sezyumx
|
|
May 22, 2017, 06:50:44 PM |
|
30 tane turnuva ya girdim herhalde. sadece birisinde birinci oldum 1800 xfc verdi. Zevkli oyun sadece cok bedava olunca yorucu oluyor.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
May 22, 2017, 06:59:26 PM |
|
icodan sonra oyuna olan rağbet artar ve değeri bilinmeye başlanır bence. oyun bağımlılık yapıyor, umarım yazın oyalanacak başka şeyler bulabiliriz
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
May 22, 2017, 07:02:45 PM |
|
Valla bu ay mobil uygulama gelmezse yol haritasından iyice sapar bu coin dikkatle bekliyorum mobil uygulamayı
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
|
|
May 23, 2017, 01:50:45 PM |
|
ÖNEMLİ - Token satışı ve cüzdan hakkında1.Yatırımcılar swapbottan token almak için herhangi bir counterwallet (Counterparty, Coindaddy, Idiesqare) veya FootballCoin cüzdanını kullanabilir. 2.Counterwallet cüzdanlarındaki passphrase (şifre) ile FootballCoin cüzdanına giriş yapabilirler. İkisi birbiriyle uyumlu çalışmaktadır. 3.Counterparty'deki XFC token kodu XFCCOIN'dir. Counterparty DEX üzerindeki sahte tokenlerle karıştırılmamalıdır. 4.Oyuncular ve stadyumlar için FootballCoin cüzdanının kullanılması tavsiye edilmektedir, çünkü Counterwallet cüzdanlarında yalnızca 12 karakterli kod görülürken FootballCoin cüzdanında oyuncu/stadyum kart bilgileri görünmektedir. Örneğin Zlatan Ibrahimovich kartını almak isterseniz Counterwallet cüzdanlarında XFCPIBZLATAN kodunu bulmalısınız. Ancak FootballCoin cüzdanında direk oyuncu kartını görebilirsiniz. 5.Token explorer bu adrestedir: https://counterpartychain.io/address/1APRQVhd1yVrFX78juXpr5Nq924s1v9nV5
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 23, 2017, 02:42:32 PM |
|
ÖNEMLİ - Token satışı ve cüzdan hakkında1.Yatırımcılar swapbottan token almak için herhangi bir counterwallet (Counterparty, Coindaddy, Idiesqare) veya FootballCoin cüzdanını kullanabilir. 2.Counterwallet cüzdanlarındaki passphrase (şifre) ile FootballCoin cüzdanına giriş yapabilirler. İkisi birbiriyle uyumlu çalışmaktadır. 3.Counterparty'deki XFC token kodu XFCCOIN'dir. Counterparty DEX üzerindeki sahte tokenlerle karıştırılmamalıdır. 4.Oyuncular ve stadyumlar için FootballCoin cüzdanının kullanılması tavsiye edilmektedir, çünkü Counterwallet cüzdanlarında yalnızca 12 karakterli kod görülürken FootballCoin cüzdanında oyuncu/stadyum kart bilgileri görünmektedir. Örneğin Zlatan Ibrahimovich kartını almak isterseniz Counterwallet cüzdanlarında XFCPIBZLATAN kodunu bulmalısınız. Ancak FootballCoin cüzdanında direk oyuncu kartını görebilirsiniz. 5.Token explorer bu adrestedir: https://counterpartychain.io/address/1APRQVhd1yVrFX78juXpr5Nq924s1v9nV5 Token satışı yarın 24ünde başlıyor değilmi? Öyle hatırlıyorum. Hayırlı olsun bende turnuvalardan pek kazanamasamda imzadan kazandıklarımla ufak bir yatırımcı oldum.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 24, 2017, 09:26:14 AM |
|
ICO satışı 1.5 saat sonra başlıyor!
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 24, 2017, 10:30:35 AM |
|
ICO satışı 1.5 saat sonra başlıyor!
Hayırlı uğurlu olsun. Çok hareketli bir dönemde satışlar başlıyor ancak proje hazır ve kullanılıyor. Benim ümidim açıkcası var. Gidişatına göre yatırımda yapabilirim.
