exortis
|
|
August 21, 2017, 07:39:12 PM |
|
2 sindede aynı madde var;
Posts made in the following sections will not be counted as valid posts: Local Boards, Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins).
locallere atılan postlar sayılmıyor.
o zaman pek bir yer kalmıyor yanı altcoınler kısmınıda kapatmış 20 mesajı nasıl atacak mıllet,çok fazla kısıtlama getırmıs bokunu çıkarmış.Hadı dılı anlarım da pek bır alan bırakmamıs spekulasyon ve duyuru baslıkları kalmıs adam akıllı yazılacak yerler.Bari 10 mesaj falan deseymiş daha kaliteli mesajlar olurdu
|
|
|
|
Jackling
|
|
August 22, 2017, 06:46:45 AM |
|
2 sindede aynı madde var;
Posts made in the following sections will not be counted as valid posts: Local Boards, Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins).
locallere atılan postlar sayılmıyor.
o zaman pek bir yer kalmıyor yanı altcoınler kısmınıda kapatmış 20 mesajı nasıl atacak mıllet,çok fazla kısıtlama getırmıs bokunu çıkarmış.Hadı dılı anlarım da pek bır alan bırakmamıs spekulasyon ve duyuru baslıkları kalmıs adam akıllı yazılacak yerler.Bari 10 mesaj falan deseymiş daha kaliteli mesajlar olurdu altcoinler kismini kapatmamış hocam altcoinler bolumundeki : Service Announcements (Altcoins), Service Discussion (Altcoins), Bounties (Altcoins) buralar kabul edilmiyor.bunun dışında yabancı diller ve marketplace(: Goods, Services, Currency exchange, Gambling, Lending, Securities, Auctions, Service Announcements, Service Discussion) ve off topic kısımları.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
August 22, 2017, 07:03:06 AM |
|
Local kisimda cok isimiz oluyor bizim ingilizce mesaj atmamiz gerekiyor artik.Ingillizce bilmeyenler ne olacak o zaman projede yatirim yapmayalim.Translate kullanacsk millet ortalik komik mesajlarla dolacak,artik dalga gecerler uc bes birseyler kazanmaya calisanlarla hatta yakinda onuda yasaklarlar tam olur.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
August 22, 2017, 07:24:17 AM |
|
Bir arkadas demisti daha onceden yakin zamanda ingilizce mesajlar isteyecekler diye sanirim sylon bunu gerceklestirmeye basladi.Bu sekilde katilimcilar duserse belki kurallari esnetirler.
|
|
|
|
Jackling
|
|
August 22, 2017, 10:21:44 AM |
|
sylon un menejerligini yaptıgı butun programlar bundan sonra boyle devam ederse eminim digerleri de onu takip etmeye baslar. orta vadede butun odullerin planlaması degişir.bizde imzasına girecek proje bulmakta zorlanırız herhalde.belki ilk dönem kırık ingilizcemizle bişeyler yapmaya çalışırız ama işi ileriye goturup gramer hatası olan postlarıda silerlerse işte o zaman sonun başlangıcı olur.
umarım şu anki yönetttigi projelere yeterli katılım olmaz ve bu risk buyumeden ortadan kaybolur yoksa çekecegimiz var gibi.
|
|
|
|
TyfrTR
|
|
August 22, 2017, 01:46:51 PM |
|
Neden bu imza kampanyalarında türkçe ya da yerel diller ile yazılan postları kabul etmiyorlar anlamıyorum. Sonuçta local forumlarda da az çok ingilizce bilen insanlar yer alıyor. Onlar için de tanıtım yapmış oluyoruz bir anlamda
|
|
|
|
ConspiracyCoin
|
|
August 22, 2017, 01:50:38 PM |
|
Neden bu imza kampanyalarında türkçe ya da yerel diller ile yazılan postları kabul etmiyorlar anlamıyorum. Sonuçta local forumlarda da az çok ingilizce bilen insanlar yer alıyor. Onlar için de tanıtım yapmış oluyoruz bir anlamda
Sebebi spamcılar daha çok Pakistan, Rusya gibi dillerde yer alan spammer yavşaklar. Bizim Türk forumunda onlar kadar yok ama bu herkesi etkileyecek maalesef.
