Bitcoin Forum
October 21, 2017, 01:30:34 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][ROYALCOIN][POOL][RBPPS][DDOS-protected] RoyalCoin mining pool  (Read 12798 times)
nerdcustoms
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
May 09, 2013, 02:44:50 PM
 #61

okay, first payouts on their way!

We're chugging along nicely now. block every minute or 2 lol.  Thanks for making this pool Smiley

 *Image Removed*
Reputation Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=202142
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508549434
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508549434

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508549434
Reply with quote  #2

1508549434
Report to moderator
erundook
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
May 09, 2013, 02:45:40 PM
 #62

thanks you all for coming! and cheers to that dude said im stealing. you should see now. i'm not doing that.

nerdcustoms
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
May 09, 2013, 02:46:00 PM
 #63

33% now, admin should consider to temporarz stop registrations when we approach 50
or just take down the network... lol Cheesy

+1 lol so at 51% would we just rape anyone else who's trying to mine?

 *Image Removed*
Reputation Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=202142
kr4x
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile WWW
May 09, 2013, 02:46:28 PM
 #64

first payout received
nerdcustoms
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
May 09, 2013, 02:46:59 PM
 #65

thanks you all for coming! and cheers to that dude said im stealing. you should see now. i'm not doing that.

No complaints here, you're the first to put up a decent pool.  I'll give it an hour and up my donation % if things keep panning out.

Cheers! Cheesy

 *Image Removed*
Reputation Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=202142
erundook
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
May 09, 2013, 02:48:09 PM
 #66

thanks you all for coming! and cheers to that dude said im stealing. you should see now. i'm not doing that.

No complaints here, you're the first to put up a decent pool.  I'll give it an hour and up my donation % if things keep panning out.

Cheers! Cheesy
thanks! i guess i will stop new regs on some moment when server load will hit the limits Wink

crymo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 09, 2013, 02:48:53 PM
 #67

yeah, already got payment in wallet...but i setted up payment trashold higher that it..is it working as intended ?
nerdcustoms
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
May 09, 2013, 02:49:25 PM
 #68

thanks you all for coming! and cheers to that dude said im stealing. you should see now. i'm not doing that.

No complaints here, you're the first to put up a decent pool.  I'll give it an hour and up my donation % if things keep panning out.

Cheers! Cheesy
thanks! i guess i will stop new regs on some moment when server load will hit the limits Wink

Cheesy  it's beneficial to push it as close to the limit though right?

 *Image Removed*
Reputation Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=202142
erundook
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
May 09, 2013, 02:53:41 PM
 #69

thanks you all for coming! and cheers to that dude said im stealing. you should see now. i'm not doing that.

No complaints here, you're the first to put up a decent pool.  I'll give it an hour and up my donation % if things keep panning out.

Cheers! Cheesy
thanks! i guess i will stop new regs on some moment when server load will hit the limits Wink

Cheesy  it's beneficial to push it as close to the limit though right?
i'll stop new regs on 75% of server load.

nerdcustoms
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
May 09, 2013, 02:54:30 PM
 #70

Sounds reasonable  Grin

 *Image Removed*
Reputation Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=202142
erundook
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
May 09, 2013, 02:56:27 PM
 #71

Also as a reminder, stats are updating their cache each 5 minutes, don't get confused with 5-min-old numbers.
This is to prevent guys hitting F5 100 times per minute to get the server down.

Joerii
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
May 09, 2013, 02:58:20 PM
 #72

Hi erundook.

Nice pool.

Hashing away nicely, but something is a bit strange. After like 20 minutes my hashrate still shows only half at your site. Also, when I click on My Worker it says that my worker is not active.

Just a bug ? And should I worry about only half my hashrate showing ?

▼ Block Options.














   █
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
....The First Decentralized Binary Options Platform....
.........WEBSITE | WHITEPAPER | BITCOINTALK | TWITTER | FACEBOOK | SLACK | MEDIUM.....














   █
...PRE-SALE...
....Aug 1st, 2017....
nerdcustoms
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
May 09, 2013, 03:00:04 PM
 #73

Hi erundook.

