jasonal
|
|
September 19, 2017, 08:11:01 AM |
|
yine büyük beklentilerin olduğu bir proje ve fiyatı ico fiyatının altında yine. son günlerde neredeyse yapılan bütün icolarda fiyat ico fiyatının altına düşüyor. yani artık icolara katılmak anlamsız olmuş ve bu konuda yeni bir yöntem geliştirmeleri gerekiyor bence. bancor sanırım bir müddet ico fiyatının altına düşmemesi için alım garantisi gibi bir yol izlemişti.
|
|
|
|
torikan
|
|
September 19, 2017, 10:34:28 AM |
|
bancor sanırım bir müddet ico fiyatının altına düşmemesi için alım garantisi gibi bir yol izlemişti.
evet sonra öyle bir erittilerki ico fiyatı falan kalmadı ! kesinlikle bir düzenleme gelmesi gerek ama anonim olan bir durumdan düzenleme beklemek zor. ayrıca icolarda verilen yüzdeleri alıp kaçka kar belliyeceğiz artık
|
|
|
|
cacoin
|
|
September 20, 2017, 02:54:45 PM |
|
ödül dağıtımı hakkında herhangi bir bilgi varmı? twittera girmiştim ödğlğn dağıtılacağını söyemişlerdi dün ama gelen giden bişey yok
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 20, 2017, 05:58:59 PM |
|
Son zamanlarda da bu bounty ödüllerini dağıtmamak ve bekletmek moda oldu. Sanki çok inanılmaz zor bir şey gibi göstermeleri de cabası. Bıktık artık.
|
|
|
|
taner32
|
|
September 20, 2017, 06:03:21 PM |
|
kesinlikle bende katılıyorum, sözünde durmayan ICO'lar diğer konularda da suistimal edebiliyorlar. zaten düşeceği kadar düştü yobit üzerinde.
|
|
|
|
|
Mihaylovic
|
|
September 21, 2017, 01:06:08 PM |
|
ICO fiyatı 1 ETH = 1000 IND'di. Hacim çok olmasa bile ico fiyatının yarısından işlem görmüş gözüküyor. Umarım fiyatı toparlar. Çok yatırım yapan vardı bu projeye.
|
|
|
|
cacoin
|
|
September 22, 2017, 07:26:39 AM |
|
icoya girenler yarıdan %50 den fazla zararda , ICO falan hikaye girmiyeceğim artık. zaten ödülüde dağıtmadılar paneli sıkıntılıydı.belkide hiç dağıtmayacaklar
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
September 22, 2017, 09:08:50 AM |
|
etherdeltada ico fiyatının 3te 1 i fiyatına alınabiliyor. nasıl bu kadar ucuz veriyorlar hayret ödüller dağıtılmadı daha bide bountyciler dumplarsa dahada düşer
|
|
|
|
dakota neat
|
|
September 22, 2017, 11:37:28 AM |
|
anlamadım bende aslında oldukça yüksek beklentim vardı. sistemleri çok geçerliydi niye düştü bukadar ilginç ama artık icolara girmenin hiç bir anlamı olmadığını bir kere daha anlmış bulmaktayım salaklığımıza doymayalım alayı ico fiyatının altına düşerken düşeceğinide bilebile giryoruz ya. iyi siktiriyoruz kendimizi. ama zaten artık ico bunun acısını çekmeye başlıcak
|
|
|
|
Akboi
|
|
September 22, 2017, 03:15:07 PM |
|
Ödülleri bugün dağıtmışlar ama fiyat o kadar düşmüş ki hiç para etmiyor bountyler. Yatırım yapanlara bol sabır diliyorum.
|
|
|
|
omorfi
|
|
September 23, 2017, 07:10:25 PM |
|
Oduller dediğiniz imza ödüllerimi oluyor hocam ? Sosyal medyalar dagıtılmamıs olmalı hala hesabımda göremiyorum henüz ben. Imza odulleri dagıtıldıysa cok bekletmezler umarım
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 23, 2017, 08:20:06 PM |
|
Blog kampanyası ödülleri de gelmemiş sanırım, ben de cüzdanımda göremiyorum umarım bir sıkıntı yoktur
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
September 23, 2017, 08:54:34 PM |
|
2.5 ether atmıştım 1 ether anca ediyor hiç bu kadar ico altına düşen proje görmemiştim bana ders oldu. 10 dakikamı ayırıp bounty katılsam daha fazla alırdım herhalde.
|
|
|
|
ysakay
|
|
September 23, 2017, 11:34:03 PM |
|
2.5 ether atmıştım 1 ether anca ediyor hiç bu kadar ico altına düşen proje görmemiştim bana ders oldu. 10 dakikamı ayırıp bounty katılsam daha fazla alırdım herhalde.
Bende yanlışlıkla 0,85 göndermiştim.Daha 1 hafta önce 1/1 gidiyordu neden böyle çakıldı anlayamadım.Ama toplarlar sanırım yok olup gidecek bir proje gibi durmuyor.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
September 23, 2017, 11:41:43 PM |
|
Ödül gönderimleri hala yapılmadı irfan_pak10 gerçekten çok berbat bir yönetici, Jamal'ı arıyor gözlerimiz şu anki yöneticiler arasında işini en iyi yapanın Avirunes ve Sylon olduğu görüyorum. Indorse'ye gelecek olursak bu saatten sonra ico fiyatına döndüğü anda satarım tokeni, boşa yatırım yapmışız resmen.
|
|
|
|
NYGMA_35
|
|
September 24, 2017, 09:04:23 PM |
|
Sosyal medya bountysine girmiştim. O kadar paylaşım yaptim.twitter, Facebook falan hiç sayılmamış stakler. Bende mi bir sorun var yoksa sitenin stakeleri saymada mi bir sıkıntı var anlayamadım
|
|
|
|
taner32
|
|
September 26, 2017, 05:01:05 AM |
|
ağustos ayınında ellerinde bazı coin tutanlara IND gönderilecekti, bu konuda herhangi bir gelişme var mı?
şu an yobit üzerinde öyle bir düşüş içindeki ICO dan giren bana güzel bir kazık oldu, bir daha ICO ya tövbeliyim. bakalım şimdilik bekliyoruz. ytd.
|
|
|
|
ikm
|
|
September 26, 2017, 06:09:34 AM |
|
nasıl bu kadar değer kaybetti niye etti . bir sebebi olsa anlarım biz scam projeyiz deseler aq ancak bu kadar düşerdi zaten. 3-4 sağlam proje ile ortaklık için anlaştılar anlaştıkca değer kaybetti. anlama karşılığı coin mi verdi diğer devlere bu piçler onlarda aldığı gibi okuttular sanırım yoksa bu kadar düşemez
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 26, 2017, 06:48:24 AM |
|
nasıl bu kadar değer kaybetti niye etti . bir sebebi olsa anlarım biz scam projeyiz deseler aq ancak bu kadar düşerdi zaten. 3-4 sağlam proje ile ortaklık için anlaştılar anlaştıkca değer kaybetti. anlama karşılığı coin mi verdi diğer devlere bu piçler onlarda aldığı gibi okuttular sanırım yoksa bu kadar düşemez
en az 2 ico projesiyle partnerlik yapıp bu projelerin icolarına katılanlara airdrop olarak indorse verildi.bunu neden yaptılar onuda anlamadım.fiyattaki bu aşırı düşüşün en büyük nedenlerinden biri bu sanırım digeride gene kripto piyasasında oluşan düşüş trendiyle alakalıdır büyük ihtimalle.
|
|
|
|
|