slmn
|
|
July 05, 2017, 03:03:04 AM |
|
Twitter hesaplamasını da yapmışlar nihayet. Total payment kısmı coin adeti değil mi vereceği? Tahmin ettiğim gibi az veriyor epey kişi vardı katılan.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
July 05, 2017, 03:08:20 AM |
|
Twitter hesaplamasını da yapmışlar nihayet. Total payment kısmı coin adeti değil mi vereceği? Tahmin ettiğim gibi az veriyor epey kişi vardı katılan.
Yorulmaya değmeyecek kadar düşük bir miktar olmuş bence bu stakeler takipçi sayısına göre ayarlanmalı aynı blog ödüllerinin kalite kalite ayrıldığı gibi.
|
|
|
|
|
slmn
|
|
July 05, 2017, 11:40:12 AM |
|
Blog işine ilgi duymuyordum ama verilen paylara bakınca bir imzacının kaç haftada aldığı payı bir yazıyla alabiliyor blogcular galiba. İngilizce yazılan yazıları çeviri yapıp derleme yapsak steemit de yayınlasak kabul görür mü genel manada soruyorum tüm icolar için?
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 05, 2017, 01:41:43 PM |
|
Arkadaşlar bunun tokenlerini myetherwallet adresine nasıl ekleyebilirim acaba.Orda custom kısmına ne yazmamız gerekiyor teşekkur ederim
|
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
July 05, 2017, 01:48:18 PM |
|
Blog işine ilgi duymuyordum ama verilen paylara bakınca bir imzacının kaç haftada aldığı payı bir yazıyla alabiliyor blogcular galiba. İngilizce yazılan yazıları çeviri yapıp derleme yapsak steemit de yayınlasak kabul görür mü genel manada soruyorum tüm icolar için? Hayır kesinlikle özgün olmalı ve kurallara uymalı blog yazıları nasıl oluyor bilmiyorum ama daha bugün blog yazıma ana konudan alıntı diyip reject vuruldu, diğerine ise duplicate entry denildi halbuki öyle bir şey yok. Biraz uğraşman lazım, uğraşmazsan düşük stake alıyorsun zaten.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
July 05, 2017, 07:34:22 PM |
|
Blog işine ilgi duymuyordum ama verilen paylara bakınca bir imzacının kaç haftada aldığı payı bir yazıyla alabiliyor blogcular galiba. İngilizce yazılan yazıları çeviri yapıp derleme yapsak steemit de yayınlasak kabul görür mü genel manada soruyorum tüm icolar için? Bu kampanya için imza daha çok getirdi blogdan. Değişiyor oranlar. Sonm'da da imza blogdan çok getirdi, ama bazı kampanyalarda bloglar daha çok iş yapabiliyor. bakalım cemal efendi kalan ve dağıtmadığı 10k mco'yu napacak
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
July 05, 2017, 07:39:46 PM |
|
Teşekkürler verdiğiniz link için ama MEW sistemine zaten MCO eklendi. Yani herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek yok. MEW sisteminde listeye bakarsanız MCO kendisinden var zaten artık.
|
|
|
|
kirkcoin
|
|
July 05, 2017, 07:54:46 PM |
|
Sosyal medya kampanyalarında katılım sınırı olmaması pastadan alınacak payı baya bir kısıtlıyor. çok birşey beklemeyin derim sosyal medya bountylerinden.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
July 05, 2017, 08:12:56 PM |
|
Teşekkürler verdiğiniz link için ama MEW sistemine zaten MCO eklendi. Yani herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek yok. MEW sisteminde listeye bakarsanız MCO kendisinden var zaten artık. Evet bu iyi olmuş bende manuel olarak eklemiştim şimdi mew sistemi otomatik olarak yeni tokenleri listelemiş bu iyi olmuş.
|
|
|
|
gangnam2016
Full Member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
July 05, 2017, 08:41:55 PM |
|
Sosyal medya kampanyalarında katılım sınırı olmaması pastadan alınacak payı baya bir kısıtlıyor. çok birşey beklemeyin derim sosyal medya bountylerinden.
Açıklamışlar zaten. Adam başı 10 token falan düşüyor. Taş çatlasa 0.01 btc eder. Aslında birden çok hesapla katılanlar için fena değil.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
July 06, 2017, 01:20:00 AM |
|
Bu kampanya kadar rezilini görmemiştim. Biri blog yazımın altına translate yazmış diye adam gelip kontrol dahi etmeden üstümü çizmiş, mimlendim bir kere Bounty yazımı zaten direk şutlamış. Boşu boşuna üç adet blog paylaşmışım yani
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
July 06, 2017, 11:49:30 AM |
|
Neyse 2 gün içinde sonuçlanır heralde jamal kontrolleri bitirdiğini listeyi teslim ettiğini söyledi.Yine de çok güvenemiyorum 29 haziranda bitmiş olacağını söylemişti çünkü önceden.Bakalım umarım herkes hak ettiğini alır kimsenin hakkı yenmez bu imza kampanyasında.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
July 06, 2017, 12:43:07 PM |
|
Blogları kontrol etmişler şu an için baktımda good veya Hıgh alan bir elin parmağını geçmiyor. Adamlar sanki Normal diyip geçmiş gibi.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
|
|
July 06, 2017, 12:59:55 PM |
|
13k blog bounty dağıtılacak, kalanının ne olacağını da dev ekibine bırakmış Cemal efendi. Bakalım belki 1.5'le çarpıp dağıtırlar blog ödüllerini. Bu yönde baskı mı yapsak napsak
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
July 06, 2017, 08:14:23 PM |
|
13k blog bounty dağıtılacak, kalanının ne olacağını da dev ekibine bırakmış Cemal efendi. Bakalım belki 1.5'le çarpıp dağıtırlar blog ödüllerini. Bu yönde baskı mı yapsak napsak Yapalım yapmasına da ben kendi stake'imden memnundum, onu da riske atmak istemiyorum. Ama ufak da olsa artar blog ödülü, mesela benimki 300 monaco olur. Ben buna benzer bir şey yazıyorum şimdi ana konuya. Dileyenler de yazsın.
|
|
|
|
jeks
|
|
July 06, 2017, 08:45:21 PM |
|
Sonunda blog listesini bitirmişler 100 yazmışlar ama stake mi MCO mu bilmiyorum bereket versin Ne olacak bunun fiyatı herhangi bir bilgi var mı? Cüzdanlara dağıtıldı mı alan kimse var mı?
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
|
|
July 06, 2017, 09:38:41 PM |
|
Sonunda blog listesini bitirmişler 100 yazmışlar ama stake mi MCO mu bilmiyorum bereket versin Ne olacak bunun fiyatı herhangi bir bilgi var mı? Cüzdanlara dağıtıldı mı alan kimse var mı? Stake değil MCO blog listesindeki, Slack'a katılan herkese de 5 mco vereceklermiş. Ben slack'a girmemiştim. 0.0035 btc ediyor sadece slack'a üye olup hi demek, 35 lira
|
|
|
|
exortis
|
|
July 07, 2017, 07:58:11 AM |
|
Yav twitterdan 10 adet gelecek ama gelen giden birşey yok sizlerde durum nedir arkadaşlar.Amma uzattılar gonderecekleri zaten azacık birşey.
|
|
|
|
|