Bitcoin Forum
April 25, 2018, 11:19:00 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ANN Postbase - Gedecentraliseerde Social Bookmarking - ICO Start 17 Augustus  (Read 619 times)
Tinus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163
Merit: 100


View Profile
August 09, 2016, 02:24:23 PM
 #1
Postbase is een ambitieus sociaal bookmarking- en financieringsproject dat zich concentreert op de ontwikkeling van een volledig gedecentraliseerd sociaal 'bookmarking' platform waarbij gebruikers worden beloond voor het indienen van inhoud van hoge kwaliteit. Aan de basis van het Postbase platform is de POST valuta (cryptocurrency).

Subbases
Subbases zijn categorie specifieke boards waar gebruikers op kunnen posten. Postbase gebruikers kunnen hun eigen subbases maken en beheren. Gebruikers die een subbase aanmaken zullen de eigenaar daarvan zijn, en hebben controle over de selectie van de moderator en afgevaardigden. Subbase eigenaren zullen ook controle hebben over de subbase fee regeling. De Subbases zullen op sidechain nodes runnen die de subbase posts en gerelateerde content indexeren.

Gebruiker's Reputatie Score
Iedere Postbase gebruiker wordt een score van 5 toegekend als er een nieuw account wordt aangemaakt. De gebruiker's reputatie score zal gebaseerd zijn op de populariteit van de inhoud die men indient. De reputatie score zal toenemen als er up votes toegekend worden, en afnemen als er down votes toegekend worden.

Willekeurig Ranking Algoritme
Iedere gebruiker zal de controle hebben over de ranking en filter van posts door middel van hun eigen persoonlijke ranking algoritme. Een aantal metrics kunnen worden aangepast in het ranking algoritme, zoals de reputatie scores en moderator flags.

Consensus
Postbase gebruikt DPoSR (Delegate Proof of Stake * Reputatie) als een consensus mechanisme. DPoSR is een variatie van Delegate Proof of Stake dat van origine afkomstig is uit het bitshares team. Met DPoS zal het deel van de stemmen, die worden gebruikt om de actieve afgevaardigden te selecteren, proportioneel zijn aan het aantal munten die de gebruikers bezitten in hun wallet. DPoSR vermenigvuldigt het aantal munten met de reputatie score van de gebruiker om meer gewicht te geven aan de stemmen van gebruikers met een hoge reputatie score.

Aangepaste Post Types

Link en Tekst posts geven Postbase gebruikers de mogelijkheid content te delen op subbases met een specifieke categorie en beloond te worden voor posts die upvotes krijgen van andere gebruikers op het netwerk. Gebruikers die een hogere reputatiescore hebben zullen hun content sneller bovenaan de subbase zien dan gebruikers die niet stemmen, commenteren of een negatieve score hebben.

Het financieren van posts kan gebruikt worden om bewustzijn te creëren voor een specifiek initiatief of project. Financiering kan gedaan worden door upvote transacties en directe donaties van gebruikers. Om de levensvatbaarheid van het project te garanderen zal het project financierings doelen kunnen opstellen die voltooid moeten zijn voordat de POST munten worden geleverd aan de gebruiker die het project heeft geïnitieerd.

Ik Ben Een Posts is niks meer dan vraag en antwoord opmaak waarin de originele poster een aantal vragen mag beantwoorden en daarvoor beloningen kan ontvangen voor elke upvote geassocieerd met een antwoord. Gebruikers die vragen voorleggen zullen beloond worden op basis van de hoeveelheid upvotes de vraag krijgt. De monetaire beloning geassocieerd met antwoorden zullen een incentive zijn voor posters om gedetailleerde antwoorden en antwoorden met kwaliteit in te dienen.

Voorspellingposts staan gebruikers toe aandelen aan te schaffen die geassocieerd worden met een mogelijke uitkomst. De gebruiker schaft een bepaald aantal aandelen van één of meerder uitkomsten van een aankomende gebeurtenis aan. Als de gebeurtenis eenmaal plaatsvindt en de uitkomst is geverifieerd door een aangeschreven escrow, zullen de aandeelhouders van de correcte uitkomst een passend percentage krijgen van alle munten voortgekomen uit de aangeschafte aandelen. Als gebruikers gekozen hebben voor een uitkomst die niet is gebeurd dan zullen zij geen beloning ontvangen. De escrow zal geassocieerd worden met de voorspellingspost en ontvangt een deel van de geassocieerde transactie fee's.

