hakanf
Member
Activity: 66
Merit: 10
Altcoin Enthusiast
|
|
June 25, 2017, 09:59:11 AM |
|
Bu dün piyasaya giren Numeraire neyin nesi acaba 30-40 dolarlardan başlayıp 160'ı görmüş şimdi de 129 dolar, tekrar geri çakılacak mı bakalım yoksa bu seviyelerde durabilecek mi? Dün alıp bugün sat yapan varsa çoşmuştur valla.
girer girmez almış pump'ını çok bir olayı yok gibi geldi bana market cap de yüksek.
|
|
|
|
aragom
|
|
June 25, 2017, 03:43:44 PM |
|
Numeraire konuşuluyordu zaten eşşek kafam 0.4 BTC'lik alım yapacaktım vazgeçtim eğer alsaydım 1.35 BTC'ye satabilirdim, hay allah ya
nerede konuşuluyordu hocam? böyle duyumları haberleri nereden alıyorsunuz? facebook/twitter/telegram grupları/btctalk forumu. 1 aydır baya baya aktif bu platformları kullanıyorum, bir kere bile numeraire diye bir şey duymadım da, nerede hata yapıyorum anlamıyorum?
|
|
|
|
jednostka
|
|
June 25, 2017, 07:56:43 PM |
|
Reddit'e, 4Chan'e vesaire bakmıyorsan henüz pek bir şey öğrenememişsin demektir aslında dostum Çok araştırmak, çok okumak sıkı analiz ve sıkı takip sonucunda bu sektörde hala çok güzel paralar var.
|
|
|
|
Akboi
|
|
June 25, 2017, 09:57:59 PM |
|
Ethereum iyice düştü, Ethereum tabanlı assetler de düşüşte. Bancor ICO fiyatının altına gerilemiş. Yeni çıkan coinler dahil genel olarak düşüş var piyasada. Fırsata dönüştürülebilir.
|
|
|
|
nopedope89
Legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
|
|
June 25, 2017, 10:01:20 PM |
|
Ethereum iyice düştü, Ethereum tabanlı assetler de düşüşte. Bancor ICO fiyatının altına gerilemiş. Yeni çıkan coinler dahil genel olarak düşüş var piyasada. Fırsata dönüştürülebilir.
Artık bu şekilde hareketleri standarta bağladılar gibi bakalım yer zamandaki gibi 10-20 milyar dolar düşürüp market cap ı sonra 150 milyar dolara çıkaracaklar mı?
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
June 26, 2017, 11:48:07 AM |
|
bu fiyattan alım hakkında ne dusunuyorsun ? sence kısa vade ve uzun vadede ne olur ? bilgi birikiminizin verdiği öngörü nedir kısa ve uzun vadede?
akşamdan beri aynı adam al sat yapıyor bancor'da piyasayı aşağıda tutmaya çalışıyor, şu seviyeleri fırsat görmelisiniz bir daha bulamazsınız 150-155k a bancoru. Bu mesaja katılmıyorum zaten $350 m hacimlenmiş bir projeden bahdediyoruz daha bountyler dağıtılacak ve dumplanaxak 270'e de çıkabilir ama birkaç güne 70k'dan yüzüne bakan olmaz. bu piyasada öğrendiğim birşey varsa o da hiçbir şey ne ucuz ne de pahalı, sadece anlık yaşıyoruz. ytd adamlar zaten min. 0.01 etherden geri alım garantisi veriyor nasıl olacakta 70-80k a düşecek? imkansız bir şeyden bahsediyorsunuz. ayrıntıları bilmiyorum ama dediğinize göre ethereum 7m'a düşerse olur niye olmasın? Düşmez kalkmaz bir Allah! Ne desem oluyor korkuyorum
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
June 27, 2017, 09:14:07 AM Last edit: June 27, 2017, 10:06:44 AM by wolwoo |
|
ebst tepki yükselişi olabilir az-çok...ytd Numeraire (NMR) da dahil oldu
|
|
|
|
ConspiracyCoin
|
|
June 29, 2017, 09:25:28 AM |
|
Antshares çok güzel yükseldi, Çin borsalarına bakarsak yükselmeye de devam edecek gibi duruyor. Ben yüksekten almama rağmen kardayım dipten toplayanlar 2x yaptı şu 2-3 günde.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
June 30, 2017, 04:44:09 AM Last edit: June 30, 2017, 10:06:27 AM by wolwoo |
|
bittrex'te 1 milyon dolar ve altı market cap coinler, özellikle de coin sayısı düşük (1-2m) ne kadar coin varsa sırayla uçurdular. verium, sphere, diamond, korecoin, numeraire cart curt... Her gün 2 tane coin...Biri yükselişi tamamlarken diğeri çıkıyor piyasaya ben de influx'da günlerdir bekliyorum, bakalım nolacak? şuradan biraz para kazanırsam crytopia'ya geçeçeğim, 2-3 sat ne varsa (ldoge,1337,ember, firefly...) toplayacağım, birkaç aya kadar nasılsa yükselir. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil kişisel fikirlerimdir.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
June 30, 2017, 06:59:32 AM |
|
son zamanlar da dalga tersine döndü genelde düşüş eğiliminde. Ancak bir şey dikkatimi çekti. poloda dump/pump işlemlerine eskisi kadar olmuyor. Bu işlemler daha çok bittrex te olmaya başladı portföyü acaba bittrex e mi taşısam diye düşünmeye başlıyorum.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
June 30, 2017, 07:32:27 AM |
|
steem dollars poloda 68k, bittrex'te 54k. dileyen alabilir.ytd
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
June 30, 2017, 09:54:55 AM |
|
son zamanlar da dalga tersine döndü genelde düşüş eğiliminde. Ancak bir şey dikkatimi çekti. poloda dump/pump işlemlerine eskisi kadar olmuyor. Bu işlemler daha çok bittrex te olmaya başladı portföyü acaba bittrex e mi taşısam diye düşünmeye başlıyorum.
