Footballcoin-tr
Full Member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
|
|
May 10, 2017, 10:01:40 PM |
|
Bugün saat 14:00 - 17:00 arası planlı bakım ve güncelleştirmeler olacaktır. Siteye erişimde kesinti yaşanabilir.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
May 10, 2017, 10:24:51 PM |
|
Bugün saat 14:00 - 17:00 arası planlı bakım ve güncelleştirmeler olacaktır. Siteye erişimde kesinti yaşanabilir.
Yol haritasına göre mobil uygulama mayıs ayında çıkıcak net tarihi belli oldu mu?
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 10, 2017, 11:49:04 PM |
|
Cüzdan ve mobil uygulama üzerinde çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde yol haritasını güncelleyeceğiz. İlginize teşekkürler!
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
May 11, 2017, 04:51:14 PM |
|
uygulama çıksın artık telefondan girmekte zorlanıyoruz. cüzdanda aktif olursa daha fazla ilgi toplayacağını düşünüyorum.
hatta bir kaç arkadaşa söyledim, eğlenerek para kazanmak ister misiniz? diye. merak ettiler siz sadece oyun oynayın gerisini bana bırakın dedim. bu şekilde kripto para piyasalarını bilmeyenlerde ilgililencek ve ne olduğunu öğrenmeye çalışacaktır. footballcoin bu konuda reklamını da ücretsiz yapmış olacak.
başarılar, kolay gelsin.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 12, 2017, 12:58:31 AM |
|
Bugün gelen güncellemeyle birlikte artık sakat ve cezalı oyuncuları oyun içinde görebileceksiniz.
|
|
|
|
alucard666
Newbie
Activity: 24
Merit: 0
|
|
May 12, 2017, 05:50:39 AM |
|
Bugün gelen güncellemeyle birlikte artık sakat ve cezalı oyuncuları oyun içinde görebileceksiniz.
Çok iyi bir yenilik olmuş. Foruma yeni üye oldum ve direk bu oyunu oynamaya başladım. Çok eğlenceli. Tek takım mahkum kalmıyorsun.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
May 12, 2017, 01:56:30 PM |
|
Çok iyi bir yenilik olmuş. Foruma yeni üye oldum ve direk bu oyunu oynamaya başladım. Çok eğlenceli. Tek takım mahkum kalmıyorsun. aynen çok iyi olmuş. sporx veya mackolik e bakmakla gözler çok yoruluyordu. bu iyi olmuş aynı platformda bu önemli istatistiklere erişebilmek ayrı bir avantaj. teşekkürler emeği geçenlere. başarılar. bu hafta sonu fazla turnuva-maç yok sanırım!
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 12, 2017, 02:59:28 PM |
|
Bu haftaki maçlarda toplam 200.000 XFC bonus ödül dağıtılacaktır!
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 12, 2017, 05:34:26 PM |
|
Sürekli uyguladığım taktikle şu ana kadar bir şeyler kazanamamış olsam da bu hafta sonu da aynı şeyi deneyeceğim son maçı en yüksek puanı olanları seçiyorum hep (yaralıların görülmesi güzel oldu onları çıkartırım )
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 12, 2017, 05:57:05 PM |
|
Sürekli uyguladığım taktikle şu ana kadar bir şeyler kazanamamış olsam da bu hafta sonu da aynı şeyi deneyeceğim son maçı en yüksek puanı olanları seçiyorum hep (yaralıların görülmesi güzel oldu onları çıkartırım ) Son 20 dakka kadrolar eğer ayarlanmış ise ona göre kadroyu kuruyorum he xfc hiç kazanmıyorum hep sıfır çeksem dahi ama genelde puan iyi oluyor. O xfcleri kazananlar ise harbi biraz şanslamı kazanıyor enteresan.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
|
|
May 12, 2017, 05:58:31 PM |
|
Sürekli uyguladığım taktikle şu ana kadar bir şeyler kazanamamış olsam da bu hafta sonu da aynı şeyi deneyeceğim son maçı en yüksek puanı olanları seçiyorum hep (yaralıların görülmesi güzel oldu onları çıkartırım ) Son 20 dakka kadrolar eğer ayarlanmış ise ona göre kadroyu kuruyorum he xfc hiç kazanmıyorum hep sıfır çeksem dahi ama genelde puan iyi oluyor. O xfcleri kazananlar ise harbi biraz şanslamı kazanıyor enteresan. Sanırım oyun sonundaki genel sıralamaya göre de bir xfc dağıtımı olacak. O zaman kazanırsın bir şeyler sen de Ya da onu yapmışlar mıydı? EAL cevap versin bize
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
May 12, 2017, 06:51:13 PM |
|
Sürekli uyguladığım taktikle şu ana kadar bir şeyler kazanamamış olsam da bu hafta sonu da aynı şeyi deneyeceğim son maçı en yüksek puanı olanları seçiyorum hep (yaralıların görülmesi güzel oldu onları çıkartırım ) Son 20 dakka kadrolar eğer ayarlanmış ise ona göre kadroyu kuruyorum he xfc hiç kazanmıyorum hep sıfır çeksem dahi ama genelde puan iyi oluyor. O xfcleri kazananlar ise harbi biraz şanslamı kazanıyor enteresan. Aslında ben de sizin gibi yapıyorum ve btc kazanabiliyorum ama ben öyle çok yarışmaya girecek zaman bulamıyorum mesela bugünkü yarışmalara kadro bile kuramadım
|
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
May 13, 2017, 11:36:16 AM |
|
Eski haline gözümüz alıştığı için midir bilmiyorum ama ben beğenmedim. Kocaman satırların içine küçücük yazılar yazılmış gibi geldi bana. Biraz daha işlevsel olabilirmiş sanki
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
fkod
|
|
May 13, 2017, 12:07:19 PM |
|
Yeni arayüzü ben beğendim çok güzel emeklerinize sağlık.
