1 with crazy guy's mod on it.  It will reset your zombies and make your life a lot easier..
jphelps
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
February 11, 2016, 12:03:16 PM
 #3

Ive tried everyone i could find

cgminer.exe --bmsc-options 115200:10 -o xxx -u xxx -p xxx --bmsc-freq 0982

cgminer.exe --bmsc-options 115200:0.65 -o XXX -u XXX -p XXX --bmsc-voltage 0800 --bmsc-freq 1306

even tried to just open cgminer, it keeps saying the pool difficulty changed or something

please help

If  you look under devices is the U3 showing up?  I ask this as it could be a driver issue zadig sometimes causes some people trouble.  So I would start with looking for device. After that focus on cgminer.

Long term get a R1 with crazy guy's mod on it.  It will reset your zombies and make your life a lot easier..
yea the driver is fine, but whats an R1?
VirosaGITS
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1058



View Profile
February 11, 2016, 08:14:20 PM
 #4

Ive tried everyone i could find

cgminer.exe --bmsc-options 115200:10 -o xxx -u xxx -p xxx --bmsc-freq 0982

cgminer.exe --bmsc-options 115200:0.65 -o XXX -u XXX -p XXX --bmsc-voltage 0800 --bmsc-freq 1306

even tried to just open cgminer, it keeps saying the pool difficulty changed or something

please help

If  you look under devices is the U3 showing up?  I ask this as it could be a driver issue zadig sometimes causes some people trouble.  So I would start with looking for device. After that focus on cgminer.

Long term get a R1 with crazy guy's mod on it.  It will reset your zombies and make your life a lot easier..
yea the driver is fine, but whats an R1?

The Antminer R1. Its a router/miner/whatever. Someone put firmware on it that will prevent the U3 from going zombie;
https://www.bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=00020160128085902068wLN3nqWQ06C5

We are the Mineority @ https://mineority.io
Currently not accepting commissions for Custom BIOS work @OhGodACompany
OhGodAnAi@gmail.com / virosabios@gmail.com
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
February 12, 2016, 11:24:25 PM
 #5

Ive tried everyone i could find

cgminer.exe --bmsc-options 115200:10 -o xxx -u xxx -p xxx --bmsc-freq 0982

cgminer.exe --bmsc-options 115200:0.65 -o XXX -u XXX -p XXX --bmsc-voltage 0800 --bmsc-freq 1306

even tried to just open cgminer, it keeps saying the pool difficulty changed or something

please help

If  you look under devices is the U3 showing up?  I ask this as it could be a driver issue zadig sometimes causes some people trouble.  So I would start with looking for device. After that focus on cgminer.

Long term get a R1 with crazy guy's mod on it.  It will reset your zombies and make your life a lot easier..
yea the driver is fine, but whats an R1?

The Antminer R1. Its a router/miner/whatever. Someone put firmware on it that will prevent the U3 from going zombie;
https://www.bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=00020160128085902068wLN3nqWQ06C5

It's in the R1 thread on the forum.  You will see different versions of Crazy Guy's custom firmware.  But all of them are great, but you might go ahead and get most current.   

On the custom firmware it does not prevent zombies, but it does detect them and restart the device.   It can go as far as restarting the entire R1 which does fix all zombies.   It's a great firmware to run.
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000



View Profile
February 13, 2016, 12:27:18 AM
 #6

Follow steps to get proper driver and zadig, make sure your system sees the miner.

Download latest cgminer, 4.9.2: http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/

Use U3 codes, e.g. --au3-freq <arg>

Report back success or failure.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!