Afgevaardigden Types

Mainchain Afgevaardigden hebben de taak het netwerk te beveiligen en het forgen van nieuwe blocks op de hoofd blockchain. Deze afgevaardigden zullen een beloning krijgen en een deel van de transactie fee's die gegenereerd worden op de main chain. 101 main chain afgevaardigden zullen gekozen worden door Postbase aandeelhouders.  

Subbase Afgevaardigden worden gekozen door subbase eigenaren om blocks te forgen op de subbase sidechain. Subbase afgevaardigden zullen de posts, comments en andere inhoud die geassocieerd wordt met de subbase indexeren, en behandelen content aanvragen van de subbase abonnees. Populaire subbases zullen content aanvragen distribueren onder de subbase afgevaardigden om subbases makkelijk te laten schalen en daarmee makkelijker om te kunnen gaan met de werkdruk die samengaat met een groeiend aantal abonnees.

Moderator Afgevaardigden worden ook gekozen door subbase eigenaren. Deze moderator afgevaardigden zullen ongepaste posts kenmerken en zullen gebruikers identificeren die de regels van de subbase, zoals aangegeven door de subbase eigenaar, niet volgen. Gebruikers kunnen de 'flags' in hun ranking algoritme opnemen en daarmee ongewenste content weren van de hoofdpagina.

Escrow Afgevaardigden verifiëren gebeurtenissen die verbonden zijn aan posts die POST valuta in escrow hebben. De verificatie van de gebeurtenis zal de overdracht van POST valuta naar de nieuwe account houders in gang zetten. Escrow afgevaardigden ontvangen een percentage van de transactie fee's van de posts als de gebeurtenis geverifieerd is.Naam: Postbase (POST)
Consensus: DPoSR (Delegated Proof of Stake * Reputatie)
Initiële Munt Levering: 100,000,000
Block Tijd: 30 seconden
Block Beloningen: Jaar 1 15 POST per block, Jaar 2 10 POST per block, Jaar 3 POST per block, Alle andere jaren 1 POST ber block
Technologie Stack: Nodejs, express, Angular, Reactjs, electron, postgresqlICO Crowdfunding Campagne Afpsraken
Postbase ICO crowdfunding campagne zal lopen van 08/17/2016 tot 09/30/2016.
Tot 75 miljoen POST zal gedistribueerd worden aan ICO crowdfunding deelnemers gebaseerd op de volgende berekening:
BTC opgehaald * 100,000 = totale POST verdeeld over ICO crowdfunding deelnemers op tot 75 miljoen POST.
Als er minder dan 75 miljoen POST is verdeeld aan de ICO crowdfunding deelnemers zal het overblijfsel van de 75 miljoen POST bewaard worden in een Postbase account waarvan het adres publiekelijk wordt vrijgegeven. De POST zal gebruikt
worden voor het ophalen van toekomstige fondsen, in de ICO zal er proportioneel verdeeld worden over elke ICO deelnemer gebaseerd op de BTC geinvesteerd, bonussen en referentie bonussen.

Er zal een vroege deelname bonus zijn aan de hand van het volgende schema:
Eerste twee dagen tot ICO Bonus - ICO fondsenwerving deelnemers in de eerste twee dagen zullen 25% bonus krijgen (25% bonus eindigt 08/19/2016 7PM MDT)
Eerste 3 tot 7 dagen ICO Bonus- ICO fondsenwerving deelnemers in dag 3 tot 7 krijgen een 20% bonus (20% bonus eindigt op 08/24/2016 7PM MDT)
Tweede week ICO Bonus - ICO fondsenwerving deelnemers in week 2 zullen een 15 % bonus krijgen (15% bonus eindigt op 08/31/2016 7PM MDT)
Derde week ICO Bonus - ICO fondsenwerving deelnemers in week 3 zullen een 10% bonus krijgen (10% bonus eindigt op 09/07/2016 7PM MDT)

Alle BTC verhandeld tijdens de ICO fondsenwerving campagne is technisch gezien gedoneerd en zal niet beschikbaar zijn voor terugbetaling. Postbase is niet een non-profit of een goed doel, en alle BTC zullen gebruikt worden voor ontwikkeling van Postbase software en alle gerelateerde services.

