kullanici sorusuna cevaben
bu projenin gerçek potansiyeline sahip olduğunu düşündüğümüz birkaç sebep verebilirim:
Esrar endüstrisi, önümüzdeki 10-20 yılda en hızlı büyüyen endüstrilerden biri olmaya hazırlanıyor - zaten çok milyar doları bulan bir endüstridir.
Güvensiz bir fiat formundan dijital varlığa / rezerve nakit aktarmak için gerçek dünya ihtiyacını çözüyoruz
Dijital varlıklar ve blok zincir, dispanserler ve ekim tesisleri ile yerinde depolanan nakitleri ortadan kaldırmak için doğal bir sinerji sağlar
Ekibimiz deneyimli, yetenekli ve bu girişimde başarılı olmaya adanmıştır.
Teknolojimizde büyümeyi teşvik etmek için mevcut sektörel ilişkilerimizi kullanabiliriz
İş modelimiz, kripto ekosisteminde inanılmaz şekilde benzersizdir ve platformda değer üretebileceğimiz sayısız yollar sağlar ve aşağıdakileri içerir:
Özellikle esrar işlemler için kullanılan dijital bir para birimi ve tüccarlar için ayrı bir varlık mekanizması
Cüzdan, dispenser bulma aracı ve esrar kökü türü veritabanı ile komple bir mobil uygulama paketi
Somut, gelir yaratan bir iş segmentine sahip, teknoloji yığını ve kullanıcı kabulünde büyümeyi amaçlayan karların yanı sıra açık pazar alımları yoluyla fiyat desteği sağlayan ilk teknoloji platformu.( Ç.N. Bunusevdim)
Bunlar akla gelen kilit noktalardan birkaçıdır, ancak
http://cannabisrevolution.us adresindeki web sitemizi daha kapsamlı bir açıklama için okumanızı öneririm. Ayrıca, OP'teki Para Röportajıda yaptık ve Christian, Alex ve Evan'ın yanı sıra toplumdan gelen birçok soruyu yanıtladım.
Edit: 3-6 ayda 'kar' ile ilgili olarak ... O zaman nereye gideceğimiz konusunda hiçbir iddia yapamıyorum, ancak bu süre boyunca agresif bir şekilde çalışacağımızı söyleyebilirim. Mobil uygulamalarımız piyasaya sürüldü (bu konuyla ilgili yoğunlaşmaya devam edin - bazı UI modelleri çok yakında çıkıyor), müşteri ve tüccarların tokes'leri kabul etmeye başlamasını sağlayın ve yenilebilir CBD'leri ve turizmi hedef alan ilk ürünlerimizi başlatın. Bu ürünlerin herhangi birinin ve tüm ürünlerin fiyat üzerinde olumlu etkisi olacağını tahmin ederdim, ancak tam olarak nerede olcagimizi tahmin edemiyorum.