|
|
|
|
torikan
|
|
May 24, 2017, 10:48:46 AM |
|
12 dk sonra başlıyor be ben işyerinden ico kaltılamıyorum yaa mew girişe izin vermiyor lan zort diye biterse ico varya acayip sinir olurum bari akaşama kadar dayansa
|
|
|
|
teoman
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
May 24, 2017, 11:21:29 AM |
|
ÖNEMLİ - Token satışı ve cüzdan hakkında1.Yatırımcılar swapbottan token almak için herhangi bir counterwallet (Counterparty, Coindaddy, Idiesqare) veya FootballCoin cüzdanını kullanabilir. 2.Counterwallet cüzdanlarındaki passphrase (şifre) ile FootballCoin cüzdanına giriş yapabilirler. İkisi birbiriyle uyumlu çalışmaktadır. 3.Counterparty'deki XFC token kodu XFCCOIN'dir. Counterparty DEX üzerindeki sahte tokenlerle karıştırılmamalıdır. 4.Oyuncular ve stadyumlar için FootballCoin cüzdanının kullanılması tavsiye edilmektedir, çünkü Counterwallet cüzdanlarında yalnızca 12 karakterli kod görülürken FootballCoin cüzdanında oyuncu/stadyum kart bilgileri görünmektedir. Örneğin Zlatan Ibrahimovich kartını almak isterseniz Counterwallet cüzdanlarında XFCPIBZLATAN kodunu bulmalısınız. Ancak FootballCoin cüzdanında direk oyuncu kartını görebilirsiniz. 5.Token explorer bu adrestedir: https://counterpartychain.io/address/1APRQVhd1yVrFX78juXpr5Nq924s1v9nV5 pek bilgili değilim bu konularda acaba oyundaki xfc'lerim ile nasıl oyuncu kartları alabilirim aşamalı olarak anlatır mısınız
|
|
|
|
talatk
|
|
May 24, 2017, 11:31:54 AM |
|
pek bilgili değilim bu konularda acaba oyundaki xfc'lerim ile nasıl oyuncu kartları alabilirim aşamalı olarak anlatır mısınız
Aşamalar gözünüzü korkutmasın cüzdandan direkt oyuncuya tıklayıp alabileceksiniz. Sonrasında markette de kartlarını satan oyuncular olacak, oradan da alabileceksiniz.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
May 24, 2017, 12:28:20 PM |
|
diğer icolardan alıştığımız sistemlere göre çok farklı ben swap botuyla aldım alırken bot yönlendiriyor zaten
|
|
|
|
teoman
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
May 24, 2017, 02:29:28 PM |
|
Oyuncu kartlarının fiyatlarına bakmak için oyunda solda markete tıkladım fakat giriş yapamadım. Oyunda yazan wallet adresimizle markete nasıl girebiliyoruz?
|
|
|
|
graviteta
|
|
May 24, 2017, 05:44:48 PM |
|
çok az para toplanmış. ico başarısızmı olacak? iyi proje,başarısız olmasın.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 24, 2017, 06:00:30 PM |
|
çok az para toplanmış. ico başarısızmı olacak? iyi proje,başarısız olmasın. Daha dur tü bismillah, daha bugün başladı ico Hemen başarısız olacak demeyin Uğursuzluk getirmeyin, yatırım yaptık o kadar bu coine...
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 24, 2017, 06:32:39 PM |
|
Oyunumuz hazır, beta süreci başarılı geçti, sonraki sezon için tüm hakları satın aldık, bizim için her şey yolunda gidiyor. Diğer tüm ICO'lardan farklı olarak tamamen transparan şekilde tüm yatırımı görebiliyorsunuz. Biz projemize güveniyoruz ve yatırımcıların doğru karar vereceklerine eminiz.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
May 24, 2017, 07:24:53 PM |
|
Yatırım yapmak isteyen türk arkadaşlar olursa elimdeki xfcleri ico fiyatından ucuza bırakabilirim
|
|
|
|
gokcey
|
|
May 24, 2017, 08:14:52 PM |
|
Ne kadar hocam bide coin transferi yok galiba.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
May 24, 2017, 08:37:27 PM Last edit: May 25, 2017, 09:49:57 PM by Dr.Cocktail |
|
Ne kadar hocam bide coin transferi yok galiba. Coin transferi yok şuan doğru elimde 30k xfc+messi kartı var ilgilenen olursa pm atabilir. Ico fiyatına göre ucuza bırakıyorum.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 26, 2017, 08:53:49 PM |
|
Yatırım yapmak isteyen türk arkadaşlar olursa elimdeki xfcleri ico fiyatından ucuza bırakabilirim 500 satoşi'den alırım tanesini Ico fiyatından ucuz sonuçta, bu fırsat eline başka geçmez, teklifim şu anlık geçerli.
|
|
|
|
Footballcoin-tr
Full Member
Footballcoin.io
|
|
May 26, 2017, 08:58:39 PM |
|
Bu sezonki son yarışmalarda toplam 250.000 XFC ödül verilecektir. Yarışmalara katılmayı unutmayın!
|
|
|
|
|