Mavilcposeti
|
|
March 08, 2018, 10:46:45 PM |
|
1 yıldır yerinde sayıyor.Kült coin olmuş durumda.Wavesle kardeş kardeş yerinde sayıyorlar.Bazı arkadaşlar şu an alım fırsatı felan demiş.Şu an altlara girmek kumarla aynı şey.Nerden alırsan al 2 gün sonra en az %20 daha düşüyor.Strat tüm altlar aralıkta uçmuşken bile bir varlık gösteremedi.Alt party başlamaz ama başlasa bile birşey kazandıracağını düşünmüyorum.
Aynen waves ile beraber stratis sevdiğimiz iki coin ama şu aralar almak lazım elbet çöküş bitecek bu yüzden geri uçuşlar başlayacaktır bu yüzden güzel toplanma seviyesi buralar
|
|
|
|
micalith
|
|
March 08, 2018, 11:19:12 PM |
|
Stratis uzun vade coini değil tam tersine pump dump coini olmuştur kısacası bu fiyatlardan alan kolayca 15 dolardan okutup keyif sigarasını yakabilir ama holder olanları pek güldürmedi ben bu saatten sonra stratis satın alacağımı zannetmiyorum zaten zamanında elimdekilerin çoğunu satmıştım.
|
|
|
|
hakanke
Newbie
Activity: 40
Merit: 0
|
|
March 09, 2018, 11:42:54 AM |
|
İş ilanlarına bakarsanız, Strat harıl harıl yazılımcı arıyor. Bu en azından iyiye işaret, büyümek istiyorlar. Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi, btc hareketlerine çok sert tepkiler verebiliyor ancak btc bazında bakınca, olması gereken yer burası değil. Btc normalleştiği an, kendini yukarıya atacaktır.
galiba kadro bol bol fire verdi gecen surecte simdi toparlanmaya çalışıyor da olabilirler. 31 marta kadar olan surecte bisey cikmazsa ki bu benim savimi destekler, bi daha bes dolari bile ruyalarinda gorurler. sanki smart contracts özelliği olan tek coin kendileri olacakmis gibi cok bel baglanasi bi gelisme beklemiyorum. bence masternode mevzusu gibi bu smart contracts ta da ters köşeye yatıracaklar milleti. 4 dolar iken 250000 strat ile 1 milyon dolarlik yatirimla masternode sahibi olmamizi mi olamamamizi mi istediler anlayamamistim.
|
|
|
|
icegeekfresh
|
|
March 09, 2018, 01:10:53 PM |
|
Şu düşüşler bir bitsin, ilk çıkanlardan biri stratis olucak inş, mart ayında bir sürü güncellemesi var o haberlerle 150-200k civarına gelicektir inş en kötü, bekleyelim bakalım neler olucak.
|
|
|
|
Baneful3458
Member
Activity: 370
Merit: 10
|
|
March 09, 2018, 01:57:57 PM |
|
Waves den bile daha düsük hahah
|
|
|
|
Crypto Koala
|
|
March 09, 2018, 02:00:03 PM |
|
Waves'in de strat'ın da smart kontrat çalışmaları var. Biz ikisinden de tamamen ümidi kestik sanırım ama bizden farklı düşünenler var.
|
|
|
|
edora
|
|
March 09, 2018, 02:09:45 PM |
|
strat bu dusulerden az etkilenir diyordum ama malesef oda piyasaya ayak uydurdu. hersey diplere dogru gidiyor. aslinda guzel alim firsati da olabilir bu ama insan tedirgin oluyor. fiyatlar cok oynak. yoksa strat almanin tam zamani diye dusunuyorum
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
|
|
March 09, 2018, 03:48:34 PM |
|
vallah ben şu anda habire strayt depoliyorum her düşdükçe alıyorum ben iki üç ay sonra en az beş katla satmayı düşünüyorum çünkü strayt bu fiyatları hak etmiyor bence şu anda balinalar topliyor
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
March 09, 2018, 04:17:29 PM |
|
valla aslına bakarsanız wavesden çok bir farkı kalmadı denilebilir buda bir türlü istikrar yakalayamadı. ico falanda yapıldı ama bundan da bir cacık olacak gibi görünmüyor.
