xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
July 23, 2017, 07:54:28 PM |
|
Ben bountyden gelen miktarı sattım, bir daha da dönüp bakmayı planlamıyorum. Umarım herkes zararsız bir şekilde atlatır
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
|
CoinCini
|
|
July 23, 2017, 09:36:44 PM |
|
şu an satsak bile yine zarardayız. acaba biraz daha umut ederek bekleyelimmi zararın neresinden dönersen kar diye satalımmı kararsız kaldım.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
July 23, 2017, 10:05:28 PM |
|
şu an satsak bile yine zarardayız. acaba biraz daha umut ederek bekleyelimmi zararın neresinden dönersen kar diye satalımmı kararsız kaldım.
Zararda olman o kadar önemli değil illaki yükselir bence beklemekte fayda var illaki bir balina uğrar ve yükselişe geçer diye düşünüyorum.
|
|
|
|
primeer
|
|
July 23, 2017, 10:23:24 PM |
|
Presale hariç 42 milyon dolarlık satış yaptılar. Bunun birazını bitcoine ya da fiata çevirmiş olmalılar. O yüzden ellerinde en az 30 milyon dolar para var. Bu da SNM'nin piyasa değerinin 2 katı eder. Rusya gibi teknik iş gücünün ucuz olduğu bir yerde bu kadar parayla yapmak istediklerini başaracaklarını düşünüyorum. Sadece biraz sabır.
|
|
|
|
valley365
|
|
July 24, 2017, 09:38:27 AM |
|
Mutaka bir noktada ico fiyatının üzerine çıkacak, hatta geçecektir de. Ben sonm' un değerini bulacağını biliyorum ama söylenilenler gibi zamanla. Bir kaç günlüğüne 50-60 cent düzeyine kadar tırmanabilir. Bunun için bittrex bile yetebilir.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
July 24, 2017, 09:29:40 PM |
|
bounty dağıtımı, pre-alpha sorunu ve fiyat düşüşü derken proje tam özünden çıktı. bu projenin yol haritası gibi bir çizelgesi var mı acaba? sitelerine göz gezdirdim ama bir şey bulamadım. proje tam olarak vadettiklerini ne zaman yerine getirecek? bununla ilgili bir gelişme var mı acaba?
Yol haritasi olarak sitelerinde şu bilgileri gorebilirsinde bana cok gercekci gozukmedi... https://blog.sonm.io/sonm-roadmap-overview-f7c1833fa7db
|
|
|
|
BuyBitcoinTR
Member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
|
|
July 24, 2017, 10:41:22 PM |
|
bounty dağıtımı, pre-alpha sorunu ve fiyat düşüşü derken proje tam özünden çıktı. bu projenin yol haritası gibi bir çizelgesi var mı acaba? sitelerine göz gezdirdim ama bir şey bulamadım. proje tam olarak vadettiklerini ne zaman yerine getirecek? bununla ilgili bir gelişme var mı acaba?
Yol haritasi olarak sitelerinde şu bilgileri gorebilirsinde bana cok gercekci gozukmedi... https://blog.sonm.io/sonm-roadmap-overview-f7c1833fa7dbHaber yankı bulmuş gibi 2280 sat oldu
|
|
|
|
talatk (OP)
|
|
July 24, 2017, 10:42:45 PM |
|
Haber yankı bulmuş gibi 2280 sat oldu
O blog postu 25 Haziranda paylaşıldı aslında son bir güncelleme veya yeni bir şey yok. Boş bir şişirme var gibi şu anda.
|
|
|
|
BuyBitcoinTR
Member
|
|
July 24, 2017, 10:48:04 PM |
|
Haber yankı bulmuş gibi 2280 sat oldu
O blog postu 25 Haziranda paylaşıldı aslında son bir güncelleme veya yeni bir şey yok. Boş bir şişirme var gibi şu anda. Aya hiç bakmadım ben de günü 25 görünce ben de güncel sandım.. 50k kadar çıkış yaptım, düşerse diye bekliyorum tekrar
|
|
|
|
beyinsi
|
|
July 24, 2017, 11:10:29 PM |
|
ico fiyatı 5k cıvarıydı sanırım. tokenler dağıtılır dağıtılmaz bu seviyelerden satmıştım. Bakalım ne zaman ico fiyatına gelecek... 1 ağustos sonrası tüm altlar gibi buda toplarlanırmış gibime geliyor.
|
|
|
|
BuyBitcoinTR
Member
|
|
July 24, 2017, 11:15:43 PM |
|
ico fiyatı 5k cıvarıydı sanırım. tokenler dağıtılır dağıtılmaz bu seviyelerden satmıştım. Bakalım ne zaman ico fiyatına gelecek... 1 ağustos sonrası tüm altlar gibi buda toplarlanırmış gibime geliyor.
