emrecemsan
|
|
November 18, 2017, 10:10:37 AM |
|
ben bu botu ilk çıktığı zamanlarda kullandım. açıkçası çok saçma bi bot olmuş.
|
|
|
|
Mustang007
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
November 18, 2017, 11:13:18 AM |
|
YAHU ADAM BEKLEYIN dedı bos konusmayın .zamanı geldı mı acıklayacaktır..botu bende kullanıyordum yenı formatını merakla beklıyoruz ustat
hee sen şimdi dolu konuştun yani bravo hocam Allah aşkına iki kelam yazın bir şeylerde böyle kavgalara meal vermeyin .. yoksa boş konuşanlara boş konuşacaklar .. heyecanla bekliyoruz sitem de hakkımız arkadaş .. al yazdı arkadas rahatladın mı ? kavga eden yok bı yorum ama anlaya bak dalgana bana cvp vermeee kes lan düdük
|
|
|
|
Mustang007
Member
|
|
November 18, 2017, 11:14:52 AM |
|
Arkadaşlar, biliyorum çok sabırsızlanıyorsunuz. Ama üzerinde çalıştığım işler inanın hiç kolay değil. Daha önceki mesajımda Kasım ayı sonuna doğru sistemi tekrar aktif edeceğimi söylemiştim. Ama bilmeniz gereken şu var; Daha önceki dönemde sitemize kayıt olan kişiler üzerinde sistemi ortalama 1 ay kadar test edeceğiz. Şu anda 4 ayrı (Poloniex) hesap üzerinde testlerimizi yapıyoruz. Geliştirdiğim bu botun algoritması çok farklı olduğu için çok kullanımda ne tür sorunlar olacak bunu test etmemiz gerekiyor mevcut üyelerle. Fırsat bulup konuya sürekli giremiyorum kusura bakmayın, ortalama 3-4 saatlik dinlenme vaktim oluyor lütfen mazur görün. Yakında tekrar görüşmek dileğiyle, bol kazançlar.
tamam hocam Eyvallah
|
|
|
|
HakanYAZICI
|
|
November 24, 2017, 08:12:29 PM |
|
Beklemedeyiz hocam tekrar.
|
|
|
|
phv1
Jr. Member
Activity: 52
|
|
November 27, 2017, 01:19:15 PM |
|
Arkadaşlar site dün akşam açıldı. Eski üyeler giriş yapabiliyor fakat daha bot ve mesaj sistemi açılmış durumda değil. Ama yinede girip bakmanızı öneririm. Çok güzel özellikler ve araçlar eklenmiş. Resul hocanın söylediği gibi hesap bakiyeniz duruyor. Hatta eski bakiyem den fazla var sanki (emin değilim dediğim gibi yalan olmasın). Sanırım TL bazlı bakiye de yükleyebilirsiniz. Arbitraj Fırsatlarını Görüntüle özelliği de eklenmiş. Uzun lafın kısası kendiniz bir bakıp görün.
|
|
|
|
alibarisaktas
|
|
November 27, 2017, 03:44:14 PM Last edit: November 27, 2017, 04:39:33 PM by alibarisaktas |
|
Hayırlı olsun bakalım
|
|
|
|
Mustang007
Member
|
|
November 27, 2017, 04:01:01 PM |
|
hocam yeni üye kabulü ne zaman
|
|
|
|
phv1
Jr. Member
|
|
November 27, 2017, 04:21:42 PM |
|
hocam yeni üye kabulü ne zaman Bildiğim kadarıyla 1 ay gibi bir süre sonra olacak. Ve davetiye yolu ile olacak. Konuyu takipte kalmanızda fayda var
|
|
|
|
Mustang007
Member
|
|
November 27, 2017, 08:14:29 PM |
|
hocam yeni üye kabulü ne zaman Bildiğim kadarıyla 1 ay gibi bir süre sonra olacak. Ve davetiye yolu ile olacak. Konuyu takipte kalmanızda fayda var teşekkür ederim. aylardır takipteyim sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
|
|
phv1
Jr. Member
|
|
November 28, 2017, 06:49:01 AM |
|
Davetiye işlemleri sayfasında verilmiş facebook grubu gizli olarak ayarlı sanırım
|
|
|
|
vincetcm (OP)
|
|
November 28, 2017, 04:25:54 PM |
|
Dün sisteme giriş yapmak istediğimde SMS doğrulama istedi, yurtdışında olduğum için giriş yapamamdım. SmS yerine 2FA mı kullansak Resul hocam.