Referentie Programma
ICO crowdfunding deelnemers zullen een referentie ID aangewezen krijgen als zij zich aanmelden op de ICO fondsenwerving website. ICO fondsenwerving deelnemers zullen een 2% bonus ontvangen
op alle BTC referenties.

ICO observatie adres:
1EK1ug2AZiKudfymb6cGWQKLqBSDmtAzar
https://blockchain.info/address/1EK1ug2AZiKudfymb6cGWQKLqBSDmtAzar

Initiële Munt Distributie
Tot 75 million – ICO deelnemers (Zie ICO Voorwaarden)

10 million – Gereserveerd voor ontwikkelingsteam

10 million – Gebruikers aanschaf (verdeeld in kleine hoeveelheden over geverifieerde gebruikers van andere sociale platforms)

2 million - ICO en Post ICO Premies

3 million – Marketing CompetitiesPremie Details:

De totale munt verdeling voor premies die gedaan zijn voor het einde van de ICO, zal gelijk zijn aan 2 procent van de munten die worden gedistribueerd aan ICO deelnemers.

Voorbeeld:
POST Munten Distributie aan ICO Deelnemers * .02 = Totale POST Munten voor Premies

Premie Munten Distributie

Twitter Premies = 10% van de Premie Munten

Facebook Premies =  10% van de Premie Munten

Vertalingen Premies = 10% van de Premie Munten

Blog Post Premies = 20% van de Premie Munten

Signature Premies = 30 % van de Premie Munten

20% gereserveerd voor speciale premies gedurende de ICO

Twitter Premie Instructies
Stap 1. Email bounties@postbase.co met je twitter username en email address in de body van de email en zet als email onderwerp: Twitter Bounty
Stap 2. Volg @PostbaseCoin op twitter (https://twitter.com/PostbaseCoin) (verdien 1 premie punt voor een follow)
Stap 3. Als je meer dan 100 followers op Twitter Retweet tot 5 @PostbaseCoin twitter posts van nu tot het einde van de ICO (verdien 1 premie punt voor elke retweet) niet meer dan 2 retweets per week zullen als valide retweets tellen.

Facebook Premie Instructies
Stap 1. Email bounties@postbase.co met je naam op Facebook en email address in de body van de email and zet als email onderwerp: Facebook Bounty
Stap 2. like PostbaseCoin op Facebook (https://www.facebook.com/postbasecoin/) (verdien 1 premie punt per like)

Vertalingen Premie Instructies
Je kan een reservering voor een vertalingspremie aanvragen voor een taal die nog niet in de lijst staat en een bitcointalk sub heeft:

Russisch door hatshepsut93
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1584705.0

Grieks door killerjoegreece
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1582499.msg15890306#msg15890306

Italiaans door Maicol792
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1587596

Indonesisch door dansus021
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1587814

NL door Tinus
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1580453.0

Portugees door ShooterXD
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1590660.0
 
Filipijns door jwiz168
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1589076.0

Duits door schnötzel
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1581822.new#new

Chinees door cyberhacker
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1578586.msg15848615#msg15848615

Vertalingen zullen ook de ICO details van de 17e inbegrepen moeten hebben.

Google translate vertalingen zullen niet als vertalingen geaccepteerd worden.

Signature Premie details komen binnenkort


Signature Premie details
Details op: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1590054.0

newbie
Code:
[center](⥮) postbase.co ◥ ICO: Aug 17th[/center]

jr member
Code:
[center][url=http://postbase.co/](⥮) postbase.co
◥ DECENTRALIZED SOCIAL BOOKMARKING & FUNDING PLATFORM ◤
◥ BOUNTIES ◥ ICO on Aug 17th[/url][/center]

member
Code:
[center][url=http://postbase.co/](⥮) postbase.co[/url] ◥ [url=http://postbase.co/]DECENTRALIZED SOCIAL BOOKMARKING & FUNDING PLATFORM[/url] ◤
► [url=http://postbase.co/]PostCoin[/url] ► [url=http://postbase.co/]User Rep Score[/url] ► [url=http://postbase.co/]Content Reward[/url] ► [url=http://postbase.co/]Cust Ranking Algorithm[/url]
◥[url=http://postbase.co/]◥[/url]◥[url=http://postbase.co/]◥[/url]◥[url=http://postbase.co/]◥[/url]◥[url=http://postbase.co/]◥[/url]◥ [url=http://postbase.co/]Get Your BOUNTIES[/url] ◥◤ [url=http://postbase.co/]ICO Starts August 17th[/url] ◤[url=http://postbase.co/]◤[/url]◤[url=http://postbase.co/]◤[/url]◤[url=http://postbase.co/]◤[/url]◤[url=http://postbase.co/]◤[/url]◤[/center]

