Bitcoin Forum
December 17, 2018, 06:16:11 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] CoinDash - Fremtidens handel - Token salg 17. juli  (Read 534 times)
Friladon
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
July 08, 2017, 05:56:28 PM
 #1


 
CoinDash
Verdens første sociale portefølje forvaltningsplatform
Ved hjælp af vores banebrydende platform designet til krypto investorer og forhandlere, kan du nu få en gennemgående analyse og statistik af din portefølje. Platformen fungere ved at benytte brugerens offentlige nøgle til at sporer alle transaktioner ind og ud af hans/hendes konto og derefter præsenterer dem som et samlet billede der giver et overblik over hans/hendes forvaltningsmuligheder, risiko niveauer, distributionsforhold og mange flere punkter i forhold til ens portefølje. På samme tid ved brug af platformen kan enhver bruger følge andre handlende og investorer og se deres porteføljer, risikostrukturer og overvåge deres aggregerede ydeevne. En af platformens højdepunkter er CopyICO-funktionen, som gør det muligt at bruge en smart kontraktgrænseflade, der automatisk deltager i ICO'er på dine vegne baseret på investeringer foretaget af velrenommerede forhandlere som du vælger at følge, på denne måde vil du aldrig gå glip af en anden ICO igen!
 
       
CoinDash Tutorial


Crypto Valutamarkedet

Med Bitcoin's dalende dominans vil det over tid være såkaldte Altcoins der vinder mere og mere opmærksomhed. Et af de største brugssager inden for blockchain-teknologien, er evnen til at skabe nye kryptotillæg. Sådanne aktiver bliver i stigende grad en alternativ investeringskanal fremfor brugen af traditionelle markeder, fordi de tillader nye muligheder for deltagelse, kan forhandles 24/7, underlagt meget mindre regulering og er lette at skabe. De seneste par år viste en dramatisk stigning i handelsvolumen, markedsværdien og antallet af projekter der anvendte krypto-tokens.

Men selv med de seneste ROI-succesfrekvenser på markedet, så betragtes investeringer i krypto-valutaer stadig som en højrisiko-investering. Dette skyldes at sådanne investeringer kræver at man står ansigt til ansigt med mange udfordringer, og en stejl indlæringskurve som kun erfarne blockchain-brugere erfarer. Omfanget af information og dets sats er altid stigende, hvilket gør det meget vanskeligt for nye brugere at komme ind i sådan en forretningen og at kunne opretholde det høje tempo.
Introduktion CoinDash platform

Vores platform vil give brugerne de nødvendige værktøjer de har brug for, for at kunne holde styr på deres præstationer, for at styre de positioner og risikoniveauer de ønsker at opretholde, for at få live opdateringer omkring ordrer og holdninger hos store erhvervsdrivende som de vælger at følge for at se hvilke handler de foretager og endda at øve nogle automatiske kopierings handler for at tage del i enhver ERC20 baseret ICO derude. CoinDashs platform vil være værdifuld for hver af sine brugere, så erfarne og velrenommerede forhandlere kan få en belønning for at dele deres information til deres tilhængere, hvilket tilføjer et helt nyt koncept inden for deling af indtægter.
Diagrammer og grafer vil præsentere den aktuelle porteføljes egenskaber og aggregerede resultater sammen med mange andre værktøjer. Disse er afgørende for at kunne håndtere og interagere med krypto aktiver. De giver et dybt indblik i udførelsen og statussen af brugerens investeringer og hjælper med datastyret beslutningstagning.

Sociale interaktioner er en vigtig del af krypto verdenen. Projekter kan stige og falde på baggrund af deres fællesskaber og det netværk de skaber. CoinDashs sociale handelsfunktioner fjerner hindringer for nye og eksisterende krypto-brugere ved at lade dem følge og kopiere handler fra top investorer.

CoinDashs markedsplads er bygget op omkring muligheder for opdagelse og strømlinet UX handel med funktioner som: real-time sociale handelssignaler, ICO betjeningspanel, varme aktiver, real-time markedspris tabeller og 3rd parts integration.

