Bitcoin Forum
October 18, 2017, 07:14:45 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
Author Topic: [M0ndialu]-Rigul meu  (Read 4665 times)
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 26, 2013, 09:59:57 AM
 #61

Pai iti dau BIOS-ul asta tocmai ca sa NU mai ai nevoie de Afterburner.
Il pui pe amandoua placile si amandoua vor merge direct la 1.09V si 150Mhz memorie. La ce sa mai folosesti Afterburner?
1508354085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508354085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508354085
Reply with quote  #2

1508354085
Report to moderator
Make sure you back up your wallet regularly! With Bitcoin-Qt, it needs to be backed up at least as often as every 100 transactions (both sends and receipts) or new addresses.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508354085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508354085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508354085
Reply with quote  #2

1508354085
Report to moderator
1508354085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508354085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508354085
Reply with quote  #2

1508354085
Report to moderator
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 11:46:28 AM
 #62

Pai iti dau BIOS-ul asta tocmai ca sa NU mai ai nevoie de Afterburner.
Il pui pe amandoua placile si amandoua vor merge direct la 1.09V si 150Mhz memorie. La ce sa mai folosesti Afterburner?

Hai ca era sa mor langa pc Smiley)) am zis ca i-am facut felul. Am bagat biosul ila si pe 7950 si imi dadea bluescreen imediat ce deschideam pc-ul iar pe langa asta 7970 pornea fara ventilatoare..nu mai mergeau.
Am bagat cat am putut de rpd comanda in cmd si am repus biosul vechi pe 7950 si acum merge.
Acum sa vad cum il setez din afterburner 7950-ul
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 26, 2013, 12:14:13 PM
 #63

BIOS-ul pe care ti l-am dat e tot un BIOS de 7950, ar trebui sa mearga.

Singurul lucru la care ma pot gandi asa din burta e ca driverul respectiv de Windows nu suporta o memorie asa joasa pe prima placa video.
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 02:50:49 PM
 #64

BIOS-ul pe care ti l-am dat e tot un BIOS de 7950, ar trebui sa mearga.

Singurul lucru la care ma pot gandi asa din burta e ca driverul respectiv de Windows nu suporta o memorie asa joasa pe prima placa video.

Cu acelasi driver am reusit sa duc si 7950 la 151 memoryclock
Acum am asa
7950: 1081/151
7970: 1100/151
Le-am setat din afterburner pe ambele la frecventele acestea. Problema era ca daca deschideam cgminer inaintea la afterburner placile rulau cu frecvente stock pt memory clock.
Asa ca lam dezinstalat dar au ramas salvate setarile care le pusesem in afterburner si merge ok Cheesy
Scaderea voltajului la 7970 mi-a scazut consumul cu 30W-35W, iar viteza nu sa modificat am 1.221Gh/s si temperaturi intre 69 si 72
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 26, 2013, 08:29:24 PM
 #65

Ce placa foloseste sistemul ca prim adaptor?
Cand ai facut acel flash care placa era adaptor 0 ?
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 27, 2013, 05:24:13 AM
 #66

7970-ul o folosesc in primul adaptor
0 - 7970
1 - 7950

Imi arata si in Gpu-z frecventa schimbata pentru 7970 - 1.09V deci merge ok biosul care mi l-ai dat, probabil ca 7950-ul meu nu se pupa  Kiss cu biosul ila...  Cheesy
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 27, 2013, 05:35:38 AM
 #67

7970-ul o folosesc in primul adaptor
0 - 7970
1 - 7950

Imi arata si in Gpu-z frecventa schimbata pentru 7970 - 1.09V deci merge ok biosul care mi l-ai dat, probabil ca 7950-ul meu nu se pupa  Kiss cu biosul ila...  Cheesy

Inseamna ca nu e ce am crezut eu, in sfarsit...acum ia mareste intensitatea pentru 7970 la 11. Vezi daca isi mareste hash-ul.

Deci lasi 9 pentru 7950 si pui 11 pentru 7970 (nu mai mult).
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 27, 2013, 06:08:38 AM
 #68

Deci am facut cateva teste cu urmatoarele intensitati pe 7970:
intensitate  9 -   660/650 viteza stabila
intensitate 11 -  670/635 oscileaza viteza
intensitate 13 -  730/650 oscileaza la fel foarte mult cand e 700+ cand e 650...

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 27, 2013, 06:39:56 AM
 #69

13 nu are rost sa incerci, mai mult mergi in pierdere.
Chiar daca vezi un hashrate mai mare cu 13, share-urile trimise vor fi mai putine.
Din cate am observat 11 este valoarea optima, incearca eventual si cu 7950.
Dar nu te lua numai dupa hasrate, uite-te si la share-uri.

Deasemenea ca sa iti faci o idee reala un test trebuie sa dureze cateva ore bune.
Nu ajuta nci faptul ca folosesti cgminer 2.11.3. In versiunea asta colivas a introdus niste modificari la hashmetru (in pregatire pentru ASIC-uri) care fac valorile sa oscileze foarte mult si nu prea poti pune baza pe ele.