|
|
|
|
|
Halmater
|
|
August 26, 2017, 07:59:27 PM |
|
exortis hocam siz bi cok kampanayı yakından takip ediyorsunuz,blogunuzdada yer veriyorsunuz.
kimse gonullu olmuyor bu projenin devralmasıyla alakalı olarak.sizden ricam eger çok zamanınızı almıyacaksa bu projeyi siz devam ettirin.
|
|
|
|
onesalt
|
|
August 26, 2017, 08:01:59 PM |
|
İlginç bir imza kampanyası neden böyle bir şey yapmışlar acaba proje leş gözüküyor gerçi olsun yine girilir.
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 04, 2017, 08:18:51 AM |
|
hiç kimse gönüllü değil sanırım bu proje için? genede aktif kampanyaları ve şartları burda yazabiliriz diye düşünüyorum. şu an için valus ve change güzel gibi duruyor. valusun başlamasına daha 1 ay var. change 2 buçuk hafta sonra başlıyor icosu.
|
|
|
|
Lydian
|
|
September 04, 2017, 07:20:42 PM |
|
Monetha imza kampanyasi bitmedi mi daha? Stake ve alinacak coinlar hesaplanmis... 3900 civari monetha gelecek, ne zaman gelecek bakalim...
|
|
|
|
Gatotare
|
|
September 04, 2017, 07:37:48 PM |
|
şu son dönemde monetha kadar iyi dagıtan bir ödül kampanyası olmadı sanırım.monetha varken aynı dönemde gittim cossa girdim,monethada çok fazla katılımcı var diye.gerçektende şans işi bu imza kampanyaları.
|
|
|
|
smiletyson
|
|
September 05, 2017, 07:06:32 PM |
|
şu son dönemde monetha kadar iyi dagıtan bir ödül kampanyası olmadı sanırım.monetha varken aynı dönemde gittim cossa girdim,monethada çok fazla katılımcı var diye.gerçektende şans işi bu imza kampanyaları.
monetha'ya bir ara bakmıştım, aynen çok katılımcı var diye girmedim. bu stuffgogo da bir halt toplayamadı. neyse 4 gün içinde bitecek başka hangi kampanya var bu aralar?
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
September 05, 2017, 08:14:05 PM |
|
Icolara farklı ülkelerden gelen yatırımları inceliyor olabilirler. Ana forum hariç diğer kısımlardan çok tıklanmadığını anlamış olabilirler daha birçok madde sayabiliriz. Ancak bir şekilde local formların verimsiz olduğunu düşünmüşler. Bu ileride katlanarak giderse, imza kampanyası bulmak gerçekten zorlaşabilir.
|
|
|
|
|
smiletyson
|
|
September 06, 2017, 05:21:55 PM |
|
Teşekkürler, buradaki güncel bilgiler o konuya aktarıldıysa bu konuyu kilitlesin arkadaş, buna bakmayız oradan devam ederiz.
|
|
|
|
talatk (OP)
|
|
February 13, 2018, 06:06:42 AM |
|
Evet beyler meritleri alalım
|
|
|
|
Faithh
Member
Activity: 154
Merit: 10
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
|
|
February 13, 2018, 07:49:05 AM |
|
Evet beyler meritleri alalım işin piiri geldi desenize . Vallaha şu listeleri yine eskisi gibi güncel tutsan ne hoş olur . Gayet güzel yapıyorsun bu işi . Merit sıralamasında kesin 1. nci olursun )
|
|
|
|
Ferhan
|
|
February 13, 2018, 11:31:39 AM |
|
Arkadaşlar VinChain İmza kampanyasına katıldım, Kasım'da başlamış Nisan ortasına kadar devam edecek gözüküyor. ICO'dan gelenin %1'ini verme niyetindeler. ICO hedefi 36 M$. Benim hoşuma gitti isteyen arkadaşlar bi baksınlar. https://bitcointalk.org/index.php?topic=2349188.0
|
|
|
|
|