Dr.Cocktail
|
|
May 03, 2017, 12:36:22 PM |
|
Elimde Messi Kartı+ 20bin xfc var.(messi kartı daha hesaba tanımlanmadı)Tez zamanda borsaya girmesini en çok isteyeceklerden biriyim.Fakat 2-3 takipçili hesaplarla bittrex'e atılan 1-2 tweet ile projenin imajına büyük zarar verildiği düşüncesindeyim.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
May 04, 2017, 06:50:22 AM |
|
Elimde Messi Kartı+ 20bin xfc var.(messi kartı daha hesaba tanımlanmadı)Tez zamanda borsaya girmesini en çok isteyeceklerden biriyim.Fakat 2-3 takipçili hesaplarla bittrex'e atılan 1-2 tweet ile projenin imajına büyük zarar verildiği düşüncesindeyim.
hocam çok iyi varlığınız var. borsaya girdikten sonra hemen satacak mısınız? oyun tuttuğunda çok değerli olacaktır. başka bir yatırım yapmayacaksanız bence elinizde tutmalısınız. coininiz bol olsun..
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
May 04, 2017, 07:28:51 AM |
|
hocam çok iyi varlığınız var. borsaya girdikten sonra hemen satacak mısınız? oyun tuttuğunda çok değerli olacaktır. başka bir yatırım yapmayacaksanız bence elinizde tutmalısınız. coininiz bol olsun..Satmayı düşünmüyorum projeyi çok beğendim.Elimde tutmayı düşünüyorum ama oyunun tanıtımı konusunda sıkıntılar var aklımdaki tek sorun o.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
|
|
May 04, 2017, 08:32:26 AM |
|
Satmayı düşünmüyorum projeyi çok beğendim.Elimde tutmayı düşünüyorum ama oyunun tanıtımı konusunda sıkıntılar var aklımdaki tek sorun o. Tanıtım konusunda yardımcı olmak isterseniz PM atabilirsiniz. Footballcoin olarak takım arkadaşları arıyoruz. Oyuna hakim, sosyal medyayı aktif olarak kullanan, iyi İngilizce bilen, spor ve taraftar forumlarında tanıtım yapabilecek, pazarlamaya yardım edecek arkadaşları aramıza katmak istiyoruz. İlgilenenler bu hesaba özel mesaj atabilir.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
May 04, 2017, 08:40:46 AM |
|
hocam çok iyi varlığınız var. borsaya girdikten sonra hemen satacak mısınız? oyun tuttuğunda çok değerli olacaktır. başka bir yatırım yapmayacaksanız bence elinizde tutmalısınız. coininiz bol olsun..Satmayı düşünmüyorum projeyi çok beğendim.Elimde tutmayı düşünüyorum ama oyunun tanıtımı konusunda sıkıntılar var aklımdaki tek sorun o. tamamdır o zaman sorun yok hocam. proje gerçekten güzel bende iyi bir kitleyi arkasına alacağını düşünüyorum. mobil uygulamaları olunca reklam, hızlı ve kolay erişim sağlanacağını bunun sonucunda da talebin artacağını düşünüyorum. hepimize bol şanslar o zaman turnuvalarda. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
May 04, 2017, 03:16:18 PM |
|
yarın bitecek olan free turnuvada sevilla ve real soc. oyuncularını seçemiyorum. "select" butonu görünmüyor? diğer oyuncuların hepsinde "select" butonu aktif.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
May 04, 2017, 03:28:30 PM |
|
yarın bitecek olan free turnuvada sevilla ve real soc. oyuncularını seçemiyorum. "select" butonu görünmüyor? diğer oyuncuların hepsinde "select" butonu aktif. Acaba sakatmı ondan dolayı olabilirmi? Yada tekrardan deneyin bakalım durum ne olacak.
|
|
|
|
talatk
|
|
May 04, 2017, 03:37:53 PM |
|
Acaba sakatmı ondan dolayı olabilirmi? Yada tekrardan deneyin bakalım durum ne olacak.