Nice pool.

Hashing away nicely, but something is a bit strange. After like 20 minutes my hashrate still shows only half at your site. Also, when I click on My Worker it says that my worker is not active.

Just a bug ? And should I worry about only half my hashrate showing ?

check in another 5-10 minutes.  He said they were making a few changes to the server and to expect strange numbers for now, also 5 minute cache updates.... as for the Active/Non active on the workers page, it should say active (at least mine all do).   

 *Image Removed*
Reputation Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=202142
Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


fml


View Profile
May 09, 2013, 03:00:51 PM
 #74

33% now, admin should consider to temporarz stop registrations when we approach 50
or just take down the network... lol Cheesy

+1 lol so at 51% would we just rape anyone else who's trying to mine?

In theory, a hacker could use t to gain complete control  of the entire network.

cryptohunter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


View Profile
May 09, 2013, 03:02:02 PM
 #75

Also as a reminder, stats are updating their cache each 5 minutes, don't get confused with 5-min-old numbers.
This is to prevent guys hitting F5 100 times per minute to get the server down.

this pool is a bit weird for me, the more workers i create and use the other workers get slower.

for instance

1 worker = rig 1 = 1.1mh  

thats fine and if i just have 1 worker on your site it says 1.1mh

however if i add more rigs its gets slower so if i put 3 rigs all say about 600khs  ?  this happens with coinotron too so i wonder why some pools do this,notroll and gml are okay with adding more workers.

████████
████████
████
████





████
████
████████
████████
     ▄▄████████▄▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
██████▀▀▀▀▀█████▀▀▀▀▀█
██████     █████     █
██████     █████     █             ▄▄▄
██████     ▀▀▀▀▀     █        ███  ███
 ▀████                  ▄▄▄   ███  ▄▄▄ ▄▄▄  ▄▄▄ ▄▄▄ ▄▄▄  ▄▄
   ▀██     ▄▄▄▄▄      ▄█████▄ ███  ███ ███  ███ ████████████▄
     ▀     █████      ███▄▄██ ███  ███ ███  ███ ███ ▀███ ▀███
           ▀▀███      ███▄▄▄  ███▄ ███ ███▄████ ███  ███  ███
               ▀       ▀████▀  ▀██ ███ ▀███▀███ ███  ███  ███
                   ▀█
████████
████████
████
████





████
████
████████
████████
█  ████▀  █
█  ██▀▄█  █
█  ▀▄███  █
█  ████▀  █
██▀▄█
▀▄███
████▀
██▀▄█

▀▄███

█  ████▀  █

█  ██▀▄█  █

█  ▀▄███  █

█  █████  █
|
█  ████▀  █
█  ██▀▄█  █
█  ▀▄███  █
█  ████▀  █
██▀▄█
▀▄███
████▀
██▀▄█

▀▄███

█  ████▀  █

█  ██▀▄█  █

█  ▀▄███  █

█  █████  █
erundook
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
May 09, 2013, 03:04:42 PM
 #76

Also as a reminder, stats are updating their cache each 5 minutes, don't get confused with 5-min-old numbers.
This is to prevent guys hitting F5 100 times per minute to get the server down.

this pool is a bit weird for me, the more workers i create and use the other workers get slower.

for instance

1 worker = rig 1 = 1.1mh  

thats fine and if i just have 1 worker on your site it says 1.1mh

however if i add more rigs its gets slower so if i put 3 rigs all say about 600khs  ?  this happens with coinotron too so i wonder why some pools do this,notroll and gml are okay with adding more workers.
that could be a hashrate calculation bug. all shares are counted and paid properly.

cryptohunter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


View Profile
May 09, 2013, 03:06:10 PM
 #77

Also as a reminder, stats are updating their cache each 5 minutes, don't get confused with 5-min-old numbers.
This is to prevent guys hitting F5 100 times per minute to get the server down.

this pool is a bit weird for me, the more workers i create and use the other workers get slower.

for instance

1 worker = rig 1 = 1.1mh  

thats fine and if i just have 1 worker on your site it says 1.1mh

however if i add more rigs its gets slower so if i put 3 rigs all say about 600khs  ?  this happens with coinotron too so i wonder why some pools do this,notroll and gml are okay with adding more workers.
that could be a hashrate calculation bug. all shares are counted and paid properly.

can i point all rigs to 1 worker? does that work okay?

