Crypto101th (OP)
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
October 27, 2016, 04:51:03 AM Last edit: November 02, 2016, 03:09:03 AM by Crypto101th |
|
NAV COIN’A HOSGELDINIZ
Bu konuya katildiginiz icin cok sevindik, toplulugumuzda yeni uyeler ve yatirimcilari gormek bizi cok sevindiriyor!
NAV COIN’A GUVENEBILIRSINIZ
NAV coin 2015’in Temmuz ayindan beri halka alis satis icin aciktir ve internetin en buyuk Kripto-Para borsalarinda alinip satiliyordur . NAV coin’un ozverili bir gelistirme takimi var ve bize gore Kripto-Para marketinde en heyecan verici teknolojileri gelistiriyorlar!
Sizlerle NAV Coin forumunda direk konusmak icin dort gozle bekliyoruz.
Saygilarla, NAV takimi
NAV COIN’UN TEKNOLOJISI EN UST DUZEY
NAV coin ilk tamamen anonim olan Kripto-Parasi. Bir cok tamamen anonim olmayan Kripto-Paralar var, NAV Coinu ayirt eden sifreleme yazilimi, islem data’sinin baglantisini tamamen kesip rastgele dagitir, IP adresinden bile ayirir. NAV coin’un anonim sistemi bitcoin’un meshur block chain teknolojisini kullanarak yapildi ve anonim islemlerini yonlendirmek icin ayri bir subchain kullaniyor.
NAV Coin uzerine daha fazla bilgi icin bizim websitesimizi ziyaret edebilirsiniz:
NAVCOIN.ORG
Her zaman daha iyi olmak icin ugrasiyoruz, projeler sayfasinda en yeni gelismeleri takip edebilirsiniz.
KATILMAK ICIN
NAV Coin yatirimcisi olmak icin sadece bir borsaya yazilip, hesapiniza BTC yukleyip ilk NAV Coin’unuzu alabilirsiniz!
NAV Coin’unuzu aldiktan sonra, borsadan gizli cuzdaniniza yollayip koruyabilirsiniz!
BORSALAR https://i.imgur.com/hVTsh4x.png https://i.imgur.com/RlfeIfP.png https://i.imgur.com/EgAcUEp.png https://i.imgur.com/gajVXvz.png
CUZDAN + TALIMATLAR
https://i.imgur.com/HvarfW4.png
NAV Coin cuzdanini direk sitemizden indirebilirsiniz:
DOWNLOADS
Windows, OSX ve Linux icin tam dugum ve hafif cuzdanimiz var. Android icin cuzdanimiz var, iOS ve Web Browser cuzdanlari yakinda hazir olacak.
Cuzdani indirdikten sonra, en son canli dugumu konfigurasyonunuza ekleyip senkronize etmesi icin ayarlayabilirsiniz.
Tum talimatlari rehber sayfamizda bulabilirsiniz:
KURULUM REHBERI
NAV COIN SPESIFIKASYONLARI
NAV Coin bir X13 Hisse Kaniti (Proof of Stake [POS]) coin’udur ve anonim islem kabiliyeti vardir Minimum Sure: 2 saat Maximum Sure: 24 saat Basilmis Blok Vadesi: 60
HISSE KANITI FAIZI
20% ilk senesi (2014)
10% ikinci senesi (2015) 5% ilerleyen her yil (2016 ve ilerisi)
NAV COIN GITHUB | BLOK EXPLORER
NAV COIN TAKIMI
Soopy Ana Gelistirici Profili
Craig MacGregor Anonim Gelistirici Profili
Shahim Sistem Muhendisi Profili
Strugg Topluluk Menajeri Profili
Sophia Lockhart Isletme Strateji Yoneticisi Profili
Mark Sloane Pazarlama Menajeri Profili
AKTIF PROJELER
Web Cuzdani – 95% Tamam Raspberry Pi Hisse Kanitlama Yazilimi – 95% Tamam Merkezden Yonetilmeme Uygulama – 85% Tamam Resmi Tanitim Videosu – 80% Tamam iOS NAV Bantasi – 50% Tamam iOS Cuzdan App’i – 30% Tamam Android Anonim Islem ve Hisse Kanitlama Cuzdani – 25% Tamam NAV Coin Cin – 20% Tamam
