mdikmetas
|
|
February 01, 2018, 07:05:17 AM |
|
global hacimden eksiklen %30 ama genele bakıyorsun %70 e varan kayıp var
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
February 01, 2018, 07:17:43 AM |
|
mth aldık ama şimdi tam yarı yarıya düşmüş zararlar dizboyu bakalım nasıl kazança geçeceğimm piyasaların düzelmesini bekliyorum bir türlü toparlanamadı bu kripto para borsası bitcoin yükselmesi hepsini dizginler herhalde
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
February 01, 2018, 11:46:36 AM |
|
mth aldık ama şimdi tam yarı yarıya düşmüş zararlar dizboyu bakalım nasıl kazança geçeceğimm piyasaların düzelmesini bekliyorum bir türlü toparlanamadı bu kripto para borsası bitcoin yükselmesi hepsini dizginler herhalde Satmadığınız süreçte zararınız yok . Biraz daha toparlanması bekleyin .Yarı yarıya diyorsanız en zirveden giriş yaptınız üzücü olmuş . Fakat piyasanın toparlanması yakındır . Piyasadan çıkan para tekrar hızlı bir şekilde girdiğinde aynı fiyatlarına gelecektir.
|
|
|
|
entr
|
|
February 01, 2018, 11:52:00 AM |
|
20 centin altına düştü düşecek. Bu seviyeyi taban edinmişti altına pek düşmez gözüyle bakıyorduk ama bu piyasada kimse ayakta kalamadı zaten. Bu başlıkta iyi beklentilerimiz var fakat ann threadda pek olumlu muhabbet dönmüyor.
|
|
|
|
kasperdolberg
Newbie
Activity: 51
Merit: 0
|
|
February 01, 2018, 11:53:57 AM |
|
20 centin altına düştü düşecek. Bu seviyeyi taban edinmişti altına pek düşmez gözüyle bakıyorduk ama bu piyasada kimse ayakta kalamadı zaten. Bu başlıkta iyi beklentilerimiz var fakat ann threadda pek olumlu muhabbet dönmüyor.
GERÇEKTEN MONETHA HAYAL KIRIKLIĞI OLDU. BITCOIN WHITE 1 DOLARI ZORLUYOR, HERKES SCAM SANIYORDU. MONETHA İÇİN HERKES İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜYORDU. 20 CENTTE BİLE TUTUNAMADI.
|
|
|
|
acmrl
|
|
February 01, 2018, 12:24:50 PM |
|
şaşkınlıkla daha nerelere kadar inecek takipteyim.. Elime artık bi miktar geçtiğinde alıyorum alışkanlık oldu bişe kazandırcağından değil de
|
|
|
|
temeler
|
|
February 01, 2018, 12:26:31 PM |
|
Piyasa genelin de fiyata geçiş ve para çekilmesi var. BTC ve tüm altcoinlere yansıdı bu düşüş. Monetha ve güvendiğimiz birçok altcoin.
|
|
|
|
Mugur2
Jr. Member
Merit: 2
|
|
February 01, 2018, 08:24:05 PM |
|
Bugün tekrardan 2k'nın altına düştük, insanlar güvenlerini kaybediyor yavaştan şu piyasa toparlansa artık çok güzel olacak.
|
|
|
|
crazy1204
|
|
February 01, 2018, 08:25:18 PM |
|
Monethada piston aşağı düştü odur geri gidiyoruz galiba altlara çok kötü oldu komple monethadaydım ben sözde ucuzladı diye aldım ama dibe doğru gidiyor şu an
|
|
|
|
yapa ve yalniz
|
|
February 01, 2018, 08:27:51 PM |
|
Düşüş bittiğinde eski değerine ulaşacaktır orası kesin de bu düşüş ne zaman bitecek orasını kestiremiyor insanlar. Bitcoin lighting olayını bir an önce getirmeli ve rayına sokmalı.
|
|
|
|
icegeekfresh
|
|
February 01, 2018, 08:36:36 PM |
|
Wavesten sonra bizim türklerin bir diğer aşkı monetha. Daha ico döneminde birtakım dümenlerin döndüğü coin. Geçenlerde bir pump yedi. Sonra ciddi bir düşüş yaşandı. Birkaç balinanın cirit attığı bir coin.