full member
Code:
[center][url=http://postbase.co/][color=#2C89C6](⥮) [font=Arial]post[b]base[/b][sup].co[/sup][/font][/color] [color=black]◥[/color] [font=Arial Black][color=#2C618E]DEC[color=#2769A1]ENT[color=#2171B4]RAL[color=#1977C7]IZE[color=#0E7CD9]D S[color=#0683EC]OCI[color=#028BFF]AL [color=#017BE2]BOO[color=#066EC6]KMA[color=#0760AB]RKI[color=#094E89]NG [color=#0D5EA3]& F[color=#1570BD]UND[color=#1379CF]ING [color=#0A82E7]PLA[color=#0772CD]TFO[color=#0665B6]RM[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/font] [color=black]◤[/color]
[b][font=Tahoma][color=#32373B][i][color=orange]►[/color] PostCoin  [color=orange]►[/color] User Rep Score  [color=orange]►[/color] Content Reward  [color=orange]►[/color] Cust Ranking Algorithm[/i][/color][/font][/b]
[color=#FDCA88]◥[color=#FCC174]◥[color=#FDB961]◥[color=#FDB250]◥[color=#FDAB40]◥[color=#FEA32E]◥[color=#FD9D20]◥[color=#FD9611]◥[color=#FF9001]◥[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color] [color=#2C89C6][b][font=Ubuntu]Get Your BOUNTIES [color=black]◥◤[/color] ICO Starts August 17th[/font][/b][/color] [color=#FF9001]◤[color=#FD9611]◤[color=#FD9D20]◤[color=#FEA32E]◤[color=#FDAB40]◤[color=#FDB250]◤[color=#FDB961]◤[color=#FCC174]◤[color=#FDCA88]◤[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/url][/center]

senior member
Code:
[center][table][tr][td][url=http://postbase.co/][font=Courier][size=2px][color=#2C89C6]           ▄▄██████▄▄▄
         ▄█████████████▄
        ████████████████▄
       █████████▀▀██████████████▄
      ████████▀    ▀██████████████▄
   ▄████████▀        ▀█████████████▄
 ▄██████████▄▄▄    ▄▄▄██████████████▄
▄██████████████    ██    ████████████▄
███████████████    ██    █████████████
███████████████    ██    █████████████
▀█████████████████▀▀▀    ▀▀▀████████▀
  ▀███████████████▄        ▄███████▀
    ▀▀██████████████▄    ▄█████████
         ▀████████████▄▄██████████▀
          ██████████████████████▀
           ▀███████████▀
             ▀▀█████▀▀[/color][/size][/font][/url][/td]
[td][url=http://postbase.co/][font=Arial][color=#2C89C6][size=21pt]post[b]base[/b][size=14pt][sup].co[/sup][/size][/size][/color][/font][/url][/td][td][/td]
[td][size=20pt]◥[/size][/td][td][/td]
[td][center][url=http://postbase.co/][b][font=Arial Black][size=13pt][color=#2C618E]DEC[color=#2769A1]ENT[color=#2171B4]RAL[color=#1977C7]IZE[color=#0E7CD9]D S[color=#0683EC]OCI[color=#028BFF]AL [color=#017BE2]BOO[color=#066EC6]KMA[color=#0760AB]RKI[color=#094E89]NG [color=#0D5EA3]& F[color=#1570BD]UND[color=#1379CF]ING [color=#0A82E7]PLA[color=#0772CD]TFO[color=#0665B6]RM[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/size]
[size=8pt][i][font=Tahoma][color=#32373B][color=orange]►[/color] PostCoin Cryptocurrency    [color=orange]►[/color] User Reputation Score    [color=orange]►[/color] Quality Content Reward    [color=orange]►[/color] Custom Ranking Algorithm[/color][/font][/i][/size][/font][/b][/url][/center][/td][td][/td]
[td][size=20pt]◥[/size][/td]
[td][center][url=http://postbase.co/][color=#2B70AB][font=Ubuntu][size=12pt]Get Your
[size=9pt][b]BOUNTIES[/b][/size][/size][/font][/color][/url][/center][/td][td][/td]
[td][size=20pt]◥[/size][/td]
[td][center][url=http://postbase.co/][color=#2B70AB][font=Ubuntu][size=12pt]ICO Starts
[size=9pt][b]August 17th[/b][/size][/size][/font][/color][/url][/center][/td][/tr][/table][/center]

