Bitcoin Forum
November 22, 2017, 04:21:53 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Using PCI-e 2x slot on my 2 pci-e 16x board  (Read 2441 times)
horrorshow
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
June 13, 2011, 04:13:00 AM
 #1

I've heard it's possible to fill this slot. Wouldn't the 2x channels be filled and reduce mining performance?

Say I bought a pci-e extender and cut it to fit in a pci-e 2x slot. Would I really have no problem running 3 cards? What if there was a 6990 in the pci-e 2x slot? Is anyone else using this method?

Thanks!

Check out some of my music, and if you like it, please donate!

http://soundcloud.com/thricefoldedcloak

1BFDM1PoXywwGLAhyt3cC7as5LWEZnAByt
1511324513
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511324513

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511324513
Reply with quote  #2

1511324513
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511324513
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511324513

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511324513
Reply with quote  #2

1511324513
Report to moderator
1511324513
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511324513

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511324513
Reply with quote  #2

1511324513
Report to moderator
1511324513
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511324513

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511324513
Reply with quote  #2

1511324513
Report to moderator
swusc2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


Do your part for Bitcoin!


View Profile
June 13, 2011, 04:19:36 AM
 #2

Mining requires very little bandwidth. PCIe x1 is even more than sufficient. And you can just use PCIe x1 extenders for x2 x4 x16 slots.

Impress your friends! Buy a bitcoin keychain!
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=30799.0
1bitc0inplz
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
June 13, 2011, 04:20:55 AM
 #3

the PCIe bandwidth has nothing to do with mining, you would be fine even on a 1x connection. In fact, a lot of guys do exactly that. It allows you to fit more cards onto a cheaper motherboard.

With the appropriate cables you should be fine.

Mine @ http://pool.bitp.it - No fees, virtually 0 stales, what's not to love!
Chat with us @ #bitp.it on irc.freenode.net
Learn more about our pool @ http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=12181.0
horrorshow
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
June 13, 2011, 05:36:30 AM
 #4

Thanks guys! This will save me a lot of money when I expand Smiley

Check out some of my music, and if you like it, please donate!

http://soundcloud.com/thricefoldedcloak

1BFDM1PoXywwGLAhyt3cC7as5LWEZnAByt
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!