Sakat veya cezalı oyuncular takım seçerken gözükmeye devam ediyor koyacağınız oyuncuların sakat veya cezalı olup olmadığına sizin bakmanız lazım.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 04, 2017, 03:38:44 PM |
|
Cüzdanla ilgili denemelerin yapıldığı ana denk gelmişsiniz. Biliyorsunuz Ağustostan itibaren cüzdanınızda olmayan kartlar seçilebilir olmayacak. Sorun birazdan düzeltilecektir.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
May 04, 2017, 04:45:27 PM |
|
Acaba sakatmı ondan dolayı olabilirmi? Yada tekrardan deneyin bakalım durum ne olacak.
Sakat veya cezalı oyuncular takım seçerken gözükmeye devam ediyor koyacağınız oyuncuların sakat veya cezalı olup olmadığına sizin bakmanız lazım. Tamamdır sitede yazıyormuş zaten bende herhalde daha sonrasında güncelleme ile sakat oyuncuları artık bu şekilde bir tüyo verdiler sandım.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 04, 2017, 08:54:09 PM |
|
Bu haftaki turnuvalarda 200.000 XFC dağıtılacaktır!
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
May 04, 2017, 09:19:14 PM |
|
teşekkürler, cüzdanlar hazır olacak demek. umarım en kısa zamanda olur ve sirkülasyonda başlar. yarına takım hazır. bu hafta sonu arkadaşın düğünü var ödüllerden pay alamayacağım büyük ihtimalle, giremem. herkese bol sanşlar.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
May 04, 2017, 11:03:34 PM |
|
Bu haftasonuyla beraber toplam dağıtılan xfc miktarı nedir Ne kadarlık bir satış yapmayı planlıyorsunuz bana biraz fazla xfc dağıtıyosunuz gibi geldi benim düşüncem tabiki siz planlı bir şekilde gidiyorsunuzdur eminim
|
|
|
|
fkod
|
|
May 04, 2017, 11:40:23 PM |
|
Geçtiğimiz hafta 5 turnuvaya girdim sonuçlarım çok vahim. Başarılı bir takım oluşturmak için nelere dikkat etmek gerek. Bu sistemin kendine göre bir karar sistemi kendine göre başarıya/başarısızlığa sebep faktörler var nihayetinde nasıl kodlanmışsa öyle davranır. İşte anlamak istediğim bu sistemle uyumlu bir takım kurabilmek için formüller nedir? rastgele isimlerle takım seçmeyle olmuyor bu iş onu anladım. Her turnuvada istikrarlı başarı sağlayanlar nasıl başarıyorlar bunu? Gerçekten ciddi bir vaktini alıyor insanın uğraşmak. Alacağım cevaplara göre eğer bana göre değilse zorlamayım.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 05, 2017, 12:01:41 AM |
|
Puanlama 34 farklı kritere göre yapılıyor. Oyuncuların sezonda aldıkları toplam puan ve son maçta aldıkları puanlara bakmak bir fikir verebilir. Kadroları görüp yedek, sakat ve cezalı oyuncuları seçmekten kaçınmalısınız. Başarılı menejerlerin belli stratejileri ve oyun planları vardır. Footballcoin kazanmak için en iyisi olmanız gerekmiyor. Ücretsiz turnuvalara katılarak üstteki %30'un içine girmeniz halinde ödül kazanırsınız.
|
|
|
|
paladium
Sr. Member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
|
|
May 05, 2017, 07:07:21 AM |
|
Hafta sonu için çok miktarda girebileceğimiz maçlar açılmış arkadaşlar . Bilginize.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 05, 2017, 09:02:51 AM |
|
|
|
|
|
fkod
|
|
May 05, 2017, 09:35:51 AM |
|
Anladım Footballcoin-tr. Dediklerinize göre dikkat ederek bi denemeler yapayım. Cevaplar için teşekkürler.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 06, 2017, 10:37:29 AM |
|
Bugünkü 8 turnuvaya (4 free-roll, 4 guaranteed) katılmayı unutmayın!
|
|
|
|
deepocean
|
|
May 06, 2017, 12:07:04 PM |
|
şimdi iyi güzel xfc biriktiriyoruzda bunlar satılacak mı boşa mı kürek çekiyoruz? btc'nin artmasıyla fiyat hala 1200 sat mı kalacak?
|
|
|
|
|