Poloya başvuru yaptım, 8 ay oluyor hesabımı onaylayacaklar daha. 1 cent para atmam ben poloya. Bittrex candır, gerisi hezeyan. Kendime göre yüksek tutarlar gönderdiğim tuttuğum da oldu. 1 kez en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Bir de sadece BTC Summary değil de coin/token/asset summary' si de gösterse tadından yenmeyecek.
|
|
|
|
mtmitat
|
|
June 30, 2017, 09:56:13 AM |
|
Hocam poloda sbd gönderimlere kapalıymış bana öyle geliyor ki sbd polodan çıkartılabilir yakın zamanda çünkü geçen gün xbc ile birlikte sbd ye 60k lardan 115k lara kadar bir pump geldi tekrar geri çektiler. Poloya coin eklenmesi bekleniyor ama bence en az 7-8 coini daha kaldıracaklar.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
June 30, 2017, 10:17:42 AM |
|
Hocam poloda sbd gönderimlere kapalıymış bana öyle geliyor ki sbd polodan çıkartılabilir yakın zamanda çünkü geçen gün xbc ile birlikte sbd ye 60k lardan 115k lara kadar bir pump geldi tekrar geri çektiler. Poloya coin eklenmesi bekleniyor ama bence en az 7-8 coini daha kaldıracaklar. "SBD deposits and withdrawals are currently estimated to resume by 05:00 UTC on July 1st." yazıyor. bittrex tarafında sıkıntı yok demek ki yarın steem önce pump sonra dump olabilir polo'da. bittrex'ten ucuza taşıdıklarını fiyatı yukarı çekip aşağıya salabilir ve ya tersi de olabilir. Ne halt ettikleri belli değil bunların
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
|
|
June 30, 2017, 10:36:44 AM |
|
steem dollars poloda 68k, bittrex'te 54k. dileyen alabilir.ytd Bittrex'ten aldığınız SBD'yi Poloniex'te satamayacağınız için iki borsa arasındaki fiyatları karşılaştırmak gibi bir hata yapmayın. Poloniex SBD ve STEEM depositlerini haftalardır bekletiyor. Ayrıca HF sonrası sürekli SP power down yapan balinalar var, onlar sürekli satış yapıyor.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
June 30, 2017, 10:51:42 AM |
|
bittrex'te 1 milyon dolar ve altı market cap coinler, özellikle de coin sayısı düşük (1-2m) ne kadar coin varsa sırayla uçurdular. verium, sphere, diamond, korecoin, numeraire cart curt... Her gün 2 tane coin...Biri yükselişi tamamlarken diğeri çıkıyor piyasaya ben de influx'da günlerdir bekliyorum, bakalım nolacak? şuradan biraz para kazanırsam crytopia'ya geçeçeğim, 2-3 sat ne varsa (ldoge,1337,ember, firefly...) toplayacağım, birkaç aya kadar nasılsa yükselir. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil kişisel fikirlerimdir. şimdi de 3 m'luk geocoin yükseliyor, bugünkü sıramızı da savdık, yarın Allah Kerim! steem dollars poloda 68k, bittrex'te 54k. dileyen alabilir.ytd Bittrex'ten aldığınız SBD'yi Poloniex'te satamayacağınız için iki borsa arasındaki fiyatları karşılaştırmak gibi bir hata yapmayın. Poloniex SBD ve STEEM depositlerini haftalardır bekletiyor. Ayrıca HF sonrası sürekli SP power down yapan balinalar var, onlar sürekli satış yapıyor. yarın açılabilir deposit withdrawal demiş polo, o bakımdan bir hareketlilik olabilir gibisinden söylemiştim.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
|
|
June 30, 2017, 10:58:50 AM |
|
yarın açılabilir deposit withdrawal demiş polo, o bakımdan bir hareketlilik olabilir gibisinden söylemiştim. Oradaki sorun açılıp kapanması değil, dün birkaç saatliğine açıldı ama sonra yeniden kapandı. İşlemleri onaylamıyorlar herkesin parası havada asılı kalıyor. Bekleyen yüzlerce support ticket var. Steem konusunda artık Polo'dan umudu kesin. Bittrex'teki fiyat ucuz diye alım yapmayın, yukarıda saydığım nedenlerden dolayı fiyat daha da düşebilir.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
June 30, 2017, 02:53:39 PM |
|
Bittrex üzerincen monaco'nun ico işleme girecekmiş(mco) bountyciler satarken düşük seviyeden alınabilir ayrıca bu seviyelerden waves kesinlikle alınmalı diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir
|
|
|
|
aragom
|
|
June 30, 2017, 03:35:49 PM |
|
haftasonu geldi. coinler yine düşüşe geçer. pazar sabahı alım için fırsat verebilirler.
|
|
|
|
intotherain
|
|
June 30, 2017, 04:41:07 PM |
|
%50 ETC'den Waves'e döndüm. Bu fiyat seviyesi bence de alım için çok uygun.
|
|
|
|
|