erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
November 28, 2017, 02:58:16 AM |
|
Ekip zamanında bittrex' girmek için twitterda hashtag açıyordu aklıma geldi. Biraz sabırlı olmakta fayda var söz verdiklerini gerçekleştirebilirlerse çok güzel bir platform olarak karşımıza çıkacaklarından benim herhangi bir şüphem yok.
|
|
|
|
jorgesalcedo
Member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
|
|
November 28, 2017, 03:54:53 PM |
|
Bir tokeni borsaya sokmak bu kadar zor olabilir mi ya, nerden baksan 1 yıl oldu. Hala daha borsaya girecek de iyi bir gelir elde edeceğiz diye bekliyoruz
|
|
|
|
twiifm
|
|
November 28, 2017, 04:19:24 PM |
|
Borsaya girmedi zaten borsaya sokmak gibi bir amaçları olduğunu düşünmüyorum. Bin adet bitcoini ceplerine koyarak uzaklaşmış durumdalar, yatırımcıların sonu hüsran oldu artık kimse oyunla ilgili kriptoparalara yatırım yapmıyor.
|
|
|
|
dragoz11
|
|
November 28, 2017, 07:39:43 PM |
|
1048 btc güncel fiyattan 10 milyon dolardan fazla yapıyor vay anasını sayın seyirciler buna yatırım yapanlar adına üzüldüm gerçekten.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
November 29, 2017, 06:24:43 AM |
|
evet scam bir proje çıktı boktan bir oyun yaparak bıraktılar millet eğlensin orda bizim paralar uçtu gitti çok yatırım yapmamıştım neyseki, bunlardan bu saatten sonra bır halt olmaz arkadaşlar
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
December 24, 2017, 02:53:03 PM |
|
Elinde xfc olanların coinlerini alabilirim. içerisinde coin olan hesapları devralabilirim. Bıkan arkadaşlar pm atabilirler.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
December 24, 2017, 03:14:20 PM |
|
evet scam bir proje çıktı boktan bir oyun yaparak bıraktılar millet eğlensin orda bizim paralar uçtu gitti çok yatırım yapmamıştım neyseki, bunlardan bu saatten sonra bır halt olmaz arkadaşlar Ben de bu arkadaş gibi projenin scam olduğunu düşünenlerin hesaplarını alabilirim. PM üzerinden pazarlık yapabiliriz. Sadece ciddi teklifi olanları bekliyorum. Projeden bir şey olacağı yokmuş arkadaşlar, madem proje scam çıktı elinizdeki değersiz coinleri satın kurtulun.
|
|
|
|
Distraction
|
|
December 24, 2017, 03:25:46 PM |
|
Şimdi gelip bir ay sonra global konusunda xfccoin ile ilgili olumlu haberler artmaya başladıktan sonra elinizdekileri alım demeyi çok etik bulmuyorum.Büyük ihtimal bu arkadaşlara ico fiyatının çok altında bir teklifte bulunmayı planlıyorsunuz.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
December 24, 2017, 03:28:08 PM |
|
Şimdi gelip bir ay sonra global konusunda xfccoin ile ilgili olumlu haberler artmaya başladıktan sonra elinizdekileri alım demeyi çok etik bulmuyorum.Büyük ihtimal bu arkadaşlara ico fiyatının çok altında bir teklifte bulunmayı planlıyorsunuz. Projenin dolandırıcı olduğunu, coinlerin bir değeri olmadığını düşünenlere yapılmış bir teklifin neresi etik olmayabilir? Lafa gelince proje scam ama elindeki coinleri satmaya gelince satmıyorum? Bana pek mantıklı gelmedi. Alan razı satan razıysa satışı serbest olan bir malın takas edilmesinde ne gibi etik olmayan bir değer gördünüz? Çok merak ettim.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
December 24, 2017, 03:28:57 PM |
|
Şimdi gelip bir ay sonra global konusunda xfccoin ile ilgili olumlu haberler artmaya başladıktan sonra elinizdekileri alım demeyi çok etik bulmuyorum.Büyük ihtimal bu arkadaşlara ico fiyatının çok altında bir teklifte bulunmayı planlıyorsunuz. 150 satoshiden gidiyor suan. satmaya calısırsan fee 40dolara denk gelıyor. Dolayısıyla elinde 100-200k yoksa satmaya calısırsan bedava parasına denk geliyor feeden sonra.