CoinDash Token CDT

Hver funktion i CoinDash-platformen, som giver brugeren nogen form for økonomisk værdi, kræver at de betaler et gebyr i samme ombæring. Brugere som i stedet benytter sig af en funktion som i stedet giver økonomisk værdi til andre brugere, har ret til en belønning baseret på Platformens udpeget token CDT. Dette skaber et skaber-forbrugerforhold mellem brugerne i systemet, hvilket ikke forhindrer brugere i at være skabere og forbrugere på samme tid.

CoinDash's CDT, som vil bruges til at betale alle gebyrer på platformen, er designet til at skabe en direkte sammenhæng mellem platformens succes og værdien af den token. Jo flere mennesker der bruger platformen, jo flere gebyrer vil blive betalt, jo flere CDT'er vil blive købt i sidste ende og derved skubbe prisen på dem opad.

CDT'en vil være en ERC20-baseret token, der udelukkende har sin udstedelse ved at bruge en smart kontrakt og herved tillader den en hurtig implementering i Ethereum blockchain og børsnoteringer.

CDT-specifikationer og tildeling
Under CoinDashs Token Salg oprettes et samlet beløb på 1.000.000.000 CDT og fordeles som følger:

50% - Udvalgt til bidragsydere gennem Token Salg
29% - Lagt til side til fremtidig udvikling, bruger erhvervelse og markedsføring
20% - Allokeret til tidlige investorer, kernehold og rådgivere
1% -  afsat til social dusør kampagne
CoinDash's Token Sale


CoinDash's Bounty Program

Besøg vores officielle Bounty tråd her
CoinDash HoldCoinDash RådgivereCoinDash Partnere
CoinDash TrykkeShanghai Møde
Portfolio Management Presentation
RootStock + CoinDash Præsentation
London Investor Feed Presentation

CoinDash lokale oversættelser
1545070571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545070571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545070571
Reply with quote  #2

1545070571
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1545070571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545070571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545070571
Reply with quote  #2

1545070571
Report to moderator
Friladon
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
July 08, 2017, 06:01:45 PM
 #2

CoinDash's Sociale Bounty Campaign

Under vores sociale bounty kampagne tilbyder vi vores deltagere en samlet tildeling på 1% fra vores samlede token forsyning (AKA CoinDash's Bounty pool). I øjeblikket forventes CoinDashs token-CDT at være 1.000.000.000, hvilket gør bounty-aktien til 10 millioner CDT. Da projekterne bevæger sig hen imod CoinDashICO, kan det samlede antal mønter i omløb variere, men under alle omstændigheder vil 1% stadig blive udpeget til bounty-kampagnen. Kampagnens varighed er fra den startdag, der forventes at være den juli 2017 , indtil slutningen af dens ICO-vejr ved slutdato eller ved at nå sin fulde cap.

De samlede bounty-udpegede tokens vil blive tildelt en gang til i flere kampagnepools, som vil blive præsenteret her. Deltagerne i hver kampagne deler den samlede tildelte bounty, der er udpeget til deres specifikke kampagne, på en pro rata måde i betragtning af de indsatser, hver enkelt af dem har modtaget. (Bemærk, at i nogle kampagner vil Stakes eller STARS som vi kalder dem blive givet til deltagerne for deres ugentlige deltagelse og dermed deltager, der kommer tidligt vil nyde en større indsats end andre)

Lad os være klare, at som en social platform er det vigtigste for os at skabe et stærkt og godt samfund. Vi mener, at bounty-kampagnen er en fantastisk måde at få vores samfund både involveret og glad på. Dog vil det ikke tolerere spamming, trolling, misbrug, brugen af ​​bots, farmakonti eller andre forsømmelser fra enhver social bounty-programdeltager og forbeholder sig hermed ret til at forbyde og diskvalificere deltagere, der vil blive fundet det, på ethvert tidspunkt i kampagnen.

