DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
September 26, 2017, 10:38:51 AM |
|
Söylenildiği gibi Arayüz kullanışsız . Leasing özelliği sayesinde değişik coinlere sahibiz . Waves tamamen fiyatı yükseldiğinde onlarda artacaktır . Wavesgo mevcut elimde onları tutuyorum bakalım süreç nasıl ilerleyecek ..
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 26, 2017, 04:09:15 PM |
|
----
Yeni bir explorer yapacaklar zaten, şu an wavesgo dan takip ediyoruz Waves sevdalıları Bazen kendi kendime neden bu waves fiyatı yükselmiyor lan hala diye soruyorum. Proje dersen müthiş, ciddiyet var, ekip çok iyi, hayal gücü tavan, proje esnek her gün yeni bir fikir ortaya atılıyor ( slack'te ileride bu roadmap bittikten sonra atomic swap ekleyebiliriz demişti communitiy manager) Hergün kendi kendime sayıyorum, russian depository, burger king... debit card, yeni arayüz, smart contract (hemde eth nin kinden daha gelişmiş) .... de niye bu fiyat yükselmiyor. Cevaplarım: 1) Henüz yeni başlıyoruz daha yolun başı 2) Balinalar alttan topluyor 3) Dex hacmi çok düşük insanlar yükselmesini bekliyor 3a) Fiat gateway ler beş para etmez nakit akışı yok 3b) Dex kullanışsız 3c) Yeterince coin eklenmedi daha 4) İnsanlar tamamen merkezsiz olmadığı için güvenmiyor 5) Platform fee den kazandırmadığı için realist yatırımcı yatırım yapmıyor 6) Pos kullanıyoruz pow olsa spekülasyonun kralı yapılırdı ama eh işte 7) Büyük güçler dex'i istemiyor Ulan tamam bazıları waves'i seviyor yatırım yapıyor ama niye dex'te değilde tidex'te alım satım yapıyor. Lan daha dün kuruldu ama waves hacmi dex ten kat ve kat fazla. Sonra tekrar 3. maddelere geri dönüyorum. tidex ne şakaşaka . hıc kullanmadım ben. başka coınler ıcın kullanılabılır ama waves dexte olan coınler ıcın dex dısında bır yer kullanmak waves yatırımcısı ıcın salaklıktır kımse yanlıs anlamasın. yatırım yaptıgın seyı sen daha kullanmıyorsun aq yenılerın kullanmasını yada mılletın almasını ve fıyatın artmasını nasıl beklıyon derler adama.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 26, 2017, 08:02:42 PM |
|
https://imgur.com/eslTDO51.5 ay once cızdıgım grafık. bugun revıze edıldı. ay sonu yada tam 10 ekımde 90 sevıyelerını waves tarıhınde son kez gorebılırız. ondan sonra galaksı dışına yolculuk. tabıki uğrasamam bunlarla dıyerek dırek yolculuga da baslayabılır.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
September 26, 2017, 08:09:45 PM |
|
~snip
Ben çok mantıklı bir adım olarak görüyorum bunu. Hatta sırf Tidex'e verdiği destek için Sasha'yı vizyoner ilan edebilirim. Sadece tek bir noktada sirkülasyonda olan bir assetin ekonomik açıdan bir çok problemi olur. Waves üzerinde oluşturulan tokenların farklı yerlerde kullanılabiliyor olması ilgili tokenın sağlığı açısından çok önemli. Bence Sasha burada çok güzel bir nokta yakalamış. Fizikçi olduğunu sanıyordum ama iktisatçı olsa da anca bu kadar olurdu.
|
|
|
|
CanErik
|
|
September 26, 2017, 09:32:55 PM Last edit: September 27, 2017, 01:05:18 AM by CanErik |
|
Merhaba;
5K waves maliyeti 900 dolar olanlar tarafından manüple edilmek yeter olsun artık. İlk merkezsiz borsa değil, en iyi akıllı kontrat değil, en çok desteklenen platform değil, kısaca ucuza alanlar dışında bu platform bulunmaz hint kumaşı değil. Ekimde vedalaşmak üzere...
İyi dileklerimle
|
|
|
|
gry
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
September 26, 2017, 09:36:52 PM |
|
Wavesçilerin yüzünde hafif bi tebessüm oluşmaya başladı sanki. Yakında kahkahaya döner umarım...
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
September 26, 2017, 09:39:21 PM |
|
Wavesçilerin yüzünde hafif bi tebessüm oluşmaya başladı sanki. Yakında kahkahaya döner umarım...
1,5 yıldır ne zaman yükselmeye çalışsa kafasına vurdular.. Bu yılın bu son şansı sanırım.
|
|
|
|
gry
Member
|
|
September 26, 2017, 10:05:56 PM |
|
1,5 yıldır ne zaman yükselmeye çalışsa kafasına vurdular.. Bu yılın bu son şansı sanırım.
Hayırlısı. 6 aydır wavesteyim seneyede beklerim. 5x teyken Ana paramı alıp karı waves olarak bıraktım. Diğer projelerden daha çok güven hissi veriyor bana. satmayıda düşünmüyorum.
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 26, 2017, 10:36:59 PM |
|
waves ve stratisin fiyatları hep birbirine yakındı ama stratis surekli wavesten pahalıydı.son 3 gündür waves fiyat olarak stratisin önünde işlem yapıyor.2 sindede yatırımım oldugundan dolayı gözüme çarptı.sasha rusyada bi etkinlige katılıp putinle görüşecegine dair yazılar gördüm forumda belki bununda etkisi vardır fiyatının artmasında.