|
|
|
|
Distraction
|
|
December 24, 2017, 03:32:25 PM |
|
Şimdi gelip bir ay sonra global konusunda xfccoin ile ilgili olumlu haberler artmaya başladıktan sonra elinizdekileri alım demeyi çok etik bulmuyorum.Büyük ihtimal bu arkadaşlara ico fiyatının çok altında bir teklifte bulunmayı planlıyorsunuz. Projenin dolandırıcı olduğunu, coinlerin bir değeri olmadığını düşünenlere yapılmış bir teklifin neresi etik olmayabilir? Lafa gelince proje scam ama elindeki coinleri satmaya gelince satmıyorum? Bana pek mantıklı gelmedi. Alan razı satan razıysa satışı serbest olan bir malın takas edilmesinde ne gibi etik olmayan bir değer gördünüz? Çok merak ettim. Satan kişi razıysa bunda bir problem görmüyorum o konuda haklısınız.Lakin siz adamın bir ay önceki yorumundan bu coini satmaya razı olduğunu nasıl çıkardınız ben onu anlamadım.Neyse sizin ikinizin arasında olacak bir olay belki arkadaş da sizin gibi düşünüyordur ve bu sayede hızlıca halledersiniz işlemi.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
December 24, 2017, 03:40:06 PM |
|
xfc holderiniz ayağınıza geldi. 650k satılık hesap devri filan değil alıcıların adreslerine direk yollanabilir. tekliflere açığım.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
December 24, 2017, 07:26:10 PM |
|
xfc holderiniz ayağınıza geldi. 650k satılık hesap devri filan değil alıcıların adreslerine direk yollanabilir. tekliflere açığım. Scam diyolar vereyim hepsine 0.65 btc seninde isin gorulsun benimde
|
|
|
|
Turkoin
|
|
December 24, 2017, 08:18:54 PM |
|
bu da minex gibi olmasın. aynı zamanın projeleri diyebiliriz. o zamanlar en az para toplanan projelerdi. ama eğlenceli projeler daima eninde sonunda başarılı olur. proje çalışır ve devam ederse. bunda da geliştirmeler yapıldı bayağı yeni ligler falan açılıp etkinlikler olacaktı. başarılı olacaktır. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
December 24, 2017, 09:07:15 PM |
|
En azından coinleri piyasaya sürüp ondan sonra kaçsınlar . Bu proje nasıl o kadar yatırım aldı çok ilginç .
|
|
|
|
mert14494
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
December 24, 2017, 11:37:54 PM |
|
sportradar ile partnership olayı ne kadar doğru bilmiyorum ama istatislik konusunda çok sağlam bir firma. Daha önce sportradar bünyesinde kısa süreliğine çalışmıştım. Şimdilik gereksiz bir proje gibi duruyor.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
December 25, 2017, 12:30:10 PM |
|
sportradar ile partnership olayı ne kadar doğru bilmiyorum ama istatislik konusunda çok sağlam bir firma. Daha önce sportradar bünyesinde kısa süreliğine çalışmıştım. Şimdilik gereksiz bir proje gibi duruyor.
Gereksiz dediğiniz proje şu an aktif olarak oynanabilen bir oyun. Tek sıkıntı coinler ile ilgili, onu da kısa zaman içerisinde çözeceklerdir.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Nasit uygun
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
December 25, 2017, 07:05:52 PM |
|
Bir anda popüler olmaya başlamış xfccoin.Bu proje ico aşamasındayken bountylerine en çok katılım bizlerden olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden token fiyatları güzel yerlere giderse forumda bir çok arkadaşımız ihya olabilir.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
December 25, 2017, 08:07:47 PM |
|
Bir anda popüler olmaya başlamış xfccoin.Bu proje ico aşamasındayken bountylerine en çok katılım bizlerden olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden token fiyatları güzel yerlere giderse forumda bir çok arkadaşımız ihya olabilir.
aynen hocam. bayağı oyun oynadık yarışmıştık. güzeldi turnuvalar gerçi şu an o kazandığımız coinler daha duruyor mu bilmiyoruz ama. güzel eğlendik. oradan da para gelirse çok fena olur. keşke ilk başta direk ETH altyapısıyla çıksaydı icoya falan. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
December 27, 2017, 09:00:38 AM |
|
aynen hocam. bayağı oyun oynadık yarışmıştık. güzeldi turnuvalar gerçi şu an o kazandığımız coinler daha duruyor mu bilmiyoruz ama. güzel eğlendik. oradan da para gelirse çok fena olur. keşke ilk başta direk ETH altyapısıyla çıksaydı icoya falan. coininiz bol olsun. aslında bountyden dagıtılan mıktarlar cok değildi. genelde herkeste 2-10k arasında var. ico fiyatı 1200satoshi ama suan icin o rakamları goremez. ancak hem icodan hem counter partyden alan turkler oldu. Ondan 2018de birkac kısıye guzel paralar kazandırabilir ama dediklerini yapabilirlerse. bir bakıma piyango bileti suan.
|
|
|
|
|