Bitcoin Forum
December 15, 2017, 05:24:15 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 »  All
  Print  
Author Topic: [M0ndialu]-Rigul meu  (Read 4736 times)
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806



View Profile
May 24, 2013, 05:36:05 PM
 #21

Quote
On windows the same commands can be passed via a batch file if the following
lines are in the .bat before starting cgminer:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
Extras din Scrypt-Readme de la CGminer.

De asemenea:

Dacă ai 6870 (dețin două bucăți), uite aici un .bat pentru acest model și cgminer:

Code:
set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
set GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1

cgminer --scrypt --no-submit-stale --url http://litecoin.redpoint.ro:9332/ --user xxxxx --pass xxxxx --thread-concurrency 6720 --gpu-threads 1 --intensity 16 --lookup-gap 2 --worksize 64

Duce undeva la 300 kh/s. La intensitate 16 nu o să ai desktop utilizabil. Dacă ai nevoie de ceva interacțiune cu mașina respectivă, scade intensitatea undeva în jurul valorii de 11 sau mai puțin. Acele variabile, GPU_MAX_ALLOC_PERCENT și GPU_USE_SYNC_OBJECTS sunt necesare dacă vrei un hash rate decent pe scrypt.
In thread-ul Intrebari de incepator.

1513315455
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513315455

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513315455
Reply with quote  #2

1513315455
Report to moderator
1513315455
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513315455

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513315455
Reply with quote  #2

1513315455
Report to moderator
1513315455
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513315455

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513315455
Reply with quote  #2

1513315455
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513315455
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513315455

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513315455
Reply with quote  #2

1513315455
Report to moderator
1513315455
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513315455

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513315455
Reply with quote  #2

1513315455
Report to moderator
inspireweb.ro
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 240


View Profile
May 24, 2013, 05:37:07 PM
 #22

am versiunea 2.3.1 , am facut cum zice in tutorialu de aici https://bitcointalk.org/index.php?topic=111891.0 , dupa ce faci asta dai memoria la minim , dai restart la program dupa iar dai mem la minim si tot asa dupa fiecare restart o sa ai limite cat mai joase.
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 24, 2013, 05:47:14 PM
 #23

Cyrus, dar in acel .bat facut de Saltwater nu ar trebui sa fie setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1 ?
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806



View Profile
May 24, 2013, 07:13:10 PM
 #24

Cyrus, dar in acel .bat facut de Saltwater nu ar trebui sa fie setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1 ?

set GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1 - Setare schimbata pe durata sesiunii, cat timp bat-ul este deschis.
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1 - Aceasta setare este permanenta.

In cazul de fata, ambele isi fac treaba, avand in vedere ca bat-ul este pornit de fiecare data.

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 24, 2013, 07:32:38 PM
 #25


setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1 - Aceasta setare este permanenta.
In cazul de fata, ambele isi fac treaba, avand in vedere ca bat-ul este pornit de fiecare data.

Pana in reboot presupun?
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806



View Profile
May 24, 2013, 08:00:35 PM
 #26

Ramane schimbat, permanent, chiar si dupa reboot. Alternativ se poate face si asa:

1. Click dreapta My Computer
2. Properties
3. Advanced System Settings
4. Advanced tab
5. Environment Details
6. System Variables
7. New:
      Variable name: "Ceva sa tineti minte"
      Variable value: GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1

*Nu am incercat personal aceasta metoda, dar nu vad de ce nu ar merge.

Practic acea comanda asta face. Si o face fie temporar, fie permanent.

inspireweb.ro
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 240


View Profile
May 24, 2013, 08:08:00 PM
 #27

Cum bagi 8 placi ca nai decat 4 pci-e?
Serbalau
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34


View Profile
May 24, 2013, 08:08:30 PM
 #28

auzi dar cum bagi tu 8 placi video in placa de baza avand numai 4 sloturi pcie express?
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 24, 2013, 09:01:46 PM
 #29

Ramane schimbat, permanent, chiar si dupa reboot. Alternativ se poate face si asa:

1. Click dreapta My Computer
2. Properties
3. Advanced System Settings
4. Advanced tab
5. Environment Details
6. System Variables
7. New:
      Variable name: "Ceva sa tineti minte"
      Variable value: GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1


*Nu am incercat personal aceasta metoda, dar nu vad de ce nu ar merge.

Practic acea comanda asta face. Si o face fie temporar, fie permanent.

Smiley
Exact de asta intrebam. Imi aduc aminte ca se vorbea de asa ceva acum un an si ceva pe thread-ul cgminer si nu prea parea sa functioneze.
Eram curios daca s-a lamurit treaba intre timp.

Edit: https://bitcointalk.org/index.php?topic=28402.msg750745#msg750745
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806



View Profile
May 24, 2013, 11:13:42 PM
 #30

Buna memorie philips! De asta am adaugat ca nu am incercat personal. Ciudat, pentru ca acolo se fac modificarile respective. Poate cineva sa confirme?

