Killermoney35 (OP)
|
|
August 12, 2017, 11:56:23 AM Last edit: December 09, 2017, 06:24:36 AM by Killermoney35 |
|
|
|
|
|
Sync485
|
|
August 12, 2017, 04:17:18 PM |
|
ico süresi çok uzun ve çok bonus var. muhtemelen ilk 1-2 hafta yatırım alır sonra durulur. ico'dan sonrada çok artcağını sanmıyorum
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
August 12, 2017, 10:31:05 PM |
|
Proje fena değil ama asıl dikkatimi çeken ekip oldu dedikleri kadar başarılı oldularsa bu projeleride iş yapar gibi
|
|
|
|
hchc
|
|
August 12, 2017, 11:41:55 PM |
|
Değişik bi proje globalde görmüştüm fazla incelemedim fakat iş yapacak bişeye benziyor, ekip güven verdi açıkçası
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
Jakez
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
August 15, 2017, 10:46:59 AM |
|
mobil mining yapılabilecekmiş bunun için millet artık mobide de madencilik yaparsa tel de bulunmaz rx ekran kartları gibi proje güzel ekipte güzel bence açıkçası iş yapacağını düşünüyorum
|
|
|
|
|
beatecoin
|
|
September 05, 2017, 05:21:53 PM |
|
Hocam bu ne hız ya bounty başlığı açıldığı gibi geldi çeviri tebrik ederim imza kampanyasına katıldım birşeyler kazandırabileceğini düşünüyorum. Mobil uygulamalar kripto piyasasının olmazsa olmazı olacak, bu da onlardan biri.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
September 06, 2017, 02:21:27 PM |
|
Proje benim dikkatimi çekti , ekip güven veriyor en azından çoluk çocuktan oluşmuyor ve kariyeri olan insanlar. projenin de iş yapacaüını düşünüyorum twitter kampanyasına katıldım.teşekürler çeviri için
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
September 06, 2017, 03:07:08 PM |
|
Güzel bir projeye benziyor mobil madencilikmi yapılacak acaba orayı anlayamadım çeviridi güzel olmuş elinize sağlık
|
|
|
|
beatecoin
|
|
September 07, 2017, 04:04:15 PM |
|
Güzel bir projeye benziyor mobil madencilikmi yapılacak acaba orayı anlayamadım çeviridi güzel olmuş elinize sağlık
Bende o tarz birşey anladım ama telefonlar buna yeterli olacak mı o konuda pek emin olamadım. Birde olsa da ne kadar para getirecek. Bir yanda sadece bu iş için yapılmış süper bilgisayarlar bir yanda cep telefonları zor bir savaş
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
September 07, 2017, 06:35:08 PM |
|
aslında işin özünde artık her şey mobil olduğu için böyle bir proje tutunabilir ama madencilik kısmı sanki biraz net değil. yani buradaki mobil madencilik tam olarak nasıl işleyecek ve artısı ne olacak?
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
September 11, 2017, 11:30:43 PM |
|
Proje nedir bilmem ama ilk görünüm bana aşırı amatörce geldi. Özellikle Electroneum'un tarihi bölümünde yazanlar çok komik. "Ocak 2015 - Richard Elis, ilk bitcoin'lerini alıyor ve kripto para birimlerine ilgisi başlıyor" bu nedir amk. bende yarın öbür gün bir ico yaparsam böyle bir bölüm koyup "Egosmaster 2000 yılında ilk bilgisayarını alıyor ve çalışmalarına başlıyor" diye yazayım bari olur mu
|
|
|
|
Blawpaw
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
|
|
September 12, 2017, 09:36:02 AM |
|
banada komik geldi o kısımlar ama proje fena değil. ekip ve advisorler fena değil daha önce ceo nun kurmuş olduğu retortal.com a girdim aktif olarak kullanılıyormuş halen.bence yatırım toplayacak potansiyelleri var.icoya az kalmış yarın belli eder ufaktan kendini
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
September 12, 2017, 10:24:12 AM |
|
Çin muhabbetleri yatirim almasina etki edecektir. Ama bu mobil furyasi baymaya basladi. Rakiplerinden farkli cokta degisik bir ozellik getirdigini dusunmuyorum..
|
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 12, 2017, 02:01:59 PM |
|
Çeviri için teşekkürler, ICO'suna bir gün kala bu projeden haberim oldu. Bounty başlığına baktım pek bir katılım göremedim, bakalım dilerim başarıya ulaşan bir proje olur ve yatırımcılara kazandırır
|
|
|
|
ysakay
|
|
September 12, 2017, 03:07:35 PM |
|
Çeviri için teşekkürler, ICO'suna bir gün kala bu projeden haberim oldu. Bounty başlığına baktım pek bir katılım göremedim, bakalım dilerim başarıya ulaşan bir proje olur ve yatırımcılara kazandırır
Buna da katılalım bakalım. Elde avuçta ne kadar ether varsa bir şeylere gömdüm zaten
|
|
|
|
turquaise
|
|
September 12, 2017, 06:58:53 PM |
|
bu da al unutluk ICO benim için. alıp birkaç sene unutmak lazım.
|
|
|
|
ljtronics
Newbie
Activity: 50
Merit: 0
|
|
September 13, 2017, 03:50:06 AM |
|