torikan
|
|
April 19, 2017, 05:43:01 AM |
|
ben ortalamada nasıl ilk elliye girdiğim anlmadım 100 cüydüm ben 50 kişi nere gitti
|
|
|
|
talatk
|
|
April 19, 2017, 06:37:37 AM |
|
ben ortalamada nasıl ilk elliye girdiğim anlmadım 100 cüydüm ben 50 kişi nere gitti 50 kişinin puanı 5000den aşağı olduğu için elendi o yüzden herkes sıralamada yükseldi.
|
|
|
|
torikan
|
|
April 19, 2017, 11:28:02 AM |
|
ben ortalamada nasıl ilk elliye girdiğim anlmadım 100 cüydüm ben 50 kişi nere gitti 50 kişinin puanı 5000den aşağı olduğu için elendi o yüzden herkes sıralamada yükseldi. yimiş o şimdi oyun için bizim iddacı arkadaşları kandırıyorum olum maç sonucunu bilceğine burdan takım kurdiye bi kaç kişi kandırdım bakalım komisyonculuk yapcam böyle böyle bunlar para yatırmasını beceremez çemkesinide ordan yol bulayım bari
|
|
|
|
Dammitt
|
|
April 19, 2017, 11:41:00 AM |
|
Şu sıralamada bile nerdeyse yarısından çok türk var. Domine etmişiz sıralamayı komple diyebiliriz. Ben girememişim o kadar'da çalışmıştım Bundan sonrasında oyun oynanmaya devam ediyormu? Kesinlikle öyle Türkler ağırlığını koydu oyuna.Keşke nickimi oyunda Kanaryalar yapmasaydım ben takım ismi sanmıştım o alanı ama bu oyun bence tutucak ben ödülümü satmayı düşünmüyorum messi kartı ile seneye çok daha fazla kazanılabilir seneye Messinin altın topu alacağını düşünüyorum ama satmak istesem 1.2 btc ederi gözüküyor bunu nerede satabilicem borsaya mı giricek v.s bilgin var mı EAL? Borsaya girmesi gerekiyor şu anda borsaya girmesi için çalışmalar yapılıyor. Elindeki Xfcleride biriktirmiş olursun bu süre zarfında zaten. Ama şu anda Coin marketcapde bozdurulabiliyor diye biliyorum ama Normalde Bittrexe falan girmesi lazım. Bu hafta oynanmayacak sanırım herhalde 21 nisandan sonramı açılacak.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
April 19, 2017, 11:45:36 AM |
|
ooo çok iyi oldu averaj sıralamam 27 umarım güzel sevdiğim bir oyuncunun kartını alırım. heyecan ve beklentilerimiz yüksek sayın Moderatörümüz. emeği geçen bütün proje emekçilerine teşekkürler.. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 19, 2017, 03:54:04 PM |
|
Bugün bir gelişme yaşandı mı ben mi göremedim edit:Bu arada tüyo derken aklımda sevdiğim oyuncular var onları seçebilceğim zaman direk ekliyordum mesela Lukaku
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
|
|
April 20, 2017, 01:02:35 AM |
|
WE WANT @xfcfootballcoin listed on @bittrexexchange yazarak veya https://twitter.com/xfcfootballcoin hesabından RT yaparak FootballCoin'in Bittrex'te listelenmesine yardımcı olabilirsiniz.
|
|
|
|
EFS (OP)
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2194
Crypto Swap Exchange
|
|
April 20, 2017, 01:53:56 AM |
|
21-24 Nisan maçları için yapılacak ücretsiz katılımlı turnuvalarda toplam 300.000 XFC ödül dağıtılacaktır!
