Bitcoin Forum
December 18, 2017, 09:31:40 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 »  All
  Print  
Author Topic: CPU mining 2017?  (Read 129199 times)
semisyntheticpsy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 215


View Profile
September 22, 2017, 05:34:57 AM
 #101

I sometimes chuck my cpu on nicehash, its a i7 4790k OC to 4.7 with a AIO cooler and get like 220h/s then with my 780ti which is 420h/s ish :/ but yes its on cryptonight but im not sure of the ins and outs, I just boot it up and let it do its thing for me Cheesy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513589500
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513589500

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513589500
Reply with quote  #2

1513589500
Report to moderator
1513589500
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513589500

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513589500
Reply with quote  #2

1513589500
Report to moderator
1513589500
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513589500

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513589500
Reply with quote  #2

1513589500
Report to moderator
yerfei
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
September 22, 2017, 07:15:43 AM
 #102

I tried CPU mining (XMR and BCN) for the past 6 hours on minergate. all i can say is, not worth the time and waste of electricity. Im using my Own Personal PC, AMD APU A8 7600 and im only getting 40 - 44 H/s using 50% load on my CPU. i dont know why my Built in GPU R7 is not recognized by minergate or my PC is not really design for CPU mining.



im using that same pc you have an hp pavillion with the spectre r7 graphics 2809mb of gpu cores. on board.


i mine bitsend. straight to cryptopia

cpuminer-sse42.exe -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:3739 -a xevan -u iEqZ9gs5GXFSN5EpMJzJZ8ExwqfbF2R86z -p x -t 4
pause


and i mine. gpu dnr on hashbag and i get 1.5 mh on that coin i mine it ot cryptopia aswell. every other day i have about 15k sat


config for sgminer for  denarius 

 "pools": [
    {
      "name":"hashbag",
      "priority": "0",
      "url": "http://pool.hashbag.cc:8688",
      "user": "DCN2ZGg9CTzdgJtS34zm9knu3yfLZm7sMD",
      "pass": "DNR2HASHBAG",
      "profile": "tribus"
    }
  ],
  "profiles": [
    {
      "name": "tribus",
      "algorithm": "tribus",
      "shaders": "1792",
      "lookup-gap" : "4",
      "intensity": "19"
    }
  ],
  "kernel-path": "kernel",
  "default-profile": "tribus",
  "failover-only": true,
  "failover-switch-delay": "60",
  "gpu-dyninterval": "11",
  "queue": "2",
  "quiet": false,
  "expiry": "90",
  "scan-time": "20"
}


Try Nicehash or Winminer
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2004875.0
crairezx20
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868



View Profile WWW
October 05, 2017, 09:57:53 AM
 #103

Can you guys share if what script are good to mine using CPU and intel GPU i have intel express gpu in my laptop and i would like to use while im browsing here because i am online 14 hours a day while doing other activity online..
Hope someone can gives me because some of my friends also wanted to mine with their pc and i would like to teach him for cpu mining..

i have already a small mining rig and use nicehash but only support amd and Nvidia..

    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   
   ████████████████████████████████  
     ▀██████████████████████████▀    
        ▀████████████████████▀       
          ████████████████▀         
            █████████████           
            ▀████████████▀           
             ▀██████████▀            
              ██████████             
               ████████              
               ▀██████▀              
                ██████               
                  ▀                  
.
.trade.io.
██████
██████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
██████
██████

▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
██████
██████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
██████
██████
.
.Join the Trading Revolution.
patofet
Member
**
Offline Offline

Activity: 70

Ethereum geek


View Profile WWW
October 05, 2017, 10:58:16 AM
 #104

I think that the cpu are very expensive in front of the h/s that they have

The knowledge token: http://witcoin.io
sundownz
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 490


View Profile
October 05, 2017, 12:30:33 PM
 #105

I am buying Xeon X5660 CPUs for my refurb HP Z400 machines (I use these as a base for my miners)... they have a pretty nice hash-rate for about 20 bucks per CPU on E-Bay.

Currently I am doing Intense Coin on most of my CPUs -- from which I don't know what return I am getting yet -- but also m7m (MAGI) seems promising... should be able to pay off the X5660 CPUs in 30-60 days based on the ZPOOL profit predictions for m7m so I have pushed a few of my CPUs over to it.
ludiegu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
October 06, 2017, 08:43:44 AM
 #106

Following.
antonio88s
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
October 06, 2017, 08:52:48 AM
 #107

I used my CPU Intel core i3 to mining AEON and I mine in my office so I didn't pay the electricity so I can got some profit with long time mining.

Jackkyy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
October 06, 2017, 06:16:50 PM
 #108

I used my CPU Intel core i3 to mining AEON and I mine in my office so I didn't pay the electricity so I can got some profit with long time mining.

how many core you use??
and whats your hashrate?
xIIImaL
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


View Profile
October 06, 2017, 06:36:40 PM
 #109

I used my CPU Intel core i3 to mining AEON and I mine in my office so I didn't pay the electricity so I can got some profit with long time mining.

how many core you use??
and whats your hashrate?

Don't go with his opinion you will not be able to get the profit atleast you need to bear the electricity cost and your computer will hangs up when you using all the core for mining. If your pc GPU enabled also that will not be good to make profit and all.

Even for altcoin mining also GPU mining will be good not a CPU mining.

hendsan
Member
**
Offline Offline

Activity: 103


View Profile WWW
October 06, 2017, 07:04:26 PM
 #110

it's XMR profitable till now?