Başka siteden bakmak zor oluyor denilince öğrendim. Sakatlı/Cezalı konusu sanal gerçeklik olarak değil mi? gerçek hayattakine göre eşitlenerek mi ayarlanıyor doğru mu anladım?
Bir de bu proje bir Türk projesi mi?
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
|
|
May 13, 2017, 12:22:58 PM |
|
Arayüz güzel olmuş, Ben merakla dağıtılacak kartları bekliyorum. Şöyle bahtımıza Messi, ronaldo falan düşse de zengin olsak
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 13, 2017, 12:29:23 PM |
|
Sakatlı/Cezalı konusu sanal gerçeklik olarak değil mi? gerçek hayattakine göre eşitlenerek mi ayarlanıyor doğru mu anladım?
Bir de bu proje bir Türk projesi mi? Oyundaki oyuncular gerçek maçlardaki performansına göre puanlanırlar. Oynamayan oyuncu puan alamaz. Oyunumuz küresel bir projedir. Yerelde uyguladığımız etkin pazarlama politikası sayesinde Türk oyuncular oyunu domine etmektedir.
|
|
|
|
fkod
|
|
May 13, 2017, 12:47:08 PM |
|
Sakatlı/Cezalı konusu sanal gerçeklik olarak değil mi? gerçek hayattakine göre eşitlenerek mi ayarlanıyor doğru mu anladım?
Bir de bu proje bir Türk projesi mi? Oyundaki oyuncular gerçek maçlardaki performansına göre puanlanırlar. Oynamayan oyuncu puan alamaz. Oyunumuz küresel bir projedir. Yerelde uyguladığımız etkin pazarlama politikası sayesinde Türk oyuncular oyunu domine etmektedir. Şimmdi kafamda taşlar yerine oturdu. Yani tamamen gerçek hayattaki futbolcularla bağlantılı bir sistem. Gerçek hayattaki futbolcuları tanımakta marifet. Harika projeymiş şimdi bu yönüyle daha çok sevdim. Benim gibi futbola ilgisi olmayan insanları bile çekebilecek potansiyele sahip İlginiz, desteğiniz çok iyi. Çok güzel yerlere gelmeyi hak eden bir proje. Cevabınız için teşekkürler. Başarılar dilerim..
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
May 13, 2017, 12:54:51 PM |
|
Arayüz güzel olmuş, Ben merakla dağıtılacak kartları bekliyorum. Şöyle bahtımıza Messi, ronaldo falan düşse de zengin olsak messi, ronalda nun sahibi belli sanırım, en yüksek ortalamayı yakalayan oyuncuya verilecek, messi kartını kazanan da burdan bir arkadaş
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
May 13, 2017, 01:05:53 PM |
|
Arayüz güzel olmuş, Ben merakla dağıtılacak kartları bekliyorum. Şöyle bahtımıza Messi, ronaldo falan düşse de zengin olsak messi, ronalda nun sahibi belli sanırım, en yüksek ortalamayı yakalayan oyuncuya verilecek, messi kartını kazanan da burdan bir arkadaş Ortalama ile ilgili yarışma vardı.Onlar bitti ödül kazananlar belli hocam.Messi kartı şansıma bana düştü Ama oyunu sadece Türk oyuncuların domine etmesinden dolayı projeyle ilgili beklentilerimi çok düşürdüğümü söylemem yalan olmaz.Diğer topluluklarda bu kadar ilgi görmedi maalesef oyun.Ayrıca yol haritasına da şuana kadar uyumlu gitmiyor proje
|
|
|
|
|