Vær opmærksom på følgende beskrivelse af hver bounty, da belønningskriterierne varierer fra hver kampagne

For at undgå tvivl kan alle brugere registrere til programmet ONCE!, Flere konti vil blive opdaget og diskvalificeret


Bitcointalk.org Signature campaign(20% af Bounty poolen - 2,000,000 CDT)
Tjen CoinDash-tokens ved at deltage i vores Bitcointalk Signature-kampagne. Udpeget bounty pool på 2.000.000 Tokens vil blive opdelt blandt deltagerne proportionalt til størrelsen af deres optjente indsatser. Ugentlige indsatser vil blive ydet til hver deltager med hensyn til forumforum og kampagnedatabase dato.

Ugentlige indsatser fordeles til deltagerne i henhold til deres forumplacering:

Hero/Legendary : 2.5 stakes
Sr. Member: 2 Stakes
Full Member : 1.5 stakes
Member: 1 Stake
Jr. Member: 0.5 Stake
*Brugere iført den officielle avatar vil være berettiget til en svagt 0,5 stykforhøjelse


Signatur kampagne regler:

  • Indsatsen tælles fra det øjeblik, hvor hver bruger sender deltagelsesformularen og bliver godkendt. Efter deres godkendelse må deltagerne ikke ændre deres underskrifter til kampagnens afslutning! Tilfældig check vil blive foretaget, og de der vil blive fundet gør det, vil straks blive diskvalificeret.
  • For at være berettiget til bounty ved kampagnens afslutning skal man sende mindst 50 indlæg, der bærer signaturen, når kampagnen afsluttes. Vær særlig opmærksom på, at kampagnen slutter nøjagtigt, når ICO konkluderer, selvom det sker før planen, hvis man når den fulde cap..
  • Hver deltager skal gøre mindst 1 indlæg i CoinDashs hovedemne hver uge.
  • Ll indlæg skal laves i "Alternativ cryptocurrency" sektion af forummet! Indlæg i off topic tråde vil ikke blive talt og spamming og trolling af alle slags vil simpelthen få deltager diskvalificeret.
  • Registrering af flere konti er forbudt. Checks vil blive foretaget langs processen, og hver flere konto vil blive afnoteret.

For at deltage i denne kampagne skal du bruge CoinDashs underskrift og Avatar, der passer til din rang, og udfyld følgende formular: https://goo.gl/forms/GSO7f8N7cV7zo9SF2

Blev forfremmet? Fyld denne rangskiftende form, og vi vil komme til det:
https://goo.gl/forms/VlwPq60VfpciUZre2


 
Signature koder


Hero/Legendary

Code:
[center][table][tr][td][size=3px][color=#840A2F]███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/color][/td][td][size=4px][color=transparent]....[/color][/size][/td][td][color=#3F8EDF][size=2px][font=Courier]                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                          ██████████████
                           ▀████████████
                             ███████████
             ▄▄▄▄          ▄████████████
           ▄██████▄      ▄███████▀▀█████
         ▄██████████▄  ▄███████▀    ▀██▀
       ▄█████████████████████▀
     ▄███████▀ ▀███████████▀
   ▄███████▀     ▀███████▀
 ▄███████▀         ▀███▀
 ██████▀
  ▀▀▀▀[/font][/size][/color][/td][td][size=4px][color=transparent]...[/color][/size][/td][td][center][url=coindash.io][color=black][font=Corbel][size=1px]


