Bitcoin Forum
October 19, 2019, 06:27:49 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [PRE-ANN] WINGS - Hvor DAO Enhjøringe Er Født  (Read 4373 times)
CryptoBjorn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500


View Profile
November 02, 2016, 03:03:13 PM
 #1

WINGS er en multi-blockchain, Smart Kontakt baseret platform for skabelse, deltagelse og styring af decentrale selvstyrende organisationer (DAO).WEBSITE SLACK TELEGRAM TWITTER FACEBOOK NEWS

QQ GROUP: 198960556


Kampagne

Starter October 30th at https://wings.ai

WINGS Supply


Total Supply: 100,000,000 WINGS


Foundation, team, bounty, advisors, and referral supply: 25,000,000

Contribution campaign allocation: 75,000,000

Allocation For Cryptocurrencies Accepted Directly


Campaign Bonuses

Visionary Bonus:

+10% for 1st 10,000 BTC

Time based bonus
WINGS Goals & Milestones


For more details read the blog: https://blog.wings.ai/get-ready-wings-dao-details-revealed-d8baaa33a33

WINGS Features & CapabilitiesBanebrydende Kapaciteter

Med funktioner som understøttelse af populære blockchains (startende med Ethereum og Bitcoin via Rootstock), implementering af AI-argumenterede bistand på toppen af populære instant messengers, automatiske og sociale købs handlinger og mere. Wings har til formål at skabe den mest tilgængelige og mass-market orienteret DAO platform til rådighed.

Start-ups, iværksættere og etablerede virksomheder vil være i stand til nemt at lancere nye DAO forslag, mens platformens polet indehavere vil være i stand til at gennemgå disse forslag, deltage i lovende projekter, og øge deres deltagelse i beslutningsprocessens af den understøttede DAOs.


Konversations UX

Chatbots teknologien giver en universel måde at kommunikere baseret på et naturligt sprog. Som opfølgning på succesen med Telegram's chatbot API, har store virksomheder, herunder Facebook og Microsoft begyndte at arbejde på deres egne løsninger. Chatbots vil være Wings samspil mellem at forøge standard UI og muliggør DAO interaktion gennem naturlige samtaler.

Wings platformen vil integrere disse løsninger der giver brugerne mulighed for at styre og kontrollere deres DAO gennem fælles instant messengers, og stigende medlems involvering i deres DAO.


DAO ‘ens 'begyndelse'

At være en DAO, så vil Wings selv blive kontrolleret af sine Wings medlemmer. Stolte ejere af Wings vil være berettiget til at modtage udbytte (i form af den nye DAO polet) fra fremtidige DAOs der kører på Wings platformen, og dermed automatisk deltager i alle nye DAOs der lanceres. Med andre ord, hvis du ejer Wing poletter, vil du automatisk få poletter i alle nye DAOs lanceret på toppen af platformen.
Stemmeretten er også forbundet til dem der har købt Wings poletter. Stemmer kan afgives i forhold til Wings ledelse eller for at vise støtte til nye forslag.


Ingen Kodning Nødvendig

Enkelhed er alt! Wings platformen giver en brugeroplevelse, der er intuitiv, uden at det kræver kendskab til EVM kodning sprog såsom Soliditet eller Serpent. Takket være Wings, kan alle med en smartphone deltage og styre DAOs.

Lancering af nye DAO forslag vil ikke kræve nogen kodning overhovedet, ved hjælp af en enkel trin-for-trin guide. Efter lanceringen vil DAO vil skabere kunne fremlægge nye forslag og anmeldelses stemmer og feedback hvor som helst og når som helst fra den bekvemmelighed i deres foretrukne IM apps.


Automatisk deltagelse

Gå aldrig glip af!

Platformens medlemmer vil være i stand til at deponere deres midler til Smart Kontrakt kontrollerede tegnebøger og indstille deres købs præferencer; Smart Kontrakterne vil gøre resten af arbejdet og automatisk sprede midlerne på tværs DAOs i henhold til dine indstillinger.