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
|
|
March 09, 2018, 04:59:28 PM |
|
Stratis bir gün patlama yapacak. O gün çok yakın. Bu ay sonunda takvimde bir faaliyet gözüküyor. Bu vesile olur ve yükseliş başlarsa yatırımcısının yüzünü güldürür. Bugünde başladım yavaş yavaş almaya.
|
|
|
|
zokora
|
|
March 09, 2018, 05:45:37 PM |
|
stratis için neden olumlu düşünülüyor anlamıyorum. aralık ve ocaktaki altcoin mevsiminde tüm coinler x5 falan yaparken, ethereum-neo-lisk gibi platform koinler oldukça kazandırırken, stratis-waves-etc yerinde saydılar. bu dönemde bile artmayan coin hiç bir zaman artmaz. stratis hiç umudumun olmadıgı bir coin.
|
|
|
|
Arizona
|
|
March 09, 2018, 10:48:48 PM |
|
Stratisin projesi gayet geçerli bir projey ama herhangi bir artış yakalayamadı fakat bunun gibi bir sürü coin var en basiti waves uzun zamandır herkesin beklenti içinde oldugu ama henüz kimsenin karsılık alamadıgı..
|
|
|
|
entegre78
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 5
|
|
March 09, 2018, 11:27:08 PM |
|
Stratisin projesi gayet geçerli bir projey ama herhangi bir artış yakalayamadı fakat bunun gibi bir sürü coin var en basiti waves uzun zamandır herkesin beklenti içinde oldugu ama henüz kimsenin karsılık alamadıgı..
fikir üretmek çok basit. ama o fikri gerçekleştirme potansiyeli fikir üretmekten bin kat daha zor olduğunu bilmezsen, proje uzar gider. Fikirden daha önemli olan, onu geliştirme stratejisi ve izlenecek yoldur. Gelişine bırakırsan çok birşey bekleme derim. Bu adamlar c# ile iş yapmaya çalışıyor. O yüzden beklentini çok yükseltme derim. Microsoft teknolojinin gelişmesinde en son sırada yer alır. En son sistemleri kopyalayarak kendine mama çıkarmaya çalışır. Sen microsoft teknolojileri ile yol alacağını düşürsen, hele hele yeni bir şey yapacağım dersen sürünürsün, bi adım yol gidemezsin.
|
www.livecoinprice.tk www.gamebegin.tk
|
|
|
teamsah5416
Newbie
Activity: 182
|
|
March 09, 2018, 11:30:30 PM |
|
Stratis'in ne kadar iyi bir proje olduğunu zaten artık anlatmaya gerek kalmadı. Herkes biliyor. Piyasanın kötü durumu her alt coin'i etkilediği gibi Strat'ı da etkiledi maalesef. Bir süre daha güzel hayallerin gerçekleşmesi için beklemek gerekecek.
|
|
|
|
bitcoincitr
|
|
March 10, 2018, 05:18:07 AM |
|
Valla zamanında Stratis'i herkesten çok övmüş biri olarak kesinlikle düzgün bir ico yapmadığı sürece fiyatının aynı Waves gibi sürüneceğini düşünüyorum.. Şu an yaptıkları ico beş para etmiyor, ethereum olma yolunda değil Waves olma yolunda ilerliyor.
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
March 10, 2018, 09:28:07 AM |
|
stratis için neden olumlu düşünülüyor anlamıyorum. aralık ve ocaktaki altcoin mevsiminde tüm coinler x5 falan yaparken, ethereum-neo-lisk gibi platform koinler oldukça kazandırırken, stratis-waves-etc yerinde saydılar. bu dönemde bile artmayan coin hiç bir zaman artmaz. stratis hiç umudumun olmadıgı bir coin.
150k yı gördü, 20 dolar oldu stratis, bence waves konusunda haklısıınız fakat stratis adam gibi işler yapmaya yeni başlıyor ve uçucağını düşündüğüm projelerden biri, fazlasıyla da güveniyorum takıma çok güzel çalışıyorlar, başarıcaklardır.
|
|
|
|
avalonn
|
|
March 10, 2018, 12:40:35 PM |
|
Stratis'in ne kadar iyi bir proje olduğunu zaten artık anlatmaya gerek kalmadı. Herkes biliyor.
şunca zamandır forumdayım stratisi doğru düzgün anlatan bi tane adama denk gelmedim o kadar forumu karıştırdım ancak bulamadım..bitcoinle birlikte yükselip düşüyor ..ayrıca bittrex gibi yerlerde botlar deli gibi alıp satıyor bunu.. o yüzden çok umudum yok
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
|
|
March 10, 2018, 01:08:42 PM |
|
Stratisin ay sonunda faaliyetlerinin olduğunu biliyorum. Şimdiden bir miktar aldım. fırsat verdikçe almaya devam edeceğim. Yakın zamanda 2x beklentim var. Bakalım nasıl hareket edecek. temennim yükselmesi.
|
|
|
|
gunmunj
Member
Activity: 308
|
|
March 10, 2018, 03:45:12 PM |
|
stratis fiyat olarak iyi seviyede alım yapılabilir ama şu ucacak veya vs söylemleri bi kenara bıraksak mı artık heleki ethereumu geçebilir de ne demek biraz insaf
|
|
|
|
krm4700
|
|
March 10, 2018, 03:53:54 PM |
|
bende takibindeyim bir arkadaşın tavsiyesi üzerine radarıma yakalandı güzel projelere sahip olduğu için ilerde düşünebilirim
|
|
|
|
|