[/size][size=11px][b]▬  FOLLOW THE BIG TRADERS  ▬[/b][/size][/font]
[font=Rockwell][size=18px][glow=#3F8EDF,2,300][color=transparent].[/color]COPY [b][color=white]ICOs[/color][/b] & [color=#08919F][b][color=white]TRADES[/color][/b][/color][color=transparent].[/color][/glow][/size][/font][/color][/url][/center][/td][td][size=4px][color=transparent]...[/color][/size][/td][td][size=3px][color=#840A2F]███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/color][/size][/td][td][size=4px][color=transparent]...[/color][/size][/td][td][size=2px][color=#3F8EDF][font=Courier]                 ▄▄▄▄▄
                 ████████▄▄
                 ████████████▄
                     ▀▀████████▄
           ▄▄▄██████▄▄   ▀▀██████▄
         ▄██████████████▄▄  ▀█████▄
       ▄███████████████████▄  ▀█████
      ██████▀▀       ▀▀██████  ▀█████
     █████▀                     █████
    █████               █████████████▌
    █████               █████████████▌
    █████               █████████████▌
     █████▄                     █████
      ██████▄▄       ▄▄██████  ▄█████
       ▀███████████████████▀  ▄█████
         ▀███████████████▀   ▄█████▀
            ▀▀██████▀▀▀   ▄▄██████▀
                      ▄▄████████▀
                 ████████████▀
                 ████████▀▀
                 ▀▀▀▀▀[/font][/color][/size][/td][td][size=4px][size=2px]

[/size][color=transparent]..[/color][/size][/td][td][center][url=coindash.io][size=22px][font=Corbel][b][glow=#08919F,2,300][color=#08919F]▬▬▬[/color]   [color=white]COINDASH   [/color][color=#08919F]▬▬▬[/color][/glow][/b][/font][/size][/url]
[size=11px][url=coindash.io][color=black][font=Corbel][b]A CRYPTO PORTFOLIO MANAGEMENT PLATFORM[/b][/font][/color][/url][/size][/center][/td][td][size=4px][color=transparent].........[/color][/size][/td][td][size=3px][color=#840A2F]███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/color][/td][td][size=4px][color=transparent]......[/color][/size][/td][td][center][font=Arial Black][size=1px]


[/size][size=18px][url=coindash.io][color=#3F8EDF][glow=#3F8EDF,2,300]▬[color=white]▬ ICO JULY 2017 ▬[/color]▬[/glow][/color][/url][/size][/font]
[font=Corbel][b][size=1px]

[/size][url=coindash.io][color=#08919F]►►[/color]   [color=black]Changing the way you trade[/color]   [color=#08919F]◄◄[/color][/url][/b][/font][/center][/td][td][size=4px][color=transparent].........[/color][/size][/td][td][size=3px][color=#840A2F]███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/color][/td][/tr][/table][/center]


Sr. Member

Code:
[center][table][tr][td][size=3px][color=#840A2F]███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/color][/td][td][size=4px][color=transparent]....[/color][/size][/td][td][color=#3F8EDF][size=2px][font=Courier]                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                          ██████████████
                           ▀████████████
                             ███████████
             ▄▄▄▄          ▄████████████
           ▄██████▄      ▄███████▀▀█████
         ▄██████████▄  ▄███████▀    ▀██▀
       ▄█████████████████████▀
     ▄███████▀ ▀███████████▀
   ▄███████▀     ▀███████▀
 ▄███████▀         ▀███▀
 ██████▀
  ▀▀▀▀[/font][/size][/color][/td][td][size=4px][color=transparent]...[/color][/size][/td][td][center][url=coindash.io][color=black][font=Corbel][size=1px]


