cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
September 20, 2017, 07:46:54 AM |
|
Sadakat programının içeriği tam olarak neydi ve kimler katılabiliyordu bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ?
Sadece icodan alanlar katılabiliyor. Sonradan borsadan yada bounty olarak alanlar katılamıyor. Bir bakıma kurucu ortak olarak düşünebilirsiniz.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 20, 2017, 07:50:52 AM |
|
Sadakat programının içeriği tam olarak neydi ve kimler katılabiliyordu bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ?
Sadece icodan alanlar katılabiliyor. Sonradan borsadan yada bounty olarak alanlar katılamıyor. Bir bakıma kurucu ortak olarak düşünebilirsiniz. Anladım teşekkür ederim. Bountycilerde yarı ortak sayılır aslında sürekli reklamlarını yaptık
|
|
|
|
Baser
|
|
September 20, 2017, 08:25:18 AM |
|
Sadece icodan alanlar katılabiliyor. Sonradan borsadan yada bounty olarak alanlar katılamıyor. Bir bakıma kurucu ortak olarak düşünebilirsiniz. Sadakat programı ile 18 Ağustos'da screenshot aldık dedikleri olay aynı mı? İnd token vereceklerdi bounty kapsamıyor öyle mi?
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
September 20, 2017, 11:10:29 AM |
|
konuyu artık pek takip eden yok galiba. coindash çalınan etherlerden 10bin tanesinin hacker tarafından kendi resmi adreslerine gönderildiğini söylemiş. ve kalan etherleri shapeshift üzerinden satmaya kalkıştığını tespit etmişler. Konuyu takip etmek kimsenin içinden gelmiyor ki. Eldeki tokenler onda bir fiyatına düştü herkeste moraller bozuk. Böyle coinlerde uzuncu olmayı hiç sevmiyorum ama her şeyi satıp çıkma evresini geçeli çok oldu. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
|
|
|
|
deepocean
|
|
September 20, 2017, 11:17:41 AM |
|
hacklenmiş bi coin 3x yapmışken çıkacaksın. aç gözlülüğün anlamı yok. hepimize ders olsun.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 20, 2017, 11:26:46 AM |
|
hacklenmiş bi coin 3x yapmışken çıkacaksın. aç gözlülüğün anlamı yok. hepimize ders olsun.
Proje hacklenmesine rağmen 3 kat yaptıysa geleceği ve projesi parlaktır diye satmadım. Düşmesini sıkıntı etmiyorum şuan. Uzun vadeciyim zaten. Ekibin iyi çalıştığını düşünüyorum en azından haftalık açıklama yapıyorlar. Bir çok proje oldu adamlar çok ciddi paralar topladılar ama yatırımcıyı umursamıyorlar doğru düzgün ne açıklama var nede ilerleme. Ama Coindash ekibi her hafta bir açıklama yapıyor ve yol haritalarına uymaya çalışıyorlar ki buda projeye ilgiyi ilerleyen zamanlarda daha da artıracaktır. İlerleyen süreçte elimde para oldukca fiyatı çok artmadığı sürece al kenara koy en az bir sene unutma düşüncesindeyim. Borsaya girdikten sonra şuan ki fiyatı 1/10 üzerinde işlem görüyor. Biraz alıp kenara koysam eski fiyatına gelse direk 10 kat yapmış olacağım Edit : Coindash küçük bir Çin borsasına daha giriş yapmış. Btc018 de işlem görmeye başlamış. Büyük borsalar bekliyoruz bakalım
|
|
|
|
Neo--
|
|
September 20, 2017, 11:35:24 AM |
|
Ben sadece sosyal medya bountysine katilmistim ve cok bir beklentim yoktu acikcasi ama sonradan iyi miktarda token verdiklerini gorunce takibe basladim o sirada fiyatlar dusuyordu dahada dumez diyerek bekledim ve buradayiz Simdi eski fiyatlarin cok uzun zaman gelecegini dusunmuyorum cunku oraya yaklastigi anda satacak bircok bountyci var. Mecbur uzuncu olduk bizde.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 20, 2017, 06:19:53 PM |
|
Doğru tespit. Çok büyük beklentiler içine girdiğimiz zaman kayıp hemen peşinden geliyor. Her zaman aynısı oldu. 2x2=4
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
September 20, 2017, 06:26:12 PM |
|
Coindash'e hep uzak baktım açıkcası hacklenen bir projeden karla çıkma şansı ayağınıza kadar geldiyse bu şansı kullanmanız gerekirdi bana göre ekip ne kadar iyi çalışırsa çalışsın akıllarda hep bir soru işareti kalacaktır.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 20, 2017, 06:31:53 PM |
|
Bu kadar para çaldıran bir projenin ekibi iyi çalışsa ne olur ilerde bir daha hacklenirler yine tepetaklak olabilir her şey.Ben tüm arkadaşlarımı karlı çıkma şansları varken çıkmaları yönünde uyarmıştım.
