deepocean
|
|
April 13, 2017, 09:01:07 PM |
|
geç olması daha iyi. dump yeme ihtimali azaldı hatta biz alana kadar %20-30 pump yemiş bile olabilir
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
April 13, 2017, 10:24:09 PM |
|
Matchpool böyle birşey olacakmış. Farklı bir fb gibi... 2017 Eylül-Ekimlerde Alpha sitesi açılacakmış. Alpha tester olmak için, şu linkten siteye üye olunuz: http://matchpool.org/
|
|
|
|
deepocean
|
|
April 13, 2017, 10:37:20 PM |
|
Matchpool böyle birşey olacakmış. Farklı bir fb gibi... 2017 Eylül-Ekimlerde Alpha sitesi açılacakmış. Alpha tester olmak için, şu linkten siteye üye olunuz: http://matchpool.org/sanki twitter'ı andırıyor biraz böyle proje haberlerinin gelmesi iyi. şu tartışmalarda unutulursa efsane kar edecez gibi geliyor
|
|
|
|
Dammitt
|
|
April 13, 2017, 10:39:59 PM |
|
Bana futurenet var onu andırdı bir ponzi facebook sayfası gibi diyebiliriz paylaşım beğeni falan birde yatırım yapıyorsun tabi. Ama genel olarak yine Facebook alt yapısında bir paylaşım sitesi olacak sanırım bu sayede hem sosyalleşme hem paylaşım hemde mesajlaşabilme imkanı sunucak.
|
|
|
|
graviteta
|
|
April 14, 2017, 01:32:46 AM |
|
Bana futurenet var onu andırdı bir ponzi facebook sayfası gibi diyebiliriz paylaşım beğeni falan birde yatırım yapıyorsun tabi. Ama genel olarak yine Facebook alt yapısında bir paylaşım sitesi olacak sanırım bu sayede hem sosyalleşme hem paylaşım hemde mesajlaşabilme imkanı sunucak. Matchpool ekibi kendilerini Tinder ile kıyaslıyorlardı. Tinderın merkezsiz hali gibi birşey. Bu görseller güzel olmuş. 5 milyon dolar topladılar umarım çalışan bir sistem yapabilirler
|
|
|
|
temmuz
|
|
April 14, 2017, 05:55:42 AM |
|
Esra erola reklam verip evlenmek isteyenler matcpool dan bize basvura bilorler desin bak siteyi yikarlar
|
|
|
|
deepocean
|
|
April 14, 2017, 09:13:25 AM |
|
Uygulama ilerde çok popüler olduğunda duygulaniriz artık ne kazandırmıştı be deriz
|
|
|
|
lettucebee
|
|
April 14, 2017, 10:09:53 AM |
|
Beta resimleri filan güzel gözüküyor. Böyle çalışmaya devam ederlerse bu COIN uçar bence. Ama çalışmaya aynı hız devam etmeleri ve adam gibi exchangeye girmeleri şart.
|
|
|
|
omorfi
|
|
April 14, 2017, 10:11:34 AM |
|
Bounty için adresini girmeyen çokmus bu yüzden Bounty lerin dağıtımını ertelemişler. Bu benim ve benim gibi icoya yatırım yapan kişiler için iyi oldu. Bountyciler piyasaya girip dumplayana kadar belli bir taban oluşur en azından.
Valla ben Pazartesi günü adresi yazdim profile. Ama 5 gun oldu guncellemediler hala. Slackta basının etini yiyorum ramche nin. Banamısın demiyor
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 14, 2017, 11:06:40 AM |
|
Bounty için adresini girmeyen çokmus bu yüzden Bounty lerin dağıtımını ertelemişler. Bu benim ve benim gibi icoya yatırım yapan kişiler için iyi oldu. Bountyciler piyasaya girip dumplayana kadar belli bir taban oluşur en azından.
Valla ben Pazartesi günü adresi yazdim profile. Ama 5 gun oldu guncellemediler hala. Slackta basının etini yiyorum ramche nin. Banamısın demiyor adres girmeyenlere son tarih versinler, yine girmezlerse ,onların bountysini de bize dağıtsınlar , nasıl fikir, ingilizcesi iyi olan biri ingilizce başlığa yazsın bunu bence
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
April 14, 2017, 11:13:09 AM |
|
Valla ben Pazartesi günü adresi yazdim profile. Ama 5 gun oldu guncellemediler hala. Slackta basının etini yiyorum ramche nin. Banamısın demiyor matchpool nickli kullanıcıya pm at bountylerle o ilgileniyor ve gün içerisinde düzeltiyor.