Tum proje bilgileri icin, proje sayfamizi ziyaret edebilirsiniz:
NAV COIN PROJELERI
EN SON MAKALELER
6 Ekim 2016 – Cointelegraph – Tiklayiniz
6 Ekim 2016 – Crypto Coin News – Tiklayiniz
5 Ekim 2016 – Coin Desk – Tiklayiniz
28 Eylul 2016 – Crypto Cereal – Tiklayiniz
8 Eylul 2016 – Coin Desk – Tiklayiniz
EN SON DUYURULAR
10 Ekim 2016 – Navtech Anonim Beta Rapori, Tum Dugum Senkronize Duzeltmesi, Thunderclap Odulun Ikiye Katlanmasi - Tiklayiniz
3 Ekim 2016 – Navtech Anonim Beta Rapori, Thunderclap, Basin Bultenleri ve Diger Haberler - Tiklayiniz
27 Eylul 2016 – Navtech Anonim Beyaz Kagiti - Tiklayiniz
23 Eylul 2016 – Chrome NAV Bantasi - Tiklayiniz
21 Eylul 2016 – Navtech Anonim Beta Baslangic Tarihi Aciklandi, Android NAV Bantasi - Tiklayiniz
SOSYAL MEDYA
https://i.imgur.com/lrLLVwb.png https://i.imgur.com/bB0XivC.png https://i.imgur.com/i2bNm7T.png https://i.imgur.com/ZgUy9FY.png
|
|
|
|
ikm
|
|
October 27, 2016, 05:43:53 AM |
|
daha forumda yeni olan bir üyelikle tatınım yapmak bence hiç cazip değil hatta itici bile dene bilir.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
October 27, 2016, 06:00:26 AM |
|
Bu cakal cok buyuk ihtimalle Turk degil, google translate kullanip bounty pesinde. Nav da gorecegi pumpi gordu zaten, artik baska bahara gibi.
|
|
|
|
Crypto101th (OP)
Newbie
|
|
October 27, 2016, 06:25:42 AM |
|
Evet yeniyim forumda, ve evet Turkcem biraz zayif olabilir, ama uzun zamandir takip ediyordum. NAV benim cok ilgimi cekti ve bi ara NAV biriktirdigimden sonra, yazilip biraz NAV topluluğuna katkim olsun diye dusundum. Bounty tabi fena olmadi ama kesinlikle sadece onun icin yapmadim. Ve ben uzun zaman NAV biriktirip satmamayi dusunuyorum.
|
|
|
|
ikm
|
|
October 27, 2016, 06:29:05 AM |
|
ozman kendi elindekini pazarlıyorsun derler borsada oda güzel allah çarşına pazar versin ne diyeyim.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
October 27, 2016, 06:47:48 AM |
|
Anlam cevirisi yapman gereken yerlerde kelime cevirisi yapmissin. Mesela basliktaki bir hatani ben senin icin duzelttim. Tekrar bir gozden gecir istersen.
|
|
|
|
Crypto101th (OP)
Newbie
|
|
October 28, 2016, 02:20:28 AM |
|
Anlam cevirisi yapman gereken yerlerde kelime cevirisi yapmissin. Mesela basliktaki bir hatani ben senin icin duzelttim. Tekrar bir gozden gecir istersen.
Baya ugrastim ama iste Turkcem ancak bu kadar yetti en cok teknik kelimelerde zorlandim. Basligi duzelttim, boyle cok daha iyi oldu, sagolasin.
|
|
|
|
Crypto101th (OP)
Newbie
|
|
October 28, 2016, 02:49:26 AM Last edit: October 28, 2016, 03:01:26 AM by Crypto101th |
|
|
|
|
|
|
Crypto101th (OP)
Newbie
|
|
October 31, 2016, 06:58:01 AM Last edit: October 31, 2016, 07:10:01 AM by Crypto101th |
|
NAV Coin Anonim islem platformu yarin yayinda!Ve ilk tamamen anonim islem yapabilin Krypto-Parasi olacak!