Sadece pump olduğunda görmüşsün, yoksa 6 centlere indikten sonra bir ay boyunca gayet iyi topladı pumpla falan alakası yok, artık 0.2 dolar taban oldu gibi yavaştan 0.3 ve 0.4e doğru çekicekler.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
February 01, 2018, 08:37:25 PM |
|
Benim anlamadığim şu: BTC değer kaybettiğinde Monetha ve benzerleri neden değer kaybediyor ki. Aksine BTC cinsinden fiyatlarının yükselmesi gerekmez mi? Tamam piyasada Bitcoin'in dominantlık oranı %30 civarında. Fakat bu kadar dibe sürüklememesi gerekir diye düşünüyorum. Mesela Monetha 0.20 centte sabitken, BTC düştüğünde Monetha'nın BTC cinsinden satoşi fiyatında artış olması gerekir. Ama öyle olmuyor ve piyasadaki tüm kriptoparalar aynı anda dolar bazlı da düşüyor.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
February 01, 2018, 09:14:57 PM |
|
Benim anlamadığim şu: BTC değer kaybettiğinde Monetha ve benzerleri neden değer kaybediyor ki. Aksine BTC cinsinden fiyatlarının yükselmesi gerekmez mi? Tamam piyasada Bitcoin'in dominantlık oranı %30 civarında. Fakat bu kadar dibe sürüklememesi gerekir diye düşünüyorum. Mesela Monetha 0.20 centte sabitken, BTC düştüğünde Monetha'nın BTC cinsinden satoşi fiyatında artış olması gerekir. Ama öyle olmuyor ve piyasadaki tüm kriptoparalar aynı anda dolar bazlı da düşüyor.
Kripto para piyasasından genel bir çekiliş,nakite dönme olduğundan altlar düşüyor.1-2 ay önceye kadar insanlar btc satıp altlara yatırıyordu o yüzden ters orantılıydı.Şimdi ise tüm piyasadan para çekilişi var.Btc 1 düşüyorsa altlar 2 düşüyor.
|
|
|
|
Marginatus
Member
Activity: 152
Merit: 11
|
|
February 01, 2018, 10:16:10 PM |
|
monetha son zamanlarda iyice sapıttı moraller bozuk, özellikle bu btc nin düşüşüne hiç direnemedi, ilaveten kendisinin saçma düşüşleri de olmakta, kardan baya bi zarar etmiş durumdayız, bekleyeceğiz artık mecbur uzun vadeli
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
February 02, 2018, 01:01:28 AM |
|
Iyice düstügüne inaniyorum artik monetha tekrar yükselise gececektir, Zaten monetha kaynakli bir dusus degildi ama marketin dahada cok dusecegine ihtimal vermiyorum ve aliyorum buradan.
|
|
|
|
furylmz
|
|
February 02, 2018, 01:12:52 AM |
|
Monetha güzel düşmüş bu seviyelerden 19-20k arası bayağı topladım monetha artık düşmekten çıkıp piyasanın toparlanacağı tekrar kendini en az 12-13k lara atacağını düşünüyorum ben
|
|
|
|
coinforumgentr
Member
Activity: 714
Merit: 82
|
|
February 02, 2018, 02:42:44 AM |
|
btc düşünce hepsi düşüyor gibi bir yanılgıya nereden varıyorsunuz?
önce btc'den haber gelip sonra mı alt düşüyor sanki. hepsi birlikte düşüp yükseliyor genel olarak.
---
piyasa toz duman oldu ben biraz daha düşmesini istiyorum. kredi çekip kolay para peşinde koşanlar piyasadan çekildikten sonra uzun vadecilerle tabanı sağlam yatırımlara girmek daha mantıklı olacak.
|
|
|
|
Hc01
|
|
February 02, 2018, 04:37:04 AM |
|
GERÇEKTEN MONETHA HAYAL KIRIKLIĞI OLDU. BITCOIN WHITE 1 DOLARI ZORLUYOR, HERKES SCAM SANIYORDU. MONETHA İÇİN HERKES İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜYORDU. 20 CENTTE BİLE TUTUNAMADI. Newbieler tekrar başlamıs monethayı kotulemeye:) arkadasım sızın gıbılerden tut da hero'suna legendarysıne kadar baya adamı rezıl ettı monetha, bırakın da ısımıze bakalım almayın olsun bıtsın bukadar basıt:)
|
|
|
|
thenorthblue
Member
|
|
February 02, 2018, 05:18:42 AM |
|
İyice dibe vurmaya başladı, bence esas olan coinlerin değeri düşürken almak. ha tabii bu her düşen coine sarıl demek değil. güvendiğinize gireceksiniz. MTH şu an 0,16 dolar seviyelerinde bence alım yapılabilir.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
February 02, 2018, 05:26:13 AM |
|
İyice dibe vurmaya başladı, bence esas olan coinlerin değeri düşürken almak. ha tabii bu her düşen coine sarıl demek değil. güvendiğinize gireceksiniz. MTH şu an 0,16 dolar seviyelerinde bence alım yapılabilir.
MTH nin bu yaptığına ayıp derler. Anlamadım gittii. Şu anda herşey düşüyor ama o herşey çıkarken de pek bir şey yapmadı ümidimi kaybettim iyice bu nedir ya. Piyasa çıkarken nazlanır ama düşerken en önde o kimseye kaptırmaz koltuğu.
|
|
|
|
|