[/size][size=11px][b]▬  FOLLOW THE BIG TRADERS  ▬[/b][/size][/font]
[font=Rockwell][size=18px]COPY [color=#08919F][b]ICOs[/b][/color] & [color=#08919F][b]TRADES[/b][/color][/size][/font][/color][/url][/center][/td][td][size=4px][color=transparent]...[/color][/size][/td][td][size=3px][color=#840A2F]███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/color][/size][/td][td][size=4px][color=transparent]...[/color][/size][/td][td][size=2px][color=#3F8EDF][font=Courier]                 ▄▄▄▄▄
                 ████████▄▄
                 ████████████▄
                     ▀▀████████▄
           ▄▄▄██████▄▄   ▀▀██████▄
         ▄██████████████▄▄  ▀█████▄
       ▄███████████████████▄  ▀█████
      ██████▀▀       ▀▀██████  ▀█████
     █████▀                     █████
    █████               █████████████▌
    █████               █████████████▌
    █████               █████████████▌
     █████▄                     █████
      ██████▄▄       ▄▄██████  ▄█████
       ▀███████████████████▀  ▄█████
         ▀███████████████▀   ▄█████▀
            ▀▀██████▀▀▀   ▄▄██████▀
                      ▄▄████████▀
                 ████████████▀
                 ████████▀▀
                 ▀▀▀▀▀[/font][/color][/size][/td][td][size=4px][color=transparent]..[/color][/size][/td][td][center][size=22px][font=Corbel][b][url=coindash.io][color=black][color=#08919F]▬▬▬[/color]   COINDASH   [color=#08919F]▬▬▬[/color][/color][/url][/b][/font][/size]
[size=12px][font=Corbel][b][url=coindash.io][color=black]A CRYPTO PORTFOLIO MANAGEMENT PLATFORM[/color][/url][/b][/font][/size][/center][/td][td][size=4px][color=transparent].........[/color][/size][/td][td][size=3px][color=#840A2F]███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/color][/td][td][size=4px][color=transparent]......[/color][/size][/td][td][center][url=coindash.io][color=black][font=Arial Black][size=18px][color=#3F8EDF]▬▬ ICO JULY 2017 ▬▬[/color][/size][/font]
[font=Corbel][b][color=#08919F]►►[/color]   Changing the way you trade   [color=#08919F]◄◄[/color][/b][/font][/color][/url][/center][/td][td][size=4px][color=transparent].........[/color][/size][/td][td][size=3px][color=#840A2F]███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/color][/td][/tr][/table][/center]


Full Member

Code:
[size=11px][url=coindash.io][color=#08919F]▄▀▀▀    ▄▄    ▄  ▄    ▄  █▀▀▄    ▄▄      ▄▄▄  ▄    ▄[/color][/url]     [url=coindash.io][color=#6493DF]██[/color]    [font=Arial Black][b][color=#840A2F]COINDASH[/color][/b][/font] [color=black]-[/color] [font=Arial Black][color=#2D67C4]ICO JULY 2017[/color][/font][/url]
[url=coindash.io][color=#08919F]█        █    █  █  █▀▄█  █    █  █▄▄█  ▀▄▄    █▄▄█[/color][/url]     [color=#6493DF]██[/color]    [url=coindash.io][color=black][font=Arial Black][color=#2D67C4]CHANGING THE WAY YOU TRADE[/color][/font][/color][/url]
[url=coindash.io][color=#08919F]▀▄▄▄  ▀▄▄▀  █  █    █  █▄▄▀  █    █  ▄▄▄▀  █    █[/color][/url]     [color=#6493DF]██[/color]    [url=coindash.io][color=black][font=Arial Black][color=#2D67C4]THE WORLDS FIRST CRYPTO PORTFOLIO MANAGEMENT PLATFORM[/color][/font][/color][/url][/size]


Member

Code:
[size=11px][url=coindash.io]▄▀▀▀    ▄▄    ▄  ▄    ▄  █▀▀▄    ▄▄      ▄▄▄  ▄    ▄[/url]     ██    [url=coindash.io]COINDASH[/url] - ICO JULY 2017
[url=coindash.io]█        █    █  █  █▀▄█  █    █  █▄▄█  ▀▄▄    █▄▄█[/url]     ██    [url=coindash.io]Changing the way you trade[/url]
[url=coindash.io]▀▄▄▄  ▀▄▄▀  █  █    █  █▄▄▀  █    █  ▄▄▄▀  █    █[/url]     ██    [url=coindash.io]The world's first crypto portfolio management platform[/url][/size]


Jr. Member

Code:
[center]██  [url=coindash.io]COINDASH - ICO JULY 2017[/url]  ██
[url=coindash.io]World's first crypto portfolio management platform
Emne tråd ambassadører kampagne (Op til 15% af Bounty poolen - 1,500,000 CDT)