|
|
|
|
Crypto101th (OP)
Newbie
|
|
November 02, 2016, 03:04:24 AM |
|
|
|
|
|
Crypto101th (OP)
Newbie
|
|
November 07, 2016, 04:56:42 AM |
|
|
|
|
|
Crypto101th (OP)
Newbie
|
|
November 15, 2016, 05:10:55 AM Last edit: November 15, 2016, 05:25:56 AM by Crypto101th |
|
Navtech Merkezden Yonetilmeme Beyaz Kagiti!Merkezden yonetilmemek, Kripto-Paralarin en onemli taraflarindan birisidir. NAV Coin takimi, bu beyaz kagitinda, bunu nasil uygulayacaklarini detayliyor! Butun ayrintilari icin:Navtech Merkezden Yonetilmeme Beyaz Kagiti Nav Coin Web MagazasiNav Coin web magazasi yayinda! Artik CoinPayments.net hesapinizla, Nav web magazasinda t-shirt, sapka ve baska kucuk hediyeler kolayca satin alabilirsiniz. Ayni zamanda Nav takimini desteklemek icin, CoinPayments.net hesapinizla kucuk bir bagis yapabilirsiniz.Nav Coin Web Magazasi
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 17, 2017, 11:58:08 AM |
|
bu konu neden tutmadı turkıye sayfasında bu forumun.
en sağlam çalışan ekiplerden birine sahip nav coin. ve haber uzerıne artıyor fıyatı. spekulasyon uzerınden degıl. an ıtıbarı ıle yenı bır all tıme hıgh a dogru gıdıyor. yakında patlayacagını dusunuyorum.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 01, 2017, 05:16:42 PM |
|
Bir iki ay önce ozelden tavsiye isteyen birkac kisiye alin nav ddemistim. Satmadilar insallah. Nerde o arkadaslar.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
September 01, 2017, 05:31:45 PM |
|
Bir iki ay önce ozelden tavsiye isteyen birkac kisiye alin nav ddemistim. Satmadilar insallah. Nerde o arkadaslar.
hocam sen uzun zamandır sadece özelde değil genelde de nav coini tutun diyordun.Nav düşerken bile güveniyordun.Şimdi güzel yerlere geliyor.İnşallah sen tutmuşundur hocam.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 01, 2017, 05:34:22 PM |
|
hocam sen uzun zamandır sadece özelde değil genelde de nav coini tutun diyordun.Nav düşerken bile güveniyordun.Şimdi güzel yerlere geliyor.İnşallah sen tutmuşundur hocam. 5 dolarda satarım sanırım. belkı oda o zamankı duruma pıyasaya gore. uzulecegım nokta bız turkler pek ragbet gostermedı nav a.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
September 01, 2017, 09:10:25 PM |
|
hocam sen uzun zamandır sadece özelde değil genelde de nav coini tutun diyordun.Nav düşerken bile güveniyordun.Şimdi güzel yerlere geliyor.İnşallah sen tutmuşundur hocam. 5 dolarda satarım sanırım. belkı oda o zamankı duruma pıyasaya gore. uzulecegım nokta bız turkler pek ragbet gostermedı nav a. Kim demiş portfoy %15 sadece nav içeriyor uzun süredir topluyorum son dump zamanı risk alıp tepeden çıkıp ikiye katladım şimdi realize etme hedefi 200k
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 01, 2017, 09:50:06 PM |
|
hocam sen uzun zamandır sadece özelde değil genelde de nav coini tutun diyordun.Nav düşerken bile güveniyordun.Şimdi güzel yerlere geliyor.İnşallah sen tutmuşundur hocam. 5 dolarda satarım sanırım. belkı oda o zamankı duruma pıyasaya gore. uzulecegım nokta bız turkler pek ragbet gostermedı nav a. Kim demiş portfoy %15 sadece nav içeriyor uzun süredir topluyorum son dump zamanı risk alıp tepeden çıkıp ikiye katladım şimdi realize etme hedefi 200k ıyı bare turkce bolumunde nav sahıbı olarak yalnız hıssedıyodum kendımı kaldırdı kafayı yıne hedef 46k. kırarsa ılgınc seyler olabılır.
|
|
|
|
various
|
|
September 02, 2017, 05:46:39 AM |
|
bende tutuyorum nav'ı uzun zamandır. çok bir mitkar yok elimde ama portfoyün yüde 10'a yakını nav'dan oluşuyor bende 3-4 dolar seviyelerinden çıkmayı planlıyorum nav için zaten işlem hacmini şuan bittrex çekiyor gibi gözüküyor yani bittrex'ten pumpluyorlar muhtemelen.
|
|
|
|
|