M.Terzi
|
|
December 24, 2017, 04:23:17 PM |
|
Waves'e güvenlerimiz boşa çıkmıyor üzmedi şu zamana kadar. Btc bazlı zarar yazsada dolar bazlı karlar güzel. Maliyet ortalama 5$ civarı. Hodl devam hedef 2019.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
December 24, 2017, 04:31:51 PM |
|
WAVES'e dolar bazlı bakanlar ile bitcoin bazlı bakanlar arasında nasıl bir yüzdelik fark var bilmiyorum ama, her ikisinde de farklı dirençler olduğunu unutmamak gerek. Mesela 0.001 BTC seviyesi WAVES için hep bir direnç oldu, bir zamanlar 5$ seviyesi dirençti mesela.
|
|
|
|
faaty
|
|
December 24, 2017, 09:39:43 PM |
|
birkaç gündür waves fiyatı bittrex ile binance arasında ciddi fark var. bu fark bir türlü kapanmıyor. sebebi ne olabilir? binancede waves kampanyası var, bu kampanya fiyatı daha da yükseltir sanıyordum, tam tersi bittrex fiyatı daha yukarıda
|
|
|
|
e145
|
|
December 24, 2017, 10:07:45 PM |
|
airdrop varmış, tam olarak ne yapmak lazım cüzdanda waves tutmak yetiyormu birde yeni cüzdandamı tutmak lazım eskisi githuba gelmedi sanırım daha
|
|
|
|
lastnakamura
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
December 24, 2017, 10:43:05 PM |
|
airdrop varmış, tam olarak ne yapmak lazım cüzdanda waves tutmak yetiyormu birde yeni cüzdandamı tutmak lazım eskisi githuba gelmedi sanırım daha
Sadece WCT mi Waves te oluyor mu acaba ? Yeni bir cüzdan derken ben eskiden açtığım cüzdandayım. Bu cüzdan ve dex güncellemesi otomatik olarak gelmeyecek mi kullandığımız cüzdanlara biz yeni cüzdan mı açacağız kafam karıştı ?
|
|
|
|
e145
|
|
December 25, 2017, 07:27:59 AM |
|
Sadece WCT mi Waves te oluyor mu acaba ? Yeni bir cüzdan derken ben eskiden açtığım cüzdandayım. Bu cüzdan ve dex güncellemesi otomatik olarak gelmeyecek mi kullandığımız cüzdanlara biz yeni cüzdan mı açacağız kafam karıştı ? yok güncelleme otomatik gelmiyor github a atıyorlar yeni dex i ordan indiriyoruz. Yani şimdiye kadar o şekildeydi ama dex tamamen değiştirildi çok gelişti. Şimdi nasıl olacak bende bilmiyorum indireceğiz heralde yine. Airdrop facebook hesaplarında paylaştılar ama tam anlamadım bilen biri paylaşır.
|
|
|
|
orhi02
Newbie
Activity: 40
|
|
December 25, 2017, 12:38:28 PM |
|
benim için waves bitmiştir ne coinler uçuyor mk bu halen aynı
|
|
|
|
lastnakamura
Newbie
Activity: 28
|
|
December 25, 2017, 01:04:17 PM |
|
Sadece WCT mi Waves te oluyor mu acaba ? Yeni bir cüzdan derken ben eskiden açtığım cüzdandayım. Bu cüzdan ve dex güncellemesi otomatik olarak gelmeyecek mi kullandığımız cüzdanlara biz yeni cüzdan mı açacağız kafam karıştı ? yok güncelleme otomatik gelmiyor github a atıyorlar yeni dex i ordan indiriyoruz. Yani şimdiye kadar o şekildeydi ama dex tamamen değiştirildi çok gelişti. Şimdi nasıl olacak bende bilmiyorum indireceğiz heralde yine. Airdrop facebook hesaplarında paylaştılar ama tam anlamadım bilen biri paylaşır. Bu yeni cüzdanı tam olarak nasıl kullanacağız nereden ne indireceğiz hangi adımları izleyeceğiz anlatan olursa sevinirim. Aırdrop ta yeni eski cüzdan ayrımı varsa kötü oldu bizim için gerçi oldu mu olmadı mı kimseden bir ses te yok forum da
|
|
|
|
Xexen4
|
|
December 25, 2017, 06:10:41 PM |
|
Sadece WCT mi Waves te oluyor mu acaba ? Yeni bir cüzdan derken ben eskiden açtığım cüzdandayım. Bu cüzdan ve dex güncellemesi otomatik olarak gelmeyecek mi kullandığımız cüzdanlara biz yeni cüzdan mı açacağız kafam karıştı ? yok güncelleme otomatik gelmiyor github a atıyorlar yeni dex i ordan indiriyoruz. Yani şimdiye kadar o şekildeydi ama dex tamamen değiştirildi çok gelişti. Şimdi nasıl olacak bende bilmiyorum indireceğiz heralde yine. Airdrop facebook hesaplarında paylaştılar ama tam anlamadım bilen biri paylaşır. Bu yeni cüzdanı tam olarak nasıl kullanacağız nereden ne indireceğiz hangi adımları izleyeceğiz anlatan olursa sevinirim. Aırdrop ta yeni eski cüzdan ayrımı varsa kötü oldu bizim için gerçi oldu mu olmadı mı kimseden bir ses te yok forum da cüzdanın yenisi eskisi yok aslında. platformun beta versiyonu var. yeni dex dediğimiz sistem.. grafik arayüzü iyileştirilmiş sürümü beta.wavesplatform.com adresinden girip kullanabiliyorsun. elindeki seed kelime ile mevcut adresini kullanabilirsin. liteclient üzerinde henüz aktive edilmedi yeni arayüz.