hero member - legendary
Code:
[center][table][tr][td][url=http://postbase.co/][font=Courier][size=2px][color=#2B70AB]           ▄▄██████▄▄▄
         ▄█████████████▄
        ████████████████▄
       █████████▀▀██████████████▄
      ████████▀    ▀██████████████▄
   ▄████████▀        ▀█████████████▄
 ▄██████████▄▄▄    ▄▄▄██████████████▄
▄██████████████    ██    ████████████▄
███████████████    ██    █████████████
███████████████    ██    █████████████
▀█████████████████▀▀▀    ▀▀▀████████▀
  ▀███████████████▄        ▄███████▀
    ▀▀██████████████▄    ▄█████████
         ▀████████████▄▄██████████▀
          ██████████████████████▀
           ▀███████████▀
             ▀▀█████▀▀[/color][/size][/font][/url][/td]
[td][url=http://postbase.co/][font=Arial][size=20pt][glow=#2B70AB,2,300][size=20pt][color=#2B70AB].[/color][color=white]post[b]base[/b][size=14pt][sup].co[/sup][/size][/color][color=#2B70AB].[/color][/size][/glow][/size][/font][/url][/td][td][/td]
[td][size=20pt]◥[/size][/td][td][/td]
[td][center][url=http://postbase.co/][b][font=Arial Black][size=11pt][glow=#2B70AB,2,300][size=12pt][color=#2B70AB]...[/color][color=white]DECENTRALIZED SOCIAL BOOKMARKING & FUNDING PLATFORM[/color][color=#2B70AB]...[/color][/size][/glow][/size]
[size=8pt][i][font=Tahoma][color=#32373B][color=orange]►[/color] PostCoin Cryptocurrency  [color=orange]►[/color] User Reputation Score  [color=orange]►[/color] Quality Content Reward  [color=orange]►[/color] Custom Ranking Algorithm[/color][/font][/i][/size][/font][/b][/url][/center][/td][td][/td]
[td][size=20pt]◥[/size][/td]
[td][center][url=http://postbase.co/][color=#2B70AB][font=Ubuntu][size=11pt][b]Get Your[/b]
[size=9pt][b][glow=#2B70AB,2,300][color=white]BOUNTIES[/color][/glow][/b][/size][/size][/font][/color][/url][/center][/td][td][/td]
[td][size=20pt]◥[/size][/td]
[td][center][url=http://postbase.co/][color=#2B70AB][font=Ubuntu][size=11pt][b]ICO Starts[/b]
[size=9pt][b][glow=#2B70AB,2,300][color=white]August 17th[/color][/glow][/b][/size][/size][/font][/color][/url][/center][/td][/tr][/table][/center]

De premies zullen gevolgd worden aan de hand van een google docs spreadsheet, die dagelijks een update zal krijgen.

Link naar de spreadsheet:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZsMwhJyrAUqpUpz1HDCEnNJrHBQNzvPu0oPkx1wA_Dg/edit?usp=sharingTwitter: https://twitter.com/PostbaseCoin
Web: http://www.postbase.co
Github: Komt binnenkort
slack: https://postbase.slack.com

Team Leiding
Carmen Harvey
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/carmenh
Email: carmen.harvey@postbase.co

Strat will be top 3 coin in 2019
1524698340
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524698340

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524698340
Reply with quote  #2

1524698340
Report to moderator
1524698340
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524698340

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524698340
Reply with quote  #2

1524698340
Report to moderator
1524698340
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524698340

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524698340
Reply with quote  #2

1524698340
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524698340
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524698340

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524698340
Reply with quote  #2

1524698340
Report to moderator
1524698340
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524698340

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524698340
Reply with quote  #2

1524698340
Report to moderator
1524698340
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524698340

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524698340
Reply with quote  #2

1524698340
Report to moderator
Tinus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163
Merit: 100


View Profile
August 09, 2016, 02:26:42 PM
 #2

ICO LIVE! Signature Premies LIVE

Strat will be top 3 coin in 2019
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!