Bitcoin Forum
October 17, 2018, 02:35:16 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
Author Topic: [ANN][Exchange Confirmed][Pools] PowerCoin PWC RELEASE IS NOW!  (Read 47683 times)
Rannasha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
May 13, 2013, 05:12:58 AM
 #341

is that pool working for anyone, if so what bat you using, his getting started page is incorrect or not updated

Use the info on the homepage instead: http://pwc.hackshardgaming.net/index

ok thanks tried that but just get 100% previous hash wrong messages, that can't be correct.

Everyone is (or close to 100% anyway).
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539743716
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539743716

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539743716
Reply with quote  #2

1539743716
Report to moderator
1539743716
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539743716

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539743716
Reply with quote  #2

1539743716
Report to moderator
Riot75
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 13, 2013, 05:13:36 AM
 #342

is that pool working for anyone, if so what bat you using, his getting started page is incorrect or not updated

Use the info on the homepage instead: http://pwc.hackshardgaming.net/index

ok thanks tried that but just get 100% previous hash wrong messages, that can't be correct.

Difficulty is so low right now that blocks are being found really fast.
sidelsky18
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0



View Profile
May 13, 2013, 05:13:54 AM
 #343

Also why isn't the wallet syncing? It's just sitting at 0 active connections.
mullick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1000


View Profile
May 13, 2013, 05:15:26 AM
 #344

You must be using guiminer then try forwarding port 9863

CGminer wont work?

Cgminer will work but you said you didnt give it a command. Do you mean you changed the .bat file? If so post your .bat

No I just added the information as a new pool in the actual CGminer window.

It really sounds like you are using the sha 256 guiminer. Do you mean you have a ist of pools to connect to and you added a new one. If one of those pools is slush;s pool you are using guiminer for sha 256 not scrypt. Cgminer is all command prompt based no gui I know of. But don't use it so i could be wrong. I believe it would be better for you to use guiminer scrypt with your level of pc knowledge. It's just much easier
hax0red
Member
**
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 10


View Profile
May 13, 2013, 05:17:30 AM
 #345

I got it. I had 192.168.1.* and my network is on 192.168.2.* lol. Thanks all
mullick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1000


View Profile
May 13, 2013, 05:18:00 AM
 #346

Wtf I just found a block 1 transaction 44 coins no transaction under transaction tab? It already is mature as well... weird. No pop up either
mullick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1000


View Profile
May 13, 2013, 05:19:32 AM
 #347

I got it. I had 192.168.1.* and my network is on 192.168.2.* lol. Thanks all

I had that same problem when I was using the junk comcast router/modem/pos Sets my netword as 10.0.0.x wtf is that shit?
sidelsky18
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0



View Profile
May 13, 2013, 05:19:40 AM
 #348

It really sounds like you are using the sha 256 guiminer. Do you mean you have a ist of pools to connect to and you added a new one. If one of those pools is slush;s pool you are using guiminer for sha 256 not scrypt. Cgminer is all command prompt based no gui I know of. But don't use it so i could be wrong. I believe it would be better for you to use guiminer scrypt with your level of pc knowledge. It's just much easier

No I'm definitely using the scrypt CGminer (I'm mining on a litecoin pool right now). I'll try guiminer-scrypt.
mullick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1000


View Profile
May 13, 2013, 05:22:27 AM
 #349

It really sounds like you are using the sha 256 guiminer. Do you mean you have a ist of pools to connect to and you added a new one. If one of those pools is slush;s pool you are using guiminer for sha 256 not scrypt. Cgminer is all command prompt based no gui I know of. But don't use it so i could be wrong. I believe it would be better for you to use guiminer scrypt with your level of pc knowledge. It's just much easier

No I'm definitely using the scrypt CGminer (I'm mining on a litecoin pool right now). I'll try guiminer-scrypt.

ya sorry i cant help ya I use guiminer. My girlfriend hops on my mining rig all the time. That way she just clicks a button to stop/start mining. It's too much to even ask her to change the intensity and restart lol
Wolf Rainer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1007


View Profile
May 13, 2013, 05:23:16 AM
 #350

Im mining in HackShard, but my shares did not apears in my account...
Riot75
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 13, 2013, 05:23:38 AM
 #351

Im mining in HackShard, but my shares did not apears in my account...

