by rallier (OP)
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
October 09, 2017, 11:46:55 AM |
|
dün bittrex de bir hareket gördüm fiyatı birisi 20 btc ile satış duvarı oluşturarak 3k sat aşağı çekti, sonrasında 6k-7k seviyelerindeki satişlari kendisi tekrar toplayarak 7.5k sat civarlarında 10-15 btc duvar koydu ve sonra satış duvarını iptal etti. zararına millete sattırmaya mı çalışıyorlar, botlar varsa çalışan onlara mı zarar ettirme niyeti bilemiyorum. BTC nin yükselişinin fiyatları usd cinsinde baktığınız da çok ta bir düşüş yok. Geliştirmeleri buradan takip edebilirsiniz: https://github.com/OrdinaryDude/ElasticPrototypeWallethttps://github.com/sprocket-fpga/xel_miner/commits/master
|
signature not found.
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
October 09, 2017, 02:42:26 PM |
|
dün bittrex de bir hareket gördüm fiyatı birisi 20 btc ile satış duvarı oluşturarak 3k sat aşağı çekti, sonrasında 6k-7k seviyelerindeki satişlari kendisi tekrar toplayarak 7.5k sat civarlarında 10-15 btc duvar koydu ve sonra satış duvarını iptal etti. zararına millete sattırmaya mı çalışıyorlar, botlar varsa çalışan onlara mı zarar ettirme niyeti bilemiyorum. BTC nin yükselişinin fiyatları usd cinsinde baktığınız da çok ta bir düşüş yok. Geliştirmeleri buradan takip edebilirsiniz: https://github.com/OrdinaryDude/ElasticPrototypeWallethttps://github.com/sprocket-fpga/xel_miner/commits/masterelastic borsasında sürekli işlem yapan botlar var. yoksa hacim her gün bu kadar olmazdı. Elastic grafiğine ve gidişatına baktığımızda en az 10x yapma potansiyeli olan bir coin. Tabi proje ekibinin yapacağı işlere bağlı. Sanırım birçok balinanın bu coinde gözü var ama ne zaman yükselir dersen bilemeyiz. O yüzden al unut yapmak lazım. Mümkünsede düştükçe maliyet düşürmek lazım
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
October 09, 2017, 02:46:17 PM |
|
Elastic satın aldım ben de fiyatını bu derece düşük görünce gerçekten çok sevindim (elinde olan arkadaşlar kusura bakmasın) Şuan için yukarıda söylendiği gibi al-unut yapmayı planlıyorum çünkü herkesin ortak fikri ekibin ve projenin sağlam olduğu yönünde.
|
|
|
|
Uhde
|
|
October 09, 2017, 03:30:30 PM |
|
Benimde maliyetim 10k satın üzerinde. Bu kadar düşmesini beklemiyordum. Fork söylentisine bağlı herkes btc ye geçince düştü birden. Stop loss da koymamıştım beklentim yükseleceği yönündeydi.
|
|
|
|
Pitchblackroom
|
|
October 09, 2017, 03:37:27 PM |
|
Ben fiyatın çok düştüğünü sanmıyorum Elastic zaten sene içerisinde her zaman bu tarz düşüş hareketlerinde bulundu, kısa süre içerisinde eski fiyatına geri dönecek ve kendini toparlayacaktır. Bu süreç içerisinde kısa vadeli al-sat yapanlara iyi kâr bırakabilir.
|
❱❱ | | ██ █║█ ║║║ ║║║ █║█ ██ | | | | | ▄██▄ ▄██████▄ ▄██████████ ▄██████████▀ ▄▄ ▄██████████▀ ▄████▄ ▄██████████▀ ████████▄ ██████████▀ ▀████████ ▀███████▀ ▄███▄ ▀████▀ ▄█▄ ▄███▄ ▀███▀ ▄███████▄ ▀▀ ▄█████▄ ▄███████▄ ▄██████████ ▄█████████ █████████ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ▀█████▀ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ▀▀▀ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ██████████▀ ▄██████████▀ ▀███████▀ █████████▀ ▀███▀ ▄██▄ ▀█████▀ ▄██████▄ ▀▀▀ █████████ ▀█████▀ ▀▀▀ | | e i d o o ██
| | ▄██▄ ▄██████▄ ▄██████████ ▄██████████▀ ▄▄ ▄██████████▀ ▄████▄ ▄██████████▀ ████████▄ ██████████▀ ▀████████ ▀███████▀ ▄███▄ ▀████▀ ▄█▄ ▄███▄ ▀███▀ ▄███████▄ ▀▀ ▄█████▄ ▄███████▄ ▄██████████ ▄█████████ █████████ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ▀█████▀ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ▀▀▀ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ██████████▀ ▄██████████▀ ▀███████▀ █████████▀ ▀███▀ ▄██▄ ▀█████▀ ▄██████▄ ▀▀▀ █████████ ▀█████▀ ▀▀▀ | | | | | ██ █║█ ║║║ ║║║ █║█ ██ | | ❰❰ | | |
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
October 10, 2017, 12:34:46 PM |
|
7.5k satoshi ile fiyatı gayet alınabilir durumda çok fazla alta inmez gibi. biraz toplayacağım.
|
|
|
|
by rallier (OP)
Legendary
just in case
|
|
October 10, 2017, 01:07:05 PM |
|
bitcoin 5000 i zorlarsa 6k sat i da görürüz. ben girecek olsam şahsen dip toplamak amacıyla 6k yi zorlamasını beklerdim 7k da iyidir. 7.5 K şuan için normal geliyor bana yani birilerinin ekstra daha düşüğe satmaya razı olduğu fiyatı beklemek mantıklı olabilir
|
signature not found.
