Nasıl kazandığımız kısmı zaten şüpheli , site mi açtık? kumar mı oynadık? Madencilikten mi kazandık? Hatta ve hatta yanlışlıkla biri bize tonla btc mi gönderdi?
Bunlardan hangisiyle kazanmış olursak olalım , elimizde 10.000 bitcoin varsayalım.
Bunları TL'ye çevirip (şuan yaklaşık 13 milyon tl ediyor) , hesabımıza atmak istedik diyelim , başka sitelerde vardır eminim ama benim en bildiğim btcturk ile bunu uygulamaya kalktık ve bütün bitcoinlerimizi orada satıp orada ki tl olan paramızı hesabımıza geçirmek istedik , yapılabiliyorsa 13 milyon tl bir anda , yapılamıyorsa limiti neyse hergün o kadar o kadar atarak gönderdik.
E devlet bu 13 milyon nereden geliyor demeyecek mi? Dediğinde nasıl izah edilecek bitcoin devlete? Bunları bitcoinden çevirdim ben dediğinizde vergi memurunun suratını tahmin edemiyorum
Şans eseri bile olsa bitcoinden zengin olursanız nasıl tl'ye çevirmeyi planlıyorsunuz?
bütün hepsinin cevabı var ve ben hepsinin nasıl olacağını (başın apğrımadan ) biliyorum! DUYURULUR nekadar BTC olursa olsun. nasıl olcağıno buraya yasamam ama öğretebilirim yada yardımcı olurum. hepisni YAPTIM!