erguse
|
|
July 18, 2017, 06:58:02 AM |
|
Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım. Adamlar çok uğraş verdiler. Herkesin başına gelebilecek bir hadise en nihayetinde. SCAM diye damgalamak kolay tabi ki olaylar tam sonuçlanmadan. Eğer dedikleri gibi her iki tarafa da, hacklenen ve hacklenmeyen tutarda coinleri gönderirlerse daha da kimse önlernde duramaz. Bekleyip göreceğiz artık...
|
|
|
|
exortis
|
|
July 18, 2017, 07:15:09 AM |
|
Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım. Adamlar çok uğraş verdiler. Herkesin başına gelebilecek bir hadise en nihayetinde. SCAM diye damgalamak kolay tabi ki olaylar tam sonuçlanmadan. Eğer dedikleri gibi her iki tarafa da, hacklenen ve hacklenmeyen tutarda coinleri gönderirlerse daha da kimse önlernde duramaz. Bekleyip göreceğiz artık...
Yapmayin karsiligi olmayan token verecek adamlar toplanan parayi token sayisina boldugunuzde ne cikacak.Calinanlarida toplama dahil ederlerse ne ala ama karsiligi olmayacak sonucta,kasaya girmeyen para icin token versede bir ise yaramaz.Bu olayin uzerine guven sarstilar ben kesinlikle bu adamlarla is yapmam
|
|
|
|
PrintMule
|
|
July 18, 2017, 07:35:38 AM |
|
Yapmayin karsiligi olmayan token verecek adamlar toplanan parayi token sayisina boldugunuzde ne cikacak.Calinanlarida toplama dahil ederlerse ne ala ama karsiligi olmayacak sonucta,kasaya girmeyen para icin token versede bir ise yaramaz.Bu olayin uzerine guven sarstilar ben kesinlikle bu adamlarla is yapmam valla bende tam bunlari söyleyecektim yani şu saatten sonra yatirimcilara 2x token verseler ne olur. proje bitti şuan itibariyle kimsenin tutupta alayim atayim dursun köşede ilerde değerlenir diyebilecegini zannetmiyorum. belki oyun için durabilir diğer trash coinler gibi ama proje bitmiştir adamlar şu saatten sonra illaki toplamaya calişacaklar sonucta bir yatirim aldilar ve onu korumak isteyeceklerdir onun içinde gidilecek yol belli tokenlerin dağitimini tamamla bir borsaya gir iş bitti ondan sonra zaten roadmap'i felan kim s.ke yani. daha öncede demiştim yatirilan toplanilan yatırımın release edilebilmesini roadmap'e bağlasalar herşey daha güzel olabilir.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
July 18, 2017, 07:51:36 AM Last edit: July 18, 2017, 01:45:46 PM by Turkoin |
|
twitter da bi Türk varmış bu projeye scam falan diyormuş. önceden böyle bir durum vardı şimdi ne diyor acaba. bence çok fazla katılım olduğu için milleti korkutmak şüphe düşürmek için böyle bir darbe (kalkışma ) girişiminde bulunuldu. mağdur olanların neden adreslerini istiyorlar ki. belkide hackerı tespit edecekler yatırım yapanlarda bountycilerde belli coin sayısıda belli. bekliyoruz mağduruz. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
July 18, 2017, 07:59:06 AM |
|
Allahtan myetherwallet adresi girdiğinde kırmızı bir işaret belirdi sol tarafta bende bu nedir diye araştırırken hack haberi geldi.Yoksa benim etherlerde yalan olmuştu
|
|
|
|
kekadam
Newbie
Activity: 60
Merit: 0
|
|
July 18, 2017, 08:11:18 AM |
|
Akillara nasrertin hocanin kadiya sordugu soru geliyor; hirsizin hic mi sucu yok?
Tabi bu olayda hirsiz ve coindash ekibi vir birine karismis durumda. Allah aşkına bir cok developerin olduğu; support team i dendiği gibi güçlü bir ekibin sayfası nasıl ICO da hacklenir. Bir çok kişi slack hack olayını unutuyor; ICO dan biR ikihafta önce de slackten mail atip milletin myetherwallet cüzdanlarını basit bir link ile hacklediler. İnsanların kayıtlı maillerine gelen resmi slack hesabından oldu bu olay.
ICO günü hacklen slackte hacklen. Ekip tarladan toplanan patatezler gibi mağdura yatıyor. Ulan seninle benim aramda bir fark olmalı zaten; sen bir projeye kalkısmıssın bunun kodu güvenliği vb seyler senin sorumluluğunda; ben de tercih edip yatırım yapar ya da yapmam.
