Turkoin
|
|
April 18, 2017, 01:55:29 PM |
|
Ortalama puan kategorisi kesin sonuçları ilerleyen saatlerde açıklanacaktır. Yeterli puana sahip olmayan kullanıcılar ve geliştiriciler elendikten sonra kesin sıranızı görebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam. umarım sıralamalar netleştikten sonra ilk 50 de olurum bende. 6/10 çok iyi bir istatistik Türkiye adına. Moderatörümüz (EAL) sayesinde Türk BTCseverler hem eğlenceli bir platformda oyun oynayarak stres attı hemde kazanç sağladı.
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..
kesinlikle katılıyorum burada ne kadar çok Türkçe çeviri yapılırsa o kadar hızlı bir gelişme kaydederiz bu piyasada. bizimde söz hakkımız olmuş olur gelecek projeler için. bu arada hocam bir şeye katılmıyorum sizin yorumunuzda; stres attı demişsiniz sanırım siz oyunu fazla oynamadınız ya da bir kaç tane turnuvaya ya da maça giriş yaptınız. eğlenceli ama bayağı yorucu emeğimiz var o kazanacağımız her XFC sinde..
|
|
|
|
Dammitt
|
|
April 18, 2017, 02:01:38 PM |
|
Sıralamaya bak ilk 3 üde türk domine ettik valla footbalcoini güzel ve eğlenceli oldu diyebilirim. Bende ilk 50 giremedim ama olsun zevkli oldu. Bir dahaki yarışmalara artık.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
April 18, 2017, 02:17:38 PM |
|
türkler damga vurmuş resmen deli gibi kasanlara emeğine yetecek kadar gelir inşallah .
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 18, 2017, 02:34:05 PM |
|
Şimdi 6800 puan almışım sıralamama göre 2500 coin alıyorum sanırım. Birde 1k bonus mu alıcam? yoksa puan 5k altında kalsammı 1k bonus alıyordum. birde ortalama puandan ayrı ödül mü alıcaz?
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
|
|
April 18, 2017, 02:42:02 PM |
|
Normalde toplam puanı 5000'in altında olanlar ödül kazanamıyordu. Ancak 1000-4999 puan arası alanlara da ödül olarak 1000 XFC verilmesi kararlaştırıldı.
Ortalama puan kategorisinde ilk 50 içindeyseniz ve toplam puanınız en az 5000 ise ödül alacaksınız.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 18, 2017, 02:53:51 PM |
|
82 cabsav AVERAGE POINTS: 321.13 TOTAL POINTS: 6,422.54
Durumum böyle benim anladığım 82. olduğum için genel puanda 2500 xfc alıcam. Ama siz ortalamada puanda ilk 50 ve toplam puanda 5000 ise diyorsunuz bu durumda hiçbirşey alamıyorum. yada ordaki ve baglacının veya olması lazım..
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 18, 2017, 02:55:42 PM |
|
Toplam puan kategorisinde minimum 5000 puan zorunluluğu YOK. 1000 puanı geçen herkes ödül KAZANDI.
Ortalama puan kategorisinde minimum 5000 puan zorunluluğu VAR. Toplam 5000 puanı olmayanlar sıralamadan düşülecek.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 18, 2017, 02:59:39 PM |
|
Toplam puan kategorisinde minimum 5000 puan zorunluluğu YOK. 1000 puanı geçen herkes ödül KAZANDI.
Ortalama puan kategorisinde minimum 5000 puan zorunluluğu VAR. Toplam 5000 puanı olmayanlar sıralamadan düşülecek.
