Bitcoin Forum
October 19, 2017, 11:16:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 [3] 4 5 »  All
  Print  
Author Topic: [M0ndialu]-Rigul meu  (Read 4666 times)
Martisor-Sobru
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 523


View Profile
May 25, 2013, 09:48:47 AM
 #41

O ora de minat 0.056 BTC??? Huh

Pai asta e valabil la o putere de hash de 30.000 mega= 30 giga
1508411801
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508411801

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508411801
Reply with quote  #2

1508411801
Report to moderator
1508411801
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508411801

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508411801
Reply with quote  #2

1508411801
Report to moderator
1508411801
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508411801

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508411801
Reply with quote  #2

1508411801
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508411801
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508411801

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508411801
Reply with quote  #2

1508411801
Report to moderator
1508411801
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508411801

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508411801
Reply with quote  #2

1508411801
Report to moderator
1508411801
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508411801

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508411801
Reply with quote  #2

1508411801
Report to moderator
inspireweb.ro
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 241


View Profile
May 25, 2013, 10:35:21 AM
 #42

Eu am consum de 386w/H si fac 0.00194BTC/H minez cu ~1035Mh/s
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 25, 2013, 10:51:27 AM
 #43

O ora de minat 0.056 BTC??? Huh

Pai asta e valabil la o putere de hash de 30.000 mega= 30 giga

Am uitat sa pun un 0 deci 0.0056 BTC
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 25, 2013, 05:18:03 PM
 #44

Cam ce diferenta de consum ar aduce subvoltarea pentru 7970, se merita sa o subvoltez? momentan e blocat voltajul si nu-l pot modifica ca sa imi fac o ideie.

Poate pentru o singura placa video subvoltarea nu aduce rezultate prea convingatoare, dar pe masura ce adaugi inca una si inca una, incep sa se simta rezultatele.

Uite de exemplu pentru 4 7970:

1.17V = 2820Mh/s la 1170W, eficienta 2.41Mh/s/W = 360$/luna (temperaturi 70C)
1.09V = 2600Mh/s la 788W, eficienta 4.12Mh/s/W = 480$/luna (temperaturi 60C)

Rezultatele pot varia de la caz la caz bineinteles, dar iti poti face o idee.
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 836



View Profile
May 25, 2013, 06:35:47 PM
 #45

In general sunt 3 trepte de subvoltare ce le poti atinge. Pe tine te intereseaza eficienta asta o gasesti repede, mergi cu subvoltarea in jos pana gasesti maximul de eficienta. Stabilitatea o obtii mergand in sus dupa ce ai obtinut eficienta maxima.

Stabilitatea se obtine in timp. Eficienta se obtine pe loc.

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 25, 2013, 07:12:18 PM
 #46

Da, subvoltarea se face in trepte,  o valoare intre doua trepte este irelevanta. (la unele placi cel putin)
Pentru ca sunt puturos degrop aici doua posturi mai vechi (este vorba de 5870 dar ar putea fi relevant):

Nu stiu de 5870 al tau, dar toate 5870 ale mele (si placile 5870 in general) au doar trei trepte de alimentare:

1.175 ... 1.064

1.063 ... 0.952

0.951 ... 0

Mai precis sunt doar trei tensiuni efective, si anume prima din fiecare treapta. De exemplu, daca alegi o tensiune de mijloc din prima treapta, sa zicem 1.090 tensiunea reala este de fapt 1.175.
Sau daca alegi o tensiune de mijloc din a doua treapta, sa zicem 0.980 tensiunea reala este de 1.063.

Pe de alta parte la unele placi mai socotite  voltajul este cu adevarat variabil.
Sa urmaresti diferentele de temperatura nu e o idee rea (cand setezi voltajele) dar e mai edificator sa urmaresti consumul de curent.
Eu exemplu am folosit un Killawatt pentru a monitoriza consumul in timp ce scadeam in pasi mici voltajul.
Cand am trecut de la 1.064V la 1.063V am observat pe Killawat o scadere MASIVA a consumului de curent (astfel afli cand ai trecut intr-o treapta inferioara de voltaj).

Mi-e imposibil sa spun care sunt treptele acestea pentru fiecare model de placa in parte.
Esential este sa gasesti la ce voltaj anume consumul scade cu adevarat, iar atunci ai gasit prima treapta... a doua...etc.
N1CKH0LAS
Full Member
***
Online Online

Activity: 214



View Profile
May 25, 2013, 09:27:24 PM
 #47

Ce temperatura ai pe placa de baza ? De asemenea, daca ai doua placi video direct pe placa de baza, e ok sa masori temperatura afisata de software sau trebuie sa-i adaugi cateva grade in plus fata de ce-ti arata, tinand cont ca se incalzeste mai tare in zona placilor video ?

