2 sayfa geride arkadaşın birisi araştırmalarına dayanarak ve belgelerle takımın dolandırıcı oldugundan bahsetmiş.(flyon35) hatta önceki postlarına biraz göz gezdirdim stoxun ana konusunda daha detaylı olarak ekibin dolandırıcı oldugunu anlatmış.stoxun telegram grubundan atılmış bunları paylaştıgı için.fiyatı alım için çok uygun ama bu arkadaşın yazdıkları çok ciddi konular.
yatırımı olanlar ya da yatırım yapmayı düşünenler bence bu arkadaşın geçmiş yazılarını okusun.
Kesinlikle insanlara yatırım tavsiyesi vermek istemem. Sadece ICO'dan beri yakın takip ettiğim bir proje. Düşüncelerimi somut delillere dayandırarak söylüyorum.
2-3 günlük hafiften kıpırdanma var coinde. Bunun sebebi de ekip hatalarından sadece birini anlayıp "iletişime daha ağırlık vereceklerini" açıkladılar. #AskStox hashtagiyle telegramda gelen soruları 3 gün boyunca yayınladılar. Bazı insanların kaçıp gittiler mi satışlarından sonra geri alımlarda biraz etkili olmuştur bu.
Yalnız bu soru cevaplardan birinde daha önce defalarca belirttiğim gibi "İşe Alım Sürecindeyiz" i sürekli tekrarlamış beyefendiler. Yani bu 2 aylık sürede herhangi bir developer ekip oturtamadılar ve alphanın da boş olduğunu yine başka bir soruda kabul etmişler.
Projenin yol haritasında 2017 Q4'te Beta Version release deniyor. Fakat henüz ekibi oturtamadan bu amatörlükle nasıl bir beta çıkar ortaya soru işareti. Diğer soru işareti de 2 aylık süreçte neden işe alımı tamamlamadılar.
2 farklı teori var kafamda hangisi gerçektir bilemiyorum;
1- Ekip artık son 1 ayda sert düşüşten sonra Mayweather'la Invest.com'la olmayacağını nihayet anladı bu işin ve vaadettikleri projeyi gerçekleştirebilecek insan aramaya başladılar.
2- Coin'in sert düşüşünden sonra biraz toparlaması için "İletişim" yolunu seçtiler. Yine ortada herhangi bir somut adım yok ama iletişim içinde olmak insanlara güven verdiği için fiyatı biraz daha toparlayıp ondan sonra fişi çekecekler.
Umarım 2.si olmaz ama bu 3 sayfalık soru cevap makalelerini okuduğumda "göz boyama" dışında hiç bir somut adım henüz göremedim. Daha çok hatalarını kabul etmeler ve şunu bunu yapacağızdan ibaret olmuş.