Xexen4
|
|
September 23, 2017, 11:39:15 AM |
|
dex de kullanılabilecek bot yazılımlar olmadan hacimde kayda değer bir artış olmaz bence.
|
|
|
|
dreamturk
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
September 23, 2017, 12:07:09 PM |
|
dex de kullanılabilecek bot yazılımlar olmadan hacimde kayda değer bir artış olmaz bence.
tam aksinini dusunuyorum ben.yatirimcinin kontrolunde olan coin daha stabil buyur ve kuculur.balina belasindan kurtulmus oluruz.eger dex gercekten stabil olursa ve ltc gatevay eklenirse waves dex ile cok dusuk komisyon ile trade yapmak daha iyi kazandirabilir.bittrexde islem basina 0.005 btc aliyor bu cok anormal bir fiyat
|
|
|
|
ilkerzm
Member
Activity: 124
Merit: 10
|
|
September 23, 2017, 12:46:55 PM |
|
ümitsizler sayısı artıyor fakat şuan beğenmediğiniz waves ilk 20 de yerini korumakta ve bunun üzerine x2 yapmayı başarırsa ilk 10 a girmeyi başaracaktır. Sasha Reis atağa geçti.Ethereum tekeline karşı işi zor ama zamanla başaracaktır.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 23, 2017, 03:02:27 PM |
|
ümitsizler sayısı artıyor fakat şuan beğenmediğiniz waves ilk 20 de yerini korumakta ve bunun üzerine x2 yapmayı başarırsa ilk 10 a girmeyi başaracaktır. Sasha Reis atağa geçti.Ethereum tekeline karşı işi zor ama zamanla başaracaktır.
wavesplatorumun dunku twwet ı guzeldı ethere laf sokmalar yavasmıs sızın zıncır bak ne yaptık demeler fılan
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
September 23, 2017, 05:44:27 PM |
|
wavesplatorumun dunku twwet ı guzeldı ethere laf sokmalar yavasmıs sızın zıncır bak ne yaptık demeler fılan Benzetmek gibi olmasın ama bir ara BMW AUDI atışması vardı. Onun gibi olmuş. Bu kafa giderlerse çok eğlenceli olur bu iş
|
|
|
|
Neo--
|
|
September 23, 2017, 09:16:25 PM |
|
Waves hakkında yazanlar baya azalmış fanatik bir kitlesi vardı wavesin.Son zamanlardaki durgun halinden dolayı,bu kemik kitle pes mi etti hersey mumkun ama waves turkiye tayfasinin wavesi birakmasi mumkun degil hocam:) ileride kripto para diye bise kalmazsa bile bizim wavesciler nodeleri calistirir Oda iyiymis harbidende dogru ama sasha türk communitye bi guzellik yapmali
|
|
|
|
arlington
|
|
September 23, 2017, 10:44:13 PM |
|
Ether'e tatlı sataşmalar falan bunlar iyi hoş da somut gelişmeleri görelim bakalım bi. Ethereum gibi uçuşa geçin bizi de sevindirin biz de alkışlayalım sizi.
|
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 24, 2017, 10:42:24 AM |
|
18 Eylül 2017'de Wave Platform CMO Alexandra Pestretsova ile bir Soru-Yanıt oturumunu açtık. Oturum, Telgraf kanalımızda gerçekleşti.
Soruların cevaplanmasından önce Alex'e e-posta yoluyla sorular sormuştuk, böylece topluluğun tüm üyeleri oturumda yer almasalar da sorularını sorma şansına sahip olacaklardır. Bir günde 200'den fazla mektup aldık! Oturumun kendisi planlandığıdan daha uzun sürdü ve sohbet etmenin çok güzel zamanım oldu
Aşağıda, Q & A oturumunun tam sürümü verilmektedir. *
Yorum yapmaktan ve paylaşmaktan çekinmeyin!
Oturumun ilk dakikalarında Alex, toplulukla güncellenmiş bir Waves Platform Yol Haritası paylaştı. Görmek için buraya tıklayın.
Alexandra: Peki, bir sonraki büyük gelişme Waves NG protokolü ve Waves Client 1.0 Geçen haftalarda hem NG hem de Müşteri Güncellemeleri hakkında sessiz kaldık, ancak bundan sonra her hafta birçok teaser ve güncelleme yayınlanmaya başlanacak. Ve ilk teaserlar bu hafta geliyor! Şimdi, bu soru&cevap için zaten gönderdiğiniz soruları cevaplamama izin verin. daha sonra, istediğinii sorabilirsiniz. (şu anda çoğunlukla bir Pazarlama Kalite Güvencesi olduğunun yalnızca kısa bir hatırlatıcısı, bazı global soruları ayrıntılı bir şekilde hazırlıyoruz, ancak ayrıntıları derinlemesine incelemeyeceğim) Tamam, daha önce gönderdiğiniz sorularla bakalım.