M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 778



View Profile
May 25, 2013, 04:06:16 AM
 #31

Cum bagi 8 placi ca nai decat 4 pci-e?

auzi dar cum bagi tu 8 placi video in placa de baza avand numai 4 sloturi pcie express?
Am primul Pc ,cel dinainte sa ma apuc de minat mai serios, cand mi sa ars placa de baza pe care rula procesorul i3 si am schimbato imediat
Sistemul care il folosesc acum lam cumparat de curand, sa pun si celalalt sistem in miscare mai am nevoie doar de o sursa
inspireweb.ro
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 240


View Profile
May 25, 2013, 04:27:11 AM
 #32

Am inteles acum , prima data credeam ca ai defect la numaratoare Smiley) .
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 778



View Profile
May 25, 2013, 04:38:45 AM
 #33

Am revenit si cu o poza a consumului de aseara pana astazi, ieri cand memory clock era 1030 pentru HD7970 si 935 pentru HD7950 consumasem 16.5w/24h, iar de aseara de cand am reusit sa duc memory clock la 685, in 10:01 ore am consumat 6.50kw, 6.50kw impartit 10.01 ore = 0.649kw/h x 24/h = 15.58 kw/24h per total am redus 1 kw scazand putin memoriile, daca a-si reusii sa le duc la 150 sau macar 300 cred ca a-si mai reduce putin consumul, dar nu reusesc sa fac afterburner ila sa scada mai mult. Daca are cineva TeamView si are putin timp sa se uite pe la mine in pc poate reuseste sa il faca, Multumesc frumos  Kiss
Frecvente cu care am minat in cele 10 ore BTC:
7950 - 1081/685
7970 - 1100/685 si -20% consum
Scuzati claritatea slaba a pozei


Am inteles acum , prima data credeam ca ai defect la numaratoare Smiley) .

Nu Nu  Grin Tongue
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 836



View Profile
May 25, 2013, 04:45:52 AM
 #34

se poate modificand Biosul placii video, daca nu te pricepi e riscant. dar diferentade consum e enorma.

M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 778



View Profile
May 25, 2013, 04:51:42 AM
 #35

se poate modificand Biosul placii video, daca nu te pricepi e riscant. dar diferentade consum e enorma.
Daca sa reusit scaderea memory clock din afterburne nu cred ca ar fii recomandat sa umblu la bios, pe langa asta cred ca pierd si garantia placilor in caz ca o sa am probleme cu ele Sad

Edit: am reusit sa le aduc memory clock la 350, a trebuit sa sterg fisierele din folderul Msi Afterburne de la Profile, inca ma mai joc cu setarile Smiley
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 778



View Profile
May 25, 2013, 06:34:03 AM
 #36

Am reusit sa aduc memoriile la 150 la ambele placi
Problema este ca la 7970 Gpu clock sta la 500 si memory clock la 150 chiar daca Gpu clock e setat la 1100 Sad
La 7950 merge ok 1081/150
Daca aveti ceva sugestii, eu ma duc sa mai incerc sa rezolv problema Cheesy  Kiss
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 778



View Profile
May 25, 2013, 07:43:54 AM
 #37

Gata in sfarsit am rezolvat problema, hai sa va spun cam ce am facut.
Am urmat tutorialul acela, am copiat fisierul in folderul unde e instalat Msi Afterburner, am selectat varianta neoficiala pentru afterburner, chiar daca reusisem sa duc la 150 memory clock cand rulam minerul tot pe frecvente stock statea, sau alegea la intamplare ceva frecvente, sau imi scadea gpu clock, problema am rezolvat-o stergand fisierle din Folderul Msi Afterburner ->profile.
Am mai intalnit o problema,7970 rula la 150 mhz memory clock si 500mhz gpu clock, ca sa poata rula la 150 Mhz si si 1100mhz  a trebuit sa o setez la 155 din Catalyst control center iar Msi After Burner sal scot din startup si sa pun Catalystul sa porneasca cand se deschide pc-ul.
Acum o sa ma pun sa recalculez consumul de curent sa vad daca este vre-o diferenta.
Ce trebui sa adaug in configul .bat de la cgminer ca sa subvoltez 7970-ul, eu am setato la -20% dar nu stiu unde sa vad daca chiar e subvoltata.
Si inca o chestie care am vazuto la unii, cum pot face ca in cgminer sa vad mai multe statistici,frecvente pt fiecare placa etc Cheesy
M-ai jos va las o poza cu statisticile Cheesy

inspireweb.ro
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 240


View Profile
May 25, 2013, 08:02:43 AM
 #38

Ai contor de priza cum am si eu , pune sa iti arate sus puterea pe care o consuma / ora.
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 25, 2013, 08:06:01 AM
 #39

De subvoltat tot din Afterburner subvoltezi (daca se blocheaza la voltaj mai mic mai scazi o idee din viteza GPU)
Aia -20%...cred ca vorbesti de Powertune aici, aia e alta treaba, las-o la 0% sau 5% pentru inceput.

P pool management
G gpu management
S settings
D display options
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 778



View Profile
May 25, 2013, 09:19:22 AM
 #40

Am revenit si cu consumul de curent, treaba sta cam asa:
Voltajul este blocat la ambele placi deci nu l-am putut modifica.
HD7950: 1081/150
HD7970: 1100/150
Procesorul setat la 20% din 100%  Control Panel -> power option
In priza in care este pc-ul mai am si modemul Wirless, consumul total pe 1 ora a fost de 0.52kw
Deci 12.48kw pe 24/h mai exact 220 lei consumul de curent
Iar in 1 ora de minat am facut 0.056 BTC
Cam ce diferenta de consum ar aduce subvoltarea pentru 7970, se merita sa o subvoltez? momentan e blocat voltajul si nu-l pot modifica ca sa imi fac o ideie.
Multumesc pentru ajutor tuturor !  Kiss

Pages: « 1 [2] 3 4 5 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!