Bittrex e girse en azından 2x verir zaten ico fiyatın 3x den fazla aşagısında.
bittrexe bugun girsin kafadan 3x rahat var. tabi şimdi değil de ağustos muhabbetlerinden sonra ortalık bir durulsun bir stabil hale gelebilsin sonraki süreçte zaten sonm kesinlikle bitrexe girecektir. şimdi girmemeleri belki de stratejik bişi bile olabilir sonuc olarak şimdi girseler bile cok bişi değişmeyebilir çünkü insanlarin bcc muhabbetine herşeyiyle btc ye geçmesi her altcoini etkiledigi gibi muhtemelen onuda etkileyecekti en azindan bittrexteki sicramasini yaşatmayacakti. o yüzden ben ağustostan sonra sonm un trexe gireceğini düşünüyorum. ona göre aslinda biraz daha alim yapilmali hazir fiyatlar diplerdeyken. yatırım tavsiyesi değildir(ytd) bu arada belirteyim de bunlar benim kendi düşüncellerim.
önceki postta yazdıklarınıza da buna da sonuna kadar katılıyoum, her ico ilk çıktığında biraz aşağı düşsün zayıf eller zarar ettim diye ağlıyor ve scam muhabbeti dönüyor.
Bunu Komoda da yaptılar ico fiyatı 0,13 dolardı 22000 adet vardı, 2,5 doları gördü şimdi 1 dolar bandında (ana başlığı az karıştırınca görürsünüz)
Global deki eski başlıkları takip ettiğimde bir çok icoda bunu görüyorum.
Evet burada ekip yaptıkları işi doğru düzgün pazarlayamıyor bir sıkıntı var.
Blog yazısını bile ben süsleyip post ettim, github daki güncellemeleri de yine öyle.
Ekipten birinin bu haberleri, yapılan çalışmaları servis etmesi gerekiyor.
138k aldım bekliyorum.