|
|
|
|
Betfair
|
|
September 20, 2017, 07:13:00 PM |
|
Sadece icodan alanlar katılabiliyor. Sonradan borsadan yada bounty olarak alanlar katılamıyor. Bir bakıma kurucu ortak olarak düşünebilirsiniz. Sadakat programı ile 18 Ağustos'da screenshot aldık dedikleri olay aynı mı? İnd token vereceklerdi bounty kapsamıyor öyle mi? o sadakat programı ile IND token olayı ayrı şeyler
|
|
|
|
ysakay
|
|
September 20, 2017, 11:03:10 PM |
|
arkadaşlar şimdi bu hackerların hesaplarına falan bakınca,kırmızı puntolarla scam hacker vs uyarılar görüyorum.Bu adamlar o hesaplardaki coinleri kullanamıyor mu? veya geri alınamıyor mu?
|
|
|
|
deepocean
|
|
September 20, 2017, 11:49:16 PM |
|
arkadaşlar şimdi bu hackerların hesaplarına falan bakınca,kırmızı puntolarla scam hacker vs uyarılar görüyorum.Bu adamlar o hesaplardaki coinleri kullanamıyor mu? veya geri alınamıyor mu?
Geri alınamıyor. O tokenler kullanılabiliyor. O sadece uyarı için öyle yazılıyor.
|
|
|
|
Betfair
|
|
September 20, 2017, 11:52:25 PM |
|
Geri alınamıyor. O tokenler kullanılabiliyor. O sadece uyarı için öyle yazılıyor. hackerlar o tokenları genelde ico larda aklayıp temizliyorlar
|
|
|
|
ysakay
|
|
September 21, 2017, 01:41:29 AM |
|
Geri alınamıyor. O tokenler kullanılabiliyor. O sadece uyarı için öyle yazılıyor. hackerlar o tokenları genelde ico larda aklayıp temizliyorlar exchange sitelerinide kullanabilirler sanırım
|
|
|
|
taner32
|
|
September 21, 2017, 01:00:23 PM |
|
Bu kadar para çaldıran bir projenin ekibi iyi çalışsa ne olur ilerde bir daha hacklenirler yine tepetaklak olabilir her şey.Ben tüm arkadaşlarımı karlı çıkma şansları varken çıkmaları yönünde uyarmıştım.
valla önceden 0,20 cent civarı dedim herhalde çalışan ekip, bunu da başarılır yolun sonu güzel... demez olaydım 0.029 cent o da şansa denk gelirse, hitbtc de falan alış-satış arasında güzel bir makas var. keşke satabilseydim dedim. fiyat biraz daha yükselirse ben elimdekileri çıkarma taraftarıyım.
|
|
|
|
deepocean
|
|
September 21, 2017, 01:07:06 PM |
|
Geri alınamıyor. O tokenler kullanılabiliyor. O sadece uyarı için öyle yazılıyor. hackerlar o tokenları genelde ico larda aklayıp temizliyorlar exchange sitelerinide kullanabilirler sanırım exchange sitelerinin çoğu kimlik doğrulaması istiyor yüksek miktar için. icolar daha mantıklı ya da mixerden geçirmek.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
September 21, 2017, 01:07:36 PM |
|
Doğru tespit. Çok büyük beklentiler içine girdiğimiz zaman kayıp hemen peşinden geliyor. Her zaman aynısı oldu. 2x2=4 bountyden gelenleri gömdüm burdan , benim için gayeti yi oldu. buna güvenip elinde tutanlara şaşırıyorum açıkçası, fiyatın çakılacağı gün gibi ortadaydı
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
September 21, 2017, 04:54:23 PM |
|
Bountysine katılan arkadaşlar üzülüyordu ama bir sr member hesap bile başlarda girdiyse 11-12 bin lira para almayı başardı.Bekleyen arkadaşlar kusura bakmasın ama hacklenmiş bir kampanyada durulmaz ekip güzel v.s diye.(Ayrıca sağlam ekip para çaldırmaz bence )
|
|
|
|
Distraction
|
|
September 21, 2017, 07:56:43 PM |
|
Coindash gerçekten imzadan iyi kazandırmış hocam Tabiki uzun süreli bir kampanyaydı bildiğim kadarıyla.Hack olayı oldu neden satmıyorsunuz diyenler olmuş ama o gün forumda herkes şunu söylüyordu hack olayına rağmen fiyat böyleyse ilerde kim bilir ne olacak
|
|
|
|
|