Coindash coinleri dağıtılması bu olayı malesef aklayamadı. Bu coinlerin şu an değeri 0 dolar. Zaten ekip herhangi bir gelişme yayınlamayacak olay bi kaç ay içinde unutuulup gidecek.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
July 18, 2017, 08:12:47 AM |
|
twitter da bi Türk varmış bu projeye scam falan diyormuş. önceden böyle bir durum vardı şimdi ne diyor acaba. bence çok fazla katılım olduğu için milleti korkutmak şüphe düşürmek için böyle bir darbe (kalkışma ) girişiminde bulunuldu. mağdur olanların neden adreslerini istiyorlar ki. belkide hackerı tespit edecekler yatırım yapanlarda bountycilerde belli coin sayısıda belli. bekliyoruz mağduruz. tam bir komplo teorisi . Milleti niye korkutsunlar. Whitelist denen bir şey kullandılar, küçük yatırımcı istemiyorlarsa minimum yatırım tutarını yükseltsinler. Hackerları tespit etmek mi bu en zoru zaten, tespit etseler ne olacak. geri mi ver diyecekler. Maalesef hepimizin başına gelebilir, sana ve senin gibi yatırım yapan arkadaşalara geçmiş olsun, umarım zararınız bir şekilde telafi edilir.
|
|
|
|
ben_btctalk
|
|
July 18, 2017, 02:49:59 PM |
|
twitter da bi Türk varmış bu projeye scam falan diyormuş. önceden böyle bir durum vardı şimdi ne diyor acaba. bence çok fazla katılım olduğu için milleti korkutmak şüphe düşürmek için böyle bir darbe (kalkışma ) girişiminde bulunuldu. mağdur olanların neden adreslerini istiyorlar ki. belkide hackerı tespit edecekler yatırım yapanlarda bountycilerde belli coin sayısıda belli. bekliyoruz mağduruz. coininiz bol olsun. aynen mağdur olduk. alçaklar çaldılar. çok ihtimal var bu işin içnde. ama çzüm gelmesini bekliyoruz. bakalım neler olacak.
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
July 18, 2017, 05:01:47 PM |
|
Bu mesajda kısacası doğru adrese katılım yapanların iadesinin sağlanıp diğer yanlış adrese yollama yapanların ortada kalmasının doğru bir yol olmayacağı belirtilmiş. Acele edip sonradan pişman edicek bir karar almaktansa düzgünce değerlendiriyoruz denmiş.
Son olarak da suçlamalarla ilgili öfkenizin farkındayız suçlamaları üzerimize alıyoruz, sorumluluğundan kaçmıyoruz gibisinden cümleler mevcut.
Bu mesajda da olayın detaylarını öğrenmeye çalıştıklarını ve CDT token dağıtımlarının herkese yapılacağını yinelemişler.
Ayrıca formu da dikkatle inceleyeceklerini söylemişler.
|
|
|
|
Betfair
|
|
July 18, 2017, 07:22:03 PM |
|
Bu mesajda kısacası doğru adrese katılım yapanların iadesinin sağlanıp diğer yanlış adrese yollama yapanların ortada kalmasının doğru bir yol olmayacağı belirtilmiş. Acele edip sonradan pişman edicek bir karar almaktansa düzgünce değerlendiriyoruz denmiş.
Son olarak da suçlamalarla ilgili öfkenizin farkındayız suçlamaları üzerimize alıyoruz, sorumluluğundan kaçmıyoruz gibisinden cümleler mevcut.
Bu mesajda da olayın detaylarını öğrenmeye çalıştıklarını ve CDT token dağıtımlarının herkese yapılacağını yinelemişler.
Ayrıca formu da dikkatle inceleyeceklerini söylemişler.
hocam peki hadi anasayfa hacklendi ki onda bile sadece hack olarak adres değişikliiği var.ee bounty sayfası neden down? spreadsheet google da kaydediliyor o neden silinmiş?
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
July 18, 2017, 07:36:19 PM |
|
hocam peki hadi anasayfa hacklendi ki onda bile sadece hack olarak adres değişikliiği var.ee bounty sayfası neden down? spreadsheet google da kaydediliyor o neden silinmiş? Birincisi projenin çalışanı veya avukatı değilim, bunu neden kendilerine sormuyorsunuz merak ediyorsanız? İkincisi google spreadsheet'in silindiği yok, dışarıya kapatmışlar, izne ihtiyaç var yazıyor ekranda. Adamların yayınladıkları mesajları burdaki insanların bilgisi olsun diye çevirip koyuyorum, ne yapmamı bekliyorsunuz anlamadım. Bilgi vermeyi mi keseyim komple?
|
|
|
|
Betfair
|
|
July 18, 2017, 07:57:04 PM |
|
hocam peki hadi anasayfa hacklendi ki onda bile sadece hack olarak adres değişikliiği var.ee bounty sayfası neden down? spreadsheet google da kaydediliyor o neden silinmiş? Birincisi projenin çalışanı veya avukatı değilim, bunu neden kendilerine sormuyorsunuz merak ediyorsanız? İkincisi google spreadsheet'in silindiği yok, dışarıya kapatmışlar, izne ihtiyaç var yazıyor ekranda. Adamların yayınladıkları mesajları burdaki insanların bilgisi olsun diye çevirip koyuyorum, ne yapmamı bekliyorsunuz anlamadım. Bilgi vermeyi mi keseyim komple? Yanlış anlamayın size bir serzenişte bulunmadım ben ico ya kızgınım ve bounty sayfasına uğramıyorlar bile. İnsan bir açıklama yapar yani ayımızı verdik bu işe haksızmıyım?
