ysakay
|
|
September 05, 2017, 02:46:35 PM |
|
Bu tarz bir konuyu araştırıyordum teşekkürler. Geleceğimiz için icoları takip etmek şart. Umarım konu hep güncel kalır.
|
|
|
|
grkms
|
|
September 05, 2017, 10:16:35 PM |
|
exortis güzel düşünmüşsün . Forumda sürekli aktif olarak olumlu / olumsuz yorumların var . Güncel tutabilmen dileğiyle eline sağlık ..
|
|
|
|
Betfair
|
|
September 06, 2017, 02:04:30 AM |
|
Bende geçen ay böyle bir excel sheet yapmıştım kendim için linkli halinde twitter ve aktif spreadsheet linklerinide eklemiştim kampanyaların hafta hafta işaretliyordum çok karışıyor diğer türlü. Ellerine sağlık bu arada uğraşmışsın emek harcamışsın.Ether wallet adresi eklersen bizlerde bağış yaparız canlı tutmak adına bunu.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
September 06, 2017, 07:32:20 AM |
|
Hocam eline sağlık güzel olmuş yorumlara bayıldım senin blog yazılarını okuyorum bol bol oradan hoşuma giden ımzaya giriyorum ama bu daha güzel ve kolay olmuş,emeklerin için teşekkürler
|
|
|
|
SanalPara
|
|
September 06, 2017, 08:09:19 AM |
|
Hero'nun imza kampanyasına katılmak istiyorum. Acaba forumda Türkçe bölüme atılan postları kabul ediyorlar mı?
|
|
|
|
Jackling
|
|
September 06, 2017, 08:57:23 AM |
|
çok iyi düşünmüşsünüz exortis herkesin işine yarıyacaktır. bende eksik gordugum imzalar olursa burdan sizinle iletişime geçerim.
|
|
|
|
hiburak
|
|
September 06, 2017, 10:10:31 AM |
|
eline sağlık, puanlama kısmı ve çok fazla detaya girilmemesi iyi olmuş. forumda bir çok kişinin işine yarayacaktır bu spreadsheet.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 06, 2017, 10:22:46 AM |
|
Atlant'ın kampanyasına neden eklemediniz hocam 7 eylülde başlıyor fakat ilk günlerde hardcap yapması bence çok zor bu yüzden kampanya uzayacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
September 06, 2017, 02:31:44 PM |
|
Bende geçen ay böyle bir excel sheet yapmıştım kendim için linkli halinde twitter ve aktif spreadsheet linklerinide eklemiştim kampanyaların hafta hafta işaretliyordum çok karışıyor diğer türlü. Ellerine sağlık bu arada uğraşmışsın emek harcamışsın.Ether wallet adresi eklersen bizlerde bağış yaparız canlı tutmak adına bunu. Bağış için yapmıyorum ama teklif için teşekkürler benim yerime lösev'e bağış yapın daha makbule geçer Elimden geldiğince güncel tutacağım atlant projesi çok duyuldu imzasına girecek zaten bounty konusunu bulur girer daha kıyıda köşede kalmışları ve uzun süresi olanları eklemek istedim yoksa zaten ilk mesajımda da belirttiğim gibi daha bir çok bounty kampanyası mevcut
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
September 06, 2017, 03:54:14 PM |
|
Güzel bi uygulama teşekkürler. Bi ricam lokal postlar sayılıp sayılmadığını da eklerseniz iyi olur
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
September 06, 2017, 04:18:25 PM |
|
Valla worldcoreu o kadar çok övmüşsünüz ki hemen aldım. Teşekkürler
|
|
|
|
SanalPara
|
|
September 06, 2017, 04:18:47 PM |
|
Güzel bi uygulama teşekkürler. Bi ricam lokal postlar sayılıp sayılmadığını da eklerseniz iyi olur
Bende bununla ilgili yukarıda soru sormuştum ama @exortis beni iplemedi sanırım...
