Dammitt
|
|
May 13, 2017, 01:52:29 PM |
|
Arayüz güzel olmuş, Ben merakla dağıtılacak kartları bekliyorum. Şöyle bahtımıza Messi, ronaldo falan düşse de zengin olsak messi, ronalda nun sahibi belli sanırım, en yüksek ortalamayı yakalayan oyuncuya verilecek, messi kartını kazanan da burdan bir arkadaş Ortalama ile ilgili yarışma vardı.Onlar bitti ödül kazananlar belli hocam.Messi kartı şansıma bana düştü Ama oyunu sadece Türk oyuncuların domine etmesinden dolayı projeyle ilgili beklentilerimi çok düşürdüğümü söylemem yalan olmaz.Diğer topluluklarda bu kadar ilgi görmedi maalesef oyun.Ayrıca yol haritasına da şuana kadar uyumlu gitmiyor proje İcosu Başlayacak illaki iyi bir yatırım ile coin borsaya girer o zaman işte durum değişir.
|
|
|
|
sezyumx
|
|
May 13, 2017, 03:53:36 PM |
|
Site nin güncelleştirilmesi çok güzel olmuş. Kullanımı eskisi daha kolaydı ama bu şekilde daha görmesi güzel.
|
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
May 13, 2017, 09:55:53 PM |
|
bu oyun zaten en çok üyeyi Türkiyeden toplar. arayüz çok daha iyi olmuş. görsellikte bir yerde önemli. şimdi telefondan da baktımda eskisine göre telefondan daha hızlı hareket imkanı sağlıyor. görsellerde telefonun ekranına daha iyi oturmuş. proje takımının boş durmadığını net bir şekilde görebiliyoruz. başarılar
|
|
|
|
teoman
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
May 13, 2017, 10:06:54 PM |
|
tekrar yüksek puan, ortalama puan yarışması olur mu acaba. ödül ilki kadar çok verilmese bile sürekli hale gelirse çok iyi olur şuan sıralamaların bir rekabeti kalmadı
|
|
|
|
Turkoin
|
|
May 13, 2017, 10:40:56 PM Last edit: May 13, 2017, 10:56:06 PM by Turkoin |
|
her şey çok güzel olmuş geliştiriciler iyi çalışıyor. ama biz pek başarılı olamıyoruz. üye sayısı arttıkça çetn rakipler gelecek artık. çok çok daha iyi takım kurmamız gerekecek. kolay gelsin. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
|
|
May 14, 2017, 04:19:15 PM |
|
Akşam maçları için 2 yeni turnuva açılmıştır.
|
|
|
|
lordzc
|
|
May 14, 2017, 04:55:08 PM |
|
Maçlar için saol ne kadar çoğunda sonuncuda olsam .
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 14, 2017, 07:32:02 PM |
|
Maçlar oynanıp bittikten ne kadar sonra puanlar hesaplanıyor? Bu konuda bilgiye hiçbir yerde ulaşamadım da. 2 saat diye okumuş gibiyim ama 20:30'da bitti tüm EPL maçları, ama hala puanlar işlenmedi.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
May 14, 2017, 08:31:10 PM |
|
Maçlar oynanıp bittikten ne kadar sonra puanlar hesaplanıyor? Bu konuda bilgiye hiçbir yerde ulaşamadım da. 2 saat diye okumuş gibiyim ama 20:30'da bitti tüm EPL maçları, ama hala puanlar işlenmedi.
6 saat sonra olması lazım, daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 15, 2017, 05:13:03 PM |
|
6 saat sonra olması lazım, daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum Evet 6 saatmiş, Unutmadan bu akşamki freeroll'lara da girelim. Dün akşamki la liga'dan 472 XFC kazanmışım Bugün takımlar az, güzel kadro kurmak lazım.
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
May 15, 2017, 07:28:21 PM |
|
hocam bu link ana konuya eklenirse daha iyi olur gibi. bayağı iç sayfalarda ve bulmak güç olur.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
May 16, 2017, 09:21:09 PM |
|
hocam bu link ana konuya eklenirse daha iyi olur gibi. bayağı iç sayfalarda ve bulmak güç olur. aynen tek bir konu içinde hepsini görürüz. hızlı ve daha verimli bir takip imkanı sağlar. blog ve video kampanyaları da eklenmiş sanırım, ingilizce konuda görmüştüm. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
|
|
May 18, 2017, 11:34:55 PM |
|
Son haftasonuna özel toplam 300.000 XFC ödül dağıtılacaktır. Yarışmalara katılmayı unutmayın!
|
|
|
|
teoman
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
May 19, 2017, 11:34:56 AM |
|
Mobil uygulama geliyor mu bu ay?
|
|
|
|
lordzc
|
|
May 21, 2017, 08:00:53 AM |
|
%30 ödüllü oyunlarda hiç kazanamıyorum . Çünkü 3 kişi girse oyuna sadece 1 kişi alabiliyor. 10 kişi girmiş olsa ilk 3 alabiliyor . Çok kişi girince çok sıkıntı yok ama az kişi olunca çok zor.
|
|
|
|
tlcash
|
|
May 21, 2017, 12:53:11 PM |
|
%30 ödüllü oyunlarda hiç kazanamıyorum . Çünkü 3 kişi girse oyuna sadece 1 kişi alabiliyor. 10 kişi girmiş olsa ilk 3 alabiliyor . Çok kişi girince çok sıkıntı yok ama az kişi olunca çok zor.
aynen hocam kazanamadıktan sonra da zevki kaçıyor oyunun. ama pes etmek yok. hız kesmeden devam ediyoruz. umarım mobil uygulaması bir an önce çıkar. bilgisayar başında fazla olamıyorum. telefondan da çok zor giriliyor.
|
|
|
|
|
|
beyinsi
|
|
May 22, 2017, 06:39:34 PM |
|
Bu haftasonki son turnuvalara katılmak istiyordum ama zaman bulup takım oluşturamadık. Kaçırdık ödülleri...
|
|
|
|
|