Kardeş bu yazıyı sen mi Türkçe'ye çevirdin. Aceleye mi geldi ne oldu, gerçekten okumakta zorlanıyorum. Yine de emek vermişsin göz atıyorum teşekkürler.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 24, 2017, 10:55:11 AM |
|
18 Eylül 2017'de Wave Platform CMO Alexandra Pestretsova ile bir Soru-Yanıt oturumunu açtık. Oturum, Telgraf kanalımızda gerçekleşti.
Soruların cevaplanmasından önce Alex'e e-posta yoluyla sorular sormuştuk, böylece topluluğun tüm üyeleri oturumda yer almasalar da sorularını sorma şansına sahip olacaklardır. Bir günde 200'den fazla mektup aldık! Oturumun kendisi planlandığıdan daha uzun sürdü ve sohbet etmenin çok güzel zamanım oldu
Aşağıda, Q & A oturumunun tam sürümü verilmektedir. *
Yorum yapmaktan ve paylaşmaktan çekinmeyin!
Oturumun ilk dakikalarında Alex, toplulukla güncellenmiş bir Waves Platform Yol Haritası paylaştı. Görmek için buraya tıklayın.
Alexandra: Peki, bir sonraki büyük gelişme Waves NG protokolü ve Waves Client 1.0 Geçen haftalarda hem NG hem de Müşteri Güncellemeleri hakkında sessiz kaldık, ancak bundan sonra her hafta birçok teaser ve güncelleme yayınlanmaya başlanacak. Ve ilk teaserlar bu hafta geliyor! Şimdi, bu soru&cevap için zaten gönderdiğiniz soruları cevaplamama izin verin. daha sonra, istediğinii sorabilirsiniz. (şu anda çoğunlukla bir Pazarlama Kalite Güvencesi olduğunun yalnızca kısa bir hatırlatıcısı, bazı global soruları ayrıntılı bir şekilde hazırlıyoruz, ancak ayrıntıları derinlemesine incelemeyeceğim) Tamam, daha önce gönderdiğiniz sorularla bakalım.
Kardeş bu yazıyı sen mi Türkçe'ye çevirdin. Aceleye mi geldi ne oldu, gerçekten okumakta zorlanıyorum. Yine de emek vermişsin göz atıyorum teşekkürler.
(oncelıkle sunu soylemek ısterım bu oturum marketıng uzerıne. dıger konularada degınebılırım ama fazla detaya gırmeyeceğim) bunu soyluyor orda. aceleye gelmıs. kopyala yapıstır yaparken atlamısım oranın tam cevırısını. sagol bılgılendırme ıcın. duzeltıyorum. Yoksa yeni çalışanlar bunları alıyorlar mı? " gıbı bazı cumlelerı turkceye oturtmakta zor oluyor. ne demek ıstıyor bende anlamıyorum yenı ıcolar amerıka ve avrupadakı tıplerı kapıyor da sız gec mı kalıyorsunuz sız gıbılerınden bırsey sormaya calısıyo sanırım yada soru mu onuda bılmıyorum şakalasıyolar orda ama espırı anlayıslarına fransız kalıoz.
|
|
|
|
karmenali
|
|
September 24, 2017, 11:27:50 AM |
|
Kripto dünyasının en iddialı ve kapsayıcı projesinin SEO ve founder ısın biraz hitap yeteneğini geliştir değil mi? Adamı dinlerken sıkıntıdan patladım. İngilizce dezavantajından mı yoksa asosyallikten mi bilmem ama konuşma yeteneği "0". Vitalik'te aynı odun ama ingilizcesi ana dili olduğu için ordan yırtıyor. Bu ikisinin projenin ön yüzünde durmaması gerekiyor. Zekalarına ve yaratıcılıklarına eywallah ama projenin veya şirketin görünür yüzü olmak ayrı birşey.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 24, 2017, 11:45:01 AM |
|
Kripto dünyasının en iddialı ve kapsayıcı projesinin SEO ve founder ısın biraz hitap yeteneğini geliştir değil mi? Adamı dinlerken sıkıntıdan patladım. İngilizce dezavantajından mı yoksa asosyallikten mi bilmem ama konuşma yeteneği "0". Vitalik'te aynı odun ama ingilizcesi ana dili olduğu için ordan yırtıyor. Bu ikisinin projenin ön yüzünde durmaması gerekiyor. Zekalarına ve yaratıcılıklarına eywallah ama projenin veya şirketin görünür yüzü olmak ayrı birşey.
tamamen katılıyorum reklam hersey. ıkı guzel hatun koy orya . gercı aldı guzel bayalar işe. halkla ılıskıler ıcın. youtube vıdeolarında senden benden farkı yok koca ceo nun
|
|
|
|
furry04
|
|
September 24, 2017, 03:15:41 PM |
|
Vitalik'te Rus değil mi ben mi yanlış biliyorum? Veya Abd'de falan mı doğmuş ana dili dediğinize göre.
|
|
|
|
faaty
|
|
September 24, 2017, 03:42:47 PM |
|
Vitalik'te Rus değil mi ben mi yanlış biliyorum? Veya Abd'de falan mı doğmuş ana dili dediğinize göre. Vitalik te Rus ancak çocukken ailesi Kanada'ya göç etmiş ve orada büyümüş. O yüzden İngilizcesi daha iyi.