Vi på CoinDash vil have vores navn og syn at være bredt spredt og tilgængelig for alle. Og så tilbyder vi dig at være en del af vores landshold ved at oversætte vores emnetråd og opretholde dit lokale CoinDash-fællesskab, arrangere arrangementer og lokale møder. Som opfattelse af dig som vores ambassadører kræver vi fra dig det samme som vi kræver af os selv, hvilket betyder at for at være berettiget til bounty skal du også være aktiv på din tråd, opdatere den i henhold til hovedtråden en gang om ugen max og oversætte Hver eneste meddelelse vi laver under hele kampagnen! Alle oversættelser skal være kvalitetsoversættelser og kontrolleres for at undgå kopiering fra Google Translate. Thread translation stakes vil blive tildelt hver uge fra datoen din oversættelse er godkendt.

For at kunne deltage i Thread translation bounty, send venligst en PM til CoinDash HQ og bede om at reservere dit sprog.
Blogindlæg, artikler og videoer (p til 20% af Bounty poolen - 2,000,000 CDT)

Parallelt med vores igangværende arbejde med globale reklamebureauer ønsker vi at give vores samfund mulighed for at deltage i missionen og at sprede navnet CoinDash til forskellige folkemængder over hele kloden og modtage passende belønning for at gøre det. Vi ser kun på kvalitets publikationer med stort publikum på engelsk og muligvis andre sprog. Alle publikationer vil blive målt af deres kvalitet, længde, publikum og kreativitet og vil få indsatser i overensstemmelse hermed. Alt skriftligt materiale skal være over 350 ord, mens videoer skal være over mindst 5 minutter.

[bFor at du kan deltage i denne kampagne, skal du sende et PM CoinDash HQ med det du har i tankerne og vente på, at det er godkendt. Vær venlig at begynde at arbejde på materiale uden først at få vores godkendelse for at undgå ubehagelige situationer.[/b]Sociale netværkskampagne (10% af Bounty poolen – 1,000,000 CDT)

E er meget aktive på alle sociale platforme hos CoinDash og vil have dig til at være en del af vores indre cirkel og endda blive belønnet for det. For at kvalificere os for vores bounty skal hver af de sociale netværkskampagnedeltagere være aktive på vores Facebook-side, Twitter-konto og vores Slack-kanal med følgende retningslinjer og kriterier:

25 Facebook Likes/Shares
– Som vores Facebook side på: https://www.facebook.com/coindash.io/
Indtil kampagnens afslutning skal du lide eller dele mindst 25 stillinger fra vores admins på CoinDashs officielle Facebook-side. Bemærk, at for at være berettiget, skal hver Facebook-deltager indeholde mindst 75 venner.

25 Twitter re-tweets – Følg vores Twitter på: https://twitter.com/coindashio?lang=en
Så indtil kampagnens afslutning skal du omdirigere mindst 25 selv tweets lavet af vores CoinDashs officielle Twitter-konto. Bemærk at hver Twitter-deltager skal have mindst 75 følgere for at være berettiget

Slack - alt hvad du skal gøre er at komme ind i vores slap her: https://coindash.io/slack/ Og deltag i festen!

For at du kan deltage i denne kampagne, kan du simpelthen lide og følge vores konti, deltage i Slack-kanalen og derefter udfylde formularen for sociale netværkskampagner - https://goo.gl/forms/8ICrmV5mYQCPMQGX2

Når du har indsendt abonnementsformularen, kan du tjekke din ansøgningsstatus her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z36e6JHSxySd4IhK3gJJDo7vRRTENXI49gaTw--YHMM/edit?usp=sharing*NEW*BUG Bounty Pool (Op til 10% af Bounty poolen– 1,000,000 CDT)*NEW*

Vi ønsker, at du er involveret i vores kode- og platformformation, der hjælper os med at undgå fejl.
Adskillige gevinster vil blive givet til bug jægere baseret på deres resultater. En fejl er hver kode mangel spottet og fastgjort af CoinDash hold.