Yiimp based Mining Pool Low Fee waroenkcryptopool.com
antantti
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile
October 06, 2017, 07:41:51 PM
 #111

Average desktop i7 does 300h/s on cryptonight and consumes 50 watts max.

Whattomine average last 24h says $0.47/ day.
carlo_0000
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
October 06, 2017, 07:44:01 PM
 #112

I used my CPU Intel core i3 to mining AEON and I mine in my office so I didn't pay the electricity so I can got some profit with long time mining.

how many core you use??
and whats your hashrate?

Don't go with his opinion you will not be able to get the profit atleast you need to bear the electricity cost and your computer will hangs up when you using all the core for mining. If your pc GPU enabled also that will not be good to make profit and all.

Even for altcoin mining also GPU mining will be good not a CPU mining.

lol

good cpu is same profitable than gpu  and  WTF would the computer hang ??  it s because you not smart enough
you can use all the available core, just need to run the app  at cpu idle or at lease lower than normal priority
but on amd 8 core 7 thread get same speed than 8   same for  my 6 core 5 is fine too (little less than 6)

and 2 x fx8300 does the same speed than an rx470 (claymore 9.7) but little more power

my BTC  3Lt6aNAsetewmMsgnjHtx659qcVchhS2nK
my HBN  F1DMYtUYMV7fSVXphFLnAub7ACfLkunaQz
Jackkyy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
October 07, 2017, 10:40:00 AM
 #113

I used my CPU Intel core i3 to mining AEON and I mine in my office so I didn't pay the electricity so I can got some profit with long time mining.

how many core you use??
and whats your hashrate?

Don't go with his opinion you will not be able to get the profit atleast you need to bear the electricity cost and your computer will hangs up when you using all the core for mining. If your pc GPU enabled also that will not be good to make profit and all.

Even for altcoin mining also GPU mining will be good not a CPU mining.

lol

good cpu is same profitable than gpu  and  WTF would the computer hang ??  it s because you not smart enough
you can use all the available core, just need to run the app  at cpu idle or at lease lower than normal priority
but on amd 8 core 7 thread get same speed than 8   same for  my 6 core 5 is fine too (little less than 6)

and 2 x fx8300 does the same speed than an rx470 (claymore 9.7) but little more power
4 core - work perfect
but for other coin is other settings but avarage 4 core
percy_tc
Full Member
***
Online Online

Activity: 183


View Profile
October 07, 2017, 02:11:28 PM
 #114

I have 434h/s with Ryzen 1700x @ stock on xmr

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
raven7886
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008


Anonymous bitcoin mixer


View Profile
October 07, 2017, 06:19:37 PM
 #115

I used my CPU Intel core i3 to mining AEON and I mine in my office so I didn't pay the electricity so I can got some profit with long time mining.
Nice move! Just like having everything free for you to use. However, so far, what has it been like cause from the look of things, I am not sure CPUs can really give you something much unless you are just going to be sticking with the coin for just the value later on which seems nice too since you are apparently doing all the operation for free.














 

 

█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
BitBlender 

 













 















 












 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
crypto_hazo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
October 08, 2017, 01:16:53 PM
 #116

I am curious if CPU is worth it myself a friend of mine and I are about to starting doing business together and he works for a company that is literally throwing away 2 Blade chassis with 30 CPUs each. I don't know the CPUs they are using but I do know these chassis were in a Citrix environment. We are considering putting these devices in a colocation (because I have some Asics I am putting there anyway) and thinking would it be worth it to mine with these CPUs? Just wanted to get others opinion.
barbara44
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
October 09, 2017, 06:43:31 AM
 #117

I used my CPU Intel core i3 to mining AEON and I mine in my office so I didn't pay the electricity so I can got some profit with long time mining.

how many core you use??
and whats your hashrate?

Don't go with his opinion you will not be able to get the profit atleast you need to bear the electricity cost and your computer will hangs up when you using all the core for mining. If your pc GPU enabled also that will not be good to make profit and all.

Even for altcoin mining also GPU mining will be good not a CPU mining.
The main problem in mining is the problem of electricity rate because of the high utility bills you are not need to cpu because if you will use cpu then it will charge you high electricity bill which will not good for your profit if you want to do mining of altcoin then the best option for you is GPU. It will give you more profit.

J1980
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
October 12, 2017, 09:29:12 PM
 #118

Biblepay is still good for mining it'seems,  and it is noted at c-cex (rare cpu only coin)
And it makes you feel good because it supports poor orphans  (kids)


Probably woud never mined a cristian coin with a name like biblepay but the Dev is actually really doing his best and the support for the orphans is a really nice touch.
Just check it out ;-)
flip4flop
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile WWW
October 12, 2017, 10:02:09 PM
 #119

I am deciding between an I5 6500 and an I5 7500 same price but I have heard while the 7500 is obviously faster its apparently louder and has had issues which is why the price is the same as the 6500.  Can either of these even mine effectively? I will be mining GPUs as well and that is my main focus but if I could mine some Monero every now and then with the CPU I would be open but if its not worth it I will probably just get the 6500.

pokoloko
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
October 13, 2017, 06:25:08 AM
 #120

I have a similar case as antonio88s, in my work i have PC with i5-6500 and electricity for free. I use minergates and give me about 75-70 H / s. Although I have set up using 4 cores but the processor is at 83%. Can you advise me how to use the program better? or how to set it up? or what program I should use ? I will be very grateful. BTW Im mining XMR. Smiley
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!