genelde biz Türkler arasında bi coin çok övülüyorsa kaçın denmesinin sebebini umarım anladınız artık acı tecrübe ile
(gerçekten hakkıyla araştırıp bilgilendiren arkadaşlar alınmasın )hiç olayı başka yerlere çekmeye gerek yok . bu intibanın arkasında yatan unsurlar bizim milletin düşünmeye bile üşenmesinden kaynaklı tembel yapımız.araştırmaz etmez bir iki kişinin gazlaması + ilgili coine yatırım yapması sonucu coinin ateşli taraftarı fanatiği haline gelir.
bu wavesi övenlerin mesajlarını inceleyin genelde umuyorum inanıyorum gibi laflar ile biter cümleleri...adamın bi bok bildiği yok yani kaynağı belirsiz (genelde götünden sallar ama neyse
)bir inançtan dolayı sallamadan ibaret düşünceleri.
sayısal loto oynayan adam ile bunların arasında bi fark yoktur. 6 tane rakam sallar. sorsan neden 31 i işaretledin diye mantıklı bi cevap veremez ya duygusala kaçar "abi ne bileyim kendime daha yakın hissettim .hislerimin tercümanı gibi bir rakam o" tarzında bir cevap vermesi ile niye xxx coin denmesi arasında benzer cevaplar bulmanız olası.
buraya kadar tarif ettiğim güdülen tayfa . bi de güden tayfa var.sorularınızın bazılarına teknik cevaplar alabileceğiniz azınlık tayfa bu
bunların da cevapları bi yere kadar ilerler sonra kesilir ..altı boş teknik argümanlar duyarsınız hiçbir zaman dolamayacak.
neyse işte özetle waves istenilenleri vermekte gecikti siz özentilerin kullandığı tabir "hype" benim kullandığım tabir ile " ilgi " yi kaybettiler. vaadedilenleri de başka projelerde görmeye başladık zaten.
bu wavesmiş stratmış xrpymiş bunlar piyasaya bi gazla gelen neyin ne olduğunu okumaya üşenen ve hemen ne alsam diye deli gibi sağa sola bakan ateşli ergenlere ilk gazlanan şeyler..zamanla ulan bu niye artmıyor hede hödö diye ağlamaya başladığında herşeyin aslını öğrenmeye başlayacağı süreci tetiklemiş olacak
waves bitcoin arttığı zaman btc fiyatı sabit kalsa bile dolar temelinde yüksek gözükecek işte o zaman tekrardan millete gazlayacaklar altın vuruş sokuş kazıklama ne dersen işte olay orada olacak
vakti zamanında vuran iyi vurdu doğru ancak tarih değil bu tekerrür etsin