  • 2K CDT - vil blive givet for eventuelle fejl fundet i platformen
  • 20K CDT - vil blive givet for ethvert brud på sikkerhed fundet på platformen DB
  • 50K CDT - vil blive givet for enhver fejl / brud på sikkerhed fundet i Token Sale smart kontrakt
  • Andre - Send os andre resultater af jeres og få belønnet


Yderligere bonusser kan ydes til alle bug-bounty-deltagere baseret på deres engagement og arbejdskvalitet efter virksomhedens skøn!

For at deltage og indsende en fejl benyt denne formular - https://goo.gl/forms/W94TFcZypbiq0mMv2
Tjek din ansøgningsstatus her - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oKkY4YYT3UDhoBximXS_ZY6h-xkBk8qWzrsgfhAbm2k/edit#gid=117238738
*Kommer snart*Portfolio Management Turnering(1,500,000 CDT)*Kommer snart**

Kort efter Token Sale vil komme til slut, vil vi lancere verdens første Portfolio Management turnering!
For at ansøge hver deltager skal snart offentliggøres antal CDT'er, der er låst i sin portefølje.
Efter åbningsskuddet og i 3 måneder skal hver af deltagerne producere det bedste afkast på deres porteføljeværdi for at blive CoinDash Premier Trader !.
Vinderen bliver udnævnt til bedste erhvervsdrivende og vil modtage storprisen, og følgende 4 vil også modtage belønninger for deres forestillinger.

Turneringspriser

1st - 850K CDT !!!
2nd - 375K CDT
3rd - 150K CDT
4th - 85K CDT
5th - 40K CDT


Flere detaljer efter Token Sale!

Diverse Bounty Pool (Op til 10% af Bounty poolen – 1,000,000 CDT)

Denne ubetydelige bounty pool vil blive reserveret til fremtidige kampagner og til dine forslag. Vi har flere flere bounties op på ærmerne, og vi vil annoncere dem senere, da vi går videre ind i kampagnen. I mellemtiden kan du søge om forskellige bounties, som du har i tankerne, såsom: notering af CoinDash på ICOs informationssider, oversættelsesværktøjer til websider og artikler, fører til sponsorer og rådgivere, og hvad du synes er relevant og pengesummen værdig!

Hvis du har sådanne ting i tankerne PM CoinDash HQ med dit forslag, og vi vil tage det derfra
ICO detaljer

Friladon
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
July 08, 2017, 06:02:40 PM
 #3

Ændre måden du handler på

jackfruit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 417
Merit: 250


View Profile
July 08, 2017, 09:01:05 PM
 #4

Vær så snill å huske at noen mennesker fortsetter å sende meldinger på Slack kanaler hvor det er lenker i meldingen. Meldingen sier at hans 483 Ethereum ble stjålet og an ber deg om å klikke på linken for å sjekke om dine er trygge eller ikke. Han sier også at du bør sjekke balansen din fra MEW via den linken og kanskje flytte dine coins for å være trygg. Lenkene er falske, og dette er et hackforsøk. De fleste brukere som ikke er godt erfarne i markedet, faller for dette trikset. Vær forsiktig.

Friladon
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
July 12, 2017, 04:47:52 PM
 #5

Vær så snill å huske at noen mennesker fortsetter å sende meldinger på Slack kanaler hvor det er lenker i meldingen. Meldingen sier at hans 483 Ethereum ble stjålet og an ber deg om å klikke på linken for å sjekke om dine er trygge eller ikke. Han sier også at du bør sjekke balansen din fra MEW via den linken og kanskje flytte dine coins for å være trygg. Lenkene er falske, og dette er et hackforsøk. De fleste brukere som ikke er godt erfarne i markedet, faller for dette trikset. Vær forsiktig.Takket jackfrugter
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!