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
October 10, 2017, 01:13:30 PM |
|
Dayanamadım elimde olan bitcoin ile bir miktar daha elastic aldım umarım 6k ya filan düşmez fiyatı benim elastic fiyat beklentim 20k. Elastic 20 k olana kadarda satmayı düşünmüyorum. Umarım yanılmam.
|
|
|
|
Mimar
|
|
October 10, 2017, 09:43:31 PM |
|
Dayanamadım elimde olan bitcoin ile bir miktar daha elastic aldım umarım 6k ya filan düşmez fiyatı benim elastic fiyat beklentim 20k. Elastic 20 k olana kadarda satmayı düşünmüyorum. Umarım yanılmam.
Bence dolar bazında düşünün bitcoin $5000'ı geçecek gibi, geçerse 6000 dolara kadar yolu var. BTC aşırı değerlenirse, 20k satoshi fiyatlarına kadar elastic çıkamazmış gibi geliyor bana
|
|
|
|
by rallier (OP)
Legendary
just in case
|
|
October 11, 2017, 12:05:25 PM |
|
Bence dolar bazında düşünün bitcoin $5000'ı geçecek gibi, geçerse 6000 dolara kadar yolu var. BTC aşırı değerlenirse, 20k satoshi fiyatlarına kadar elastic çıkamazmış gibi geliyor bana Benim hala inancım var geçebileceğine dair bu inancı da taşımamın en büyük sebeplerinden biri golem e göre computing işini daha iyi yapacağı olması ve golem in marketcap'in in şuan 4-5 kat altında kalıyoruz
|
signature not found.
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
October 11, 2017, 12:08:41 PM |
|
Bende 25 ekimden sonra altcoinler düzelince 15k nın üstüne çıkabilir diyorum.Temmuzda ki düşüşten sonra 6k dan 24k ya kadar yükselmişti.25c birim fiyattan toplayabilirsem 100k kadar almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
Antikais
|
|
October 11, 2017, 02:58:11 PM |
|
millet çok terste kaldı bu coinde. bir ara çok hype'landı ama sonra söndü. bende yakında bir atak bekliyorum ama riskli gibi.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
October 12, 2017, 03:33:33 AM |
|
proje guzel bir ara ilgilendim birkac guzel superbilgisayar projelerinden birisi bence. bir ara biraz aldim kar ile sattim ama sonra cok dustu fiyati. ara ara bir pump geliyor sanirim gecmis grafikde biraz hareketlenme var baktigimda fakat yeni soyut birseyler ortaya cikmadan fiyatin belli bir sinirda tutunmasi zor gibi duruyor.
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
October 14, 2017, 10:09:54 PM |
|
Zamanında 20K+ dan sattığımı yazmıştım. Daha sonra bayağı al sat yaptım, 10-15K arası. Beni hiç zarara uğratmayan coinlerin başında geliyor neredeyse XEL.
Diğer coinlere bakarak hala iyi yerde diyebiliriz aslında, çünkü çoğu coin gibi 10-15 katına çıkarılıp da eski yerine düşmüş bir coin değil hali hazırda. BTC yükselişine bağlı olarak düşüyor haliyle. Ben şu an full dolardayım ancak yakından takip ediyorum. Yani 5K altına düşerse mutlaka biraz alırım. Yok yavaş yavaş çıkışa geçerse de mutlaka biraz alırım.
Takip edenler farkındadır zaten istikrarlı şekilde birilerince toplanıyor. Tabii bunlar benim fikirlerim, herkes kendi araştırmasını yapıp, kendi kararını vermelidir, kimseyi yanıltmak istemem. ytd.
|
|
|
|
neite99
|
|
October 14, 2017, 10:14:26 PM |
|
Uzun vade için almıştım biraz ama yüksekten almışım anlaşılan düştüğü noktaları görünce. Fiyatı dengelemek için düşükten alım yapacağım boşa btc çıkarabilirsem.
|
|
|
|
Distraction
|
|
October 15, 2017, 10:02:41 PM |
|
Fiyatının bu kadar düşme sebebi fork tabiki ama edgeless biraz fazla düştü ya başka bir nedeni daha mı var benim bilmediğim ekibine çok güveniyorum bu projenin.
|
|
|
|
carlison
|
|
October 16, 2017, 06:27:43 AM |
|
Bittrexte sürekli botlarla belli bir seviyede tutuyorlar dumplayan olursa bot araya girip üste alış koyuyor. Gördüğüm kadarıyla coin borsada tutununca dev ekibide sahiplenmeye başlamış önceden biz kodlayıp bırakırız diyorlardı.
|
|
|
|
HyperLup
|
|
October 21, 2017, 05:26:35 AM |
|
4k'yı gördük umarım daha da aşağı düşmez . Benim toparlama başlangıcım 14k Ben atıp unutmuştum ama keşke unutmasaydım
|
|
|
|
CanErik
|
|
October 21, 2017, 09:23:57 AM |
|
Merhaba;
Tekrar giriş yapabildiğim için sevinçliyim, keşke daha fazla alabilme şansım olsa.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
opiumtea
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
October 21, 2017, 12:57:56 PM |