████████
████████
████
████





████
████
████████
████████
     ▄▄████████▄▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
██████▀▀▀▀▀█████▀▀▀▀▀█
██████     █████     █
██████     █████     █             ▄▄▄
██████     ▀▀▀▀▀     █        ███  ███
 ▀████                  ▄▄▄   ███  ▄▄▄ ▄▄▄  ▄▄▄ ▄▄▄ ▄▄▄  ▄▄
   ▀██     ▄▄▄▄▄      ▄█████▄ ███  ███ ███  ███ ████████████▄
     ▀     █████      ███▄▄██ ███  ███ ███  ███ ███ ▀███ ▀███
           ▀▀███      ███▄▄▄  ███▄ ███ ███▄████ ███  ███  ███
               ▀       ▀████▀  ▀██ ███ ▀███▀███ ███  ███  ███
                   ▀█
████████
████████
████
████





████
████
████████
████████
█  ████▀  █
█  ██▀▄█  █
█  ▀▄███  █
█  ████▀  █
██▀▄█
▀▄███
████▀
██▀▄█

▀▄███

█  ████▀  █

█  ██▀▄█  █

█  ▀▄███  █

█  █████  █
|
█  ████▀  █
█  ██▀▄█  █
█  ▀▄███  █
█  ████▀  █
██▀▄█
▀▄███
████▀
██▀▄█

▀▄███

█  ████▀  █

█  ██▀▄█  █

█  ▀▄███  █

█  █████  █
erundook
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
May 09, 2013, 03:09:37 PM
 #78

Also as a reminder, stats are updating their cache each 5 minutes, don't get confused with 5-min-old numbers.
This is to prevent guys hitting F5 100 times per minute to get the server down.

this pool is a bit weird for me, the more workers i create and use the other workers get slower.

for instance

1 worker = rig 1 = 1.1mh  

thats fine and if i just have 1 worker on your site it says 1.1mh

however if i add more rigs its gets slower so if i put 3 rigs all say about 600khs  ?  this happens with coinotron too so i wonder why some pools do this,notroll and gml are okay with adding more workers.
that could be a hashrate calculation bug. all shares are counted and paid properly.

can i point all rigs to 1 worker? does that work okay?
you dont have to do that. as i said before, all shares your workers have sent to the pool are counted properly. hashrate is calculated on average and should not be treated as anything to do with real payout size, since pool does only count shares for payout, not hashing speed.

dykast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59


View Profile
May 09, 2013, 03:11:49 PM
 #79

Not sure if this is "normal".  I seem to be getting shares a LOT slower then when I am mining anything else.  Is there something in my config that I might need to change? This is for a 7950 that mines at 630

color 02
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://rlcpool.erundook.net:3338 -u xxxxx -p xxxx -s 1 --expiry 1 --queue 0 --thread-concurrency 21712 --intensity 17 --gpu-platform 0 -d 0 -w 256 -v 1 -g 1
erundook
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
May 09, 2013, 03:13:06 PM
 #80

Not sure if this is "normal".  I seem to be getting shares a LOT slower then when I am mining anything else.  Is there something in my config that I might need to change? This is for a 7950 that mines at 630

color 02
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://rlcpool.erundook.net:3338 -u xxxxx -p xxxx -s 1 --expiry 1 --queue 0 --thread-concurrency 21712 --intensity 17 --gpu-platform 0 -d 0 -w 256 -v 1 -g 1

this is because share difficulty is set to 128. Most of other pools use 64 or 32, which is two or four times more shares per minute. Don't worry, everyone else is generating hashes at the same difficulty and block share proportions are right.

Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!