Decentral KYC og Afstemning

Virksomheder og enkeltpersoner der ønsker at lancere nye DAO forslag vil være forpligtet til at afsløre deres detaljer og passere gennem et decentralt Kend din kunde (KYC) proces og fællesskab afstemning, før det bliver deres forslag bliver hvidlistet til lancering. Dette vil reducere mængden af svig og forbedre støj forholdet, så fællesskabet kan fokusere på de virkelig innovative og livs skiftende projekter.

Omdømme System

Wings vil benytte Web-of-Trust implementeringen, for at gør det muligt at rangere DAO skabere for deres præstationer, således at højt klassificeret medlemmer til at lancere nye DAO forslag lettere, reducere mængden af nødvendige stemmer og får ekstra fordele. Web-of-Trust tilgangen vil reducere deltagerens evne til udspille rang systemet.


Samarbejdsvillig deltagelse

Følg den vellykkede! Gennem brug af de automatiske deltagelses og omdømme Systemer, kan platformens medlemmer finde vellykkede beslutningstagere og kan vælge at "følge" dem, for så automatisk at efterligne deres handlinger og dermed drage fordel af deres erfaringer.

LLovgrundlag og rådgiver Pool

Wings vil tilbyde en fuld juridisk værktøjskasse, der vil hjælpe virksomheder og iværksættere til at forstå de juridiske grænser og beskytte sig mod lovgivningsmæssige spørgsmål. En juridisk råd pulje vil være på plads og tilbyde licens, kompetent og erfaren juridisk rådgivning.

Engagerede forslag

Wings vil lancere med et line-up af engagerede A-grade projekter, så de tidlige adoptanter kan drage fordel af at deltage i Wings DAO Begyndelse. Projekterne vil blive lanceret med en kendt opstarts scene og krypto medlemmer bag det, som fremviser deres tillid til Wings DAO platformen.

DDAO Ejere

Ejere af DAO poletter på Wings platformen har mulighed for at:
• Modtag en del poletter fra fremtidige kampagner.
• Stemme på enhver ny DAO der forelægges på Wings platformen.
• Deltage i DAO forslag via Wings web og IM apps.
• Vurder, blive vurderet og placeret i Wings omdømme system.
• Spare tid og muligheder ved hjælp af den automatiske deltagelse.
• Følge lokale ledere med den kooperative deltagelses model.
• Bliv samfundsleder og tjene poletter fra alle køb, der følger din egen


DAO Skabere

Wings platformen giver mulighed for at:
• Oprette og administrere et DAO uden særlig viden (ingen kode skal skrives!)
• Brug Wings til lancering, styring og kommunikation med tilhængere
• Sikre lagrede DAO fonde
• Opnå konkurrencefordele med Wings 'retlige rammer og indpasses i det for valgte advokat netværk
• Brug Ethereum Virtual Machine (EVM) og Rootstock (EVM for Bitcoin)
• Få rangering og feedback fra medlemmer


Hold


Stas Oskin
BizDev and Core Dev

Har over 10-års omfattende erfaring inden for teknik, udvikling og forvaltning af software, skyen, sundhedsvæsenet, krypto-valuta, sociale produkter og ydelser. Stas er en iværksætter, Krypto entusiast og en Life hacker


Boris Povod
Blockchain Udvikler

Boris er en blockchain udvikler, med masser års erfaring inden for området. I fortiden, var Boris medstifter af Crypti initiativ og har fungeret som sin førende udvikler. Han er også rådgiver for Lisk. Boris er en kæmpe fan af Game of Thrones, men mangler dog tiden til rent faktisk at se det


Sebastian Stupurac
Projekt & Produkt

Entreprenør, Visionær, ægtemand. En stor tilhænger af Krypto og blockchain teknologier, hvor han har været involveret siden 2013. Sebastian har stor erfaring i Information Systems, mennesker og produkt management og kundesupport. Sebastian har en BA i Information Systems


Pavel Nekrasov
Senior Udvikler

Erfaren udvikler med fokus på internettet af ting og enheder, høj profils projekter og blockchain udvikling. Pavel var på af de centrale Crypti udviklere og har en kandidatgrad i Finans


