actıgım baslıga gelen yorumda wavesin yobit iou su ile ilgili uyarısı :
https://blog.wavesplatform.com/be-careful-possible-scam-97a33d235f58#.b47wshl4lpeki neden cointurk yaptıgı haberde bunu atladı ? bilmiyormuydu ? bitkapitale aynı haberde neden yer verdi ? bilerek mi bu konuyu gizledi ve amacı okuıyuculara bitkapital icin gaz vermek miydi ?
bu soruların cevaplarını acilen bekliyorum .
evet iste zuhtunun bir yalanı daha ortaya cıktı hemen paylasıyorum
ingilizce baslıkta benim yorumlarıma gelen cevaplardan biri
Thanks for your quick answer Jian. People who distrust Cyprus Companies and British Virgin Island registered Hedgefunds are no racists. These kind of business structures have proven to be scams many many many times. Not just in Crypto. Maybe you should settle in some country where the legal system is actually a guarantee that it's trustworthy.
Good luck with the project.
yani benim kıbrıs ve virgin adalarında sirket kurulması bu tür projelerin oralarda yer alması scam olarak nitelememin fasistlikle ilgisi olmadıgını soyluyor bir kullanıcı .
bu tur ulkelerde kurulan sirketler projelerin scam oldugu daha once defalarca bilinen karsılasılan bir durum zaten diye eklemiş kullanıcı ç.
zuhtu sen milleti ingilizce bilmiyor sanıyorsun galiba , bilmeyen de google translate e sorar az cok anlar veya ingilizce bilene sorar .
karsında btc ile projelerde dunyaca unlu btc firmalarına danısmanlık veren biri var dikkat et sozlerine .fazla kucumseme . yoksa kendini hapiste bulursun . hakkında suc -duyurusunda bulunacagım aynı tavrını devam ettirirsen . seni ve yandaslarını son kez uyarıyorum .
postlarım siliniyor cunku bazı kisilerin hosuna gitmiyor .
bu sansurcu yaklasımı kınıyorum .