Bitcoin Forum
July 22, 2018, 05:35:49 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CG Mine 3.7.2 doesn't detect GPU.  (Read 588 times)
daniel2003489
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 31, 2017, 08:35:05 PM
 #1

First question, answered. My GPU Is an ATI Radeon 3100. (It is onboard. Old stuff.) Here is the Log:




Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.

C:\Users\Daniel2>cd C:\CG Miner

C:\CG Miner>cgminer.exe -n
 [15:31:47] Log date is now 2017-03-31
 [15:31:47] CL Platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.

 [15:31:48] CL Platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing

 [15:31:48] CL Platform 0 version: OpenCL 1.2 AMD-APP (937.2)

 [15:31:48] Error -1: Getting Device IDs (num)
 [15:31:48] clDevicesNum returned error, no GPUs usable
 [15:31:48] 0 GPU devices max detected

C:\CG Miner>





It would be great if someone could help me on this issue. Thank you for your time. Bye!
"You Asked For Change, We Gave You Coins" -- casascius
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532237749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532237749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532237749
Reply with quote  #2

1532237749
Report to moderator
1532237749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532237749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532237749
Reply with quote  #2

1532237749
Report to moderator
1532237749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532237749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532237749
Reply with quote  #2

1532237749
Report to moderator
unsoindovo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1014


View Profile
April 01, 2017, 04:09:16 PM
 #2

First question, answered. My GPU Is an ATI Radeon 3100. (It is onboard. Old stuff.) Here is the Log:




Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.

C:\Users\Daniel2>cd C:\CG Miner

C:\CG Miner>cgminer.exe -n
 [15:31:47] Log date is now 2017-03-31
 [15:31:47] CL Platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.

 [15:31:48] CL Platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing

 [15:31:48] CL Platform 0 version: OpenCL 1.2 AMD-APP (937.2)

 [15:31:48] Error -1: Getting Device IDs (num)
 [15:31:48] clDevicesNum returned error, no GPUs usable
 [15:31:48] 0 GPU devices max detected

C:\CG Miner>





It would be great if someone could help me on this issue. Thank you for your time. Bye!

did you already installed AMD SDK?
http://developer.amd.com/tools-and-sdks/opencl-zone/amd-accelerated-parallel-processing-app-sdk/
some card don't works fine without openCL sdk..
just give it a try
evakka
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 262



View Profile WWW
April 01, 2017, 05:59:39 PM
 #3

Do Other miners like claymore, optiminer or even minergate recognize the card?

Further on your question, I don't think that will be a good idea to mine with just one card






.......Web...............Bounty..............Twitter.................Telegram.......
Blockchain Pensions Infrastructure



Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!