|
|
|
|
ikm
|
|
April 20, 2017, 08:54:57 AM |
|
vayy baya tanıtım ve reklama para yatırmışlar sağlam bişey çıkacak belli bakalım iş yerinde giremiyorum bende girsem kesin anasını ağlatırım burada boş oldukça takım kurardım idda yapmak yerine bu daha mantıklı bence
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
April 20, 2017, 09:16:39 AM |
|
çok iyi bir haber hemen üye oluyorum. bu kez ödülden bizde payımızı alırız umarım. girelim takımlarımızı oluşturmaya başlayalım. cüzdanımızda XFC mizde olsun. Bende katılabilirim değil mi turnuvalara?
|
|
|
|
|
kekrops
Full Member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
April 20, 2017, 10:30:15 AM |
|
yeni yarışma için puanlar sıfırlanacak mı
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 20, 2017, 10:31:59 AM |
|
50.000 XFC toplam ödüllü girişi ücretsiz 2 adet Free-Roll turnuva açılmıştır. Birinde La Liga birinde Serie A takımlarınızı oluşturup ödüller kazanabilirsiniz.
|
|
|
|
talatk
|
|
April 20, 2017, 10:35:32 AM Last edit: April 20, 2017, 12:09:33 PM by talatk |
|
yeni yarışma için puanlar sıfırlanacak mı
Beta'da toplanılan puanlar sıfırlanmayacak sadece kazanılan göstermelik xfc'ler sıfırlanacaktı onlar da sıfırlandı. Free-roll turnuvaları için de sıfırlamaya gerek yok zaten. Total'de 21. olmama rağmen transactions'ta 20.'lik ödülü almışım. Bir yanlışlık mı var kimsenin hakkını yemeyelim şimdi. Edit: İlk 20 arasında geliştirici de olduğu için onu saymamışlar o yüzden 20. olmuşum.
|
|
|
|
ikm
|
|
April 20, 2017, 10:40:10 AM |
|
Total'de 21. olmama rağmen transactions'ta 20.'lik ödülü almışım. Bir yanlışlık mı var kimsenin hakkını yemeyelim şimdi.
adamsın
|
|
|
|
Dammitt
|
|
April 20, 2017, 12:48:12 PM |
|
O değilde her contest açmaya şu anda xfc ilemi açıyoruz? Ayrıca diğer turnuvalara girmekde sanırım aynı şekilde Xfc ile olacak sanırım? Ben bu contestleri nasıl açıcam peki açmaya çalışınca balance'daki xfc nasıl aktarıcam?
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 20, 2017, 01:07:38 PM |
|
O değilde her contest açmaya şu anda xfc ilemi açıyoruz? Ayrıca diğer turnuvalara girmekde sanırım aynı şekilde Xfc ile olacak sanırım? Ben bu contestleri nasıl açıcam peki açmaya çalışınca balance'daki xfc nasıl aktarıcam? Hesabınızdaki XFC'ler giriş ücretine yetiyorsa diğer açılan turnuvalara girebilirsiniz. Free-roll turnuvalara giriş ücretsizdir ve büyük ödüller vardır. Onun dışında turnuva açmak istiyorsanız Create A Contest bölümünden istediğiniz şartlarda açabilirsiniz. Nasıl yarışma oluşturulur? ==> https://bitcointalk.org/index.php?topic=1852039.msg18533726#msg18533726
|
|
|
|
torikan
|
|
April 20, 2017, 02:03:47 PM |
|
ben bitane ücretleye daldım bakalım ne olcak gelen bonusu çarçur etmesek bari free zaten doluşulcaktır.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
April 20, 2017, 03:14:39 PM |
|
Ödül hesaba yüklenmiş, teşekkürler. Bonus olarak verilen xfc miktarı da çok iyi görünüyor. Freeroll turnuvalar hep devam edecek mi? Bir kere mi şansımız olacak sadece?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 20, 2017, 05:49:47 PM |
|
Total'de 21. olmama rağmen transactions'ta 20.'lik ödülü almışım. Bir yanlışlık mı var kimsenin hakkını yemeyelim şimdi.
adamsın Bir tane ekipten bir kişi vardı, 15. sanırım, o ödül almıyor. Ondan bir sıra yükseldin
|
|
|
|
|