Aqualung89
|
|
April 26, 2017, 09:58:51 PM |
|
girsin artık bir borsaya satalım coinleri gerçi daha icosu yapılmadı ama... Borsaya hemen girmez. Biraz daha oynamaya devam edin o zamana kadar xfc kasın anca girer Oyunun biraz daha tanınması lazım.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 27, 2017, 08:29:38 AM |
|
Ben Messi kartını 1.2 btcye kesinlikle satabilcek miyim? Elimde kalma ihtimali var mı Bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
April 27, 2017, 09:30:24 AM |
|
girsin artık bir borsaya satalım coinleri gerçi daha icosu yapılmadı ama... Borsaya hemen girmez. Biraz daha oynamaya devam edin o zamana kadar xfc kasın anca girer Oyunun biraz daha tanınması lazım. parayı bir yere aktaralım da. yoksa ücretlilere gire gire bitireceğiz. 5k varsa 4k borsada 1k oyunda kalır. eğlene eğlene onuda yükseltip tekrar aktarma işlemi yaparız. Ben Messi kartını 1.2 btcye kesinlikle satabilcek miyim? Elimde kalma ihtimali var mı Bilgilendirirseniz sevinirim. gerçekten aynı sorular beni de meraklandırıyor. ben kartımı satmadım mesela; takıma aldığım zaman puanlandırma yapılırken bana extra puan kazandıracak mı? ya da başka bir şekilde kartımı satıp yeni kart alabilecek miyim?
|
|
|
|
lordzc
|
|
April 27, 2017, 11:32:58 AM |
|
Extra kartlar ve statyumlar dağıtıldımı acaba . İleride oyunları veya stat ları nerden alabileceğiz veya satabileceğiz.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
|
|
April 27, 2017, 11:41:03 AM |
|
Bugün için 1 free-roll 1 garanti ödüllü turnuva açılmıştır. Katılmayı unutmayın! Extra kartlar ve statyumlar dağıtıldımı acaba . İleride oyunları veya stat ları nerden alabileceğiz veya satabileceğiz. Cüzdan hazır olduğunda site içinden alış satış takas yapabileceksiniz.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
April 27, 2017, 04:36:43 PM |
|
Şuan için XFC adet fiyatı ortalama olarak belli mi?
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 27, 2017, 05:56:17 PM |
|
imza kampanyasi yatan var mi ? 2. periyot için ödeme listesi dün gece verildi. Ödemeler bugün hesabınıza işlenecektir.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 28, 2017, 10:52:40 AM |
|
imza kampanyasi yatan var mi ? 2. periyot için ödeme listesi dün gece verildi. Ödemeler bugün hesabınıza işlenecektir. Hesabıma yatmış. Bu gidişle icoya girmeden güzel sayıda coinimiz olacak. imzaydı turnuvaydı derken gayet guzel hesapta birikiyor. Teşekkürler
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 28, 2017, 11:45:25 AM |
|
Bugün için 1 free-roll 1 garanti ödüllü turnuva açılmıştır. Katılmayı unutmayın!
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 28, 2017, 02:35:00 PM |
|
Bu haftasonu yapılacak turnuvalarda toplam 200.000 XFC dağıtılacaktır!
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 29, 2017, 05:15:11 PM |
|
Bugün yarışmalara katılmayı unuttum ya Haftasonu maçlar erken olunca unutuyor insan yarına artık Borsaya girme konusunda bir gelişme var mı? Görüştüğünüz yerler v.s Çok başarılı bir proje çünkü bitcoinle ilgisi olmayan arkadaşlarıma da önerdim
|
|
|
|
sezyumx
|
|
April 29, 2017, 05:41:02 PM |
|
XFC diye bir tane coin var . Coin piyasaya çıktığında kısatması değişecekmi ? (Forevercoin (XFC))
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
April 30, 2017, 01:57:14 PM |
|
Piyasada bundan önce XFC olarak çıkmış tüm altcoinler ölmüştür. FootballCoin piyasadaki XFC kısaltmasına sahip tek geçerli coin olacaktır.
Bugünkü turnuvalara girmeyi unutmayın!
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 01, 2017, 10:16:02 PM |
|
Footballcoin olarak takım arkadaşları arıyoruz. Oyuna hakim, sosyal medyayı aktif olarak kullanan, iyi İngilizce bilen, spor ve taraftar forumlarında tanıtım yapabilecek, pazarlamaya yardım edecek arkadaşları aramıza katmak istiyoruz. İlgilenenler bu hesaba özel mesaj atabilir.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
May 02, 2017, 08:19:31 AM |
|
Piyasada bundan önce XFC olarak çıkmış tüm altcoinler ölmüştür. FootballCoin piyasadaki XFC kısaltmasına sahip tek geçerli coin olacaktır.
Bugünkü turnuvalara girmeyi unutmayın!
evet biraz araştırma yaptım da footballcoin olarak daha önce çıkan projeler patlamış. geliştiricileri bıraktığı için devam ettirememişler. umarım en kısa zamanda cüzdanlarımız aktif olur. para kazanmaya başladık. fazla maç olmayınca daha iyi kadro kurabiliyoruz. iyi çalışmalar.
|
|
|
|
sezyumx
|
|
May 02, 2017, 09:02:07 PM |
|
Şampiyonlar liği de olsa iyi olurmuş. İlerde umarım olur . Şu 3 gün turnuva olmayacak Uefa ve şampiyonlar liği sayesinde.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 02, 2017, 09:20:42 PM |
|
Şampiyonlar Ligi lisansı alındı. Ağustosta yapacağımız açılışla beraber 5 büyük lig (İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya) ve Şampiyonlar Ligi oyunda olacak. İlk mesajdan yol haritasını takip edebilirsiniz, orada yazıyor.
|
|
|
|
kriptom
|
|
May 02, 2017, 09:31:25 PM |
|
Şampiyonlar Ligi lisansı alındı. Ağustosta yapacağımız açılışla beraber 5 büyük lig (İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya) ve Şampiyonlar Ligi oyunda olacak. İlk mesajdan yol haritasını takip edebilirsiniz, orada yazıyor. Çok güzel haber Fransa ve Almanya liğinde çok iyiyimdir . Şampiyonlar liğine olaya farklı bir boyut kazandıracak.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
May 02, 2017, 11:20:49 PM |
|
Bu oyunu bende denemeyi düşünüyorum biraz tasarım olarak farklı bir arayüzü olsada oyun zevkli gözüküyor. Konuyu okudğum kadarıyla. Bu şampiyonlar ligi lisansı alınması iyi bir hamle oldu.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
May 03, 2017, 07:54:19 AM |
|
Şampiyonlar Ligi lisansı alındı. Ağustosta yapacağımız açılışla beraber 5 büyük lig (İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya) ve Şampiyonlar Ligi oyunda olacak. İlk mesajdan yol haritasını takip edebilirsiniz, orada yazıyor. bu haber çok iyi oldu artık sıkılmaya başlamıştık. tüm proje ekibine teşekkürler ve başarılar. kısa zamanda umarım android ve ios u görmek istiyoruz.. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
|