Intreb pentru ca am de gand sa pun si eu 2 placi video direct pe placa de baza, din cele 3 pe care le am in total (si stau degeaba ), intrucat nu mi-a venit niciun riser, desi ar fi trebuit sa fac rost din doua surse diferite.

• Eve Plex, ISK and characters for BTC: https://bitcointalk.org/index.php?topic=341251.0
• Diablo 3 Powerleveling + Legedary Items + Rift/Cache runs for BTC: https://bitcointalk.org/index.php?topic=961192
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 02:18:44 AM
 #48

Ce temperatura ai pe placa de baza ? De asemenea, daca ai doua placi video direct pe placa de baza, e ok sa masori temperatura afisata de software sau trebuie sa-i adaugi cateva grade in plus fata de ce-ti arata, tinand cont ca se incalzeste mai tare in zona placilor video ?

Intreb pentru ca am de gand sa pun si eu 2 placi video direct pe placa de baza, din cele 3 pe care le am in total (si stau degeaba ), intrucat nu mi-a venit niciun riser, desi ar fi trebuit sa fac rost din doua surse diferite.

Gpu Temperature nu sare de 72 de Grade la nici o placa, acum depinde de placa de baza, la mine sunt destul de distantate placile video intre ele.
Ma pun sa deblochez voltajul la 7970 sa vedem daca reusesc mai intai sa salvez biosul original al placii Cheesy
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 05:12:50 AM
 #49

Cred ca am facut o greseala. Cand am schimbat biosul trebuia sa las doar o placa video in placa de baza ?
Acum cand se deschide pc imi spune sa instalez alt driver ca sa corespunda cu versiunea.. si in gpu-z imi arata ambele placi la frecventa noului bios.. + statistici incomplete, caut un driver nou poate o sa mearga. in afterburner nu imi da voie sa umblu la nici o frecventa toate sunt pe 0
Daca aveti sugestii  Kiss
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 836



View Profile
May 26, 2013, 05:36:05 AM
 #50

NU trebuie doar o placa , dar trebuie sa fi sigur ce bios utilizezi si in ce placa il pui. De recomandat inainte de a te fi apucat sa faci ceva sa salvezi Biosul original al placii.

M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 05:38:28 AM
 #51

l-am salvat, primesc urmatoarea eroare cand deschid pc-ul: " No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware"

Am instalat alt driver si la fel face
Acum bag un driver mai vechi sa vad...
Stie cineva vre-o solutie ?
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 836



View Profile
May 26, 2013, 06:16:40 AM
 #52

fa-i reflash la placa video

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 26, 2013, 06:19:22 AM
 #53

Stai putin ca eu am pierdut filmul...ce bios ai folosit?
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 06:26:20 AM
 #54

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?manufacturer=Gigabyte&model=HD+7970

mai exact 015.021.000.003.001364
Edit:
Am uramat pasii de aici http://www.overclock.net/t/1353325/tutorial-atiwinflash-how-to-flash-the-bios-of-your-ati-cards

Monitorul este conectat la 7970, cand am schimbat biosul sa modificat la ambele placi oare?

Sa bag biosul original inapoi ? sau daca nu ce versiune sa mai incerc ?
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 26, 2013, 06:47:35 AM
 #55

Vezi daca poti sa dai un atiwinflash -i si vezi care e adaptorul 0.
Poate adaptorul 0 este placa 7950 si ai dat flash peste ea.
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 07:18:25 AM
 #56

Am bagat inapoi biosul original de la 7970, totul a revenit la normal, ce versiune de bios sa incerc sa bag iarasi ?
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 26, 2013, 07:59:16 AM
 #57

Ce te-ai hotarat sa minezi pana la urma, BTC sau LTC?
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 08:34:01 AM
 #58

BTC, vreau sa deblochez voltajul la HD7970
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 26, 2013, 08:53:37 AM
 #59

Ia incearca-l pe asta: 79XXmodbios.zip

Eventual pune-l pe amandoua placile, e subvoltat la 1.09V si memoria dusa jos la 150 Mhz.
Daca merge nu mai nevoie de afterburner, ii dai drumul direct la cgminer.

Nu uita sa faci backup la originalele tale.
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 764



View Profile
May 26, 2013, 09:28:38 AM
 #60

Ia incearca-l pe asta: 79XXmodbios.zip

Eventual pune-l pe amandoua placile, e subvoltat la 1.09V si memoria dusa jos la 150 Mhz.
Daca merge nu mai nevoie de afterburner, ii dai drumul direct la cgminer.

Nu uita sa faci backup la originalele tale.

Mersii mult merge  Kiss , 7950 are voltajul deblocat il pot modifica eu din afterburner.
Pages: « 1 2 [3] 4 5 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!