Bu arada bugun girdim, eskiye dair bir şey bulamadım ama anladığım kadarıyla köklü değişiklikler var gibi..
Hayırlı olsun
|
|
|
|
phv1
Jr. Member
|
|
November 28, 2017, 05:14:21 PM |
|
Dün sisteme giriş yapmak istediğimde SMS doğrulama istedi, yurtdışında olduğum için giriş yapamamdım. SmS yerine 2FA mı kullansak Resul hocam.
Bu arada bugun girdim, eskiye dair bir şey bulamadım ama anladığım kadarıyla köklü değişiklikler var gibi..
2fa ayarlarını güvenlik ayarlarından yapabiliriz. Şu an bot yükleniyor yavaştan sıkı takipteyim
Hayırlı olsun
|
|
|
|
traderinfo
Newbie
Activity: 58
Merit: 0
|
|
November 28, 2017, 05:28:04 PM |
|
Hayırlı olsun
Merhaba dostum, sistemde zaten 2FA var, sms ile giriş sonrası güvenlik ayarlarına gönderiyor. Oradan 2FA aktif edebilirsiniz. Giriş yapacağın zaman whatsapp üzerinden bilgi verirsen sana sms kodunu söyleyebilirim.
|
|
|
|
phv1
Jr. Member
|
|
November 28, 2017, 05:30:00 PM |
|
Hayırlı olsun
Merhaba dostum, sistemde zaten 2FA var, sms ile giriş sonrası güvenlik ayarlarına gönderiyor. Oradan 2FA aktif edebilirsiniz. Giriş yapacağın zaman whatsapp üzerinden bilgi verirsen sana sms kodunu söyleyebilirim. Bende yazdım fakat yazarken hata yapmışım sadece alıntı yapmış
|
|
|
|
vincetcm (OP)
|
|
November 28, 2017, 05:34:06 PM |
|
Hayırlı olsun
Merhaba dostum, sistemde zaten 2FA var, sms ile giriş sonrası güvenlik ayarlarına gönderiyor. Oradan 2FA aktif edebilirsiniz. Giriş yapacağın zaman whatsapp üzerinden bilgi verirsen sana sms kodunu söyleyebilirim. Tamam hocam dönüş yaptım, şu anda erişebiliyorum.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
November 28, 2017, 05:55:20 PM |
|
Şu anda bot entegrasyonu yapılmaktadır. yazıyor hocam.eskı uyeler ne zaman baslıycak kullanmaya acaba..
|
|
|
|
traderinfo
Newbie
|
|
November 28, 2017, 06:06:52 PM |
|
Şu anda bot entegrasyonu yapılmaktadır. yazıyor hocam.eskı uyeler ne zaman baslıycak kullanmaya acaba..
Belki yarın, belki yarından da yakın
|
|
|
|
Mustang007
Member
|
|
November 28, 2017, 06:55:05 PM |
|
davetiyeler ne zaman ve nasıl hocam , aylardır bekleyenler arasındayım bende .. yeni üyeler için
|
|
|
|
traderinfo
Newbie
|
|
November 28, 2017, 08:04:46 PM |
|
davetiyeler ne zaman ve nasıl hocam , aylardır bekleyenler arasındayım bende .. yeni üyeler için
Davetiye sistemi şu anda aktif hocam, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İlk davetiye az önce aktif edildi bile. Şu anda botu panele entegre ediyorum ve bitmek üzere inşallah. https://i.hizliresim.com/V3OROV.png
|
|
|
|
vincetcm (OP)
|
|
November 28, 2017, 08:17:19 PM |
|
Davetiye sistemi şu anda aktif hocam, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İlk davetiye az önce aktif edildi bile. Şu anda botu panele entegre ediyorum ve bitmek üzere inşallah. Test etmek için ve arkadaş için aktif ettim ama kullanlmadı, sanırım yanacak 2017-11-28 21:59
|
|
|
|
|