Nikolay Taymanov
Fællesskabs Manager for Østeuropa

Nikolay er en krypto-iværksætter og erhvervsdrivende, der fokuserer på Blockchain 2,0 projekter. Nikolay har arbejdet i gambling industrien og har været leder af en reklame afdeling på et russisk online spil på internettet. I 2015, besluttede Nikolay at forlade sit job og begynde at bruge fuld tid på at studere og udforske blockchain muligheder. Han har et Master of Science diplom fra Moskva State Aviation Technological University. Nikolay elsker motorcykler og spiller skak


Dominik Zynis
Marketing & Kommunikation

Dominik brænder for at skabe en bæredygtig verdens økonomi for alle, og mener bestemt at p2p netværk og blockchain teknologier er altafgørende for at opnå dette. Dominik har tidligere arbejdede på Omni-protokollen, Siemens / eMeter, Oracle, JSON. Han nyder lange vandreture på klipper og langdistanceløb. Han har en BA i økonomi fra Middlebury og næsten afsluttet en MSc Industrial Management fra Blekinge Tekniska Högskola


Serguei Popov
Videnskabelig rådgiver

Serguei er en brasiliansk matematiker af russisk oprindelse. Han fik sin Ph.D. fra Moskvas Statsuniversitet i 1997, hvorefter han flyttede til Brasilien, hvor han arbejder inden for området Stokastiske processer. Serguei har været en Krypto entusiast i flere år, og han nyder matematiske udfordringer og komplekse algoritmer


Alex Sazonov
Senior Developer

Developer with over 10 years of experience of software development, including 6 years of experience in the banking sector. Interested in machine learning, big data and blockchain technology. Alex has a bachelor's degree in Information systems.


FAQ
 

Q: Hvordan Wings sammenlignes med 'The DAO« (Dao Hub) initiativ?
A: Mens vi helt sikkert er inspireret af The DAO, så er der store forskelle, der gør Wings til et helt unikt DAO initiativ:

 • Nye DAOs lanceret på Wings af iværksættere og virksomheder vil have deres egne unikke DAO poletter, med fællesskabet som beslutter hvor meget de vil støtte projekterne.
  The DAO er begrænset til den (respektable) sum er indsamlet, og hvert nyt forslag skal budgetteres ud af dette faste beløb.
 • En del af alle unikke poletter udstedt af nye DAOs lanceret på Wings, vil blive distribueret til Wings DAO medlemmer. Disse poletter vil være EVM baseret og nyde samme overførsels og Smart Kontrakt kapaciteter som andre brugerdefinerede EVM poletter.
  The DAO's forslag vil ikke udstede nye poletter medmindre deres skabere vælger at gøre det, hvilket begrænser fleksibiliteten af disse forslag.
 • Wings er en multi-blockchain og vil støtte enhver form for større Smart Contacts teknologi hvilket betyder at DAO skabere vil være i stand til at sælge poletter både for BTC og Ethereum, hvilket udvider deres muligheder og beskyttelse mod prisudsvingninger på en enkelt Krypto valuta.
  The DAO er begrænset til Ethereum valuta kun, med en stadigvæk mindre stabil markeds-grænse og prismæssig værdi i forhold til Bitcoin.
 • Wings vil tilbyde et juridisk og lovgivningsmæssigt, værktøj til virksomheder og enkeltpersoner der ønsker at iværksætte et DAO projekt på toppen af platformen, herunder adgang til et netværk af advokater, erfarne med Krypto valuta projekter, og dermed yde overholdelse af lovgivningen.
  The DAO vil kun yde finansielle ressourcer til projektet, samtidig med at DAO skaberen selv skal håndtere de juridiske og regulatoriske forhold.
 • Wings lægger vægt på en enkel og flydende brugeroplevelse, der muliggøre en nem oprettelse og deltagelse i nye projekter uden behov for at lære et nyt sprog eller manuelt kode DAO Smart Kontrakter.
  The DAO vil på dette tidspunkt stadig kræve kompliceret brug af Mist tegnebogen for både at skabe og stemme om nye DAO forslag.