It took mine a little while for them to show up on the site.
TheJuice
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


View Profile
May 13, 2013, 05:25:46 AM
 #352

Im mining in HackShard, but my shares did not apears in my account...

remember 95% are stales/invalid right now. Should improve with the next diff jump

mullick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1000


View Profile
May 13, 2013, 05:28:25 AM
 #353

My only flag -s 1 and have got 2 blocks no stales in last 20 minutes. Getting better
sidelsky18
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0



View Profile
May 13, 2013, 05:35:56 AM
 #354

ya sorry i cant help ya I use guiminer. My girlfriend hops on my mining rig all the time. That way she just clicks a button to stop/start mining. It's too much to even ask her to change the intensity and restart lol

Alright I'm trying to setup guiminer, I downloaded/extracted but when I open it up nothing pops up. I see the icon on the taskbar and in the system tray, but it doesn't show. Could it be because I've had it installed before?
Devianttwo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250



View Profile
May 13, 2013, 05:36:54 AM
 #355

I have modifyed http://pwc.hackshardgaming.net a little bit again.  I have now changed it to 4 PushPool systems using 4 different ports instead of just 2 using 4 ports.  That way each service isn't getting flooded. Please seperate your connections guys!

Want to earn 50% of each deposit? Check out the best Bitcoin referral program
cryptohunter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890
Merit: 1026


Re-monetizing YouTubers via Crypto-commodities


View Profile
May 13, 2013, 05:39:18 AM
 #356

I have modifyed http://pwc.hackshardgaming.net a little bit again.  I have now changed it to 4 PushPool systems using 4 different ports instead of just 2 using 4 ports.  That way each service isn't getting flooded. Please seperate your connections guys!

list the ports and turn off registrations if server is in danger of going down





█████           █████        ██████████████▀▄███▄       ▄███▄      ▄▄▄████████▄▄▄        ▄▄███████▄▄         ▄███▄
 █████         █████         ██████████████ █████       █████    ████████████████     ▄███████████████▄      █████
  █████       █████          ▀▀▀▀▀▀▀▀█████▀▀ ▀▀▀         ▀▀▀    ██████▀▀▀▀▀▀▀▀███   ▄███████████████████▄     ▀▀▀
   █████     █████ ▄▄▄▄▄       ▄▄▄▄▄ █████  ▄▄▄▄▄       ▄▄▄▄▄  █████▀              ███████████████████████   █████ ████▄ ▄██████▄
    █████   █████  █████       █████ █████  █████       █████ ▐█████              █████████████████████████  █████ ███████████████
     █████ █████   █████       █████ █████  █████       █████ ▐████▌             ███████████████████████████ █████ ███████▀▀▀██████
      █████████    █████       █████ █████  █████       █████ ▐████▌             ███████████████████████████ █████ █████▀    ▀█████
       ███████     █████       █████ █████  █████       █████ ▐████▌             ███████████████████████████ █████ █████      █████
        █████      █████       █████ █████  █████       █████ ▐█████              █████████████████████████  █████ █████      █████
        █████      █████       █████ █████  █████       █████  █████▄              ███████████████████████   █████ █████      █████
        █████      ██████▄▄▄▄▄██████ █████  ██████▄▄▄▄▄██████   ██████▄▄▄▄▄▄▄▄███   ▀███████████████████▀    █████ █████      █████
        █████       ████████████████ █████   ████████████████  ▄ ████████████████     ▀███████████████▀  ▄█▄ █████ █████      █████
        █████        ▀▀████▀▀  █████ █████    ▀█████▀▀  █████ ▀█▀   ▀▀████████▀▀▀        ▀▀███████▀▀     ▀█▀ █████ █████      █████
mullick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1000


View Profile
May 13, 2013, 05:40:16 AM
 #357

ya sorry i cant help ya I use guiminer. My girlfriend hops on my mining rig all the time. That way she just clicks a button to stop/start mining. It's too much to even ask her to change the intensity and restart lol

Alright I'm trying to setup guiminer, I downloaded/extracted but when I open it up nothing pops up. I see the icon on the taskbar and in the system tray, but it doesn't show. Could it be because I've had it installed before?

ya it has a buggy issue. double click the icon in system tray.If it opens on the launcher but nothing shows dont hit anything else and hit ctrl+space your mouse will move to the corner dont move it then press an arrow key and move the mouse the window will be attached . Dont know why but it just goes off screen sometimes
Devianttwo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250



View Profile
May 13, 2013, 05:41:14 AM
 #358

I don't think the sites in danger of going down or anything. It just had alot of connections directed toward the same service.