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
J.Moriarty
|
|
September 27, 2017, 08:20:05 AM |
|
Waves sonunda güzel kar bıraktı, ben %20 alıp çıkışımı yaptım. Belki daha da yükselir tabi ama bütçenin çok büyük çoğunluğu strat ve bunda olunca hareket kabiliyeti sınırlanıyor insanın. Diğer altlar çok güzel fırsatlar verebiliyor, düşük miktarda girmek zorunda kalınca %10 artsa bile uğraştığına değmiyor. Şans için 1 tane bıraktım, ne durumda olduğunu takip ederim Sırada Strat var, umarım o da 140k satoshi civarına geri döner tekrar. Şansa btc in en yüksek değerinde giriş yaptık kripto paralara, al sattan ne kadar kar yaparsam yapayım btc 16 bini geçmeden düzlüğe çıkamayacağım.
|
“He is the Napoleon of crime, Watson. He is the organizer of half that is evil and of nearly all that is undetected in this great city, He is a genius, a philosopher, an abstract thinker. He has a brain of the first order. He sits motionless, like a spider in the center of its web, but that web has a thousand radiations, and he knows well every quiver of each of them. He does little himself. He only plans.”
|
|
|
TrolWolf
|
|
September 27, 2017, 07:01:47 PM |
|
Ben waves in bu sene büyük bir çıkış yapacağına inanıyorum.Platformda yapacakları güncellemeler waves e tepe yaptıracaktır.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
September 27, 2017, 08:08:16 PM |
|
bitcoin yukarı yönlü bir ivme yaparsa waves piyasası yine yataya geçer. 2 gündür iyi bir çıkış yakalamış ama bitcoin de sinyal çakmaya başladı.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
September 27, 2017, 08:43:48 PM |
|
Waves NG öncesi beklenti fiyatlanmasi yapıyor. Eğer beklenen şekilde tutmazsa aşağı sert bi şekilde kirabilir. Bana göre 100k altını görmemiz muhtemel. NG şimdilik waves için önemli bir şey değil.
Bu yoruma katılıyorum. Ama Sasha'nın zekasına da güveniyorum. Gittikçe karmaşık bir hal alacak Waves'in durumu. Kendi adıma epey eğleniyorum ben Waves'le.
|
|
|
|
l3irsen
|
|
September 27, 2017, 08:46:51 PM |
|
Waves az dusse de su yeni dex yayinlanana kadar bir miktar toplasak
|
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
September 27, 2017, 08:48:01 PM |
|
Waves az dusse de su yeni dex yayinlanana kadar bir miktar toplasak
şimdiye kadar almadıysanız sorarlar adama 3 aydır neredeydin diye
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
September 27, 2017, 10:07:48 PM |
|
waves ve stratisin fiyatları hep birbirine yakındı ama stratis surekli wavesten pahalıydı.son 3 gündür waves fiyat olarak stratisin önünde işlem yapıyor.2 sindede yatırımım oldugundan dolayı gözüme çarptı.sasha rusyada bi etkinlige katılıp putinle görüşecegine dair yazılar gördüm forumda belki bununda etkisi vardır fiyatının artmasında.
Bu saatten sonra ancak bunlarla roketi ateşlerler putin görüşmesi ya da jp morgan ve türevi bi konumdan wavese yeşil ışık gelirse işte o zaman parti başlar.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 28, 2017, 02:35:44 PM |
|
Buyrun buradan yakın! http://54.183.220.61/Exchange waves Sometimes it may not be possible to buy or sell as much WAVES as you want at market price on a regular exchange. For large buys and sells, an Over The Counter (OTC) trade may be preferable. This is a deal negotiated with another participant to buy and sell off-exchange, at an agreed price and amount. Nedir bu açıklayacak olan var mı, bana rezillikten başka bir şey gelmedi. Waves exchange ha! DEX ne işe yarıyormuş.
|
|
|
|
CanErik
|
|
September 28, 2017, 02:51:47 PM |
|
Buyrun buradan yakın! http://54.183.220.61/Exchange waves Sometimes it may not be possible to buy or sell as much WAVES as you want at market price on a regular exchange. For large buys and sells, an Over The Counter (OTC) trade may be preferable. This is a deal negotiated with another participant to buy and sell off-exchange, at an agreed price and amount. Nedir bu açıklayacak olan var mı, bana rezillikten başka bir şey gelmedi. Waves exchange ha! DEX ne işe yarıyormuş. Merhaba; İyi niyetli düşünmeye çalışıyorum ama zorla olmuyor. Yazıp yazıp siliyorum ama olmuyor. İyi dileklerimle
|
|
|
|
suram
|
|
September 28, 2017, 04:10:25 PM |
|
Waves bence gümbür gümbür geliyor 2018'de büyük bir patlama yapabilir ethereum gibi.
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
gry
Member
|
|
September 28, 2017, 09:01:29 PM |
|
Buyrun buradan yakın! http://54.183.220.61/Exchange waves Sometimes it may not be possible to buy or sell as much WAVES as you want at market price on a regular exchange. For large buys and sells, an Over The Counter (OTC) trade may be preferable. This is a deal negotiated with another participant to buy and sell off-exchange, at an agreed price and amount. Nedir bu açıklayacak olan var mı, bana rezillikten başka bir şey gelmedi. Waves exchange ha! DEX ne işe yarıyormuş. Kaçak girişimci...
|
|
|
|
|