|
|
|
|
omorfi
|
|
April 14, 2017, 11:22:19 AM |
|
Valla ben Pazartesi günü adresi yazdim profile. Ama 5 gun oldu guncellemediler hala. Slackta basının etini yiyorum ramche nin. Banamısın demiyor matchpool nickli kullanıcıya pm at bountylerle o ilgileniyor ve gün içerisinde düzeltiyor. Bi ara sanki o ahbapın pm atmayın cok yogunum filan tarzı bi mesajını gormustum. Mesaj atsam terslermiki acaba
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
April 14, 2017, 05:53:35 PM |
|
Valla ben Pazartesi günü adresi yazdim profile. Ama 5 gun oldu guncellemediler hala. Slackta basının etini yiyorum ramche nin. Banamısın demiyor matchpool nickli kullanıcıya pm at bountylerle o ilgileniyor ve gün içerisinde düzeltiyor. Bi ara sanki o ahbapın pm atmayın cok yogunum filan tarzı bi mesajını gormustum. Mesaj atsam terslermiki acaba benim ethereum adresimide geç almışlardı. acele etmeye gerek yok zamanla herkezinki tamamlanacaktır. yukarıda arkadaşın dediği gibi 15mayıslarda ödüller dağıtılacaksa acele etmeye gerek yok. contact info: kısıma yazınız
|
|
|
|
omorfi
|
|
April 14, 2017, 06:53:16 PM |
|
Valla ben Pazartesi günü adresi yazdim profile. Ama 5 gun oldu guncellemediler hala. Slackta basının etini yiyorum ramche nin. Banamısın demiyor matchpool nickli kullanıcıya pm at bountylerle o ilgileniyor ve gün içerisinde düzeltiyor. Bi ara sanki o ahbapın pm atmayın cok yogunum filan tarzı bi mesajını gormustum. Mesaj atsam terslermiki acaba benim ethereum adresimide geç almışlardı. acele etmeye gerek yok zamanla herkezinki tamamlanacaktır. yukarıda arkadaşın dediği gibi 15mayıslarda ödüller dağıtılacaksa acele etmeye gerek yok. contact info: kısıma yazınız Yazdım yazdım baskan, bu face twitter slack odullerinin oldugu spreadsheet guncellendi orda gorundu adresimde diger imza icin olan spreadsheet hala güncellemediler bakalım artık
|
|
|
|
jeks
|
|
April 14, 2017, 10:18:26 PM |
|
Bunun türk versiyonunu yapsalar süper olur belki evlendirme programlarının yerini alır bizde her kanalda görmekten kurtulmuş oluruz
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 15, 2017, 09:56:23 AM |
|
Herifi sutladıklarından beri sallıyor ama bence anlamsız. 37500 ether cekildi dediler. adamlar btc yaptık cold walleta attık dediler. bununda delilini paylaştılar. Projenin son anlarında kovulmayı yediremiyor bu adam ondan sallayıp duruyor.
|
|
|
|
lettucebee
|
|
April 15, 2017, 09:58:56 AM |
|
Bu eleman diğer geliştiricilere göre işini iyi yapmamış ve bunu geliştirici ekibinden uzaklaştırmışlar şimdi buda kendine yediremiyor, projenin altını kazmaya çalışıyor ama ben başarılı olacağını zannetmiyorum.
|
|
|
|
Pfizer
|
|
April 15, 2017, 11:49:27 AM |
|
şu palavracının saçmalıklarını paylaşmak için mi üye oldun foruma nedir yani anlamadım cidden. gördüğüm kadarıyla bu şahıs takımla ters düşmüş ve karalama kampanyası başlatmış hepsi bu. palavradan öte bir şey ortaya koyacağını sanmıyorum.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
April 15, 2017, 12:36:06 PM |
|
Bunun neresi sıkıntılı allah aşkına adam atılmayı yediremiyor kendi çapında farklı bir haber yaymanın peşinde koşuyor. Bununda amacı Projeyi tamamen kirletmeye meyilli adamın her hareketi şu dakkadan itibaren şaibeli yapacağı hamleler bir şey kazandırmaz kendisine.
|
|
|
|
Pfizer
|
|
April 15, 2017, 12:47:42 PM |
|
Bunun neresi sıkıntılı allah aşkına adam atılmayı yediremiyor kendi çapında farklı bir haber yaymanın peşinde koşuyor. Bununda amacı Projeyi tamamen kirletmeye meyilli adamın her hareketi şu dakkadan itibaren şaibeli yapacağı hamleler bir şey kazandırmaz kendisine. aslında bu olay matchpool'un da şansına olmuş. neden derseniz böyle çamur bir adamla devam etmek illa ki projeye daha ilerki safhalarda zarar verirdi. kurtuldukları iyi olmuş şutlayıp.
|
|
|
|
|