Want to earn 50% of each deposit? Check out the best Bitcoin referral program
hdclover
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 501


DREAM - Create opportunity. Delivering Success


View Profile
May 13, 2013, 05:44:17 AM
 #359

PowerCoin (PWC) is a scrypt based coin which represents the work that miners endure creating cryptocoins, yet empowers the holder who possesses them.

Now stop for a second. Imagine a coin so powerful, so overbearing, so intense, so excruciating powerful, that your eyeballs EXPLODE from their very sockets. Simply from opening the client.

This is PowerCoin (PWC), this is POWER.

  - 30 sec block target

  - Difficulty retargets twice per day (every 12 hrs)

  - Initially 40 coins per block, halves every 2 years (2,073,600 blocks)

  - 166 million coins total

PLEASE NOTE: As of right now, there is NO OFFICIAL statement about BTER listing PWC. We are awaiting information from an individual who claimed to be a company associate. I will update this thread as it breaks.

Windows Client: https://docs.google.com/file/d/0B5iATEez7N6USHNhNHFRU0k1ZnM/edit?usp=sharing
Source Code: https://github.com/Powercoin/Powercoin

Initial connection:

addnode=77.251.115.216
addnode=93.219.167.248
addnode=98.219.170.82

9862 - connection
9863 - RPC


'How to Mine'.

Open the client, then go to Roaming and find powercoin folder. Then, make a file called powercoin.conf and put the following code in:

testnet=0
listen=1
maxconnections=100
server=1
rpcuser=*
rpcpassword=*
rpcport=9863
rpcconnect=127.0.0.1
addnode=81.17.16.170
port=9862

Website: www.PowerCoin.net
Wiki: http://wikicoin.info/index.php?title=PWC_PowerCoin

FULL OF LIES,
NOT GONNA MAKE IT TO ANY EXCHANGES,
CONGRATZ THIS COIN JUST GOT BLACKLISTED
FROM ANY EXCHANGES.



▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█                             █
█                             █
█                             █
█                             ▀

█    ▀▀▀▀▀█▄      ▀▀▀▀▀█▄     ▀▀▀▀▀▀▀       ▄█▄       █▄    ▄█
█    ▄     ██          ▄█     ▄▄▄▄▄▄▄      ▄█▀█▄      █▀█▄▄█▀█
█    █    ▄█▀     █▀▀▀██                  ▄█▀ ▀█▄     █  ▀▀  █
█    ▀▀▀▀▀▀       ▀    ▀▀     ▀▀▀▀▀▀▀     ▀     ▀     ▀      ▀

█                             █
█                             █
█                             █
█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█



     ▄█████████████████████▄▄
                         ▀▀▀███▄
                              ▀██▄
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄                   ██▌
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ▄█               ▐██
               ██                ██▌
               ██                ██▌
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ██                ██▌
 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ██               ▐██
               ██               ██▌
               ██             ▄██▀
     ▀█████▌   ██          ▄▄██▀
               █████████████▀▀
▄▄
██
██
██
██
██
██
██
██
██
TradeFortress
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4589356.0
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1023


View Profile
May 13, 2013, 05:44:26 AM
 #360

Official PWC forum: http://www.altcoinforum.org/index.php/board,20.0.html

✳️✳️Did you lose money in CoinLenders or Inputs.io? Please contact me by Dec 31st, 2018 for a reimbursement | Hashie refunds ✳️✳️
Beware of impersonators! I will ONLY ever email you from admin+g [at] glados.cc or THIS bitcointalk account.
📈Trade on BitMEX with 100x leverage. Get 10% off fees with this link!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!