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
September 06, 2017, 04:29:00 PM |
|
Bende bununla ilgili yukarıda soru sormuştum ama @exortis beni iplemedi sanırım... Bazilarinda yaziyorum ingilizce istiyor veya detaylara bakin diye hangi imzaya gireceksiniz onu belirterseniz daha cok yardimci olmaya calisayim Dokumanda bundan sonra daha dikkat ederek ekleyecegim post pathlerine. Worldcore ile ilgileniyorsaniz 60 mesaj istiyor local falan belirtilmemis konudisi bile kabul olabilir onda.Onun harici genellikle altcoin gecerli bir tek sylon cok kisitliyor diger imzalarda gormedim o kadar kisitlama.
|
|
|
|
Betfair
|
|
September 06, 2017, 04:35:58 PM |
|
Adam oraya bounty sayfalarının linklerini koymuş girip baksanız bir zahmet hangi forumları kapsıyor diye? Ben Hedge'e geçmeyi düşünüyorum yeni imzada, belirtmişler zaten local deki Hedge ANN threadleri hariç mesaj sayılmıyor diye.
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
September 06, 2017, 05:04:35 PM |
|
Valla worldcoreu o kadar çok övmüşsünüz ki hemen aldım. Teşekkürler Hayirli olsun ben harika bir yatirim alacagina inaniyorum hatta cok kisa surede hardcap yapabilir.
|
|
|
|
smiletyson
|
|
September 06, 2017, 05:26:20 PM |
|
Bende bununla ilgili yukarıda soru sormuştum ama @exortis beni iplemedi sanırım... Bu kadar da hazıra alışmayın. spreadsheet'te bounty linki var, ona tıklayın orda yazıyor zaten: Posts made in the following sections will not be counted as valid posts: Off-topic; Archival;
|
|
|
|
Askit2
|
|
September 07, 2017, 04:52:57 AM |
|
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WAZJura6e8rIQ3pzHnRyW_5uL0GKwvmpv6fgCzXF4twArkadaşlar çok fazla detaya girmeden kendi begendiğim ICO imza kampanyalarını, birde arkadaşların katkılarını eklemeye çalışacagım Listede çok fazla detaya girmeyeceğim bounty konusunu linkler, birazda bilgim varsa kendime göre tutar/tutmaz puanlamaya çalıştım. Katkıda bulunmak isteyenler her ico yu değil ama kaliteli projeleri bu başlık altında toplarsa ingilizce bilmeyen arkadaşlara faydalı olur. Güncel olanları ekleyecegim yeni yeni açılanları yoksa kickico,bitdice,coss vb.çok zaman geçmiş olanları eklemeyecegim. Ellerine sağlık kardeşim. Diğer konuyu oluşturan arkadaş yoğunluğundan ötürü bırakmış, kimse de devralmamıştı. Oradan devam etmek yerine başka bir konu açmak akıllıca olmuş. Oluşturduğun listedeki ico'ların hepsini sanırım değerlendirmişsindir kendi kafanda. Çöp kampanyalardan, patlamaktan bıktık zira - bir çok arkadaş belirtmiş aynısını.
|
|
|
|
M.Terzi
|
|
September 07, 2017, 05:04:57 AM |
|
Hocam eline sağlık. Diğer konunun devamı açısından süper olmuş. Takipteyim. Teşekkürler.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
September 07, 2017, 05:52:20 AM |
|
"haftalık en az 10 kaliteli mesaj gerekli" gibisinden açıklama var. Kaliteli mesajın ne olduğunu bilmiyorum gerçekten. Bilgi verir misiniz rica etsem. Teşekkürler
Bu arada çok faydalı konu olmuş. Tam da aradığım liste.
Ben açıklayayım kaliteli mesaj "selam,naber,naptın müdür,hacı dayı nasılsın" gibi olmayan en az 75 karakter bazen 100 karakter olması istenen mesajlara deniliyor ve bu mesajların altcoin bölümlerinde olması istenir genellikle,yani konudışında 100 mesajda atsanız sayılmaz çogu zaman ayrıca aynı konu altına çok mesaj atarsanız onlarıda saymazlar.
|
|
|
|
jednostka
|
|
September 07, 2017, 11:41:50 AM |
|
hocam elinize kolunuza sağlık baya kaliteli bir iş çıkarmışsınız umarım devamı gelir hep birlikte bizde arada kazandığımız paradan ufakta olsa size destek çıkarız.
tekrardan sağolun
|
|
|
|
|