hırsız etherlerini belli süre ulaşamıyordu, split olayından olayı, o süre bitmeden hard fork yapıldı. hacker etherlerine ulaşamazsın diye, etc hacker dışında kimsenin işine yaramıyor, poloda buna yardım ediyor, hesabında ether tutan herkese etc ekleyerek hacmi yükseltti, etc etherin hard fork öncesi çatalı, şuandaki fiyatı etherin 8 de 1 , normal şartlarda kimse etc zincirinde kalmak istemez hacker dışında, polo millete hem ether hemde etc vererek ortalığı karıştırdı bence,
şahsi fikrim polo ya hackerla ortak, yada hackerdan etc eklemek için yüklü miktarda ücret aldı.
al-sat yaparsın kar edersin, etc mining şuan için daha karlıdır daha çok kazanırsın ayrı bir tartışma konusu
bunlar etc nin scam olduğu gerçeğini değiştirmez, gerçi çakır a göre tüm altcoinler scam
artık bende öğle düşünüyorum galiba.
ne zaman olur bilmiyorum, ya yavaş yavaş yada toptam hacker malı boşaltacak tepenize, sonra serbest düşüşe geçecek.
bunlar şahsi düşüncelerimdir. kısa dönemde kar bırakır, uzun dönem durum çok karışık.
ben ether, dao, etc şuan hiçbirine girmiyorum. hepsini sattım kafam rahat
YTDhırsızın 28 gün civarı eth lerine dokunamıyordu diye birşey okudum bende üsttede yazmıştım.
(başka başlıkta yazmışta olabilirim uykum var eriniyorum bakmaya
)
Ama bu coinleri dao üzerinden çaldığı için kimin onaylaması gerekiyor falan hiç bilmiyorum dao yu .Altcoinlerin tamamının scam olduğu bir gerçektir zaten.ETC de scam in scam i oluyor
polo nun bunu neden yaptığını da anlamadım iyide hacimleri var halbuki , şişirmede olabilir tabii orasıda muamma.
Ama eth konusunda hala aynı fikirdeyim , Etc de ki 2 sorunuda yazmıştım zaten , en önemliside hackerın adresinin bulunması , ki hard fork sonrasından itibaren incelemeye alsalardı şimdiye dek bulmaları gerekirdi. Eğer bulmazlarsa kaçın gidin zaten , eğer bulurlarsa %100 Etc , eth nin yerini alır.
Polo demişken , artık şu waves platformu açılsında işlemlerimizi orada yapalım. Hiç güvenmiyorum şu exchange sitelerine .