Hesaplama işlemi ne zaman biter.Ortalama puan kategorisi için
|
|
|
|
CyberCombat
|
|
April 18, 2017, 03:24:25 PM |
|
nasil oynaniyor uye oldum ama takim kuramiyorum, imza kampanyasi aktif mi? "add fund" "withdraw fund " henuz aktif degil, kafam karisti biraz
|
|
|
|
dnz gns
|
|
April 18, 2017, 03:32:50 PM |
|
nasil oynaniyor uye oldum ama takim kuramiyorum, imza kampanyasi aktif mi? "add fund" "withdraw fund " henuz aktif degil, kafam karisti biraz
şuanda aktif değil betadan çıkıyorlar. imza aktif olması lazım . duyuru yaparlar burdan.
|
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
April 18, 2017, 04:01:01 PM |
|
18 nisanda ilk hafta ödülleri dağıtılmış galiba oyunda, ama hesabımda göremedim bir şey. Hangi sayfadan bakıyoruz?
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 18, 2017, 04:08:26 PM |
|
18 nisanda ilk hafta ödülleri dağıtılmış galiba oyunda, ama hesabımda göremedim bir şey. Hangi sayfadan bakıyoruz? İlk hafta değil, beta ödülleri dağıtılıyor. Ödüller 21-25 Nisan'da hesaplara işlenecektir. Toplam puanda 71. olarak 2500 XFC kazanmışsınız. https://www.footballcoin.io/game/#!/lead-managers
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 18, 2017, 05:30:29 PM |
|
Ortalama puan kategorisinin açıklanmasının bu kadar gecikmesi çok anormal geldi sadece 5000puan altı alan kişileri ve oyun geliştiricilerini çıkarıcaksınız istiyorsanız bu sıralama konusunda size yardımcı olabilirim 10dakika sürer
|
|
|
|
|
|
Dammitt
|
|
April 18, 2017, 10:24:20 PM |
|
Şu sıralamada bile nerdeyse yarısından çok türk var. Domine etmişiz sıralamayı komple diyebiliriz. Ben girememişim o kadar'da çalışmıştım Bundan sonrasında oyun oynanmaya devam ediyormu?
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 18, 2017, 10:34:06 PM |
|
Şu sıralamada bile nerdeyse yarısından çok türk var. Domine etmişiz sıralamayı komple diyebiliriz. Ben girememişim o kadar'da çalışmıştım Bundan sonrasında oyun oynanmaya devam ediyormu? Kesinlikle öyle Türkler ağırlığını koydu oyuna.Keşke nickimi oyunda Kanaryalar yapmasaydım ben takım ismi sanmıştım o alanı ama bu oyun bence tutucak ben ödülümü satmayı düşünmüyorum messi kartı ile seneye çok daha fazla kazanılabilir seneye Messinin altın topu alacağını düşünüyorum ama satmak istesem 1.2 btc ederi gözüküyor bunu nerede satabilicem borsaya mı giricek v.s bilgin var mı EAL?
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 19, 2017, 12:33:06 AM |
|
Market ve cüzdan yapım aşamasındadır. Çok yakında duyuruları yapılacaktır.
Şu anda Footballcoin'in Bittrex'e girmesi için @bittrexexchange Twitter adresine @xfcfootballcoin ve #XFCCOIN tagini kullanarak tweet atarak farkındalık yaratmak adına yardımcı olabilirsiniz.
|
|
|
|
NavySeals
|
|
April 19, 2017, 01:33:37 AM |
|
Şu sıralamada bile nerdeyse yarısından çok türk var. Domine etmişiz sıralamayı komple diyebiliriz. Ben girememişim o kadar'da çalışmıştım Bundan sonrasında oyun oynanmaya devam ediyormu? Kesinlikle öyle Türkler ağırlığını koydu oyuna.Keşke nickimi oyunda Kanaryalar yapmasaydım ben takım ismi sanmıştım o alanı ama bu oyun bence tutucak ben ödülümü satmayı düşünmüyorum messi kartı ile seneye çok daha fazla kazanılabilir seneye Messinin altın topu alacağını düşünüyorum ama satmak istesem 1.2 btc ederi gözüküyor bunu nerede satabilicem borsaya mı giricek v.s bilgin var mı EAL? Tebrikler valla çok sağlam sıralama yapmışsınız hocam. Bravo! Tüyolar varsa alalım lütfen konu hakkında.
|
|
|
|
|