Incearca cgminer 2.11.2, pe asta-l folosesc si eu.

M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 27, 2013, 10:41:19 AM
 #70

Am luat versiunea 2.11.2, m-am jucat putin si cu intensitatile de curiozitate, cate 1 ora cu fiecare, ai avut dreptate ca intensitatea 11 pare a fie cea mai buna.
i 11 - 1032 share/ora
i 13 - 1026 share/ora
i 9 -   975 share/ora
pe langa 7970 a functionat si 7950-ul la intensitate 9
O sa fac niste teste pe durata mai lunga sa vad ce diferente sunt.
Iar cand termin cu 7970 o sa ma joc si cu 7950 poate obtin si mai multe share-uri
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 836



View Profile
May 27, 2013, 01:43:25 PM
 #71

Mai modifica si memoria , unele placi sunt mai stabile cu frecventa la memorie un pic mai mare 170 sau 175 sau 200.

jontrue
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 713



View Profile
June 02, 2013, 11:25:04 AM
 #72

Am luat si eu biosul postat de philips, sper sa mearga ok Smiley
Martisor-Sobru
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 523


View Profile
June 05, 2013, 09:01:50 PM
 #73

Colegu`M0ndialu, acuma cred ca iar merita intoarcerea la LTC (la momentul asta aduce +20% fata de BTC...dificultatea ne-a pocnit in vintre  Shocked)

Asta e, trebuie sa fim mereu "elastici ca niste gumilastici" pentru maximizarea roadelor.
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
June 05, 2013, 09:37:20 PM
 #74

asa se pare, tot ce putem face e sa speram la o crestere BTC Sad
maxamus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 297


View Profile
June 06, 2013, 10:03:26 PM
 #75

 @ M0ndialu   : ti-am lasat Pm in legatura cu rig-ul tau, nu stiu in ce masura a ajuns.

M3kk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 128


View Profile
June 07, 2013, 05:41:00 AM
 #76

13 nu are rost sa incerci, mai mult mergi in pierdere.
Chiar daca vezi un hashrate mai mare cu 13, share-urile trimise vor fi mai putine.
Din cate am observat 11 este valoarea optima, incearca eventual si cu 7950.
Dar nu te lua numai dupa hasrate, uite-te si la share-uri.

Deasemenea ca sa iti faci o idee reala un test trebuie sa dureze cateva ore bune.
Nu ajuta nci faptul ca folosesti cgminer 2.11.3. In versiunea asta colivas a introdus niste modificari la hashmetru (in pregatire pentru ASIC-uri) care fac valorile sa oscileze foarte mult si nu prea poti pune baza pe ele.

Incearca cgminer 2.11.2, pe asta-l folosesc si eu.



Salut, cum ai tu 740 pentru 7970 la clockul ala? Smiley Eu la 1200 am doar ~710 ... Driver 13.1, windows 7, lite!
cgminer 3.2.0 , mersi.
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
June 07, 2013, 06:11:07 AM
 #77

M-ai citat pe mine dar cred ca pe Mondialu vroiai sa-l intrebi Smiley
Eu nu ajung asa sus cu voltajul pe care-l folosesc.

Dar ca veni vorba incearca alte drivere mai vechi, de exemplu 12.4 sau 12.8. (sfat de la maestrul colivas)

Eventual posteaza setarile tale sa ne dam cu parerea.
M3kk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 128


View Profile
June 07, 2013, 06:50:39 AM
 #78

cgminer.exe -u MGS_1 -p 123 -o eu-stratum.btcguild.com:3333 --thread-concurrency 8192 -w 256 --gpu-dyninterval 10 -g 1 -I 11

Asa sunt setarile Smiley. Acuma incerc 12.4 si 12.8 , numai sa le gasesc Smiley. Mersi.
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
June 07, 2013, 06:58:51 AM
 #79

cgminer.exe -u MGS_1 -p 123 -o eu-stratum.btcguild.com:3333 --thread-concurrency 8192 -w 256 --gpu-dyninterval 10 -g 1 -I 11

Asa sunt setarile Smiley. Acuma incerc 12.4 si 12.8 , numai sa le gasesc Smiley. Mersi.

Pentru BTC este de ajuns sa specifici doar intensitatea, cgminer va alege singur valorile cele mai potrivite.
Setarile tale arata mai mult a setari pentru LTC.

Incearca de exemplu:
Code:
cgminer.exe -u MGS_1 -p 123 -o eu-stratum.btcguild.com:3333 -I 11

M3kk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 128


View Profile
June 07, 2013, 07:11:16 AM
 #80

Cred ca e la fel.. switchurile alea am pus pentru "optimizare".. am pus acum un 12.4 dar "cgminer has stoped working.." Cred ca ma asteapta un windows reinstall... doooh!

Si.. parca la astea mai vechi.. trebuie si dummy plug..
Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!