Q: Vil Wings være decentraliseret?
A: Målet med Wings er at gøre DAOs og smarte kontrakter tilgængelige for enhver, der nogensinde har brugt en Instant Messenger eller et chat-rum. Uanset om du ønsker at støtte en lovende DAOs eller er interesseret i at skabe et DAO forslag, så er Wings stedet at gøre det.

Q: Vil Wings være decentraliseret?
A: Ja, vi sigter mod at gøre Wings til en fuldt ud decentraliseret platform. Selv om det kan starte som en hybrid platform for at forkorte tiden til markedet, vil decentraliseringen være den endelige målepind for platformen.

Q: Du nævnte at Wings polet ejere automatisk vil få nye poletter fra DAOs der kører på toppen af platformen. Kan du uddybe?
A:Hver DAO har sine egne poletter, som er forskellige fra Wing poletter. Når en ny DAO er sat op, er en del af de nyoprettede poletter automatisk spredt mellem Wings symbolske indehavere, som 'betaling' for platformen. Her er et eksempel:
Platform medlem A ejer 1% af alle Wings poletter
Efter en vellykket kampagne, har en ny DAO, Hexagon, skabt 100.000.000 Hexa poletter. Som en donation til platformen, er en del af de nye Hexa poletter automatisk spredt mellem alle Wings polet ejere, med medlem A som modtager 1% af dem.


Q: Vil platformen være gratis at benytte?
A: Brug af platform til at gennemse, støtte og styre DAOs vil være gratis. Nye DAO forslag bliver nød til at tilbyde nogle af deres nye DAO poletter som en betaling for brug og lancering på Wings platformen. Disse poletter vil blive delt mellem Wings polet indehavere i forhold til deres Wing polet bedrifter.
 
Q: Hvorfor skulle jeg bruge Wings til at skabe et forslag?
A: Udover multi-blockchain støtten for både Bitcoin / Grundstammer og Ethereum, vil Wings fokusere på udførelsen snarere end de tekniske detaljer. Et nyt DAO forslag er oppe for alle at se og gennem går her en fællesskabs gennemgang, hvilket efterlader plads til forbedringer og skaber et sundt forslag. Derudover vil platformen give mulighed for nem afstemning og styring af forslag, komme i kontakt med de deltagende medlemmer og modtage professionel juridisk rådgivning.

Q: Vil Wings være en Decentral selvstyrende organisation?
A: Ja. Wings vil være en DAO, under kontrol af fællesskabet.

Q: Hvornår vil Wings DAO starte?/color]
A: Der vil være en officiel meddelelse vedrørende starten af Wings DAO. Så tilmeld dig vores Telegram kanal, RocketChat eller abonnere på et nyhedsbrev for at blive underrettet, når Wings DAO starter.
 
Q: Kan du give detaljer om Wings DAO? (Hvor mange poletter vil blive solgt, et cetera?)
A: Vi er i øjeblikket ved at færdiggøre de sidste detaljer, herunder hvide papir af Wings DAO og vil være offentliggøre dem snart. Bliv hængende!


Wings Press Releases

Bitmain invests in ChainLab, developers of Wings, to accelerate blockchain innovation

WINGS White Paper released: a cutting edge approach for selecting, backing and managing decentralized autonomous organizations (DAO) on Bitcoin and other blockchains


Wings Press Coverage & Syndication

2016-05-20 - CoinTelegraph: Bitcoin’s Biggest Miner Invests in Wings Development to Make DAO Mainstream
http://cointelegraph.com/news/bitcoins-biggest-miner-invests-in-wings-development-to-make-dao-mainstream

2016-05-26 - FinSMEs: Blockchain, ChainLab Receives Investment from Bitmain Technology
http://www.finsmes.com/2016/05/blockchain-chainlab-receives-investment-from-bitmain-technology.html

2016-05-26 StreetInsider: Bitmain invests in ChainLab, developers of Wings, to accelerate blockchain innovation
http://www.streetinsider.com/Press+Releases/Bitmain+invests+in+ChainLab,+developers+of+Wings,+to+accelerate+blockchain+innovation/11679658.html