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
July 18, 2017, 08:04:15 PM |
|
hocam peki hadi anasayfa hacklendi ki onda bile sadece hack olarak adres değişikliiği var.ee bounty sayfası neden down? spreadsheet google da kaydediliyor o neden silinmiş? Birincisi projenin çalışanı veya avukatı değilim, bunu neden kendilerine sormuyorsunuz merak ediyorsanız? İkincisi google spreadsheet'in silindiği yok, dışarıya kapatmışlar, izne ihtiyaç var yazıyor ekranda. Adamların yayınladıkları mesajları burdaki insanların bilgisi olsun diye çevirip koyuyorum, ne yapmamı bekliyorsunuz anlamadım. Bilgi vermeyi mi keseyim komple? Yanlış anlamayın size bir serzenişte bulunmadım ben ico ya kızgınım ve bounty sayfasına uğramıyorlar bile. İnsan bir açıklama yapar yani ayımızı verdik bu işe haksızmıyım? Haklısınız zaten serzenişinizi de sonuna kadar haklı buluyorum. Bounty konusunu yetkiliye sordum bakalım cevap verecek mi veya verirse ne diyecek. Buradan paylaşacağım.
|
|
|
|
Betfair
|
|
July 18, 2017, 08:18:37 PM |
|
hocam peki hadi anasayfa hacklendi ki onda bile sadece hack olarak adres değişikliiği var.ee bounty sayfası neden down? spreadsheet google da kaydediliyor o neden silinmiş? Birincisi projenin çalışanı veya avukatı değilim, bunu neden kendilerine sormuyorsunuz merak ediyorsanız? İkincisi google spreadsheet'in silindiği yok, dışarıya kapatmışlar, izne ihtiyaç var yazıyor ekranda. Adamların yayınladıkları mesajları burdaki insanların bilgisi olsun diye çevirip koyuyorum, ne yapmamı bekliyorsunuz anlamadım. Bilgi vermeyi mi keseyim komple? Yanlış anlamayın size bir serzenişte bulunmadım ben ico ya kızgınım ve bounty sayfasına uğramıyorlar bile. İnsan bir açıklama yapar yani ayımızı verdik bu işe haksızmıyım? Haklısınız zaten serzenişinizi de sonuna kadar haklı buluyorum. Bounty konusunu yetkiliye sordum bakalım cevap verecek mi veya verirse ne diyecek. Buradan paylaşacağım. Bende slackten ram avissar a sormuştum 10 saat önce oraya bakıp cevap yazacağız dedi öyle kaldı
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
July 18, 2017, 08:36:38 PM |
|
Bende slackten ram avissar a sormuştum 10 saat önce oraya bakıp cevap yazacağız dedi öyle kaldı Bir şey duyarsanız paylaşın lütfen burdan da görsün herkes.
|
|
|
|
asperra123
Newbie
Activity: 152
Merit: 0
|
|
July 18, 2017, 09:25:42 PM |
|
ne kolay dünya hacklendik geçmiş olsun selametlemi olacak çok ciddi rakamlar toplanıyor mutlaka uluslar arası bir düzenleme gelecektir
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
July 18, 2017, 09:29:39 PM |
|
Boom! bir ico daha patladı. Ben aslında Tezos hakkında da böyle bir haber bekliyorum.
Tezos için böyle bir gelişme olursa ortalık karışır yanılmıyorsam 200 milyon dolar toplamışlardı. Bitcoinin değerini olumsuz noktada etkiler hatta kripto parayı bile sorgulanır hale getirmeye başlar.Ama tezos için böyle bir olayı çok mümkün görmüyorum ben
|
|
|
|
kriptom
|
|
July 18, 2017, 09:30:42 PM |
|
Tezos da olmuş olsaydı şimdiye kadar duyardık . Coindash gibi bir projeye çok yazık oldu . Gelecek olan ICO larada millet yatırım yapmak için 2 hatta 3 defa düşünecek artık. Kumra arkadaşımızda zaten imzasında, gelişme olunca haber verecektir.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
July 19, 2017, 09:28:41 AM |
|
Ya daha 2 gün önce TaaS Fund açıklama yaptı Coindash' a 500 ETH yatırım yaptık diye, neler oluyor ben anlamıyorum. O birşey değil yanında TaaS' ı da alıp götürür telafi edemezlerse. Üzücü bir durum.
|
|
|
|
gogo1903
|
|
July 19, 2017, 09:35:58 AM |
|
Ya daha 2 gün önce TaaS Fund açıklama yaptı Coindash' a 500 ETH yatırım yaptık diye, neler oluyor ben anlamıyorum. O birşey değil yanında TaaS' ı da alıp götürür telafi edemezlerse. Üzücü bir durum.
TAAS exchange sitelerine girerse yakin zamanda artisa gecer bir sure. bittrex girisi kar ettirir
|
|
|
|
|