5500 netti sanırım, benim ilk maliyetim buydu, düştükçe aldım ve ara ara sattım. Son bir alış imkanı daha sunarsa iyi olur
|
|
|
|
beyinsi
|
|
July 24, 2017, 11:19:27 PM |
|
5500 netti sanırım, benim ilk maliyetim buydu, düştükçe aldım ve ara ara sattım. Son bir alış imkanı daha sunarsa iyi olur Evet. şuan 2,5 kat ico fiyatından daha düşük seviyede... ama ben bu tokene nedense hiç güvenemedim. Sonu TIME gibi olacakmış gibi geliyor yani çoğu zaman ico fiyatının altında seyrecekmiş gibi geliyor...
|
|
|
|
Monkey1
|
|
July 24, 2017, 11:31:03 PM |
|
Ne alırım nede 10k sattan önce satarım . Çok da zor değil 1- bittrex e girecek . 2-Güzel bir yol haritası ve işlevsellik.
|
|
|
|
CoinCini
|
|
July 24, 2017, 11:38:57 PM |
|
fazla bir yatırım yapmadım ama bana da umutsuz geliyor bunun yükselişi için en az bu yılı aradan çıkarmak gerek gibi kısa vadede pek bir beklentim yok.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
July 25, 2017, 05:36:31 AM |
|
BTC belisizliğinden ötürü patlayan ICO' lar toparlayamıyor. We Trust böyle patladı. SONM da nasibini aldı, ikisi de sürünüyor. İşin ilginç yanı ise bunlar düşük hacim ve fiyatta sürünürken ekiplerinin umrunda değil. Sonm' un başında satan tarikat lideri gibi bir arkadaş var. Arada bir selfie atıyor "yaşıyorum" diye. Başka bir aksiyonu yok. Ömrüne yatırım yaptık sanki.
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
July 25, 2017, 06:38:21 AM |
|
Ne alırım nede 10k sattan önce satarım . Çok da zor değil 1- bittrex e girecek . 2-Güzel bir yol haritası ve işlevsellik.
hocam dedikleriniz olursa güzel bir sıçrama yaşar ama adam gibi bir yol haritası yok ortada. hani bu ico ne zaman reel olarak faaliyete geçecek ve hangi çalışmalar yapılacak gibi şeyler açıklansa olacak ama ekip hiç ses vermiyor. bekliyeceğiz bakalım ne çıkacak
|
|
|
|
gogo1903
|
|
July 25, 2017, 06:42:37 AM |
|
Presale hariç 42 milyon dolarlık satış yaptılar. Bunun birazını bitcoine ya da fiata çevirmiş olmalılar. O yüzden ellerinde en az 30 milyon dolar para var. Bu da SNM'nin piyasa değerinin 2 katı eder. Rusya gibi teknik iş gücünün ucuz olduğu bir yerde bu kadar parayla yapmak istediklerini başaracaklarını düşünüyorum. Sadece biraz sabır. guzel bir tespit belli zamanlarda dalgalanmalar oluyor fakat zamanla kazandiracak gibi
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
July 25, 2017, 06:51:37 AM |
|
SoNM güzel bir proje gibi geldi bana.ICO sunu kaçırdığım için baya üzülmüştüm.Bende liqui de exchange çıkınca daha yüksek bir fiyattan aldım.Ama almaz olaydım.Kesinlikle hüsran oldu benim için 51 seviyelerinden aldığım sonmları 19 lardan satmak zorunda kaldım Daha fazla dayanamadım.Umarım bu kadar yatırım alan bir proje daha iyi yerlere gelir.
|
|
|
|
valley365
|
|
July 25, 2017, 07:17:28 AM |
|
SoNM güzel bir proje gibi geldi bana.ICO sunu kaçırdığım için baya üzülmüştüm.Bende liqui de exchange çıkınca daha yüksek bir fiyattan aldım.Ama almaz olaydım.Kesinlikle hüsran oldu benim için 51 seviyelerinden aldığım sonmları 19 lardan satmak zorunda kaldım Daha fazla dayanamadım.Umarım bu kadar yatırım alan bir proje daha iyi yerlere gelir.
Hocam siz ne yaptınız? İhtiyaç meselesi değilse çok kötü olmuş. Suratım düştü okurken ve samimi üzüldüm. Keşke satmasaydınız. Mutlaka toparlayacaktır bir noktada.
|
|
|
|
|