2016-05-27 - EconoTimes: Blockchain startup ChainLab announces undisclosed seed investment from Bitmain
http://www.econotimes.com/Blockchain-startup-ChainLab-announces-undisclosed-seed-investment-from-Bitmain-214139

2016-05-27 - Blockchain News: ChainLab Gets Investment from Bitmain to Accelerate Blockchain Innovation
http://www.the-[Suspicious link removed]/2016/05/27/chainlab-gets-investment-bitmain-accelerate-blockchain-innovation/  see https://bitcointalk.org/index.php?topic=1489060.new#new

2016-05-27 - CryptoCoinNews: Bitcoin Mining Developer Bitmain Invests in Blockchain Startup ChainLab
https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-mining-developer-bitmain-invests-blockchain-startup-chainlab/

2016-05-27 - AllCoinsNews: Bitmain Seed Investment in ChainLab’s Wings to Accelerate Blockchain Innovation
http://allcoinsnews.com/2016/05/27/bitmain-seed-investment-in-chainlabs-wings-to-accelerate-blockchain-innovation/

2016-06-16 - Steemit: Wings Platform -- DAO Innovator
https://steemit.com/cryptonews/@jwiz168/wings-platform--dao-innovator

2016-06-06 - Steemit: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
https://steemit.com/cryptonews/@acidsun/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations

2016-06-06 -  Cryptorials: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
http://cryptorials.io/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations/

2016-06-07 - Forklog: Ex-Crypti Devs and Chainlab to Launch a Platform for Creation of DAO
http://forklog.net/crypti-and-chainlab-to-launch-a-platform-for-creation-of-dao/


2016-06-07 - FINANCIAL UNDERGROUND KINGDOM: JUNE 2016 ALTCOINS REPORT – COINS AND PROJECTS TO INVEST IN FOR PROFITS
http://fuk.io/june-2016-altcoins-reports-coins-and-projects-to-invest-in-for-profits/


2016-06-08 - News.blockchain.hk: Wings-跨链智能合约及DAO管理平台
http://news.blockchain.hk/wings/

2016-06-09 - LiveBitcoinNews: Meet Wings The DAO Creation Platform
http://www.livebitcoinnews.com/meet-wings-the-dao-creation-platform/

2016-06-17 - Steemit: Altwars! Episode 3: The Wings DAO & The DAO.
https://steemit.com/crypto-news/@kanoptx/altwars-episode-3-the-wings-dao-the-dao

2016-06-20 - Steemit: Smart Contract the Right Way with Wings DAO Platform
https://steemit.com/smart/@jwiz168/smart-contract-the-right-way-with-wings-dao-platform


Wings Announcement Translations

Pусский
- Запущена русскоязычная ветка Wings! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1482690.0

Chinese
Wings 平台 - DAO独角兽的孵化基地,即将上线 https://bitcointalk.org/index.php?topic=1483562  - thanks Mandy1749

Pilipinas
WINGS - Where DAO Unicorns Are Born https://bitcointalk.org/index.php?topic=1492691.0 - thanks coinmenace

Indian - Hindi
WINGS - Where DAO Unicorns Are Born - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495361 - thanks
rajeshgarnaik

Dutch
WINGS - De Plek Waar DAO Unicorns Geboren Worden - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494966 thanks twistelaar

German
WINGS - Wo DAO Einhörner geboren werden - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495010 thanks mxnsch

Indonesian
WINGS - Unicorn DAO Lahir - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494946.0 thanks hananl1styo

Romanian
WINGS - Unde Sunt Nascuti Inorogii DAO - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1496872.0 thanks ltcrstrbrt

Korean
WINGS - DAO 가 창조되는 곳 - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495680 thanks bitcoinuserz[/size] thanks bitcoinuserz

Français
WINGS - Là Où Naissent Les Licornes DAO https://bitcointalk.org/index.php?topic=1502344 thanks Jcga