|
|
|
|
TheEagle1903
Member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
December 25, 2017, 07:17:20 PM |
|
birkaç gündür waves fiyatı bittrex ile binance arasında ciddi fark var. bu fark bir türlü kapanmıyor. sebebi ne olabilir? binancede waves kampanyası var, bu kampanya fiyatı daha da yükseltir sanıyordum, tam tersi bittrex fiyatı daha yukarıda
Bu waves kampanyası ile ilgili herkes fiyatı yükseltir diye çok konuşuluyorda bu ödülden sadece balinaların pay alabileceğini düşünüyorum.Dağıtılacak ödülde balinaları çok tatmin edecek bir miktarda değil bana göre.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
December 25, 2017, 10:20:53 PM |
|
airdorpun linki varmı, biri şurda paylaşsında bakalım neymiş, herkes birşeyler söylemiş, ama ne olduğu belli değil
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
December 25, 2017, 10:30:33 PM |
|
airdorpun linki varmı, biri şurda paylaşsında bakalım neymiş, herkes birşeyler söylemiş, ama ne olduğu belli değil
gerçekten ne olduğu belli değil bulabildiğim bilgi sasha nın attığı bit tivit. yalan haber olabilir mi hocam?
|
|
|
|
slmn
|
|
December 25, 2017, 11:03:58 PM |
|
Dün baktığımda yüzde 5 civarında bir fark vardı iki borsa arasında ama Binance'de withdraw kapalıydı ondan dolayı sanırım arbitraj yapılmıyordu şimdi açılmış fark yüzde 2'ye kadar düşmüş. Yine de denenebilir Binance-Bittrex ya da Tidex-Bittrex arasında.
|
|
|
|
valley365
|
|
December 26, 2017, 05:35:45 AM |
|
Yeni arayüz hoşuma gitti. Bayağı hızlı ve biraz da kurcaladım, stabil durumda. Anlaşılabilir ve kullanımı kolaylaştırılmış. UI tamamlanmamış sanırım tam anlamıyla, tamamlandığında bir güncelleme ile Waves light client içinde de görüntülenecektir.
|
|
|
|
Baser
|
|
December 26, 2017, 05:40:30 AM |
|
Yeni arayüz hoşuma gitti. Bayağı hızlı ve biraz da kurcaladım, stabil durumda. Anlaşılabilir ve kullanımı kolaylaştırılmış. UI tamamlanmamış sanırım tam anlamıyla, tamamlandığında bir güncelleme ile Waves light client içinde de görüntülenecektir.
WavesLite güncellemesi ile ilgili bir tarih var mı? Çok güzel olacak o zaman. Biraz da hacim artsa başka bir borsaya ihtiyaç yavaş yavaş azalacak.
|
|
|
|
umutdmrx
Member
Activity: 104
|
|
December 26, 2017, 06:11:50 AM |
|
Sabah bittrexten waves cliente waves gonderdim, bittrexten ciktigini gosteriyor yalniz waves balans bolumunde goremiyorum. Ayrica failed to load balance details diye kirmizi bir uyari aliyorum. Boyle bir bir problem yasayan oldu mu hic ?
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
December 26, 2017, 06:48:41 AM |
|
Sabah bittrexten waves cliente waves gonderdim, bittrexten ciktigini gosteriyor yalniz waves balans bolumunde goremiyorum. Ayrica failed to load balance details diye kirmizi bir uyari aliyorum. Boyle bir bir problem yasayan oldu mu hic ?
Waves harici diğer transferler ara geçit ile gerçekleştiğinden hesaba yansıması biraz zaman alabilir. Failed to load... yazısının nedeni de cüzdanın tam yüklenememesi. Çıkış yapıp tekrar girin, düzelecektir...
|
|
|
|
umutdmrx
Member
Activity: 104
|
|
December 26, 2017, 07:36:38 AM |
|
Waves harici diğer transferler ara geçit ile gerçekleştiğinden hesaba yansıması biraz zaman alabilir. Failed to load... yazısının nedeni de cüzdanın tam yüklenememesi. Çıkış yapıp tekrar girin, düzelecektir... Cok tesekkur ederim duzeldi. Sahsi fikrim su an guzel alim firsati veriyor, ben imkanim dahilinde biraz daha sabah takviye yapip beklemeye devam ediyorum.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
December 26, 2017, 08:08:19 AM |
|
anlamıyorum bu kadar çok konuştukları arayüzü teste açarken hiç mi test etmediler. bir sürü bug dolu. önce bir kendiniz test edin yahu. çok berbat arayüz de bir sürü eksik var. beğenenler büyük ihtimal bir önceki arayüze göre beğenmişlerdir o konuda haklılar ama 2 yılda çıkartılan arayüzü bu olmaması lazım.
|
signature not found.
|
|
|
HCRT
|
|
December 26, 2017, 10:37:57 AM |
|
Yav bu digilira ile dexte waves satanlar mallar valla ya bilsem dexten alırdım pahalı dediler diye paribu bittrex yaptım adamlar bir waves bana 68-69 liraya mal oldu görsem 65 liraya satan var dexte oradan alırdım bazı mallar 62 den satıyor ahhaa paribuya at bozdur daha çok verir
|
|
|
|
|