|
|
|
|
dreamturk
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
September 24, 2017, 05:26:14 PM |
|
yazılanları ve söyleşiyi okuyunca mutlu oldum açıkçası demekki yakın zamanda yeni ve güzel gelişmeler bizi bekliyor.Ama sorun olan bu projeleri hayata geçirmek için ne kadar istekliler ve wavesi hak ettiği yere getirmek için ellerinden geleni gerçekten yapacaklar mı? umarım yatırımcısı ve sempatizanları olarak beklediğimize değer ve yakında yüzümüzü güldürecek adımlar atılır.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 24, 2017, 06:28:28 PM |
|
yazılanları ve söyleşiyi okuyunca mutlu oldum açıkçası demekki yakın zamanda yeni ve güzel gelişmeler bizi bekliyor.Ama sorun olan bu projeleri hayata geçirmek için ne kadar istekliler ve wavesi hak ettiği yere getirmek için ellerinden geleni gerçekten yapacaklar mı? umarım yatırımcısı ve sempatizanları olarak beklediğimize değer ve yakında yüzümüzü güldürecek adımlar atılır.
emın ol cok daha buyuk seyler donuyor ortada. soru cevap etkınlıgındekı cevaplardan da anlayabılırsın bunları. waves ın olayı skındırık bır coın yapıp ortaya tek proje sunmak degıl. borsada satılan tum coınlerı kapsayan ve ılgılendıren bır proje waves.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
September 25, 2017, 08:46:01 PM |
|
waves ekibinde misyon iyi ama vizyon çok kötü. bence blockchain yapısı da hala çok kötü durumda buraya da bir el atmaları lazım. tokene göre filtreleme falan lazım. geçenlerde wct dağıtımlarını inceleyim nasıl ne kadarı kime gitmiş falan bi bakayım dedim, wct creator adrese girdiğimde hiçbir sik anlayamadım. her gün saçma salak tonla transfer yapılıyor bc de ama analiz etmek imkansız. sözde blockchain muhasebe defteri diyoruz ama wavesin bc bakkal defteri gibi
|
|
|
|
karmenali
|
|
September 25, 2017, 10:36:09 PM |
|
----
Yeni bir explorer yapacaklar zaten, şu an wavesgo dan takip ediyoruz Waves sevdalıları Bazen kendi kendime neden bu waves fiyatı yükselmiyor lan hala diye soruyorum. Proje dersen müthiş, ciddiyet var, ekip çok iyi, hayal gücü tavan, proje esnek her gün yeni bir fikir ortaya atılıyor ( slack'te ileride bu roadmap bittikten sonra atomic swap ekleyebiliriz demişti communitiy manager) Hergün kendi kendime sayıyorum, russian depository, burger king... debit card, yeni arayüz, smart contract (hemde eth nin kinden daha gelişmiş) .... de niye bu fiyat yükselmiyor. Cevaplarım: 1) Henüz yeni başlıyoruz daha yolun başı 2) Balinalar alttan topluyor 3) Dex hacmi çok düşük insanlar yükselmesini bekliyor 3a) Fiat gateway ler beş para etmez nakit akışı yok 3b) Dex kullanışsız 3c) Yeterince coin eklenmedi daha 4) İnsanlar tamamen merkezsiz olmadığı için güvenmiyor 5) Platform fee den kazandırmadığı için realist yatırımcı yatırım yapmıyor 6) Pos kullanıyoruz pow olsa spekülasyonun kralı yapılırdı ama eh işte 7) Büyük güçler dex'i istemiyor Ulan tamam bazıları waves'i seviyor yatırım yapıyor ama niye dex'te değilde tidex'te alım satım yapıyor. Lan daha dün kuruldu ama waves hacmi dex ten kat ve kat fazla. Sonra tekrar 3. maddelere geri dönüyorum.
|
|
|
|
srknbyr
|
|
September 26, 2017, 04:53:42 AM |
|
Mevcut Dec'in arayuzu cok kotu hocam insanlar kullanmak istemiyor, 2 ay icerisinde yeni arayuz gelecek.. Tadindan yenmeyecek
|
.▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ ██████▌▄ ▀▀▀█████████ █████████▄ ▀██████ ██████████▄ ▀█████ ███████████ █████ ███████████ █████ ███████████ ▄██▄ █████ ███████████▄▄▄▄█████ ▄█████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ▀███████████████████████▀ | .digilira. | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
torrentco
|
|
September 26, 2017, 10:27:16 AM |
|
----
Yeni bir explorer yapacaklar zaten, şu an wavesgo dan takip ediyoruz Waves sevdalıları niye dex'te değilde tidex'te alım satım yapıyor. Lan daha dün kuruldu ama waves hacmi dex ten kat ve kat fazla. Sonra tekrar 3. maddelere geri dönüyorum. çünkü tidex açık ara en iyi arayüz butun exchangeler içinde. keşke birde hacim olsa.
|
|
|
|
|