Italiano
WINGS - Dove nascono gli unicorni DAO
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1501721.0 thanks Pompobit

Arabic
WINGS - أين DAO يونيكورن يولدون
https://forum.bitcoin.com/arabic/wings-dao-t8662.html thanks recitestores

Ελληνικά (Greek)
WINGS - Where DAO Unicorns Are Born https://bitcointalk.org/index.php?topic=1510519
thanks BitcoinExpert

Español (Spanish)
WINGS - Donde nacen los Unicornios DAO https://bitcointalk.org/index.php?topic=1510868 thanks bhokor

Português (Portuguese)  
WINGS - Onde os Unicórnios DAO nascem
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1513520.0 thanks
kanoptx
and https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494677.0 thanks  leandroeel

Swedish
WINGS - Där DAO enhörningar föds
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1531349.0 thanks 110110101

คนไทย (Thai)
WINGS — กำเนิดใหม่แห่ง DAOhttps://medium.com/thaicc/wings... thanks Saknan

Polski
WINGS - Tu gdzie rodzą się DAO
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1524001.new#new thanks mike77777


 Hrvatski (Croatian)
WINGS - Gdje DAO jednorozi su rođeni
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1526413.new#new thanks Psynthax

 Ukrainian
WINGS - DAO Космодром!
http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=8661.0
thanks spandreev

Slovenian
WINGS - Kjer se rojevajo DAO Samorogi
http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=9296.new#new thanks Simple585
1571509669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571509669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571509669
Reply with quote  #2

1571509669
Report to moderator
1571509669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571509669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571509669
Reply with quote  #2

1571509669
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571509669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571509669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571509669
Reply with quote  #2

1571509669
Report to moderator
1571509669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571509669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571509669
Reply with quote  #2

1571509669
Report to moderator
1571509669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571509669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571509669
Reply with quote  #2

1571509669
Report to moderator
Gimpeline
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 554
Merit: 507View Profile
November 03, 2016, 07:58:15 PM
 #2

Dette er tredje posten med samme informasjon
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1531349.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1656408.0

Kutt ut spamminga
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 501


Community policed, priced and promoted ICOs on Eth


View Profile WWW
December 06, 2016, 12:27:11 AM
 #3

thanks 625, hope it is original
prophetx
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1002


he who has the gold makes the rules


View Profile WWW
January 03, 2017, 10:11:53 PM
 #4

please make sure to hatch your eggs in the next 48 hours!!

after the backing campaign ends in 48 hours they can no longer be redeemed for WINGS!!https://fly.wings.ai

how to hatch: https://blog.wings.ai/how-to-hatch-your-wings-dao-eggs-into-wings-8440a94d493b
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 501


Community policed, priced and promoted ICOs on Eth


View Profile WWW
March 25, 2017, 12:12:40 AM
 #5

hey all,

Please head over to https://blockchain-oscar.wings.ai/#!/home/discover and take a look at some of the start-ups and potential ICOs and assign them what you think they are valued at.

This winners of this will be presented to over 1000+ people at the BlockShow in Munich on April 6th, and this is your chance to show how WINGS works and some of the value that investors, VCs, analysts and press can get from crowdsourcing due diligence, valuation and promotion of a project, start up or ICO. While this is not the same as owl.wings.ai as far as the foundation giving out WINGS for the best forecasts, this is your chance as someone who holds WINGS to put it front and center in the best possible light.

Steps:

1) register on https://blockchain-oscar.wings.ai using SMS code

2) review some of the projects at https://blockchain-oscar.wings.ai/#!/home/discover

3) make a forecast of some of the value of projects


PS - regarding the release of the WINGS, we´re still in the final stages of getting the first version out. There´s still a bit of work to do, testing and audits; but it is not going to be much longer.  Our Core Dev Boris is writing up the development changelog for the last few weeks.

prophetx
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1002


he who has the gold makes the rules


View Profile WWW
April 14, 2018, 01:14:02 PM
 #6

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1501228.msg15103625#msg15103625
ArefinShibly
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 12:22:51 PM
 #7

wow
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!